>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 29.10.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 962,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 29. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Włochy
Spotkanie Sampdoria-Empoli
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 3.75
buk Unibet
Godz: 20:45
Analiza: Na jutro wybrałem ostatnie spotkanie w 10 kolejce Włoskiej ekstraklasie piłkarskiej , w którym Sampdoria podejmowała będzie na swoim stadionie drużynę Empoli. Dla mnie faworytem do zdobycia kompletu punktów w tym spotkaniu będzie ekipa gospodarzy , która ma na chwilę obecną o 4 punkty więcej, jest na pozycji numer 7 natomiast goście na miejscu 15, Sampdoria najwięcej punktów zdobywa właśnie na swoim stadionie ponieważ aż 13 z 14 obecnie zdobytych ugrała właśnie przed swoją publicznością, według mnie w tym meczu dopisze kolejne 3punkty ponieważ goście z Empoli są zespołem własnego stadionu, zdobyli na wyjazdach tylko 3 oczka zaliczając w 4 rozegranych spotkaniach wyjazdowych 3 porażki oraz jedno zwycięstwo, według mnie tutaj goście nie zaskoczą i raczej punktów nie zdobędą, za to moim zdaniem są to zespoły które grają ofensywnie , więc bramki powinniśmy tu obejrzeć z obu stron, stawiałbym na przedział bramek 2-3 na co jest niezły kurs oraz na dokładny wynik 2:1 dla ekipy z Genui.
⛔ 100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , MLS Playoff
Spotkanie : DC United-New England Revolution
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet365
Godz: 0:30
Analiza: W 1/8 Playoffów MLS zmierzą się drużyny DC United i New England Revolution
Mecz bez wyraźnego faworyta, jak wiadomo liga ta cechuje się dużą ilością goli i tego się trzymam, spotkania w ostatnich 5 meczach tych drużyn tylko raz nie było over 2.5 gola ,mam nadzieje że głowni strzelcy tych drużyn nie będą mieli słabszego dnia, każda z drużyn w ostatnich meczach notuje sporą ilość goli oby jutro ich niezabrakło, życzcie szczęścia ;p
✅ 95

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Włochy
Spotkanie Sampdoria-Empoli
Typ: over 2.5 gola w meczu
Kurs 2.05
bukmacher bet365

wiem że w lidze Włoskiej o overy ciężko.... ale w takim meczu ? ????
Sampdoria u siebie bardzo mocna... meczy na własnym stadionie praktycznie nie przegrywa, chyba że chce jak w meczu z Vojvodina 0:4 (ale to Liga Europy) czy z mocnymi ekipami jak Lazio czy Juventus... z takim zespołem jak Empoli, trzeba po prostu wygrać, podejrzewam że bramkę stracą, a ze dwie strzelą... stąd typ na over bramkowy ????
Średnia bramek Sampdorii po 9 kolejkach 3.30 a Empoli 2.70, czeka nas ciekawy mecz z bramkami z obydwu stron....
- Dla bardziej odważnych polecam zagrać Sampdoria i over 2.5 gola
⛔ 100

danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania, Puchar
Godzina:
18:15
Spotkanie:
Fredericia - FC Kopenhaga
Typ:
obie strzelą
Kurs:
2.60
Bukmacher: bet365
Analiza:

Zespół z Kopenhagi ostatnie tygodnie ma rewelacyjne, w ośmiu ostatnich meczach przegrali tylko raz i w Superlidze wrócili na pozycje lidera. W pucharze zagrali tylko jeden mecz w tym sezonie. Pod koniec września pokonali na wyjeździe Vestsjælland 2-0. Wobec braku awansu do europejskich pucharów mogą skupić się już tylko na lidze i pucharze. Mają silny zespól i inny wynik niż awans do kolejnej rundy będzie rozczarowaniem. Dla Frederici grającej w lidze niżej to już będzie czwarty mecz tej edycji pucharowej. Pokonali Naesby (6-0), Brabrand (2-1) i Odense BK (2-1). W lidze obecnie zajmują czwarte miejsce z 23 punktami na 14 gier. Póki co są punkt od trzeciego miejsca dającego awans. Po bardzo dobrym początku sezonu przyszedł okres gorszy, zanotowali 3 porażki i 3 remisy. Fredericia podchodzi do meczu jednak z pewnością siebie po ostatnich dwóch wygranych w lidze, kolejno z Vestsjælland (1-0) i Skive (2-1). Mają dość uporządkowana drużynę i myślę, ze trochę gościom sprawią kłopotów. W historii obie ekipy spotykały się w podobnych okolicznościach dwukrotnie. Oba mecze wygrywali goście, 3-0 oraz 3-1. Dzisiaj pewnie skończy się podobnie. Liczę jednak na to, że gospodarze strzelą bramkę i zagrają na poziomie meczu z Odense gdzie sprawili niespodziankę.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +4
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - puchar
Godzina: 18:30
Spotkanie: Nijmegen-Sp.Rotter.
Typ: 1
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Wczoraj Torino powaliło mnie na łopatki, stracona bramka w 94 minucie gry… Bez komentarza.
Dzisiaj zajrzałem do Holandii. W pucharze zagrają Nijmegen - Sp.Rotterdam. Obie ekipy grały już ze sobą 35 razy! Ostatni w 2 lidze holenderskiej, rok temu, kiedy to Nec w cugach pokonał wszystkich i bez problemu awansował do wyższej klasy rozgrywkowej.
Nec w 1 lidze radzi sobie całkiem dobrze, zajmuje 7 miejsce. Sparta zapewne w tym sezonie myśli o awansie. W 2 lidze zajmuje 3 miejsce ze stratą 2 punktów do 1. Ma strzelonych 21 bramek. Ostatnio przegrali z Bredą na wyjeździe 4:0 co mogło źle wpłynąć na atmosferę w drużynie. Myślę, że bardziej im zależy na awansie niż na dzisiejszym zwycięstwie. Nec gra całkiem dobrze i powinien wygrać ten mecz.. Powodzenia.
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +12
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Grecja Puchar - faza grupowa
Godzina 18:30
- PAS Giannina : Iraklis
- Iraklis over 1.5 gola
- 4.00 / Bet365
Pierwszy mecz obu drużyn w fazie grupowej Pucharu Grecji , obie rywalizują w grupie A gdzie oprócz nich są jeszcze Acharnaikos ( 2 ligowiec ) i Karditsas ( 3 ligowiec ) czyli teoretycznie pierwszoligowcy powinni wyjść z grupy na pierwszych dwóch miejscach ale wiadomo piłka a szczególnie puchary mają swoje prawa i o awans trzeba będzie mocno powalczyć . W moim typie sugeruję się ich bezpośrednimi spotkaniami i tak , nie dawno bo z początkiem miesiąca pażdziernika a konkretnie 4 obie drużyny grały ze sobą w lidze a mecz zakończył się remisem 2:2 , Iraklis w poprzedniej edycji Pucharu doszedł do półfinału gdzie musiał uznać wyższość Skody Xanthi czyli dobry wynik , w fazie grupowej zajęli 2 miejsce i nie przegrali żadnego z trzech meczy , gospodarze czyli PAS Giannina także w poprzedniej edycji grali dobrze , w fazie grupowej zajęli 1 miejsce także nie przegrywając żadnego meczu ale rozgrywki zakończyli na 1/8 finału , teraz zaglądając do H2H to wyrażnie lepsi w tej parze goście gdzie na 11 meczy bilans 2-3-6 i br. 13:19 tak więc pomimo iż w lidze Iraklis gra fatalnie to jednak liczę że w pucharze zechcą się pokazać i dziś strzelą przynajmniej dwa gole !
⛔ 100

W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaWłochy Serie A
Godzina: 20.45
Spotkanie: Sampdoria - Empoli
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.62
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Mecz bez faworyta specjalnego wg mnie. Sampdoria ma wyniki ponad stan, gdyż ani skład ani standing tego klubu nie inspirują mnie do umieszczania go w czubie tabeli. Empoli zaczęło bardzo słabo, ale akurat kadrę i potencjał mają na mocny środek tabeli (coś podobnie jak Torino). Dlatego, pomimo różnicy w tabeli, dyspersja kursów u bukmacherów nie jest szczególnie duża.
O typie na Sampdorię decyduje słaba gra Empoli na wyjeździe (1-0-3) i dobra gospodarzy u siebie (4-1-0). Tutaj leży główna różnica pomiędzy charakterystykami obu klubów. Jako, że obie drużyny też szczególnie nie remisują, to zamiast mało zachęcającego kursem 1X wolę 1 DNB.
Ryzyko typu związane jest z możliwością przebudzenia gości, którzy grają lepiej niż wskazuje na to zdobycz punktowa. Dodatkowo Sampdoria, choć dużo strzela u siebie (15/5), to też sporo jak na gospodarza traci (średnio jedna bramka na mecz).
Zwrot

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Włochy Serie A
Spotkanie: Sampdoria-Empoli
Typ: gosp over 1.5
Kurs: 2.2

Analiza: Długo się zastanawiałem jak ugryźć ten mecz, zacznijmy od Empoli ostatni mecz z Genua jakoś mnie nie przekonał szczerze powiedziawszy mieli swoje ale nadal to mnie jakoś słabo przekonuje do nich ładnie prezentują się w pomocy gra Zielińskiego ostatnio zasługuje na pochwałę ale o ataku już tak wiele dobrego ostatnimi czasy nie mogę powiedzieć. Sampdoria świetnie prezentuję się u siebie mecz z Veroną zagrali naprawdę fajnie szybkie i niebezpieczne akcję a przy tym dobre wykończenie do tego własne boisko i pełna mobilizacja w drużynie. Nie mogę pozbyć się uczucia że dzisiaj padnie mało bramek obydwie drużyny wyjdą raczej zachowawczo, miejmy nadzieję że pierwsza bramka padnie szybko.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Singapore
Godz: 12:30
Spotkanie: Sharapova-Pennetta
Typ: 3 sety w meczu
Kurs: 2.65
Bukmacher: williamhill
Analiza: Agnieszka Radwańska musi liczyć na to że Sharapova wygra 2-0. Jest na to szansa bowiem Maria przygotowywała się bardzo do tego turnieju i jest faworytką. Jednak Flavia łatwo nie odpuści twierdzę że może nawet wygrać ten mecz więc na 3 sety w tym meczu przy takim kursie warto dać myślę. Tym bardziej że konkurs typów dnia dobiega końca w tym miesiącu. Taki kurs bardzo by się przydał. 2 sety są zbyt oczywiste więc myślę że będzie inaczej.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Basel 2015
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Gasquet R. - Thiem D.
Typ:
Thiem D. +1,5 seta
Kurs:
1.78
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
Obaj Panowie nie grali ze sobą, a różni ich pewnie z 1 lub 2 pokolenia. Gasquet ma 29 lat, a Thiem 22. Młody Austriak wygrał w tym sezonie 3 turnieje ATP, ogólnie facet robi dobre wrażenie, bodajże podczas turnieju w Miami trenował pod samym okiem Federera. Serwis ma dobry i to przede wszystkim jego główna broń, pokonał w 1 rundzie doświadczonego Robina Haase i teraz powinno być już tylko lepiej.
Typ jest bardziej przeciwko Francuzowi niż na Thiema. Gasquet od czasu US Open gdzie doszedł do ćwierćfinału imprezy, wydawać by się mogło, że jakoś się zagubił w swojej grze. W Tokio wygrał tylko 5 gemów z Hiszpanem Bautistą-Agutem, w Szanghaju po 2 zwycięstwach dość szybko odpadł z Bernardem Tomicem który nie jest jakimś bardzo wybitnym asem tenisa, a w Sztokholmie pomęczył się niezwykle z swoim rodakiem Jeremym Chardym, a od Jacka Socka dostał sromotne lanie, wygrał z nim tylko 6 gemów. Tutaj w Bazylei również stracił set w pierwszej rundzie turnieju z Vesleyem i nie widzę jakiś powodów by nie miał znowu stracić seta, bo nie ma co się oszukiwać, ale Gasquet nie gra w ostatnich tygodniach jakoś wybitnie i to widać.
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, JupilerLeague
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Kortrijk- Anderlecht
Typ:
1X
Kurs:
2
.15
Bukmacher:bet365

Analiza:
Kortrijk jest drużyną własnego boiska. W tym sezonie w sześciu meczach ligowych i jednym pucharowym rozgrywanych jako gospodarze nie przegrało ani razu, tracąc jedną bramkę. Jeśli patrzeć wstecz to w tym roku w 17 grach u siebie porażki zaznali tylko raz w maju z Gent 0-1 w sumie tracąc 6 bramek. Niby Anderlecht to uznana firma jednak w 5 wyjazdowych potyczkach zaliczyli już i remis i porażkę więc na pewno nie są drużyna nie do ogrania. Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się remisem 2-2 w ostatnich pięciu spotkaniach gdy Kortrijk było gospodarzem Anderlecht wygrał tylko raz 3-2. Liczę że Kortrijk podtrzyma dobrą passę gier u siebie i osiągnie korzystny wynik.
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +1
jankiel18 114

jankiel18

Użytkownik
Typ: Remis
Kurs: 3.25
Analiza:
Sampdoria w tym sezonie nadspodziewanie dobrze ale na dłuższą mete zapewne z tym składem nie zdoła utrzymać takiej formy. Empoli natomiast skład lepszy niż wyniki. Śmierdzi mi tutaj bardzo remisem myśle żę jest dużo bardziej prawdopodobny niż zwycięstwo którejś ze stron.
Kiepska analiza

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Szwajcaria
Godz: 19:30
Spotkanie: Young Boys - Zurych
Typ: 1
Kurs: 1.73
Analiza:
Mecz pucharowy pomiędzy YB a Zurychem. Aby zobrazować, kto z kim i jak,
posłużę się tabelą ligową.
YB bilans 6-4-3 (bramki 24-15).
Zurych bilans 1-6-6 (bramki 19-30).
Young Boys 3 ostatnie spotkania u siebie wygrali, w tym z uwaga: liderem Basel oraz wiceliderem Grasshoppers.
Zurych ostatnie 2 wyjazdowe mecze przegrane z Thun (6) i Luzern (4)
Ostatni bezpośredni pojedynek pomiędzy ekipami w marcu 2015 3-0 dla YB.
Nie widzę opcji, aby nie wygrali z ostatnią drużyną w tabeli.
⛔ 100

ddamekk 3

ddamekk

Użytkownik
Typ: Wygrana w jednej z połów ---&gt; Sampdoria
Kurs: 1,70
Bukmacher: Betclic
Sporo ludzi już wypowiadało się na temat tego spotkania, komentował ich opinii i zdania nie będę, dodam tylko pewne informację które tym bardziej nakłoniły mnie do gry w stronę gospodarzy. Sampdoria u siebie wygrała pięć z czterech rozegranych do tej pory spotkań, przy czym nie odniosła porażki bo raz zremisowała. Jako gospodarze strzeliła najwięcej goli spośród wszystkich drużyn ( ustrzeliła ich aż 14 ). Dodatkowo drużyna gospodarzy ma w swoich szeregach jednego z najlepszych strzelców w tym sezonie, a dokładnie chodzi tutaj o Ederr`a. Wydaję mi się mocno, ze po dzisiejszym spotkaniu ten Pan zostanie samotnym liderem klasyfikacji strzelców ????
Absencje w drużynie przyjezdnych : Fares, Toni, Romulo, Viviani, Albertazzi, Winck
⛔ 100

yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja - Super Lig
Godz: 19:45
Spotkanie: Galatasaray - Eskisehirspor
Typ: 1/1
Kurs: 2,07
Bukmacher: OddsRing

Cóż mogę napisać. Szczerze nie wiem jak oba zespoły grają. Typ opieram tylko i wyłącznie na statystykach. Statystki przemawiają za Galatą. Tak też typuję (1/1). Po 9 kolejkach dzisiejszy gospodarz na 2 pozycji, a goście na 18, zamykającym miejscu tabelę. Co o gościach. Mają czarną serię 6 meczów pod rząd przegranych w lidze. W ogólnym rozrachunku, tj. 9 meczów 1 wygrana, 1 remis, 7 porażek. Bilans bramkowy 7:18. Teraz gospodarze. 6 wygranych, 3 remisy, 1 porażka. Bramki: 18:9. Gołym okiem widać kto wygra. Gospodarze zapewne szybko zechcą uzyskać prowadzenie by do końca meczu kontrolować mecz. W ostatnim meczu padł wynik 1:2 dla Galaty grającej na wyjeździe. Gospodarze są w formie. Wygrali parę dni temu w LM z Benficą 2:1. W tym wszystkim widzę tylko 1 rozwiązanie w tym meczu. Zwycięstwo gospodarzy i to w systemie 1/1.
✅ 107

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 8

wanderlei94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Turcja, Super Lig
Godz: 19:45
Spotkanie: Galatasaray - Eskiseherispor
Typ: Galatasaray - 1,0
Kurs: 1,85
Bukmacher:bet365
Analiza: Galatasaray 3 miejsce w tabeli , ich rywale ostatnie. Galatasaray w ostatnich 5 meczach 4 zwyciestwa , 1 remis. Eskiseherispor 5 porażek w ostatnich 5 starciach. Galatasaray widać w koncu w formie też w Lidze Mistrzów ( czytaj: wygrana z Benficą). Nie wyobrażam sobie innego rezultatu niż wysokie zwycięstwo gospodarzy.
✅ 85

power30 18K

power30

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzyń
Godz: 20:30
Spotkanie: Piacenza - Dynamo Moskwa
Typ: Dynamo Moskwa (-2,5 seta)
Kurs: 3,25
Buk: Unibet

W meczu 1. kolejki Ligi Mistrzyń Piacenza podejmie we własnej hali Dynamo Moskwa. Włoszki w rozgrywkach ligowych aktualnie zajmują czwartą pozycję. W miniony weekend niespodziewanie uległy z niżej notowanym rywalem - Il Bisonte 2:3. W kadrze Piacenzy w tym sezonie jest znana z polskich parkietów Maja Ognjenović. Serbka co prawda zdobyła mistrzostwo z Chemikiem Police, ale jej gra była dość schematyczna. Grała głównie &quot;świece&quot; do skrzydłowych, co pozwalało rywalkom (można było to zaobserwować m.in. w Final Four Ligi Mistrzyń) stawiać szczelne bloki. To może być wodą na młyn dla Rosjanek, które słyną z solidnego bloku. Dynamo Moskwa udanie zainaugurowały sezon, zwyciężając w Pucharze Rosji oraz zdobywając Superpuchar. Również dobrze spisują się w rozgrywkach ligowych, które zaczęły od dwóch gładkich zwycięstw. Rosjanki może i mają dość wąski skład, ale skład uzupełniony jest zawodniczkami klasy światowej. Drużyny te spotkały się już w tym roku w ramach play-off Ligi Mistrzyń, które Dynamo wygrało oba mecze po 3:0. Nie miałbym nic przeciwko, aby ten wynik się dziś powtórzył.
⛔ 100

G 0

ghost209

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Belgia Jupiter Legaue
Godz: 20:30
Spotkanie : Kortrijk - Anderlecht
Typ : over 2,5
Kurs: 1,9
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Juz dziś zmierzą się drużyny Kortrijk zajmujący obecnie10 pozycję w lidze i zespół Anderlechtu pozycja 3. W tym spotkaniu typuje over 2,5 . Zarówno gospodarze jak i goście w każdym z ostatnich 5 spotkań strzelili 1 bramkę lub więcej a histora ich spotkań pokazuje że w 4 z ostatnich 5 starć padło więcej niż 2 gole.
⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Pilka nozna Serie A Wlochy
20 45
Sampdoria - Empoli
Samp i over 2.5
4.00
B365
Na dzis wybieram spotkanie z Serie A gdzie sampdoria grac bedzie z Empoli. Gospodarze trzymają 10 miejsce w tabeli a tymczasem goscie 16 i 4 punkty nad spadkową strefą. Moj typ na dzis mysle ze powinien okazac sie trafny gdyz sampdoria jest 3 druzyną jezeli chodzi punkty u zdobyte u siebie. Grając na swoim podworku czesto zdobywala przynajmniej 2 gole i tracila roznie. Mysle ze i dzis ograją empoli bez problemu wynikiem wyzszym niz 2 gole. Powodzenia
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom