>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.09.2018 (sobota)

Status
Zamknięty.
N 583

nikoosg123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Juventus - Napoli
Typ: C.Ronaldo strzeli
Kurs:
2,16
Bukmacher:
Unibet
Dobry kurs na tego wariata i ja go pobieram. Dlaczego ?
- Napoli póki co gra bez fajerwerków moim zdaniem, narazie bardziej podobała mi się ich gra za Sarriego
- słabiej wyglada gra w obronie. Sampdoria potrafiła ukąsić 3 razy, Milan dwa, i Juve u siebie tez zapewne coś postrzela
- Juve w lidze póki co nie wykonywało rzutu karnego i ta chwila tez zapewne zaraz nadejdzie, może właśnie dziś ?
- Ronaldo jest pewniakiem na 90min i jest graczem nie do zdjęcia niezależnie od wyniku. W ostatnim meczu nie strzelił a w całej swojej karierze pokazywał ze nie ma za długich serii bez gola. Ciśnienie po otwarciu konta bramkowego przez CR7 już zeszło, myśle ze gra mu się teraz luźniej.
-Juve gra najbliższy mecz u siebie z YB Bern wiec specjalnego oszczędzania dziś nie będzie. Jak ktoś tu myśli o oszczędzaniu sił to jest to Napoli które w zasadzie już zaczyna grę o życie w LM.
Podsumowując uważam ze kurs na CR7 jest zacny, jak się rozstrzela to kursy będą po 1,40 a moim zdaniem Napoli nie takie straszne, zwłaszcza że to Juve gra u siebie. Próbujemy !
⛔100

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt-Atletico Madryt
Typ: Real wygra i obie drużyny strzelą gola
Kurs: 4,2
Bukmacher: fortuna
Witam! Dzisiaj prawdziwe święto dla każdego kibica tych madryckich zespołów - wielkie derby... Mecz, który zawsze wywołuje u widza wiele emocji. Tym razem nie może być inaczej. Real po ostatnim meczu z Sevillą jest bardzo &quot;wkurzony&quot;, a wkurzony Real to jeszcze groźniejszy Real - pomimo absencji Marcelo oraz Isco uważam, że Julen świetnie przygotuje ich na to spotkanie, dla którego to spotkanie jest rewanżem za finał Superpucharu Europy, w którym to Królewscy ulegli Atleti 4-2.. Jeśli chodzi o zespół Diego Simeone to po kilku wpadkach wracają na właściwe tory i co najważniejsze - punktują. Zawodnicy Atletico w meczu z Realem zawsze grają na 200 %, nawet gdy są w słabszej dyspozycji. Można by wiele o tym meczu jeszcze napisać, przywoływać statystyki.. ale ja tylko jeszcze raz powtórzę - to są DERBY, dla piłkarzy obu drużyn jedno z najważniejszych spotkań w sezonie. Spodziewam się dzisiaj wielu bramek, wielu emocji no i ostatecznego zwycięstwa Realu Madryt w tym starciu. Los Blancos dadzą radę.
Powodzenia!
Zapraszam również do śledzenia innych moich typów : https://forum.bukmacherskie.com/threads/graj-z-madridista09.153615/
Dzisiaj naprawdę mam dużo propozycji dla Was.

Jeśli spodobał Ci się mój typ to zostaw proszę reputkę i like’a!
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Wisła - Korona
Typ: 1
Kurs: 2,35
Godz: 20:30
Bukmacher: Totolotek
Kursy na Wisłę nagle podskoczyły i w takim Totolotku już 2,35. W poprzedniej kolejce Wisła wiele kuponów uwaliła przegrywając w Szczecinie, ale mam nadzieję, że dziś Wiślacy nie zawiodą. To po prostu dużo lepszy zespół niż Korona. W dodatku jeden z nielicznych, może jedyny obok Miedzi, który ma jakiś pomysł na grę. To póki co daje wyniki powyzej oczekiwań, bo najwyższe przed sezonem nie były. Problemy finansowe, kwestie zarządu jakoś na boisko specjalnie nie wpływają. W Krakowie 3-2-0 bilans i myślę, że dziś ogarną kolejne zwycięstwo.
⛔100

pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Dyscyplina: Piłka Nożna, 4. Liga mazowiecka, gr. południe
Godzina: 15:30
Spotkanie:
Oskar Przysucha – Pilica Białobrzegi
Typ: Pilica Białobrzegi
Kurs: 2,1

Analiza:

W poprzednim sezonie Pilica rozprawiła się z Oskarem w Przysusze 7-0! Pamiętam dobrze ten mecz, bo również go tutaj polecałem. Co ciekawe w porównaniu z zeszłym sezonem w Oskarze nie ma już dwóch Afrykańczyków – Luciano Matsoso oraz Itumeleng Nkwana (podstawowi zawodnicy). Ponadto do końca rundy wypadł najlepszy strzelec Przemysław Śliwiński (20 bramek w poprzednim sezonie; złamał rękę w spotkaniu z Pogonią Grodzisk Mazowiecki). Jest jeszcze jeden ciekawy aspekt tego pojedynku. Na ławce gości zasiada… Bolesław Strzemiński, który ostatnie 2.5 roku spędził w Przysusze. Przyjezdni będą mieć zatem nieźle rozpracowanych rywali. Pilica w przypadku zwycięstwa może zrównać się punktowo z liderem (Pogoń GM czeka trudny pojedynek z 3. MKS Piaseczno).
Spotkanie ma być dostępne na LIVE w STS i Forbet, dla tych którzy nie zaglądali wcześniej do działu niskich lig.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +22
iscoalcaron23 573

iscoalcaron23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 16:00

Spotkanie: Newcastle - Leicester
Typ: 2 drużyna liczba goli : +1,5
Kurs: 2.94
Analiza:
Na St.James Park przyjeżdza dzisiaj ekipa Lisów, która na ostatnie 11 meczów wyjazdowych 9 krotnie zdobywała bramkę, zaś w ostatnich 2 pojedynkach między tymi klubami goście zdobywali 3 bramki. Ekipa Rafy Beniteza jest jednym z kandydatów do spadku w tym sezonie a na domiar złego nie zagra dzisiaj 3 kontuzjowanych obrońców (Dummet, Fernandez, Lejune). Uważam, że duet Vardy-Maddison, który jest naprawdę w formie rozbije dzisiaj obronę drużyny gospodarzy i wbiją im przynajmniej 2 bramki, kurs jest naprawdę kuszący. Powodzenia!
✅ 194

Otrzymane punkty reputacji: +11
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 17:30
Spotkanie: Veszprem - Vardar
Typ: Vardar +2,5
Kurs: 2,60
Bukmacher: Fortuna
Witam wszystkich w kolejnym dniu, w którym oferta jest bardzo bogata i można znaleźć sporo ciekawych pozycji. Niewątpliwie takim spotkaniem jest pojedynek pomiędzy faworyzowanym przez wielu bukmacherów węgierskim Veszprem, a macedońskim Vardarem Skopje. Kursy wystawione na jednych jak i drugich mocno odbiegają od tego co prezentują na parkiecie. Veszprem, zawsze bardzo dobrze sobie poczynał na własnym parkiecie i punktował rywali, jednak zespół z Macedonii co roku w rozgrywkach Ligi Mistrzów dochodzi bardzo daleko, najczęściej do ostatniego etapu Final Four. Moja propozycja skierowana jest w handicap bramkowy +2,5 dla drużyny Vadaru po kursie 2,60 jaki obecnie widnieje na Fortunie, gdyż w moim odczuciu na ten moment zespół macedoński jest lepszy i nieraz, to udowadniał w spotkaniach z drużynami z wyższej półki. Dzisiejsze rozbieżności w kursach przypominają mi sytuację jaka miała w pierwszej kolejce tych prestiżowych rozgrywek, gdzie Vardar stanął naprzeciwko zwycięzcy ostatniej edycji Montpellier, które było faworyzowane przed spotkaniem, a w ostateczności uległo 24:27. Osobiście wygrana macedońskiego zespołu z francuskim Montpellier nie była dla mnie niespodzianką, gdyż na przestrzeni kilkunastu lat zespół Vardaru zrobił ogromny postęp i cały czas się rozwija. Jest to jedna z nielicznych drużyn, która świetnie gra w defensywie, a przy tym ma na bramce serbskiego Dejana Milosavljewa, który w tej edycji Ligi Mistrzów broni fenomenalnie i ciężko znaleźć na niego jakiś patent o czym niejedna drużyna się już przekonała na własnej skórze. Goście od początku sezonu grają świetnie, a wyniki które uzyskują tylko potwierdzają moje słowa. Na inaugurację wygrali z z Metalurgiem Skopje 34:28, następnie pokonali w pięknym stylu Zaleznicar 35:20, Presov 26:27, następnie mecz o którym wspominałem powyżej, czyli Montpellier 24:27, z Steauą wygrali 27:21 oraz w ostatnim spotkaniu, a zarazem drugim w Lidze Mistrzów pokonali szwedzki Kristianstad 33:25. Jednego jestem
pewien, że mecz będzie na pewno wyrównany, bramka za bramkę i ciężko mi uwierzyć, aby Veszprem odskoczyło na większą różnicę niż dwóch bramek, przy tak dobrze dysponowanej drużynie ze Skopje. W ostatnich czterech spotkaniach tych zespołów górą był Vardar: 30:30; 29:22; 28:28 oraz ostatni mecz 26:21. Bardzo fajnym alternatywnym zagraniem będzie tutaj większa linia +4,5 po kursie 1,84 na Fortunie, która jest piekielnie silna i warta zagrania za większą gotówkę.
✅160

Otrzymane punkty reputacji: +23
lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Przybram - Mlada Boleslav
Typ: Mlada Boleslav
Kurs:
2.40
Witam,

dziś ciężki i nie przewidywalny (podobnie jak w polskiej lidze ) mecz.
Jednak uważa ,że Mlada jest w stanie powalczyć o trzy punkty ...jeśli tylko defensywa się spisze ;) , atak mają całkiem całkie,jednak difens kuleje.....i tu dobra wiadomość dla obrońców ,nie wystąpi najlepszy strzelec gospodarzy, więc jest szansa ,że z trudnego terenu zdołają wywieźć 3 pkt.
Mlada jak i liga czeska jest nie obliczalna , więc nie zaskoczy mnie nawet wyjazdowe handi ;) .
Pozdrawiam.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy
Godzina: 19:00
Spotkanie: Liberec- Olomouc
Typ: liczba żółtych kartek +5,5

Kurs: 3,50
Analiza:

Spotkanie dwóch drużyn, którym z pewnością przydadzą się 3 punkty za wygranie tego meczu.Liberec nie może przegrywać- inaczej spadnie poza 10 miejsce. Sigma po 10 kolejce ma jeszcze gorszą sytuacje bowiem znajduję się na przedostatnim miejscu w tabeli. Niby to dopiero 10 kolejka ale obie drużyny widzą, że nie warto tracić punktów z nie tak znowu trudnym przeciwnikiem. Ja widzę tutaj zacięty mecz z dużą ilością sytuacji bramkowych. A jeśli jest zacięcie to są też żółte kartki. Co do samych kartek to obie drużyny dostają ich zazwyczaj po kilka w każdym meczu. Dzisiejsi gospodarze mają w tym sezonie na koncie już 20 żółtych kartoników.Goście nie ujmują im zbytnio w tej kwestii: w 10 rozegranych spotkaniach w tym sezonie otrzymali łącznie 15 kartek. Jak widać dzisiejsze starcie będzie należeć do &quot;kartkowych&quot; drużyn. Myślę, że typ ma jak najbardziej swoje podstawy.
⛔100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 2 Liga Polska
Godzina: 19:10
Spotkanie: Widzew Łodź - Siarka Tarnobrzeg
Typ: Widzew wygra minimum dwoma bramkami (handicap 0:1)
Kurs: 2.88
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Szybka analiza bo niedługo zaczyna sie mecz. Widzew u Siebie posiada bilans (5-1-0), natomiast Siarka na wyjeździe (1-2-2). Na 5 wygranych meczy, Widzew pokrył handicap 4 razy, Siarka natomiast na 2 porażki również przegrała minimum 2 bramkami. Myśle ze Widzew pokona u Siebie ostatnio słabo grająca Siarkę, która ostatnio oglądałem w meczu pucharowym z Wisłą Płock która wyszła w większości graczami nie z 1 składu i gładko pokonała Siarke na wyjeździe 1:4, Siarka w tym meczu nie istniała.
✅188

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom