>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.09.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia puchar ligi
Godzina: 20:45
Spotkanie: Tottenham - Chelsea
Typ: goście wygrają obie połowy
Kurs: 4.83
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Aż dziw że nikt z was piszę o tym meczu. Koguty grały w czwartek wyjazd w Mołdawii z w niedzielę z Newcastle 1:1, dziś czyli po 2 dniach puchar z Chelsea czyli nie byle kim, za dwa dni ostatnie spotkanie eliminacyjne do ligi Europy, potem w niedzielę w Manchesterze z United. Czyli od czwartku do niedzieli 10 dni pięć meczów. W LE był dobry skład w lidze też, w czwartek ważny mecz no i United samo przez się też bardzo ważne. Nawet Mourinho mówi że nie ma wyjścia trzeba rotować składem, dziś nie zagra Son 9/9, Kane także ma być oszczędzany na LE, i czy warto ryzykować zdrowiem w meczu bez udziału kibiców, nie ma jeszcze Sissoko, Tanganga i Bale. Wiem że Chelsea dziś na pewno z Havertz i Werner, bez Kepy, Pulisic, Ziyec. Dla Franka Lamparda ewentualne zwycięstwo z rywalem zza miedzy może być doskonałym zastrzykiem pewności siebie dla drużyny, więc Anglik na pewno postara się wywalczyć awans, bo jednak mimo tylu transferów nie grają tak jak by chciał. Przy takichże składach i natłoku meczów kogutów szansę na wygranie obu połów są znaczne.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Ferencvaros - Molde
Typ: Molde wygra
Kurs: 3,05
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Czas na drugi mecz pomiędzy Ferencvaros i Molde. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 3-3 co sprawia, że na start przed drugim pojedynkiem w lepszej sytuacji jest zespół z Węgier. Mimo wyniku bardziej na korzyść Ferencvaros, z lepszej strony w pierwszym meczu pokazało się Molde, które miało sporo sytuacji bramkowych i problemu pojawiły się dopiero w defensywie. W dzisiejszym meczu Norwegowie nie mają już co kalkulować, motywacji nie powinno im zabraknąć bo właściwe wciąż mają realne szanse na awans. Bez wątpienia Molde ma argumenty by wygrać ten mecz i na to mam właśnie nadzieje. Moja propozycja na to spotkanie to wygrana Molde, która co prawda nie jest równoznaczna z awansem ale myślę, że i to drugie jest tutaj całkiem możliwe. Poza tym kursy na ich zwycięstwo spadają, więc może to dobrze wróżyć w kontekście mojego typu.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów, Kwalifikacje
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Omonia - Olympiakos
Typ: czerwona kartka
Kurs: 3,35
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

Rewanżowe spotkanie w ostatniej fazie kwalifikacji do LM. Pierwsze starcie wygrał Olympiakos 2-0 i wydaje się, że jest w bardzo korzystnej sytuacji. Mimo wszystko gospodarze zapewne powalczą i nie odpuszczą tego spotkania. Są już pewni gry w fazie grupowej LE ale pewnie spróbują wykorzystać szansę na awans do LM.
W pojedynkach między Cypryjczykami i Grekami dosyć często iskrzy, są to takie mecze podwyższonego ryzyka a dzisiaj stawka bardzo duża, w grę wchodzą ogromne pieniądze.
W tym pierwszym spotkaniu arbiter pokazał 5 zółtych kartek z czego 4 zobaczyli gracze Omonii. Teraz powinno być ich znacznie więcej co w konsekwencji może zakończyć się czerwoną np. po 2 żółtych. Głównie liczę na czewoną kartkę ze strony gospodarzy, którzy nie mają nic do stracenia i mocno zaryzykują. Jakaś strata, szybka kontra rywala, faul ratunkowy i czerwo gotowe. Do tego ten mecz poprowadzi kontrowersyjny sędzia a więc Hiszpan Lahoz, który potrafi bardzo często sięgać po kartonik.

100

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom