>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.10.2024 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 29. Października

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 688,4K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentina
Godzina: 01:00
Spotkanie: Huracan - Central Cordoba
Typ: Central Cordoba
Kurs: 4.70
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/argentyna-2024-2025.170914/page-3#post-7299676
Analiza:
Eh taki sam mecz był w piątek tyle że w pucharze i Central Cordoba wygrał po takim samym kursie mniej więcej, żałuję że nie zagrałem tylko jakąś duńską unfamiliar dla mnie. I co ja mam teraz zrobić? Przecież drugi raz z rzędu pewnie nie wygrają ale przecież nie będę czekał na jakiś inny mecz w środku dnia. Huracan traci tylko 3 punkty do pierwszego miejsca okupowanego przez Velez Sarsfield, ale myślę że nie dosięgną pierwszej drużyny z Sarsfield. Central Cordoba to drużyna 2 w tabeli najlepszej formy w ostatnich 10 meczach maja bilans 6-3-1. Huracan też niczego sobie forma ale słabsza 3 miejsca od swojego przeciwnika i bilans 4-4-2. Czyli 5 pkt mniej i o 5 bramek mniej w tym okresie czasu. U siebie niedawno przegrali z niezbyt dobrym Tigre 0-2, ale te Tigre potrafiło zaskoczyć ostatnio wszystkich. Po takich kursach drużynę w lepszej formie zawsze warto zagrać.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna - Puchar Polski
Godzinna: 15:00
Spotkanie: Odra Opole - Pogoń Szczecin
Typ: Pogoń
Kurs: 1,40
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-16-pucharu-polski-29-09-31-09-2024.172393/post-7299727
Analiza:
Będąca blisko dna tabeli opolska Odra zagra dzisiaj mecz z czołową drużyną 1 ligi Miedzią Legnica i może mieć to wpływ na balansujący na dolnej granicy kurs w typach dnia, więc typ już dzisiaj. Pogoń nie bez kłopotów pokonała w piątek 2:1 Puszczę Niepołomicę odnosząc siódmą wygraną na własnym boisku. Na boiskach przeciwników Pogoń to jednak całkiem inna drużyna a pięć kolejnych wyjazdowych porażek chwały nie przynosi. Odra to jednak nie Raków czy Lech i powalczenie o pewną wygraną jest tutaj obowiązkiem. Są drużyny z ekstraklasy, które mniej lub bardziej jawnie odpuszczają Puchar Polski ale nie należy do nich Pogoń. W Szczecinie pewno nadal mają w pamięci przegrany finał z krakowską Wisłą w poprzedniej edycji.

0

scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, EFL Cup
Godzina: 21:00
Spotkanie: Brentford - Sheffield Wed.
Typ: Wygrana Brentford
Kurs: 1.41
Bukmacher: Superbet
Post na forum: https://forum.bukmacherskie.com/thr...gue-26-10-2024-27-10-2024.172552/post-7300046
Analiza:
Mecz rozgrywany na etapie 1/8 finału i to zespół gospodarzy będzie w nim faworytem. Brentford ze swoimi problemami ale dzięki dobrej grze na własnym stadionie plasują się w środku tabeli Premier League. Brentford swoją pozycję zawdzięcza wyłącznie punktom zdobytym na własnym stadionie i dziś mam nadzieję ten atut znów wykorzystają a do dzisiejszego spotkania podejdą po serii 7 meczy bez przegranej z których 5 wygrali. Rywale na 13 miejscu w Championship nie potrafią znaleźć stabilizacji i notują wyniki w kratkę. Dziś mam nadzieję że w częściowo zmienionym składzie będą zespołem słabszym niż rywale.

0

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: piłka nożna - Puchar Polski
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Avia Świdnik - Ruch Chorzów
Typ: gol Avii
Kurs: 1,61
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-16-pucharu-polski-29-09-31-09-2024.172393/post-7300084
Analiza:

Puchar Polski to zawsze szansa dla słabszych ekip, które nie maja możliwości by np. walczyć o Ekstraklasę czy nawet o 1. Ligę, a mimo to jakoś prześlizgują się w fazach pucharowych tych rozgrywek. Dobrym przykładem jest Wisła Kraków, która wygrała przecież PP jako ekipa z niższej klasy rozgrywkowej niż Ekstraklasa. W tym sezonie też jest kilku kandydatów, którzy mogą powtórzyć chociaż by półfinał i z pewnością do takich ekip możemy zaliczyć Avię, Ruch, Resovię czy którąś z ekip grającą jutro. Spodziewam się, że Avia pozytywnie zaskoczy i zdobędzie minimum jednego gola przeciwko ekipie, która najpewniej wyżej stawia awans do Ekstraklasy niż sukces pucharowy.

161

Otrzymane punkty reputacji: +2435
Dyscyplina: Koszykówka Liga mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: VEF Ryga - AEK Ateny razem z dogrywką
Typ: over 154,5 pkt
Kurs: 1,54
Bukmacher:Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...5-typy-analizy-komentarze.172259/post-7300121
Analiza.W tym pojedynku koszykówki Ligi Mistrzów zagrają zespoły które prezentują bardzo podobny poziom i bardzo trudno jest tutaj przewidzieć która drużyna ostatecznie wyjdzie zwycięsko z tego spotkania.Gospodarze tego meczu koszykarze VEF Ryga obecnie zajmują 2 miejsce w tabeli grupy E.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali jedno spotkanie i 1 mecz przegrali.W ostatniej kolejce tych rozgrywek przegrali wyjazdowy pojedynek 78 -71 z Ironi Ramat.W 2 rozegranych pojedynkach pomiędzy tymi zespołami padły bardzo wysokie wyniki punktowe odpowiednio 88-79 i 92-76 i teraz typuje że będzie podobnie i padnie dużo koszy.

0

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Avia Świdnik - Ruch Chorzów
Typ: BTTS
Kurs: 1.78
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-16-pucharu-polski-29-09-31-09-2024.172393/#post-7300193
Analiza:

Witam, we wtorek odbędzie się 5 spotkań 1/16 finału Pucharu Polski, o 12 zagrają Avia Świdnik z Ruchem Chorzów, typuję że obie drużyny strzelą gola po kursie 1.78 w Fortunie. Mimo że obie drużyny dzielą 2 klasy rozgrywkowe, to już nie raz byliśmy świadkami, że niżej notowane drużyny bardzo mocno stawiały się faworytom. Avia już w poprzedniej rundzie wyeliminowała Polonię Bytom po karnych, w regulaminowym czasie było 2:2, po dogrywce 3:3. Avia Świdnik zajmuje 8 miejsce w 3 lidze grupie IV, ale ostatnio strzela sporo goli, ostatnie 5 spotkań to kolejno 4 gole z Wisłą II Kraków, 3 z Czarnymi Połaniec, 6 z Lewartem Lubartów, 2 z Wiązownicą i 3 w ostatnim meczu z Siarką Tarnobrzeg, dzięki czemu tracą do wicelidera z Tarnobrzega już tylko 5 punktów. Avia bardzo rzadko kończy mecze bez gola, a Ruch trochę ich traci, aktualnie ma ich straconych 17 w 14 meczach na poziomie 1 ligi. Ruch jako faworyt z pewnością będzie również miał swoje sytuacje. Typuję, że obie drużyny strzelą gole. Powodzenia !

178

Otrzymane punkty reputacji: +3737
versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski
Godzinna: 17:00
Spotkanie: Kotwica Kołobrzeg - Puszcza Niepołomice
Typ: Kotwica Kołobrzeg
Kurs: 5.20
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-16-pucharu-polski-29-09-31-09-2024.172393/post-7300206
Analiza: Cos mam przeczucie, że drużyna z Kołobrzegu może awansować z tej pary, pójdę nieco odważniej, że zrobią to w regulaminowym czasie.
Kotwica Kołobrzeg to średniak pierwszej ligi, a co za tym idzie, ani nie są zagrożeni spadkiem, ani nie są wśród drużyn, które mogą powalczyć o awans do ekstraklasy, a jak wiadomo takie drużyny w pucharach potrafią sprawiać niespodzianki, czy niespodzianką będzie to jak pokonają ostatnią drużynę ekstraklasy, która na dodatek na wyjazdach jest najmniej bramkostrzelną drużyną? Patrząc po kursach chyba tak i ja w to idę.
Kotwica Kołobrzeg w pierwszym etapie pokonała Skrę Częstochowa 2:1, następnie drugą drużynę ŁKS Łódź 3:2, teraz przychodzi im się zmierzyć z Niepołomicami, która w pierwszym meczu pucharu Polski przebrnęła Górnik Łęczną dopiero po długiej serii rzutów karnych, a nie tak dawno ten sam Górnik Łęczna zremisował na stadionie w Kołobrzegu 1:1, więc sądzę, że Kotwica jak najbardziej jest w stanie powalczyć.
Tak jak wspominałem, Niepołomice zamykają tabelę ekstraklasy, a na dodatek mają bardzo trudne wyzwanie za parę dni na własnym obiekcie - lidera ekstraklasy Lecha Poznań. Myślę, że Niepołomice odpuszczą sobie puchar, by w 100% skupić się na powalczeniu o bezpiecznie miejsce w ekstraklasie.

0

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Chicago Bulls @ Memphis Grizzlies
Typ: Nikola Vucevic powyżej 16,5 punktu
Kurs: 1,85
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...analizy-komentarze.172403/page-3#post-7300237

Sporo grania dzisiaj, ale w oko wpadł mi właściwie tylko over Vucka. Grizzlies nie za bardzo mają jak go bronić. Albo inaczej, mają, ale są mega niedoświadczeni. Zach Edey ma teoretycznie warunki, ale jest póki co przemotywowany i szybko łapie głupie faule. Korzysta na tym Jay Huff, ale no, nie jest to poważny center na realia NBA. JJJ nie jest centrem, jeżeli będzie grał na piątce, to Grizzlies będą przegrywali wszystkie zbiórki. Santi Aldama? Za chudy. Do meritum, znane są wszystkie wady Vucevicia (głównie gra w obronie i rim protection), ale ofensywnie to jest cały czas niezły grajek, dobrze układa się współpraca między nim a Giddeyem i linia jest na luzie do pokrycia.

185

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2336
Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, ATP Paryż
Godzina: 17:00
Spotkanie: Lehecka J. vs. Draper J.
Typ: powyżej 20,5 gemów
Kurs: 1,45
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-paryż-28-10-2024-03-11-2024.172580/post-7300250
Analiza:

Spotkanie I rundy w Paryżu czyli turnieju, który nieszczególnie leżał obu zawodnikom do tej pory, bo Czech nie wygrał jeszcze meczu w drabince głównej, lecz dopiero startował tu dwa razy, a Brytyjczyk wygrał raz, ale grał w tych zawodach jedynie dwa lata temu. Wydaje się, że nawierzchnia też nieco uległa zmianie i jest szybsza niż dotychczas, co akurat dla obu może być dobrą informacją, bo lubią grać szybką piłkę. Nie spodziewam się tu dużej liczby przełamań i raczej bliskiego meczu, choć historia startów obu w ostatnim czasie jest zgoła odmienna, bo Jiri zawodził i przegrał dwukrotnie w słabym stylu (Bautista Agut oraz ), więc wypada mu się przełamać i na pewno ma więcej sił od oponenta. Jack z kolei ma za sobą intensywny tydzień, gdyż wygrał zawody w Wiedniu w bardzo dobrym stylu, choć miał swoje kryzysy choćby z Musettim czy Khachanovem czyli w decydujących fazach. Z Włochem w końcówce nawet korzystał z przerwy medycznej i wyglądało jakby miał gorączkę, lecz stało się to przed ostatnim gemem i miał na tyle siły, by wyserwować mecz. W samym finale dominował wręcz przez cały mecz i nie było widać żadnych dolegliwości, ale stracił przewagę dwóch przełamań, a w samej końcówce zabrakło Rosjaninowi instynktu kilera i zamiast utrzymać serwis, to się usztywnił i przegrał dwa ostatnie gemy meczu. Oczywiście Lehecka wcale nie musi być trudniejszy od poprzedników, ale zmiana lokalizacji, wątpliwa świeżość i możliwe mikro urazy mogą sprawić, że dyspozycja faworyta nie będzie optymalna, a czego go tutaj gra dzień w dzień, więc nawet jeśli nie teraz to w kolejnych rundach może mieć duże problemy z regularnością. Dla Czecha to dogodny moment na przełamanie złej passy i trzeba liczyć, że będzie trzymać solidnie serwis, bo to jest kluczem w tego typu środowisku. Obaj mają sporą siłę rażenia i pytanie, który wytrzyma ten napór. Teoretycznie wiele lepiej dysponowany wydaje się Brytyjczyk, ale kursy są dość sprytnie wystawione i bukmacherzy świadomie dają furtkę dla underdoga, co nie może dziwić.

Konkurs z freebetami TUTAJ i zapowiedź meczu Hurkacza TUTAJ ✍

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2. Włochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Salernitana - Cesena
Typ: X2 i Cesena powyżej 1.5 gola
Kurs: 2.90
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/serie-b-i-niższe-ligi-włoskie-dyskusja-typy-zakłady-dłuterminowe-newsy.160040/post-7300265
Analiza:

Salernitana, która w ubiegłym sezonie była absolutnie najsłabszym zespołem Serie A, również w niższej klasie rozgrywek ma spore problemy. Obecnie plasuje się na 16. miejsc, a wiecie 2 strefie spadkowej, i nic nie wskazuje na to, by nagle mieli złapać przebłysk formy i za chwilę walczyć o powrót do włoskiego odpowiednika Ekstraklasy. Dwa ostatnie mecze z Salernitaną i Spezią przegrali. Cesena nieco lepie weszła w sezon (obecnie ósma pozycja), choć trudno na ten moment określać to jako znaczącą przewagę sił. Mimo wszystko ich forma zwyżkuje, zdarza się, że rywalom wbija po kilka bramek. Ostatnio były to cztery gole z Mantovą czy trzy z Sampdorią. Dwie bramki wbili takim klubom jak Brescia Modena czy Cantanzaro. Myślę, że dziś są w stanie ponownie strzelić dwa gole, wszak przeciwnik przechodzi wyraźny kryzys, a w rezultacie przyczynią się one do wywalczenia co najmniej jednego punktu.

0

Otrzymane punkty reputacji: +220
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, 2.Francja
Godzina: 20:30
Spotkanie: Amines - Paris FC
Typ: BTS
Kurs 1.95
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/ligue-2-national-league-3-liga-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe.159698/post-7300320
Analiza:
Amiens z 6 zwycięstwami i 4 porażkami obecnie zajmują szóste miejsce i brakuje im zaledwie jednego punktu do wejścia do pierwszej trójki. W ostatnim meczu zapewnili sobie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w sezonie, pokonując Pau 2-0. Od początku sezonu u siebie nie pokonane i to jest dobry prognostyk na dzisiejszy mecz z liderem L2.
To spotkanie dwóch najlepszych z sześciu drużyn i powinno być zacięte, z niewielką przewagą gości. Ponieważ obie drużyny prawdopodobnie zagrają bardzo ofensywnie, wynik może zależeć od skuteczności jaką zaprezentują nam zawodnicy w ataku. Nie znalazłem jakich kolwiek poważniejszych osłabień z obu stron tak więc obie drużyny powinny zagrać o 3 pkt.W zeszłym sezonie Paris FC pokonało Amiens 3:0 na własnym boisku i zremisowało 1:1 na wyjeździe, czy dzisiaj możemy liczyć na powtórkę i urwanie punktów liderowi? Amines łatwo skóry nie sprzeda ale dla mnie BTS może być dobrym rozwiązaniem a kurs całkiem dobry bo @ 1.95 w Superbet mnie zadowala.
Warto jeszcze spróbować pograć gola Ilana Kebbala (@ 4.30) Algierczyk widać jest w dobrej formie i ma już w 10-ciu meczach 4-ry gole, w porównaniu gdzie w zeszłym całym sezonie zdobył ich 6-ść to jest to nie lada wyczyn z Jego strony.

0

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/ DFB Pokal
Spotkanie: Kickers Offenbach vs Karlsruher SC
Typ: Budu Zivzivadze strzeli gola + obie drużyny strzelą gola
Kurs: 3.10
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/puchar-niemiec-w-sezonie-2024-2025.171803/#post-7300351
Analiza:

Przenosimy się do miasta, które jest mi bardzo bliskie, ponieważ pierwsze lata swojego życia spędziłem właśnie w Offenbachu.
Miejscowy Kickers podejmie Karlsruher i jest to prawdziwe święto w Hesji. Naturalnie w tym landzie liczą się takie projekty jak Eintracht Frankfurt i Darmstadt, ale gospodarze pragną powrócić do czasów, w których występowali na zapleczu 1. Bundesligi. Jak na razie jest to Liga Regionalna i Offenbach postara się powalczyć o awans do 3. Ligi.

Największym rywalem w regionie Kickers jest SGE, ponieważ miasto to graniczy z Frankfurtem i wydaje się, że o 1. miejsce w lidze gospodarze będą bili się z inną drużyną znad Menu, a wiec FSV. Offenbach dysponuje sporym potencjałem, stadion Bieberer Berg należy do jednego z najnowszych w okolicy i tylko fanów brakuje, aby zapełnić obiekt. Outsider to obok rezerw Hoffenheim najlepsza ofensywa w stawce Ligi Regionalnej i zdobywa średnio ponad 2 bramki na mecz. Czy to przełoży się na pucharowe wyzwanie?

Bardzo przyjemnie ogląda się zmagania Karlsruher w 2. Bundeslidze. Jest to bramkostrzelny zespół, który ma ambicje, aby po wielu latach powrócić do elity. W przeszłości udawało się przecież zdobyć historyczne mistrzostwo Niemiec, a nawet dwukrotnie sięgnąć po DFB Pokal. Kawał historii zostało napisane przez KSC i są możliwości, aby znów móc rywalizować z najlepszymi ekipami w kraju.

Stadion BBBank Wildpark został zmodernizowany i ponad 30 tys. kibiców pojawia się co weekend na mecz przyjezdnych. Wysokie 4. miejsce pozwala marzyć o awansie, niestety porażka z Herthą BSC w weekend zepsuła plany objęcia prowadzenia w Zweite. Sporą stratą jest powrót po wypożyczeniu do Eintrachtu Frankfurt Igora Matanovića, bo Chorwat był odpowiedzialny za 14 trafień i 5 asyst w poprzedniej kampanii. Znów mocno wyróżnia się Gruzin Budu Zivzivadze i na swoim koncie ma już 7 goli w 2. Bundeslidze i 1 w DFB Pokal. Czy dzisiaj dopisze sobie kolejną bramkę w tych rozgrywkach?

Mocno kibicuje Kickers, bo chcę, aby zespół ten awansował na szczebel centralny. Jestem zdania, że na własnym obiekcie uda się powalczyć z KSC o awans, dlatego też zdecydowałem się na klasyczny wynik BTTS. Tak jak wspomniałem wyżej, Offenbach to jedna z najlepszych ofensyw Ligi Regionalnej, a ekipa z Zweite sporo bramek strzela, ale też i traci. Spodziewam się wyrównanego starcia i goli z obu stron. Dokładam do tego trafienie Gruzina, który jest jednym z najskuteczniejszych napastników w Zweite z 7 golami.

0

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: AC Milan : Napoli
Typ: czerwona kartka
Kurs: 3.57
Bukmacher: Bettars
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...-a-29-10-2024-31-10-2024.172604/#post-7300378

Lider Napoli wybiera się dziś na Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) (Mediolan) i już ta para wywołuje wielkie emocje , Milan ma oczywiście jeden mecz zaległy ale pomimo to chłopaki tracą do rywala 8 oczek , w takich meczach i to na ziemi Włoskiej gdzie karteczek nie brakuje kusi aby nie zagrać w tym kierunku , zaglądając też do H2H to karteczek nie brakuje , fakt ostatnie ich strarcie w ramach 24 kolejki Serie A to wygrana Milanu 1:0 i skromne 21 fauli i dwa zółtka ale wcześniejsze mecze to nie złe statystyki choćby np mecz wcześniej i 28 fauli i 7 żółtek , no i jest też w tym typie wisieńka na torcie a jest nim Andrea Airaghi Colombo który w tym sezonie w 3 meczach 13 żółtek , bez czerwieni , zagladając do SV tego pana pod względem klubów to mecze z udziałęm Milanu zaledwie 2 i 3 bezpośrednie czerwone dla nich i 1 dla rywali a Napoli 4 mecze i 2 czerwone dla Napoli i jak tu nie ryzykować na ten kolor kartonika !

0

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Hokej, Czechy
Spotkanie: Liberec - Mounntfield
Typ: powyżej 4,5 gola
Kurs 1,50
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ga-liga-czeska-2024-2025.172250/#post-7300381
Analiza:

Tenis na zwrot, to przeskok do hokeja. Kilka tygodni temu grałem na overy w meczach hokejowych i coś tam siadło, więc spróbujmy z meczem w Czechach za kilka minut. W meczach H2H na 10 ostatnich spotkań over 4,5 gola przekraczali aż 8- krotnie. Ostatnio we wrześniu skończyło się 3:3 w regular time. W tabeli Liberec na przedostatniej pozycji z bilansem 31:36 w 14 meczach, czyli średnio powinno być 2 strzelone i 3 stracone Monutfield podobnie z tym że 50:40 w 16 spotkaniach. Liczę, że dziś utrzymają statystyki i przynajmniej 5 bramek wpadnie w meczu.

150

Otrzymane punkty reputacji: +2390
N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - afc challenge league
Godzina: 19:30
Spotkanie: maziya - al arabi
Typ: over 3,5
Kurs: 2.50
Bukmacher: fortuna
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/puchar-afc.169781/
Analiza: Azjatycka Liga Konferencji, Zespol z Malediw podejmuje zespol z Kuwejtu, oba zespoly maja po 0 pkt. Gospodarze przegrali na wyjezdzie 1:2 z zespolem z Turkmenistanu, natomiast goscie u Siebie przegrali z zespolem z Kirgistanu. Ogolnie goście w swojej lidze sa overowi zazwyczaj w wiekszosci meczy potrafia strzelic po 2 gole, Gospodarze maja o wiele wieksza ogorkowa lige gdzie wygrywaja wiekszosc spotkan z paroma rzadkimi wyjątkami. Gdy w zeszlym roku przyjechał do nich zespol z Indii przegrali 2:3 (czyli jak widać cos potrafia strzelic w bramke po za swoja liga), a w rewanzu polegli 6:1. Wiadomo są to podrzędne rozgrywki gdzie często zawodnicy nie widzą gdzie jest bramka i celują wszędzie byle nie tam ale za mała stawkę można spróbować. Oboje potrzebują punktów, i mimo że faworytami są goście to licze na otwarty mecz i chociaż jedną bramkę gospodarzy.

0

R 17,5K

rafi.g

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, EFL Cup
Godzina: 21:00
Spotkanie: Brentford - Sheffield Wednesday
Typ: Brentford oraz obie drużyny strzelą
Kurs: 2.48
Analiza:

Dzisiaj stawiam na wygraną Brentford. Zespół ten jest zdecydowanym faworytem w tym meczu, drużyna wychodzi pierwszym składem w formacji 4-2-3-1. Drużyna Sheffield Wednesday nie zagra od początku pierwszym składem oraz wyjdzie formacją 3-4-2-1. Bardziej skupiłem się na analizie zdobytych oraz straconych bramek obu drużyn ponieważ kurs na obie drużyny strzelają gola jest dość wysoki. A więc Brentford jak narazie w każdym rozegranym meczu stracił bramkę i tylko w jednym jej nie strzelił, był to mecz wyjazdowy z Liverpoolem. Bilans bramkowy w 9ciu meczach wynosi 18/18 czyli jest bardzo overowy. Sheffield Wednesday jak narazie w sześciu z dwunastu meczy nie strzelili gola lecz patrząc na drużynę z Brentford która traci gole w każdym meczu sądzę że Sheffield nie ma w tym meczu nic do stracenia i ma duże szanse wcisnąć jednego gola.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom