>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 29.10.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 29. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Capital One Cup
Spotkanie: Tottenham-Brighton
Typ: Tottenham 1 golem
Kurs 3.75
Buk Unibet
Godz: 20:45
Analiza;​
Witam, na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie pomiędzy ekipami Tottenhamu oraz Brighton. Tottenham w ostatnim spotkaniu ligowym niespodziewanie został pokonany przez ekipę Newcastle, na pewno w spotkaniu pucharowym bedzie chciał sobie powetować nieudane spotkania ligowe. Brighton na wyjazdach nie jest zespołem który punktuje, w 7 spotkaniach ligowych wygrał tylko raz u siebie wcale nie idzie im lepiej zajmują dopiero 21 pozycję w swojej lidze, są jedna pozycję nad strefą spadkową. Tottenham na pewno w tym spotkaniu bedzie chciał wywalczyć sobie awans do kolejnej rudny tym bardziej że w następnej rundzie będzie na nich czekał ktoś z pary Southampton/Stoke, czyli ekipy spokojnie w ich zasięgu. Jest to juz 1/8 więc coraz bliżej do finału , gdzie według mnie Tottenham ma spore szanse zagrać, tym bardziej że pokazali w poprzednich spotkaniach pucharowych że są w stanie wygrywać bez większych trudności np, z Nothingham, które jest wyżej od Brighton w ligowej klasyfikacji. Ja zazwyczaj nie gram spotkań pucharowych właśnie ze względu na manewrowanie składem przez trenerów, ale w tym spotkaniu o zwycięstwo Tottenhamu mogę być raczej spokojny, nie sądzę żeby ekipa , która ogólnie w swoich spotkaniach wyjazdowych strzeliła tylko 6 bramek tutaj zagrozi zespołowi , który właśnie na swoim stadionie jest najmocniejszy . Mój typ to wygrana Tottenhamu jednym golem i dokładny wynik 1:0.
⛔ 100

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis ATP Paryż
Godzina: 13:30
Spotkanie: Querrey-Lopez
Typ: Lopez
Kurs: 2.20
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W środę w Paryżu dochodzi do pojedynku kwalifikanta (dziwnie to brzmi) Querreya z Lopezem rozstawionym z numerem 12. W pierwszej rundzie amerykańskie Drewienko pokonało naszego Jurka w trzech setach prezentując momentami wiele błędów. Hiszpan za to miał wolny los. Moim zdaniem buki przesadziły wsadzając Amerykanina w buty faworyta. Co prawda to on ma lepszy bilans na hali w tym sezonie, ale to dalej jest szybsza nawierzchnia, która nie przeszkadza Felkowi. To Sam ma serię kilkunastu zwycięstw z rzędu, ale szanujmy się, większość z zawodnikami na poziomie Challengerów, jak nie gorszych. Spośród pasma jego sukcesów nie jestem w stanie wybrać żadnego, które mogłoby być miarodajne dla poziomu turnieju ATP1000 i umiejętności Lopeza. Faktem jest, że obaj nie grali wiele w swojej karierze na hali, bo odpowiednio Sam 73 razy(43/30) i Feliciano 133(61/72). Liczby Hiszpana kompletnie nie imponują, ale to tylko statystyki. Patrząc na H2H widać, że Felkowi z Drewnem gra się dobrze(5-2). W tym sezonie ograł go już dwa razy, w tym raz na hardzie. Biorąc pod uwagę, że gra on ostatnimi czasy swój topowy tenis stawianie na jego zwycięstwo uważam za rozsądne posunięcie, mimo falstartu na hali(1/2 ostatnio, porażki z Bellucim w Wiedniu i Carreno-Bustą w Valenci). W kwestii technicznej Querrey ma praktycznie do dyspozycji tylko własny serwis, zaś Lopez oprócz porządnego serwisu dysponuje jedną z najlepszych gier serve&amp;volley. Przy włąsnym serwisie potrafi rozgrywać genialne akcje, które oprócz efektywności niosą za sobą także efektowność. Return też ma na niezłym poziomie, co przy niższym procencie pierwszego serwisu przeciwnika powinien odpowiednio wykorzystać. Sam w meczu z Jerzykiem pokazał, że jest spokojnie do ugryzienia przez zawodnika grającego wielowymiarowo, a tego głównie zabrakło naszemu JJ&#39;owi.

✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +26
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 1:30
Spotkanie: Dallas Stars- St Louis Blues
Typ: Stars OT
Kurs: 1.96
Analiza:

Długo się zastanawiałem czy coś stawiać ale uznałem że w tym kursie widzę value. Kursy raczej 50 na 50, rzekłbym że Stars są nawet lekkim faworytem, ale do rzeczy.
Dziś spotykają się dwie zupełnie inne drużyny. Po jednej stronie Stars którzy często zapominają o tyłach z piekielnie mocną ofensywą. Po drugiej troszkę jałowi Blues.
Jeśli chodzi o Stars to jak już wspomniałem, siła ofensywna tej ekipy jest jedną z największych w całej lidze. Wystarczy przypomnieć że w znakomitej formie jest Seguin, któremu dobrze zrobiła przymusowa przeprowadzka na skrzydło. Na drugim skrzydle znakomicie gra Jamie Benn który również notuje wspaniały sezon. Środek to już królestwo byłego Centra Senators czyli Jasona Spezzy. Kanadyjczycy znakomicie się uzupełniają a zdobyli łącznie 13G i 21A w 24GP. Oczywiście po wymienieniu tej trójki zastanawiam o kim napomnieć. Niestety w Stars wygląda to obecnie iż mamy wyżej wymienioną trójkę i długo, długo nic. Kontuzjowany jest Nichushkin a poniżej oczekiwań gra Hemsky. Jeśli chodzi o defensywę tu sprawa również jest daleka od ideału. Odpowiedzialnymi za defensywę są Daley, Jordie Benn czy Dillon. Niestety takich defensorów nawet jałowa ofensywa Blues wciąga nosem. W bramce prawdopodobnie zagra Lehtonen który nie jest jakimś mega talentem a ten sezon póki co ma taki sobie. 915 SV% i 2,76 GA nie jest powodem do dumy dla startera takiej drużyny jednak mam nadzieję że dziś będzie lepiej.
Jeśli chodzi o Blues, nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Powiedzmy sobie szczerze, zawodzi głównie Steen i Backes. Ponadto problemy w ofensywie, okroszone zostały kontuzjami Tarasenki i Stastny&#39;ego. Tak naprawdę na tą chwilę jedynym człowiekiem którego może obawiać się defensywa Stars to Schwartz. Znakomita forma od początku sezonu, 5 bramek i 3 asysty w 7 grach. Jak jednak wspomniałem jest to jedyny zawodnik który może postraszyć słabą defensywę Stars. Mam jednak nadzieję że Gwiazdy postarają się robić to co potrafią najlepiej czyli strzelać jak najwięcej goli.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
National Hockey League !
1:30
Dallas Stars - St Louis Blues
Tyler Seguin to score
|2.65|

Unibet !
Pozwolę sobie zacytować ostatni mój post na temat Seguina, na którego dziś znowu będę polować, mimo że po drugiej stronie strasznie ofensywny team.
W zespole Dallas, jest najmocniejszym spoiwem i nie spoczywa na laurach. Doskonale widzi, dużo asystuje ale i przy tym dużo oddaje strzałów. Ma znacznie inną technikę niż inni zawodnicy do oddawania strzałów. Robi to bardzo precyzyjnie, mianowicie kiedy oddaję strzał lewą nogę wysuwa do tyłu, i ręką oczywiście prawą oddaję strzał, przy czym krążek nabiera zdradliwej rotacji i często wędrują w sieci.
Mało tego, Seguin dziś stoi przed niezwykle wielkim wyzwaniem, dla siebie jeśli strzeli bramkę będzie to jego SETNA bramka w całej karierze. Więc i wyzwanie i poprzeczka wysoko podniesiona, ale jak najbardziej go stać. Tyler to nie tylko zawodnik siejący zagrożenie na tafli przeciwnikom, ale doskonale widzący. Potrafi w ostatnich sekundach meczu przenieść szale na swoją korzyść i drużyny (Dallas - Penguins / Seguin to score na 4 sekundy przed końcem meczu) &lt; notuje gola w PP. Posiada szereg umiejętności i mając ambicje, determinacje dziś będzie czyhał na bramkę gości... Mecz gra u siebie więc i swoich kibiców nie zawiedzie.. Tak myślę...

/ Być może późnym wieczorem jeszcze coś postawie z NHL.
✅ 165

Otrzymane punkty reputacji: +17
nonamed 97

nonamed

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Puchar Polski
Godzina: 20:45
Spotkanie: Piast Gliwice- GKS Bełchatów
Typ: X/1
Kurs: 5,5
Bukmacher: bet365
Analiza:
W jutrzejszym spotkaniu dwóch ekstraklasowych drużyn nie widać wyraźnego kandydata. Pewnikiem wydaje się być mała ilość bramek, bo z tego słynie Bełchatów. Co do Piasta: świetnie gra u siebie. Zwłaszcza w ostatnich paru tygodniach, wyłączając mecz z Jagiellonią, która jest obecnie świetnie dysponowana, odnieśli 3 przekonujące zwycięstwa, m.in. pokonując Legię 3:1. Natomiast Bełchatów jest w wyraźnym dołku. Mecz z Górnikiem zakończył się ich zwycięstwem, ale nie wiemy jak potoczyłby się dalej mecz, gdyby sędzia uznał prawidłowego gola dla zabrzan. Podsumowując, mecz na mała ilość bramek, prawdopodobne 0:0 do przerwy, a potem jeden gol, który zdecyduje o awansie do ćwierćfinału PP.
⛔ 100

S 8

schweini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hamburg - Bayern Monachium
Typ: Tylko jeden zespół strzeli bramkę
Kurs: 2.15
Bukmacher: Expect
Analiza: Witam. Wielce prawdopodobny typ. Daję jakieś 80-90% wejścia. Wystarczy, że Bayern nie straci bramki w tym meczu co jest bardzo prawdopodobne, żeby nie powiedzieć Pewne. Powodzenia, ja osobiście to gram jako singiel za 1000zł.
26/10/14 BUND B. M&#39;gl… - Bayern 0:0
21/10/14 ULMG Roma - Bayern 1:7
18/10/14 BUND Bayern - Brema 6:0
04/10/14 BUND Bayern - Hannover 4:0
30/09/14 ULMG CSKA Mo… - Bayern 0:1
Bayern NIE traci. Z litości dał sobie tylko wbić Romie. HSV ma problemy w ofensywie. Jedyny + to Lassoga, ale on raczej nic tu nie pomoże. Ogólnie typuję jakieś 0:2 dla Monachium. Powodzenia ????
⛔ 100

F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 3:30
Spotkanie: LA Lakers- Houston Rockets (wraz z dogrywką)
Typ: 1
Kurs: 3,35
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Początek 69 sezonu najlepszej ligi świata.
W mieście aniołów, jeziorowcy podejmują rakiety i właśnie fakt rozpoczęcia rozgrywek we własnej hali, przy komplecie widzów już jest pierwszym argumentem przemawiającym za wygraną gospodarzy.
Największym plusem po stronie Lakersów jest napewno powracający, wielki Kobe Bryant. Liczę, że pokaże się z najlepszej strony i poprowadzi swoja ekipę do zwycięstwa. Na uwagę zasługuje również &quot;7&quot; draftu, Julius Randle.
Lakersi w przygotowaniach do sezonu grywali w kratkę, ale to tylko mecze towarzyskie.
Houston to drużyna, która miała napewno o wiele bardziej udany poprzedni sezon od zawodników LA. Dwight Howard to niekwestionowana gwiazda drużyny, który sam również potrafi wygrywac mecze. Rockets podobnie do gospodarzy w meczach przedsezonowych grywali w kratkę, choc na swoim koncie mieli więcej zwycięstw.
Pojedynek dwóch asów Bryant-Howard to napewno może byc ozdoba tego spotkania.
Liczę na inauguracyjną wygraną LA Lakers. Włąsna hala, Bryant, początek rozgrywek, oraz chęc rozegrania lepszego sezonu, niż poprzedni, może zaskutkowac wzniesieniem się na szczyt swoich możliwości przez jeziorowców.
Warto spróbowac.
Powodzenia!!
⛔ 100

B 3

bagsik

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Orlando Magic-NO Pelicans
Typ: NO Pelicans -8,5pkt
Analiza:
Witam, dzisiejszej nocy rusza NBA. Orlando będzie dostarczycielem pkt. Maja słaby skład bez znaczących wzmocnień. Natomiast NO mierzy min w playoff i powinni poprawić miejsce z poprzedniego sezonu. Podsumowując, grają u siebie i rozbija orlando
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 00:00
Spotkanie: Islanders - Jets
Typ: Islanders -1
Kurs: 2.65
Bukmacher: unibet
Analiza:
Miałem nie tykać w tym miesiącu jeszcze NHL - zawsze grywam jak już przynajmniej pół sezonu jest rozegrane i wtedy mozna ocenic mniej wiecej dyspozycje i regularnosc druzyn (przewidzieć). Tutaj jednak robie wyjątek bo bądź co bądź Islanders zaskakują na początku sezonu. 32 gole strzelone w 8 meczach i średnia 4.5 strzelonych u siebie to jest bardzo dobry rezultat. Ostatnio chocby z Dallas wygrali 7:5. Pierwsze tercje także zazwyczaj mają bardzo dobre i nawet w przegranym meczu z Toronto po 1 tercji prowadzili 2:1. Fakt obrona kuleje, ale mamy za przeciwników Jets, którzy strzelają tylko 1.88 gola na mecz. Także dostają najwięcej kar z wszystkich zespołów, więc przy aktualnej dyspozycji Islanders powinni dość lekko wygrać, mieć sporo przewag, które wykorzystają i powinno tu paść sporo goli.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Paryż
Godzina: 19:00
Spotkanie: Robredo T. - Nishikori K.
Typ: Robredo T.
Kurs: 4.77
Analiza:

Robredo ostatnio jest w dobrej formie co potwierdził zwycięstwem nad Vaskiem Pospisilem w dramatycznych okolicznościach, ale już nie raz tak było w turniejach, że zawodnik mając problemy w kwalifikacjach bądź w 1-2 rundach turnieju, dochodzi później w okolice ćwierćfinału. Robredo na hali jest na pewno urwać set Japończykowi. W Azji i Ameryce Południowej osiąga dość dobre wyniki, ale jak to się przełoży na korty w Europie? Gładkie zwycięstwo? Na pewno nie.

⛔ 100

stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Puchar Polski /
Godz. 12:00
Spotkanie - Ostrovia : Cracovia
Typ - Ostrovia strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs - 5.50
Buk - Unibet
A dlaczego by nie ? Wiadomo że mecze pucharowe to inna bajka niż liga przykładem mogą być wczorajsze spotkania w PP gdzie Śląsk wymęczył skromne 1:0 z S. Wolą albo poprzednia runda gdzie Ruch przegrywa właśnie z Ostrovią 2:1 i jeszcze Błękitni Stargard z Tychami 3:2 i Znicz Prószków z Zagłębiem 2:1 , we wczorajszym spotkaniu Górnika z Podbeskidziem gdzie raczej liczono na odrodzenie Zabrzan przegrywają aż 4:2 a wcześniej w meczu ligowym Zabrzanie nie dają im szans i ogrywają ich na terenie BB 3:0 tak więc wszystko może się zdarzyć bo to POLSKA WŁAŚNIE , a dziś w Ostrovi święto bo drużyna Ostrovii grała już w 1/8 finału Pucharu Polski w sezonie 1987/88 i do dzisiaj jest to uważane za jeden z większych sukcesów klubu tak więc powtarzają ten sukces i na pewno zrobią wszystko aby dopisać kolejny piękny rozdział dla klubu i może uda im się awansować dalej . Droga Ostrovi do tego etapu to : w rundzie przedwstępnej rozgrywek o Puchar Polski Ostrovia pokonała 3:1 Ruch Zdzieszowice, następnie w rundzie wstępnej wygrała 3:1 z Górnikiem Wałbrzych, a w rundzie pierwszej triumfowała nad Puszczą Niepołomice 2:1. W ostatniej fazie ograła Ruch Chorzów o czym pisałem wyżej , tak więc liczę że ambicji w dzisiejszym spotkaniu chłopakom na pewno nie zabraknie i dadzą z siebie ponad 100 % swoich możliwości .
⛔ 100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ATP CHALLENGER ECKENTAL
Godzina: 12:30
Spotkanie: Puetz - Mektic
Typ: Puetz 2-0
Bukmacher: Bet 365
Analiza: O ile wczoraj żywiłem swoje obawy, że pierdol... Cygan Copil może coś odjeba.. na korcie i 1 set pokazał, że były to obawy uzasadnione, to w przypadku Puetza jestem przekonany, że nie da sobie zrobić krzywdy, szczególnie przy swoim podaniu, które na ogól trzyma komfortowo. W Eckental jest bardzo szybka nawierzchnia i z takim ograniczonym zawodnikiem jak Mektic nie powinien mieć zbyt dużych problemów. Chorwata dość dawno nie widziałem w akcji, ale to jest raczej gracz preferujący mimo wszystko nawierzchnie ziemne. Nie jest na korcie &quot;agresorem&quot; choć serwis ma dość przyzwoity. Ostatnio w ITF w Czechach ograł co prawda Ignatika i w finale Hernycha, ale po Janku to już tylko nazwisko pozostało i wspomnienia dawnych wielkich meczy i to w cyklu ATP. Puetz to &quot;młotek&quot;, ale przy tym technicznie jest nieźle poukładany. Ostatnie porażki uzasadnione bo z zawodnikami wyżej notowanymi - Bachinger, Struff czy Stakhovsky. Potrafił jednak ograć w hali nie tak dawno Kohlschreibera, Browna czy Krajicka. Rok temu tutaj zrobił na rodzimych śmieciach półfinał. Klasycznie gram to singlem a sam win Niemca po 1,3 wrzucam do dubla. Kursy lecą dość mocno i myślę, że to uzasadniony trend.

✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +26
marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie:
Atalanta Bergamasca Calcio - SSC Napoli
Typ: Druga połowa over 2,5 gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Przed nami spotkanie we włoskiej Serie A gdzie o ligowe punkty zawalczą drużyny oddalone od siebie o 9 miejsc w tabeli a mianowicie gospodarze miejsce 16 a goście miejsce 7.Nie wątpliwym faworytem są tutaj goście wg. bukmacherów. Ja natomiast zwycięzcy tutaj szukał nie będę ale skupię się na ilości bramek. Gospodarze mają tylko 7 punktów na obecną chwilę a obecny bilans to 2 wygrane, 1 remis i 5 porażek na 8 rozegranych spotkań. Potrafili wbić tylko 3 gole natomiast 10 stracili. Goście są na miejscu 7 z bilansem 4 wygranych 2 remisy i 2 porażki. Ostatnie 5 meczy to 3 wygrane i 2 remisy. Praktycznie w każdym meczu oprócz jednego padły minimum 3 bramki. I tak jak piszę o gościach to będę sie na razie ich trzymać w drugiej połowie w ostatnim meczu z &quot;Veroną&quot; padło w drugiej połowie 6 bramek! W meczu z &quot;Interem&quot; 4 bramki z &quot;Torino&quot; 2 bramki a z &quot;Palermo&quot; większośc padła w pierwszej ale to było dawno temu. Gospodarze jedynie co to z Juwentusem przegrali 3:0 a tak w większości to tylko 1 bramką. Myślę, że dziś do pierwszej połowy nie posypią się bramki i bedzie spokojna gra w środku pla natomiast w drugie już trochę przycisną i te 3 bramki się pojawią ????
⛔ 100

stefan-padlo 84

stefan-padlo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Capital One Cup
Spotkanie: Stoke vs Southampton
Typ: Obie drużyny strzelą - TAK
Kurs: 1.8
Analiza:
Witam. Dziś chciałbym zabrać Was na angielskie boiska, a dokładniej na mecz pomiędzy Stoke City i Southampton. Mecz ten będzie rewanżem za ostatnią ligową kolejkę. Wtedy to Southampton wygrał u siebie 1-0. Według mnie takie walczaki jak Stoke tak tego nie zostawią. To nie w ich stylu. Będą chcieli pokazać, że ostatnia ligowa porażka to tylko wypadek przy pracy. Okazja jest wyśmienita.
Puchar rządzi się swoimi prawami. Wczoraj byliśmy tego świadkiem. Fulham grał z Derby. Do przerwy, wydawać by się mogło, pewne prowadzenie gospodarzy 2-1. Wynik końcowy? 2-5 i Derby gra dalej. Dlaczego nie miałoby stać się dziś podobnie?
W ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami (Stoke i Sothampton), nie licząc ostatniego, wskazują na to, że BTS jest dobrym rozwiązaniem.
Stoke tego meczu nie odpuści, a Southampton wiadomo, świetna druzyna, której także zależy na zwycięstwie.
Według mnie dobrym rozwiązaniem byłoby także +2.5 (kurs 2.05!) w tym meczu, ale ja puszczam spokojne BTS.
Pozdrawiam.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +5
art-is-blast 36

art-is-blast

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Seria A
Spotkanie: Cagliari - AC Milan
Typ: Obie drużyny strzelą gola - TAK
Kurs: 1.60
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Witam wszystkich. Dziś zapraszam do Włoch na 9 kolejkę serii A i mecz Cagliari z AC Milanem. Zastanawiałem się tutaj nad czystą 2 ale Milan traci sporo goli i nie zawsze daje rade je odrabiać wiec stawiam an BTTS. Milan na 8 spotkań tylko w jednym zachował czyste konto więc uważam ze dziś znów straci gola na rzecz Cagliari które na 8 meczy strzelało w 6 meczach a wszyscy wiemy jakie dziury ma obrona Milanu. W ostatnich 3 meczach tych zespołów strzelali sobie gole wiec uważam że dziś również będzie tak samo. Kurs całkiem przyjemny by dodać do dubelka i według mnie z dużym prawdopodobieństwem. Powodzenia !

✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +4
maer 424,3K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Belgia ( Jupiler League )
Spotkanie: K.V. Oostende - K.V.C. Westerlo
Typ: 1
Kurs: 1.91
Godzina: 20.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Belgii gdzie odbędzie się mecz 13 serii gier tamtejszej Jupiler League.
W belgijskim mieście Ostend liczącym ponad siedemdziesiąt tysięcy mieszkańców na Albertpark mogącym pomieścić osiem tysięcy widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Koninklijke Voetbalclub Oostende założonym w 1981 roku przez połączenie VG Oostende oraz AS Oostende przyjmując barwy żółto-czerwone a w gości z miasta Westerlo liczącego ponad dwadzieścia cztery tysiące mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1933 o barwach żółto-niebieskich a mianowicie Koninklijke Voetbal Club Westerlo.
K.V. Oostende rozegrało w tym sezonie ligowym 12 spotkań w których zdobyło 15 punktów po 4 zwycięstwach, 3 remisach oraz 5 porażkach i zajmuje obecnie 11 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 15-18.
K.V.C. Westerlo zdobyło 20 oczek w swoich 12 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 5 zwycięstwach, 5 remisach oraz 2 porażkach co daje obecnie 4 pozycję w tabeli belgijskiej Jupiler League, bilans bramek 24-20.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie ligowym 6 razy zdobywając 6 oczek po 1 wygranej, 3 remisach oraz 2 porażkach, bilans bramek na swoim Albertpark 6-8.
Goście zdobyli 8 punktów w swoich 6 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 2 zwycięstwach, 2 remisach oraz 2 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 11-14.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż moim zdaniem będzie przebiegał bardzo wyrównanie i też oba zespoły w tabeli ligowej dzieli tylko 5 oczek a w ostatnich 4 meczach pomiędzy nimi o ligowe punkty w mieście Ostend raz wygrywali gospodarze oraz 3 spotkania kończyły się remisami, bilans bramek w tamtych meczach 6-5 na korzyść K.V. Oostende.
Moim typem na ten mecz jest zwycięstwo gospodarzy po wyrównanym boju, Koninklijke Voetbalclub Oostende patrząc po tabeli ligowej u siebie gra niby gorzej niż na wyjazdach ale to u siebie miał moim zdaniem lepszych przeciwników jadnak to potrafił zremisować z Club Brugge oraz Genk co wcale takie łatwe nie było i moim zdaniem powinni sobie poradzić na swoim terenie z drużyną z miasta Westerlo a Koninklijke Voetbal Club Westerlo to u siebie gra lepiej i na wyjazdach zdarzyło im sie stracić 5 goli z Mechelen oraz 3 z Genk i moim zdaniem drużyna z miasta Ostend tez im coś strzeli i może tylko jednego gola ale który zapewni im zwycięstwo na swoim Albertpark.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 0

tenisking

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Paryż
Godzina: 12:30
Spotkanie: D. Ferrer - D. Goffin
Typ: Ferrer -4
Kurs: 2,18
Analiza:
Witam. Na dziś wybrałem spotkanie rundy II w Paryżu pomiędzy Hiszpanem Davidem Ferrerem i Belgiem Davidem Goffin. Goffin w ostatnim czasie w znakomitej formie, finał w Bazylei, zwycięstwa w Challengerach, nie mniej jednak w spotkaniach z graczami z TOP 10 nie jest już tak dobrze, zwycięstwo jedynie z będązym w średniej dyspozycji Raoniciem. Dzisiaj na przeciw Belga staje aktualny nr 6 światowego tenisa David Ferrer. Hiszpan znajduje się ostatnio w wybornej formie, porażki z graczami pokroju Murray czy Djokovic ujmy nie przynoszą, w pozostałych spotkaniach w większości gładkie zwycięstwa. Jest to końcówka sezonu, niedługo będzie czas na odpoczynek, gaża do zgarnięcia i punkty na pewno nie obojętne, także nie ma raczej mowy o odpuszczeniu. Podsumowując doświadczenie, forma i umiejętności Hiszpana powinny wziąć górę nad młodszym Belgiem.
⛔ 100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Włochy - Serie A
Godz: 20:45
Spotkanie: Inter - Sampdoria
Typ: Sampdoria - DNB
Kurs: 3,40
Analiza:
Już w weekend &quot;polowałem&quot; na wpadkę Interu i można chyba jedynie powiedzieć, że szczęście nie dopisało. Czerwień dla Ceseny już w 30 min., rzut karny po którym padła bramka i wynik utrzymał się już do końca, gdyby tego karnego i kartki nie było to podejrzewam, że szanse na nie przegranie tego meczu przez gospodarzy byłyby dużo większe, no ale tego się już nie dowiem i nie ma sensu gdybać. Skupiam się więc na dzisiejszym meczu, w którym również upatruję szansę na niespodziankę. Dlaczego? Forma Interu jest bardzo niestabilna, grają mocno w kratkę i tak naprawdę nie wiadomo czego się po nich spodziewać. W niedziele wygrali z Ceseną, ale jakie były okoliczności to w bardzo ogólnym streszczeniu napisałem wyżej. Ostatnio 2 mecze z rzędu w lidze Inter wygrał w 33. i 34. kolejce poprzedniego sezonu. Czyli 4 kolejki z tamtego sezonu, 8 z tego i mniej więcej mamy obraz tejże &quot;kratki&quot;- pojedyncze zwycięstwa przeplatane remisami i porażkami. Dodać należy, że nie grają dziś z byle kim. Sampdoria ma na koncie 4 zwycięstwa i 4 remisy, co daje w tej chwili 4 miejsce. Tylko na wyjazdach 1 zwycięstwo i 3 remisy, natomiast Inter u siebie 2 zwycięstwa, remis i porażka.
Myślę, że istnieją solidne podstawy na pójście w tym meczu w kierunku Sampdorii. Ja zagram DNB, ale można też bezpieczniej x2, kurs również niezły i myślę, że warto próbować.
⛔ 100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Paryż
19.00
Spotkanie: Nishikori - Robredo (+3.5 gema)
Typ: Robredo
Kurs: 2,89
Analiza:
Dziś moim zdaniem bardzo ciekawy mecz na turnieju w Paryżu spotykają się wschodząca gwiazda tenisa z Kraju Kwitnącej Wiśni opromieniony finałem niestety przegranym US Open ostatnio wygrana w Tokio. Japończyk obecnie zajmuje 7 miejsce w rankingu natomiast Robredo przeżywa w ostatnich dwóch sezonach drugą młodość gracz 32 letni kiedyś postrzegany jako specjalista od kortów ziemnych teraz gra rewelacyjnie na wszystkich nawierzchniach. Obecnie 17 miejsce w rankingu. Świetny turniej w Walencji i przegrana w finale z Murrayem. Wcześniej ćwierćfinał w Moskwie oraz finał w Shenzen gdzie tytuł zgarnął Murray. Faworytem będzie Kei , który oprócz Tokio wygrał w Kuala Lumpur. Moim zdaniem bardziej obyty i ograny w tej chwili jest Robredo i według mnie warto zagrać +3.5 gema handi jak najbardziej do pokrycia. Obaj bardzo dobrze serwują o przełamanie będzie trudno. Scenariusz 6-7 4-6 spokojnie do zrealizowania przez Hiszpana.
✅ 189

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom