>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.10.2023 (niedziela)

Status
Zamknięty.
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: SSC Napoli - AC Milan
Typ: powyżej 10,5 rzutów rożnych + powyżej 1,5
Kurs:
3,45
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Przed nami hit kolejki w Serie A - już za niedługo bo o godzinie 20:45 na Stadio Diego Armando Maradona wybiegną piłkarze Napoli, którzy będą podejmować AC Milan.
Po 9 kolejkach wyżej w tabeli jest AC Milan co prawda tylko o 1 lokatę ale mają 4 punkty przewagi, Milan ma nawet szanse przy zwycięstwie wskoczyć na pozycję lidera.

W poprzednim sezonie Napoli to była tzw maszynka do nabijania rzutów rożnych w lidze, z Milanem zdobywali 4, 10, 10 i 16 bo jeszcze spotkali się w lidze mistrzów. W tym sezonie można również tak powiedzieć o Milanie, który potrafi zdobywać bardzo dużo rożnych, ostatnio w meczu z Paris SG zdobyli 7 w meczu z Juventusem 6 z Dortmundem 7 z Lazio 7 z Newcastle 6.
Uważam, że szykuje nam się mocno ofensywne spotkanie jeśli chodzi o rzuty rożne, obie drużyny mają kim grać na bokach gdzie właśnie często zdobywa się rożne. Do tego dokładam co najmniej 2 bramki - zastanawiałem się nad BTTS ale jednak postawiłem mniej ryzykowniej.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Otrzymane punkty reputacji: +121
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: SSC Napoli - AC Milan
Typ: Napoli powyżej 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,05
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/10-kolejka-serie-a-27-10-30-10-2023.169665/#post-7223012
Analiza: Milan okropnie zaprezentował się w starciu z PSG, więc nie stawiam ich dziś w roli faworyta. Uważam, że Napoli będzie przeważać, ale jak to Napoli, czy wygra pewien nie jestem. Pewniejszą opcją wydają mi się być kornery obrońców Scudetto. Neapolitańczycy lubią utrzymywać się przy piłce i kreować sytuację wielopodaniowymi wymianami. Biorać pod uwagę wynik na styku, który zapewne będzie miał miejsce przez cały mecz myślę, że te sześć kornerów spokojnie są w stanie wbić przeciwko Milanowi, który pewnie będzie tu głęboko cofnięty i będzie ograniczał się do kontrowania, a to akurat potrafią robić podopieczni tenera Piolego.
Gospodarze choć nie zawsze to jednak stosunkowo często potrafi nabijać nawet 8-9 kornerów, więc dzisiejsza linia nie wydaje mi się bardzo wygórowana, jak i kursy są zachęcające. Wybraną linię pokrywali we wszystkich domowych meczach tego sezonu, a warto wspomnieć, że na stadionie w Neapolu grały już takie ekipy jak Fiorentina, czy Real Madryt. Tym bardziej zaskakuje mnie tak wysoki kurs na over 5,5 i liczę, że uda mi się to wykorzystać, a Zieliński i spółka podtrzymają dobrą, domową dyspozycję.

205

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1855
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina - Hokej/NHL
Godzina: 22:00
Spotkanie: Washington Capitals - San Jose Sharks
Typ: San Jose Sharks lub remis
Kurs: 2
Bukmacher: forbet
Analiza:

Pięć lat wstecz, gdy te obydwie drużyny grały ze sobą padła wygrana Washington u siebie. Od tamtej pory wszystkie spotkania w których Washington byli gospodarzami wygrywali lub remisowali sharksi.
Te dwie drużyny słabo się spisują w swoich meczach lecz Sharksi zdecydowanie słabiej. Nie wygrali od dziewięciu spotkań i dzisiaj mam wrażenie, że przełamią tę pechową serię i wygrają. Wrażenie rzecz jasna nie jest żadnym wyznacznikiem ale zobaczymy co będzie. To jest NHL i analizy zazwyczaj spełzają na niczym, niespodzianek nie brakuje. Na takową dzisiaj liczę, gdyż faworytem są gospodarze.

100

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom