>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.07.2023 (sobota)

Status
Zamknięty.
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Puszcza Niepołomice
Typ: powyżej 3,5 gola + obie strzelą + powyżej 7,5 RR /betbuilder/
Kurs: 4.10
Bukmacher : FORTUNA
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...asy-28-07-2023-30-07-2023.168854/post-7203234

Bramki muszą być! Jagiellonia przegrała w pierwszej kolejce na wyjeździe z Rakowem Częstochowa aż 3:0! Nie potrafiła oddać nawet celnego strzału na bramkę gospodarzy, dlatego w dzisiejszym spotkaniu liczę na zmianę taktyki i bardziej ofensywne ustawienie. Okazja do tego wydaje się znakomita, gdyż do Białegostoku przyjeżdża beniaminek, który skazywany jest przez ekspertów jako jeden z głównych kandydatów do spadku. Puszcza też grała swoje pierwsze spotkanie na najwyższym szczeblu rozgrywek na wyjeździe. Na stadionie w Łodzi zobaczyliśmy wtedy aż 5 bramek - Widzew wygrał 3:2. Dziś więc spotkanie drużyn, które nie zdobyły punktów w pierwszej kolejce i jeśli dziś również nie zdobędą punktów to zagoszczą na dłużej w dolnych rejonach tabeli. Na 8 ostatnich pojedynków Jagielloni aż 6 kończyło się zdobyczą bramkową obydwu drużyn. Natomiast jeśli chodzi o Puszczę to zarówno w pierwszym meczu na poziomie Ekstraklasy oraz w dwóch barażowych pojedynkach do Ekstraklasy ofensywa brała górę i również zanotowano trafienia z obu drużyn.

410

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +3839
maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna Liga Profesional (1 Liga)
Godzina: 22:00
Spotkanie: Independiente - Boca Juniors
Typ: Liczba goli powyżej 1.5 Boca Juniors
Kurs:
3,70
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Dziś biorę na celownik 27 kolejkę ligi Argentyńskiej. Boca Juniors w ostatnich 5 meczach aż 4 razy odnosili zwycięstwo. Dziś podejmują 24 drużynę ligi ( jest 28). Idependiente prezentuje ostatnio słabą formę praktycznie już o nic nie grają. Gospodarze zagrają bez Rodrigo Márquez i Tomás Pozzo ( mają kontuzje). Boca Juniors posiada lepszych zawodników i dziwi mnie aż tak wysoki kurs na to że strzelą 2 bramki. Cristian Medina w ostatnich 5 meczach strzelił 3 bramki, ten 21 latek stał się mocny punktem zespołu. Według mnie kurs na ten zakład jest przesadzony i ja to gram. Boca Juniors to silniejszy zespół i dziś liczę na ich ofensywny styl gry. Powodzenia :)
Prawdopodobne składy:
Independiente : Rey; Ostachuk, Laso, Baez, Costa; Marcone, Barcia; Ortiz, Sarrafiore, Martinez; Cauteruccio
Boca Juniors : Garcia; Figal, Valdez, Valentini, Weigandt; G. Fernandez, E. Fernandez, Fabra; Medina, Barco, Merentiel

270

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +2345
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis ATP Umag
Godzina: 22:30+
Spotkanie: Wawrinka - Sonego
Typ: Wawrinka wygra i +18.5 gema w meczu
Kurs: 2.16
Bukmacher : FORTUNA
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...nta-24-07-2023-30-07-2023.168830/post-7203310

Analiza:
Dzisiaj na zakończenie dnia w Chorwackim Umag zmierzą się Stan Wawrinka oraz Lorenzo Sonego. Szczerze trochę zdziwiony jestem tak zbliżonym kursem. Według mnie faworytem i to mocnym jest Stan Wawrinka, który mimo wieku gra w tym turnieju bardzo dobrze. Wygrał 3 spotkania bez straty seta. Po raz kolejny udowadnia, że nie bez przyczyny wygrał kiedy FO i to w finale przeciwko Djokovicovi. Korty ziemne to jego ulubiona nawierzchnia. Korty w Umag są dosyć wolne i wydaje się, że dobrze się na nich czuje. Co ciekawe obaj nigdy ze sobą jeszcze nie grali. Sonego z kolei nie gra jakoś imponująco w tym turnieju. W pierwszej rundzie męczył się z bardzo słabym Cecchinato, który wszystko przegrywa a wczoraj wygrał po 3 setach z Munarem. Sonego gra mocno i bardzo często na vivat. Przeciwko doświadczonemu stanowi to nie wystarczy. Myślę, że Wawrinka wygra to spotkanie oraz cały turniej.

216

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +3094
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom