>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.08.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 29. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

jack13 500,9K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – USA, MLS
Godzinna: 01:00
Spotkanie: Orlando City – New York City
Typ: over 4.5
Kurs: 4.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Gospodarze mają ogromne problemy w ostatnim czasie z wygrywaniem od lipca tylko raz wygrali, powoli odjeżdżają im play-offy. Największy problem to defensywy w lidze są zespołem z największą ilością bramek straconych podobnie jak dzisiejszy rywal (czyli stracie dwóch najgorszych defensywy). Tutaj oczywiście jakości w ataku nie brakuje szczególnie u siebie gdzie średnia bramek zdobytych to prawie dwie na mecz. Nie dziwi ta dobra gra w ofensywie z takimi graczami jak Kaka, Júlio Baptista, czy Larin. New York City każdy wie jaką gra piłkę, wszystko skupione na ofensywie stąd nie dziwią 44 bramki strzelone ale też nie dziwi tylko jedna bramka mniej stracona. Po prostu mają parcie na strzelanie bramek a ten brak jakości w defensywie nie dziwi patrząc na takie nazwiska jak Villa, Lampard, Pirlo to zawodnicy stworzenie do strzelania i tworzenia a nie bronienia tym bardziej w takim wieku. To co też istotne to nie ważne czy to wyjazd czy dom zawsze grają to samo. Mieli sporo czasu na odpoczynek bo ostatnio grali tydzień temu w bardzo prestiżowym meczu ograli Los Angeles Galaxy 1:0 to według mnie też plus ten wynik – tam oczekiwano strzelaniny ale prestiż sprawił że New York podszedł bardzo ambitnie i ostro, tej agresywności i skupienie dziś moim zdaniem będzie mnie na tyłach a wówczas kończy się to zazwyczaj tak jak niedawno 3:3 z Columbus czy 5:1 z Colorado. Fakt że gospodarze muszą gonić miejsce w play-off do którego tracą cztery punkty a kolejek wcale tak dużo nie zostało, oraz to że goście chcąc powrócić na fotel lidera muszą wygrać też sprzyja dzisiejszemu typowi.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna
Godzina:
01:00
Spotkanie:
Lanus-Boca
Typ:
Gospodarze wygrają dokładnie 1 golem
Kurs:
4.20
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Na jutro moim zdaniem najpewniejszym spotkaniem będzie rywalizacja zespołów Lanus oraz Boca Juniors, bukmacherzy mniej więcej po równo wystawili kursy na faworyta w tej serii spotkań więc możemy spodziewać się iż spotkanie będzie bardzo wyrównane. Gospodarze z Lanus na swoim stadionie bardzo rzadko przegrywają , co prawda całkiem niedawno zanotowali wpadkę,ale poza tą jedną porażką zanotowali również serię 10 wygranych spotkań pod rząd, jak na ligę argentyńską i warunki jakie tam panują, czyli praktycznie kązdy może wygrać z każdym jest to nie lada wyczyn, moim zdaniem Boca juniors , która na wyjazdach gra różnie będzie miała bardzo trudno żeby w tej kolejce dopisać do swojego dorobku 3 punkty, stawiam na 1x i myślę że w tym meczu albo gospodarze wygrają dokładnie 1 golem, albo padnie podział punktów, ja stawiam tutaj na dokładny wynik 2:1 dla zespołu lanus.
✅320

Otrzymane punkty reputacji: +9
brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Godzina: 18.30
Spotkanie: Tranmere vs. Guiseley
Typ: Tranmere strzeli gola w 1 połowie - TAK
Kurs: 1.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
O tym typie nie można mówić, że jest przeanalizowany. Bardziej powiedziałbym, że jest to bet oparty o statystyki matematyczne z dużą szansą powodzenia a także dość dobrym kursem. Gospodarze to ewidentny lider National League. 6 kolejek (bilans 5-1-0). Zaś goście jutrzejszego spotkania to czarna latania tego sezonu. Ostatnie miejsce i jedyny zespół ligi bez jakiekolwiek punktu! Do tego fatalny bilans bramkowy z 17 golami straconymi oraz 8 bramkami strzelonymi. Właśnie o te bramki chodzi. Kursy na overy dość żałosne, więc próbujemy bramki w pierwszej połowie dla Tranmere. Przyjrzymy się tym 6 spotkaniom lidera National League oraz 6 spotkaniom autsajdera ligii.
-5/6 spotkań ze strzeloną bramką w pierwszej połowie (Tranmere)
-3/3 ze strzeloną bramką na własnym w pierwszej połowie (Tranmere)
-5/6 spotkań ze straconą bramką w pierwszej połowie
-3/3 spotkania ze straconą bramką w pierwszej połowie poza swoim stadionem
Wniosek nasuwa się sam, jutro gospodarze powinni zacząć strzelać już w pierwszej połowie. W składzie mają być Cook oraz Norwood czyli dwaj najlepsi strzelcy zespołu gospodarzy także o bramki powinniśmy być spokojni. Polecam dorzucić do jakiegoś dubelka!
✅50

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Woking FC - Chester City
Typ: pow. 4,5 gola
Kurs: 4.53
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam wszystkich! Coś ostatnio nie jest najlepiej z moimi typami. Na szczęście ten miesiąc się już powoli kończy. Na dzisiaj mam dla Was propozycję z ligi, z której nigdy nie obejrzałem choćby jednego meczu. Zatem za chwilę przeczytacie analizę opartą tylko i wyłącznie na statystykach. Jedyne wnioski wyciągałem na ich podstawie, ale istotne były również wyniki meczów bezpośrednich. Zapraszam!
Po pierwsze, zdecydowałem się na wybór jednego ze spotkań piątej ligi angielskiej ze względu na dużą ilość bramek, która dosyć często ma w niej miejsce. Według mnie, proponowany przeze mnie mecz jest najbardziej prawdopodobnym jeśli chodzi o co najmniej 5 goli. Przejrzałem każde spotkanie z osobna i stwierdziłem, że akurat w tym meczu gole padną i to niemało. Przede wszystkim warto w tym momencie napisać, że dzisiejsi rywale są ekipami o zbliżonym poziomie. Nie mierzy się pierwsza z ostatnią drużyną w tabeli, więc nie ma tu zdecydowanego faworyta, a co za tym idzie - odpowiedzialność zdobywania goli nie spoczywa na barkach tylko jednej z ekip. To piąta liga, więc taktyka schodzi na dalszy plan. Liczy się zdobywanie bramek, a więc ofensywa przez cały mecz. Do tej pory obydwa zespoły rozegrały 6 meczów. Dzisiejsi gospodarze zajmują przedostatnie miejsce (1 remis, 5 porażek), bilans bramkowy to 6 goli strzelonych, 15 goli straconych. Z kolei goście zajmują obecnie 16 miejsce na 24 zespoły (2 zwycięstwa, 1 remis, 3 porażki), bilans bramkowy to 11 goli strzelonych i 10 straconych. Jak łatwo zauważyć, odbyło się dopiero 6 spotkań, a dzisiejsi rywale łącznie stracili aż 25 bramek. Można zatem stwierdzić, że czeka nas interesujący mecz z dużą ilością goli.
Po drugie, warto zwrócić uwagę na wyniki bezpośrednich starć odbytych ostatnio. Szczególnie istotne wydają się być rezultaty z poprzedniego roku, gdyż spotkań takich w samym 2015 roku było aż 3. W marcu ekipa Chester City przegrała u siebie 2-3, potem w sierpniu drużyna Woking FC wygrała u siebie 5-2, a w listopadzie zespół Chester City doznał trzeciej porażki z rzędu, tym razem w stosunku 1-2 choć było to drugi mecz domowy. Z jednej strony można zatem powiedzieć, że ekipa Woking FC ma patent na Chester City. Jednak skoro jest to piąta liga, to ten argument nie wydaje się być przekonujący w stopniu wystarczającym. Mimo to należy te dane wziąć pod uwagę. Gole w tym meczu są naprawdę możliwe. Ponadto, mając świadomość, że podane wyniki były wysokie stwierdzam, że gole padną z dwóch stron. W związku z tym rezultat 2-3 lub 4-2 jest jak najbardziej możliwy.
Po trzecie, warto napisać, że drużyna Chester City z rywalami słabszymi lub na zbliżonym poziomie tworzy widowisko pełne goli. Biorąc pod uwagę same mecze wyjazdowe, warto odwołać się do marca roku 2016 kiedy z zespołem Guiseley padł wynik 3-3, a aż 5 goli miało miejsce w drugiej połowie. Obecnie ten rywal zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, a poprzednie rozgrywki skończył na ostatnim miejscu gwarantującym utrzymanie. Ekipa Chester City natomiast rok temu była w tabeli jeszcze niżej jak aktualnie. Innym przykładem potwierdzającym fakt, że ekipa Chester City sporo strzela i traci w meczach ze słabszymi lub równymi sobie, można znaleźć w meczu z 16 sierpnia 2016 roku kiedy mierzyła się na wyjeździe z drużyną Barrow. Padł wtedy rezultat 3-2 dla gospodarzy, a przecież Barrow to zespół mający na swoim koncie obecnie jedynie 1 zwycięstwo więcej od Chester City. Zatem to ekipa o podobnych możliwościach. Z reguły takie spotkania nie kończą się wysokim wynikiem, jednak pamiętajmy, że piąta liga angielska to nie Premier League! Na podstawie podanych wyników można stwierdzić, że gole w meczu dzisiejszym także powinny paść. Przecież zespół Woking FC to również ekipa tracąca sporo bramek, podobnie jak Guiseley, z którym całkiem niedawno padł wynik 3-3.
Po czwarte, nawet sam bukmacher zdaje sobie sprawę z wysokiego prawdopodobieństwa jeśli chodzi o gole w tym spotkaniu. Na typ, że obie strzelą kurs aktualnie wynosi tylko @1.55, a na typ, że w meczu padną chociaż 3 gole: @1.65. Mając to na uwadze z czystym sumieniem podaję Wam swój typ na dzisiejsze spotkanie. Zdaję sobie sprawę, że 5 goli w jednym meczu to dużo, jednak w ostatnich 3 bezpośrednich starciach padło łącznie 15 bramek, a jeśli ta średnia zostanie podtrzymana to typ proponowany przeze mnie będzie trafiony! Myślę, że za drobne można spróbować, a jak sami przeanalizujecie ten mecz to dojdziecie do takich właśnie wniosków. Powodzenia!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +39
samuel24 7,6K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League North
Godzina: 16:00
Spotkanie: Alfreton - Tamworth
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.73
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś oferta średnia więc uderzam w niższe ligi w Anglii. Pod lupę biorę mecz pomiędzy Alfreton a Tamworth. Obie ekipy w tym sezonie są overowe. W trzech ostatnich meczach zespołu Alfreton padło aż 20 goli, natomiast w meczach z udziałem Tamworth strzelono 13 bramek.
Pomiędzy obiema drużynami na przełomie ostatnich lat także padało sporo goli. W chwili obecnej po 6 kolejkach dzisiejsi gospodarze zajmują 11 miejsce z dorobkiem 9 punktów (3-0-3), a Tamwort jest lokatę wyżej z 10 punktami (3-1-2).
Mecz wziąłem pod uwagę tylko ze względu na statystyki. O absencjach w drużynach i ewentualnych transferach na przełomie sezonów nie będę pisał bo na tym szczeblu rozgrywek nie ma to znaczenia. W poprzednim sezonie Tamworth zakończyło sezon na 7 miejscu, a Alfreton na 10. Dla odważniejszych polecam over 3.5. Pozdrawiam
✅73

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 211,1K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 17:00
Spotkanie: Thomas Bellucci - Andrey Kuznetsov
Typ: 1
Kurs: 2,19
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Spotkanie 1 rundy wielkoszlemowego turnieju US Open na kortach twardych. Mocno mnie zdziwiły kursy na te potyczkę. Raczej spodziewałem się, że większe kursy będą na wygraną Kuznetsova, który jest po kontuzji do tego kompletnie bez formy przecież. Jednak o dziwo mimo wszystko buki za faworyta uważają Rosjanina więc trzeba skorzystać z tej promocji i niespodzianki w postaci fajnego kursy na Bellucciego. Może nie jest to ulubiona nawierzchnia Brazylijczyka ale na Igrzyskach w Rio pokazał, że na tym korcie też sobie radzi i wyeliminował tam Cuevasa i przede wszystkim Goffina. Odpadł co prawda z Nadalem ale takiemu graczowi jak Rafa urwał też seta. Ktoś może powiedzieć, że szczęśliwie to się dla niego potoczyło, bo gdyby nie krecz Browna w 1 rundzie to Bellucciego mogłoby już potem nie być w turnieju ale skorzystał ze szczęścia daru losu i potem pokazał się jednak z dobrej strony. Kuznetsov jest totalnie bez formy, źle wszedł w korty twarde, na których jeszcze przydarzył mu się uraz właśnie w Rio zaraz w pierwszym meczu. Później nie było lepiej, bo na turnieju w Winston-Salem z Youzhnym przeszedł walkowerem a w kolejnym meczu z Veselym awansował po kreczu Czecha w 1 secie przy stanie 5-5 i w kolejnej rundzie odpadł z późniejszym triumfatorem całego tego turnieju Hiszpanem Carreno Busta 0-2. Według mnie trochę Rosjaninowi brakuje tych meczy na kortach twardych przed wielkim szlemem i jest słabo ograny na ten pojedynek. Fakt Brazylijczyk od Rio też nie grał na tej nawierzchni ale jednak na niej w tym ostatnim czasie prezentuje się lepiej więc nie wiem skąd takie kursy. Dla mnie faworytem tego meczu jest Bellucci. Rosjanin miał ostatnio za dużo problemów by wskazywać go w roli faworyta w tym pojedynku. Takie jest moje zdanie, wszystko zweryfikuje sam mecz i kort ale po takim kursie uważam, że grzechem jest nie zagrać na wygraną Bellucciego.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - DANIA: 1st Division
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hobro - Vendsyssel FF
Typ: BTS
Kurs: 1.72
Analiza:
Dzisiaj słaba oferta jeżeli chodzi i piłkę kopaną, ciężko mi było znaleźć coś fajnego do pogrania, aż natknąłem się na drugą ligę duńską, zaciekawił mnie ten mecz, gdyż gdy te drużyny spotykały się na boisku zawsze wpadało pare bramek i najczęściej obydwie drużyny znajdywały drogę do bramki. Teraz po sezonie przerwy gdzie obydwie drużyny grały na innych szczeblach ligowych, znowu dojdzie pomiędzy nimi do konfrontacji i mam nadzieję że w dzisiejszym meczu na pewno wpadnie pare bramek. Można też zauważyć że te drużyny lubią często łamać mecze jeżeli grają między sobą. Nie licząc ich ostatnich dwóch meczy towarzyskich, to ostatnie cztery mecze w lidze były łamane i to trzy razy na korzyść dzisiejszych gospodarzy i raz dla dzisiejszych gości. Mecz myślę że też do obserwacji na Live.
⛔100

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 20:30
Spotkanie: Satral - McDonald
Typ: 3:0
Kurs: 3,40
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Przed nami 1 runda tegorocznego US Open, jest w czym wybierać mnóstwo meczy i każdy za pewne znajdzie coś dla siebie. Ja wybieram mecz pomiędzy reprezentantem Czech J. Satral a reprezentantem gospodarzy czyli USA M. McDonald.
Satral jest na 226 miejscu światowego rankingu a McDonald na 406 miejscu. Tak na dobrą sprawę to McDonald nie powinien tutaj grać bo jest bardzo słaby (dobrze napisał jeden z forumowiczów &quot;leszcz&quot;) i ja się z tym zgadzam. McDonald w tym roku wygrał tylko 1 mecz wygrał z Kozlovem (nie znam).
Satral challengerowiec, który gra naprawdę solidnie pokonał między innymi w tym roku - Nedovyesov&#39;a 2:0, Brands&#39;a 2:0, Kudryavtsev&#39;a 2:0, Kamke 2:0, z Almagro walczył przegrał 1:2. Widać, że potrafi zagrać. W kwalifikacjach rozegrał 3 pojedynki i wszystkie wygrał 2:0 na spokojnie wszedł do tego turnieju.
Satal wylosował najlepiej jak mógł i myslę, że tego nie zaprzepaści i znajdzie się w II rundzie. Typuje na gładkie zwycięstwo Czecha 3:0. Dla mniej odważnych polecam zwykłe zwycięstwo po kursie 1,5 bądz -1,5 seta po kursie 1,95.
Powodzenia.
⛔100

M 3

mrsuicide

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US OPEN
Godzina: 19:00 (drugi mecz na korcie numer 8)
Spotkanie: Sevastova - Schmiedlova
Typ: 1
Kurs: 1,65
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Spotkanie 26letniej Łotyszki z młodą Słowaczką. Sevastova całkiem dobrze sobie radzi w tym sezonie, bilans spotkań 31:21 (na hardzie 13:10). Jest dość wszechstronna jeśli chodzi o nawierzchnię na której gra. Doszła do finału na Majorce po czym kilka tygodni później znowu finał na ziemi. Początek sierpnia nie może zaliczyć do udanych, porażka w pierwszej rundzie w Cincinnati z Lisicki, następnie turniej w New Haven może zaliczyć do średnio udanych, odpadła w drugiej rundzie po dość słabym meczu z Makarovą.
Schmiedlova sezon bardzo słaby, na hardzie zdołała wygrać tylko 3 mecze w tym sezonie na 15 rozegranych, w Sydney dość niespodziewanie wygrała z Timeą po 3 setach, jednak w kolejnej rundzie przeciwko Puig zdołała wygrać tylko jednego gema, na niedawno odbytych igrzyskach jakby nie było też niespodzianka i wygrała z Włoszką Vinci po dość wyrównanym meczu, gdzie zawodniczki łamały się bardzo często i podobnie jak w Sydney, kolejna runda mimo wygranego pierwszego seta, dwa kolejne padły łupem Rosjanki. Turniejów w USA nie może zaliczyć do udanych, mimo wygranych pierwszych setów i to dość gładkich setów, dwa kolejne spisuje na straty, widać że Słowaczka jeszcze nie jest w pełni sił, aby rozegrać całe spotkanie w skupieniu i walczyć o końcowe triumfy. Typ jest bardziej przeciw Słowaczce, która gra jest bardzo nierówna. Dla odważnych Sevastova dokładny wynik 2:1 z kursem 4. ????
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja
Spotkanie: Sirius vs GAIS
Typ: Sirius over 1.5 gola
Kurs: 1.60
Zakonczenie 21 kolejki na zapleczu Allsvenskan.
Troche odpuscilem druga lige szwedzka,dzisiaj jednak oferta mierna,tak wiec wracam tam ponownie.
Jak na razie zgodnie z oczekiwaniami w czubie sa Sirius,Halmstad,Dalkurd i AFC.Szanse na awans maja 3 zespoly,dwie zapewnia sobie bezposredni awans.
Jak na razie w najlepszej sytuacji jest Sirius,ktory jest liderem z 43 punktami na koncie.Oprocz solidnej zdobyczy punktowej moga pochwalic sie rowniez najlepszym bilansem bramkowym w calej lidze,ktory obecnie wynosi +23.
Ostatnie spotkania ligowe to seria zwyciestw,ktora jednak zostala przerwana w ostatniej kolejce,gdzie Sirius przegral na wyjezdzie z Degerfors 0:1.Jedyna bramke z rzutu karnego strzelil Hasani.
W ekipie gospodarzy bryluje napastnik Kapcevic,ktory w 19 wystepach zdobyl 14 goli i jest najlepszym strzelcem nie tylko Sirius ale tez calej ligi.

GAIS z kolei plasuje sie na 5 miejscu z 30 punktami na koncie.
Druzyna jest niepokonana od 5 spotkan ligowych,ogolnie rzecz biorac jest to dosc solidny zespol w tym sezonie,jednak o awansie chyba w klubie nawet nie mysla,zreszta strata do miejsca barazowego wynosi 8 punktow poza tym nic nie wskauzje na to,zeby ktoras z wyzej wymienionych druzyn nagle zaczela gubic regularnie punkty.

Sirius jest tutaj faworytem glownie ze wzgledu na atut wlasnego boiska,w 10 rozegranych meczach zanotowali bilans 8-1-1,w bramkach 25:9.
GAIS jest niesamowicie grozny u siebie,tam rowniez maja pokazny bilans 6-4-0,w bramkach 24:6,natomiast na wyjazdach druzyna sporo traci ze swojego potencjalu a statystyka jednej wygranej,5 remisow i 4 porazek przy zaledwie 8 strzelonych i 14 straconych bramkach nie robi wielkiego &quot;pozytywnego&quot; wrazenia.
Ostatnia wizyta GAIS na stadionie Uppsala skonczyla sie fatalnie,gospodarze wygrali wowczas pewnie 5:0,glownie ze wzgledu na czerwona kartke Ekunde,ktory opuscil boisko w 30 minucie a potem gole wpadaly jeden za drugim.
Dzisiaj raczej takiego pogromu nie bedzie,ale dwa gole ze strony gospodarzy bardzo prawdopodobne.
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania D1
Spotkanie: FC Roskilde - HB Koge
Typ: HB Koge -1
Kurs: 5,25
Bukmacher:betano
Po sześciu kolejkach w Duńskiej D1 goście zajmują piątą pozycję z dorobkiem 5pkt, pokonali min obecnie przewodzące Nykobing 3-0 ale i mieli swoje wywrotki i tak ostatnio zremisowali u siebie z Fremad a wcześniej doznali porażki z Fredericia i dzisiaj czysto konkursowo obstawiam na przełamanie Koge.
Ich dzisiejszy rywal nie może się w tym sezonie poszczycić dobrymi wynikami, doznając 3 z rzędu porażek z Elite 3k, Naestved, Skive, zajmując przedostatnie miejsce w tabeli.
Jak już wspomniałem typ konkursowy, bardziej na farta, jesteśmy we wczesnej fazie sezonu więc nie ma jeszcze określać ale oceniając dotychczasowe mecze to raczej goście wydają się być bardziej stabilną ekipą, w dwie kolejki zdobyli oczko więc liczę na ich przełamanie, być może więcej niż jedną bramką przy próbie odrabiania strat FCR
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - US Open 2016
Godzina:
Po 22:00, pewnie później nawet
Spotkanie: Mannarino A. - Harrison R.
Typ: Mannarino A.

Kurs: 2
.050
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 2:0 z lat 2011-2014 i to były raczej masakry. Stawka niższa bo Harrison gra u siebie i gra od kwalifikacji, ale tak szczerze to jego kariera jakoś znacząco nie urosła w ostatnich latach. Cały czas ten poziom Challenger i ewentualnie 2-3 dobre występy na turnieju ATP, jak losowanie się uda, lub forma trafi. Tak poza tym to nie oszukujmy się jest mocno średni, a zapowiadał się naprawdę dobrze. Seta pewnie urwie, ale leworęczny Mannarino to dość niewygodny przeciwnik.
Dla mnie to taki Francuski Denis Istomin, od wielu lat kręci się w tej okolicy top 50, ani jakoś wybitnie dobrym zawodnikiem nie jest, ani też kiepskim. Ostatnio trochę bez wyników, jednak US Open to trochę inna gra. Rok temu nawet 5 setówkę zagrał z Murrayem, zaczął mecz od stanu 2:0 więc myślę, że i Raonic nie będzie mu straszny bardzo prawdopodobnie w następnej rundzie.
+ Fajnie jeszcze dzisiaj Robin Haase wygląda.

⛔100

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 2
Godzina: 20:30
Spotkanie: Sochaux - Brest
Typ: 2
Kurs: 4.66
Bukmacher: Oddsring
Pojedynek dwóch wyrównanych drużyn na zapleczu ekstraklasy francuskiej (5.kolejka) pomiędzy Sochaux, a Brest. Faworytem według bukmacherów do zwycięstwa są gospodarze, których tegoroczny ligowy bilans to 2 zwycięstwa i 2 remisy. Aczkolwiek to Brest jest liderem Ligue 2 (pomimo jednego meczu mniej), z 10 pkt w 4 meczach i bilansem bramkowym 8-3. Widać, więc, że żadna drużyna łatwo skóry nie sprzeda, bo Sochaux w razie wygranej obejmie pozycję lidera, a Brest w razie zwycięstwa może już odskoczyć od drugiego w tabeli Amiens na 3 punkty. Smaczku temu pojedynkowi dodaje fakt, że 6 dni temu Sochaux wyeliminował Brest w 1/32 finału Pucharu Francji. Goście na pewno, więc pałają żądzą rewanżu, Sochaux ma natomiast atut własnego boiska. Sam mecz w pucharze był wyrównany i gdyby nie czerwona kartka dla Diallo w 74 minucie, być może doczekalibyśmy się dogrywki. Szanse obu drużyn oceniam na 50-50, mecz może pójść w każdą stronę, więc według mnie kurs na Brest zdecydowanie zbyt wysoki. Naprawdę Brest w tym sezonie spisuję się bardzo dobrze, m.in. dwukrotnie wygrał z Valenciennes. Polecam także grać x2 po kursie 1,86 lub nawet czyste 2 do połowy kurs na Oddsring sięga kosmicznych 5,55 . Powodzenia!
⛔100

janusz-bet 235

janusz-bet

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Atp
Godzina: 19:45
Spotkanie: Gael Monfils-Gilles-Muller
Typ: Muller +4,5 gemów
Kurs: 2.28
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Monfils w 1 rundzie trafił na bardzo wymagającego Luksemburczyka grającego lewą reką.Bedzie bardzo ciężko mu go przełamać bo Muller dysponuje bardzo dobrym serwisem.Monfils w tym sezonie gra równo.Panowie dotychczas spotkali się raz na kortach twardych w Montrealu gdzie górą był Luksemburczyk,który wygrał 2:1.Luksemburczyk na IO wyeliminował Tsonge.Ogólnie mam takie wrażenie,że dla Mullera leżą zawodnicy z top 15.Mecz według mnie 50/50 i kursy na Mullera jednak troche zawyżone.Licze na minimum 2 tie-breaki.Kursik fajny i polecam zagrac.Powodzenia!!!
⛔100

W 12

wedrowiec123

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis Atp
Godzina : 20:15
Typ : Nadal DW 3:0
Kurs : 1.57
Bukmacher : Bet365
Analiza
W 1 rundzie US Open Rafał trafił na Denisa Istomina . Ostatnio grali ze sobą 2 lata temu i spokojnie Rafał ogarnął 2:0 . Ostatnia wpadka Nadala z Borną Czorićiem to raczej wypadek przy pracy . US open rządzi się swoimi prawami , nie ma odpuszczania , gdyż trza oszczędzać siły na dalsze rundy , dlatego 3:0 skończy się to spotkanie , półtorej godziny z prychą i do boxu. Na otwarcie turnieju przeciwnik idealny . Polecam
Zły zapis typu (z kim gra Nadal?)
Kiepska analiza

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
louisarmstrong 2,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA US Open
godzina 23,45 planowo ale jak znam życie może się opóźnić.
spotkanie :J.Konta GBR - B. Mattek-Stadns
TYP zwycięstwo B.Mattek-Stands
kurs 5.24
bukmacher : pinnacle
ciekawostka w paddypower kurs nawet 5.50
analiza:
Konta gra ostatnio tenis życia , dohrapała się rankingu 14 w WTA znakomity występ na Igrzyskach (4 runda i porażka z Kerber) w Cincinatti urwała seta Radwańskiej , znakomity bilans w ostatnich 20 spotkaniach 15zwycięstw/5 porażek .
Ale dodajmy do tego miodu łyżkę dziekciu porażka z Kucovą i porażka z Gienią Buchard
na wimbledonie w obu tych meczach konta była faworytką.I w dzisiejszym meczu też konta JEST FAWORYTKĄ !!!!!! ale czy aż tak wielką??????No własnie.
Betanie Mattek - STands kiedyś w singlu rank 30 ostatnio więcej przegrywa niż wygrywa jest wyraźnie pod formą zresztą bardziej skupiła się na deblu gdzie w parze z Savarovą odnoszą wielkie sukcesy!!!!!!!
Ale i w singla Betanie potrafi czasem odpalić i sprawdzić się w roli doga.Jest wiele tenisistek które się o tym przekonały Agnieszka Radwańska , Vinci , Cornet , Ivanovic ,
Bouchard itd.
Amerykanka na hardzie czuje się najlepiej i na nim się wychowała.W ubiegłym roku na US open doszła do trzeciej rundy i trochę postraszyła Serenę Williams przegrała 2:1 3:6
7:5 6:0.
Dzisiaj na ulubionych ,szybkich twarddych Nowoyorskich kortach też może odpalić.
Zwłaszcza że zawsze niesiona jest dopingiem amerykańskiej publiczności .
Spore Value w kursie za spokojną stawkę chyba warto spróbować!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom