>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 29.07.2018 (niedziela)

Status
Zamknięty.
R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna, Estonia, Esiliiga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Levadia U21 – Flora U21
Typ: poniżej 3,5
Kurs:
1,93
Bukmacher 1xBet
Analiza:

Estonia to miejsce gdzie z reguły wpada sporo bramek. Lae dzisiaj wybrałem typ underowy przy linii 3,5 bramki. Gospodarze po 20 kolejkach maja bilans tylko 28:27, co daje około 2,5 bramki w meczu. Goście bilans bramkowy lepszy bo 67:16 w 20 spotkaniach, ale jak weźmiemy pod uwagę mecze wyjazdowe to w 9 rozegranych meczach bilans tylko 25:7. W meczach H2H wygląda to różnie, 3 ostatnie spotkania to wyniki 4 bramkowe, ale wcześniej były 3 mecze z mniejszą liczbą bramek. Dzisiaj wydaje mi się , że będzie mecz z niskim wynikiem i wybieram typ poniżej 3,5 bramki po bardzo dobrym kursie.
⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Arka Gdynia-Jagiellonia Białystok
Typ: Arka DNB

Kurs: 2.00
Bukmacher: Expekt

Mam w zwyczaju nie ruszac Polskiej ligi, jednak w tym przypadku jestem w stanie zaryzykowac pare groszy..gospodarze to bardzo niewygodny rywal dla kazdego zespolu. U siebie praktycznie zawsze ugrywaja punkty. Goscie ciezkie spotkanie z Rio Ave w ostatni czwartek, nie wychodza podstawowym skladem, mam wrazenie, ze troche ten mecz odpuszcza zeby moc skupic sie na rewanzu w Portugalii. Widze Arke w roli lekkiego faworyta, po fajnym kursie sproboje opcji DNB.
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia 1 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: FCSB (Steaua) - Dinamo Bukareszt
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot

Kurs: 1.65
Bukmacher: forbet
Analiza:

Derby Bukaresztu, buki faworyzują gospodarzy. W ostatnich 10 meczach na boisku FCSB 5 remisow, 4 zwycięstwa gospodarzy i 1 wygrana gości. FCSB ma za sobą w czwartek wyjazdowy mecz w Lidze Europy. Dinamo miało mocną końcówkę ubiegłego sezonu (seria 7 spotkań bez porazki), od zwycięstwa rozpoczęlo obecne rozgrywki. Liczę dziś na wyrownany mecz i remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +18
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom