>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.07.2018 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 29. Lipca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 916,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia
Godzina: 01:00
Spotkanie: Santa Fe - Atletico Nacional
Typ: remis
Kurs: 2.91
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Obie wyrownane druzyny i bukmacherzy maja problem, ktorą faworyzować co znaczy wyrownane kursy jak i wyrownane szanse jak dla mnie dlatego stawiam na remis. Atletico przegralo pierwszy mecz u siebie po przerwie okolo dwumiesiecznej, z druzyna z która krótko wczesniej rowniez przegrali w pucharze podczas gdy Santa Fe rozegralo juz dwa mecze w lipcu rowniez po przerwie i oba mecze zakonczyly sie remisami 0-0. Bardzo lubie stawiac x/x ale w tym przypadku postawie na czysty remis, gdyż nigdy nie wiadomo raz moze byc 1-0 do przerwy i remis na koniec albo w drugą stronę. Obie druzyny maja w ostatnich 2 kilku meczach odpowiednio Santa Fe u siebie jak i Nacional na wyjeździe bardzo zróżnicowane rezulataty i naprawdę cięzko tutaj wskazac faworyta. santa FRe ma w najblizszych dniach 01.08.2018 mecz rewanzowy po wspominanym wczesniej w analizie jednym z remisow 0-0 na wyj. z Rampla Juniors u siebie w pucharach Sudamericana wiec bedą bardzo ostrozni i to Atletico bedzie bardzo glodne wygranej wiec mogloby tu byc 2/X ale ze statystyk najbardziej prawdopodobny bedzie remis i tak tez stawiam.
⛔ 100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Hamburg
Godzina: 15:00
Spotkanie: N.Basilashwili - L.Mayer
Typ: N.Basilashwili win
Kurs: 2.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na początku turnieju nikt raczej nie brał pod uwagę żadnego z nich w roli finalisty, a tym bardziej obu, ale myślę że tego typu niespodzianka faworyzuje Gruzina. Każdy potrafi mieć swój turniej w przeciągu sezonu i najwidoczniej ten należy do niego. L.Mayer o mało co nie wypadł w półfinale, ale jakoś wybrnął, jednak tutaj przeciwnik będzie grał niewygodnie dla jego stylu. Raz, że Basil operuje ciekawym backhandem to jeszcze gra piłki raczej długie i konkretnie uderzane. Dodatkowo Leo musi spodziewać się, że będzie musiał dużo operować backhandem, który nie jest tak dynamiczny w jego przypadku jak forehand, ani nie jest tak precyzyjny jak m.in u Rogera. Mayer jest wysoki, więc każde dobre zagranie na ciało będzie raczej nagradzane punktem. Jak to się mówi do 3 razy sztuka i ja tu widzę wygraną Gruzina być może w 3 setach, nie wykluczając jakiegoś taja. Warto jednak zaznaczyć, że Mayer będzie miał o tyle ciężki mecz, że Basil świetnie czuje się grając długie wymiany, wielokrotnie przy tym zmieniając kierunki, co z reguły nie sprzyja wysokim tenisistom, którzy generalnie preferują krótkie wymiany. Dodatkowo jeśli zdarzy się Mayerowi słaba dyspozycja na serwisie to runie gładko w 2 setach.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +39
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Formuła 1 - Grand Prix Węgier
Godzina: 15:10
Spotkanie: Kto zwycięży?
Typ: Lewis Hamilton
Kurs: 2.10
Analiza:
Już dziś rozpoczyna się dwunasty wyścig grand prix, tym razem odbędzie się w węgierskim Budapeszcie. Wśród faworytów oczywiście liderzy tego sezonu Sebastian Vettel oraz Lewis Hamilton, jednak reszta stawki nie jest skazywana na zniszczenie, bo Raikkonen oraz Valtteri Bottas mają duże szanse na podium w tym wyścigu. Z pewnością ten wyścig to będzie pojedynek między Mercedesem a Ferrari. W kwalifikacjach górą była ekipa Mercedesa, ciekawe kto okaże się lepszy w głównym wyścigu.
Nie jestem może największym ekspertem formuły 1, ale od czasu do czasu zdarzy mi się obejrzeć jakiś wyścig, dlatego swoją analizę opieram głównie na ocenie innych, statystykach i własnym przeczuciu. We wczorajszych kwalifikacjach najlepszy był Lewis Hamilton, a jego główny rywal Sebastian Vettel dopiero na czwartej pozycji (aż jedna sekunda przewagi mówi sama za siebie). Wiadomo, wynik z kwalifikacji nie przesądza o tym, kto zwycięży wyścig główny, ale z pewnością taka sytuacja trochę ułatwia Lewisowi sytuacje. Wykorzystał błędy rywali w kwalifikacjach i pogoda raczej nie była dla niego problemem, czego nie można powiedzieć o zawodnikach Ferrari. Jutro podobno ma być sucho, a więc tutaj szansa ponownie pojawia się przed Mercedesem, ale dla mnie jak Hamilton odda pierwsze miejsce będzie lekkim zdziwieniem, a top2 to już w ogóle. Pierwsze dwie pozycje startowe dla Mercedesa dają bardzo dużo dla Lewisa. Podstawową obawą jest oczywiście start, to w nim Hamilton i Bottas mogą stracić najwięcej, ale także pit stopy. Hamilton w świetnym stylu wywalczył pole position, miejmy nadzieje, że w podobnym stylu dziś wywalczy top1. Polecam!
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +37
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Fortuna 1 liga
Godzina: 19:23
Spotkanie: Puszcza Niepołomice - Stal Mielec
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.77
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Po pierwszym meczu gospodarzy w sezonie wydaje się , iż Puszcza znów desperacko będzie walczyła o utrzymanie się na zapleczu Ekstraklasy . Swój pierwszy mecz po ponownym powrocie do pierwszej ligi był jednym , wielkim falstartem ., otóż zespół prowadzony pod dowództwem Tomasza Tułacza przegrał z Rakowem Częstochowa , na wyjeździe aż trzy do zera ! Pierwszy mecz u siebie w sezonie będzie więc idealną szansą na zrewanżowanie się swoim kibicom za sromotna porażkę , jakiej doznali w Częstochowie.
,,Stalówka&#39;&#39; swój historyczny trzeci sezon z rzędu w pierwszej lidze rozpoczęła bardzo udanie , wygrywając na wyjeździe w Krakowie z Garbanią dwa do zera , więc moim zdaniem postawienie na to , że obydwa drużyny strzelą przynajmniej po bramce jest jak najbardziej trafnym wyborem przy stawianiu na ten mecz jakiekolwiek zdarzenia .
⛔100

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: MMA-UFC
Godzina: 02.00 ( Mniej więcej )
Spotkanie: J.Jedrzejczyk-J Torres
Typ: Sposób Zakonczenia Walki-TKO/KO/Dyskwalifikacja ( Obojetnie przez która zawodniczke )
Kurs: 5.50
Analiza:
Dzis niedziela,wiec nie będę miał zbyt wiele czasu w dzień,aby cokolwiek dodac,wiec zdecydowałem się na cos z MMA.
Nie typuje tutaj zwycięzcy,przegranego-typuje sposób zakończenia walki.
Wiem,ze Joanna Jedrzejczyk po zmianie klubu zmienila swój styl walki-mniej ciosow,bardziej zachowawczo,mniej nokautów. Jednak uważam,że dziś zobaczymy ,,starą&#39;&#39; JJ. Jest to dla niej walka ,,must win&#39;&#39; i innej opcji nie ma-jeśli wygra ma szanse na trylogie z Namajunas,jesli przegra-szanse na te walke spadna moim zdaniem do 1%.
Joanna wie,ze samo kłapanie ozorem w mediach nic nie da. Albo dziś pewnie pokona Torres,albo może szukac szczęścia w innej kategorii wagowej lub innej organizacji.
Dla Torres to jest olbrzymia szansa również-pokonanie JJ wywinduje ją bardzo wysoko. Stąd nie sądze,aby obie zawodniczki czekały na ostatni gong-moim zdaniem w tej walce padnie wiele ciosów i KO/TKO jest tutaj możliwe. Nie sądze aby walka zakonczyla się poddaniem-będzie to albo na punkty albo KO/TKO-ja zaryzykuję te drugą opcję.
Kurs jest bardzo dobry tutaj,gdyz na bukmacherach z wyzsza renoma waha się on miedzy 4.30 a 4.70. Dlaczego tak wysoko? Moim zdaniem ze względu na ostatni styl walki JJ. Wierze,że dziś to będzie wyglądac inaczej.
Pomogłem? Zostaw proszę reputke ????

Typującym i grającym życzę Powodzenia ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Indonezja liga 1
Godzina: 13:30
Spotkanie: Persela - Persipura
Typ: dokładny wynik 0:1
Kurs:
11.5
Analiza:

Przy takich typach na dokladny wynik nie ma sie zbytnio o czym rozpisywac.
Ku takiemu typowi skłania mnie to ze na 7 meczy gdy Persipura byla na wyjezdzie, 4 razy wygrywali 0:1, 1 byl remis i 2 razy win gosci z innym wynikiem niz 0:1, polecam sprobowac ten dokladny wynik lub czyste 2 po kursie @4.25
⛔100

czaro82 547,9K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / towarzyski
Godzina: 14 : 30
Spotkanie: Feyenord - Levante
Typ: over 3.5 bramki w meczu
Kurs: 2.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dzisiaj po obiedzie w spotkaniu towarzyskim
zagrają ze sobą drużyny Feyenordu i Levante.
Mecz rozgrywany w kraju &#39;tulipanów&#39; między innymi dlatego zespół z Roterdamu jest tutaj aż tak mocno faworyzowany przez buka...
Wczoraj piłkarze z półwyspu Iberyjskiego rozegrali mecz ze Zwolle który ostatecznie przegrali 3:1, strzelcem bramki dla Levante Rochina który również wyłapał czerwo o co raczej trudno w meczu o &#39;pietruszkę&#39; ...
Zarówno jedni jak i drudzy mają spore parcie na bramkę rywali, co za tym idzie nie zawsze nadążają aby wrócić i spiąć szyki obronne.
Sporo bramek pada w meczach tych drużyn tym samym liczę że i dziś będzie podobnie. W ostatnich 5 spotkaniach ekipy grającej na co dzień w La Liga raz było mniej niż 4 gole. Przypomina się ich starcie z końca sezonu przeciwko Barsie którą ograli u siebie 5:4.
Piłkarze z Eredivisie także potrafią strzelać średnia na swoim stadionie 2.80 gola na mecz, ostatnie wyniki z Fenerbahce 3:3, oraz dość wysoka wygrana z Basel na Uhren Cup 5:0 dają powód aby pobrać dziś ten o to typ.
( pewka dnia over 2.5 @ 1.60 / 87% ) ;)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +18
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Górnik Zabrze- Wisła płock
Typ: x
Kurs: 3.2
Godz: 15:30
Ewentualna analiza: Niedziela z Polską ekstraklasą zaczyna się nam spotkaniem w którym ekipa Zabrzańskiego Górnika podejmowała będzie drużynę Płockiej Wisły. Bukmacherzy mniej więcej po równo wystawili kursy na to spotkanie. Górnik po spotkaniu z zespołem Trencina w ramach kwalifikacji do piłkarskiej ligi europy na pewno będzie jeszcze podmęczony, bowiem w tamtym spotkaniu Zabrzanie do końca próbowali uzyskać dla siebie korzystny rezultat, niestety brakowało skuteczności i gospodarze już jedną nogą są poza tymi rozgrywkami, muszą się teraz skupić na wygrywaniu w lidze a łatwe to nie będzie bowiem w tym meczu trafiają na drużynę popularnych &quot;Nafciarzy&quot; którzy pomimo porażki na swoim stadionie z Poznańskim Lechem w poprzedniej kolejce zagrali dobre spotkanie i mieli kilka dobrych okazji na strzelenie bramki , która dała by im chociażby jeden punkt . W tym spotkaniu moim zdaniem nie będzie rozstrzygnięcia, gospodarze mają za sobą publicznośc, ale goście są zdecydowanie bardziej wypoczęci grają co tydzień i to może być ich atutem, poza tym Wisła w poprzednim roku dwa razy ograła drużynę z Zabrza pomimo tego i tak Górnik był wyżej w ligowej klasyfikacji na koniec sezonu. Stawiam tu przede wszystkim na to iż obie ekipy strzelą co najmniej po jednym golu a nie mówię że nie będzie ich więcej bo oba zespoły potrafią grać do przodu, delikatnie mowiąc zapominając o zabezpieczeniu swojej bramki. Mój typ po 90 minutach to wynik 2:2.
✅220

Otrzymane punkty reputacji: +32
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Godzina: 15 : 30
Spotkanie: Górnik Zabrze - Wisła Płock
Typ: Wisła DNB
Kurs: 1.76
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Witam serdecznie. Dzisiaj wziąłem pod uwagę spotkanie ekstraklasy a mianowicie Wisły z Górnikiem. Wydaję mi się,że ten typ ma szanse wejścia, ponieważ Górnik gra jeszcze w LE, w którym prezentuję się moim zdaniem średnio. W lidze występują jeszcze młodziaki, ostatnio średnia wieku to 20 lat. Nie ma Kurzawy,który to napędzał akcje Zabrzan. Został Angulo ale on jakiś taki nijaki ostatnio bo nie ma dobrych piłek. Wisła natomiast gra raz na tydzień, skupia się od początku tygodni na tym spotkaniu,ostanio przegrana po niezłej grze z Lechem Poznań. Czas na zdobycie punktów.
▶zwrot

makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia urwalsdelid
Godzina: 18:00
Spotkanie: ibv - KA Akureyri
Typ: 1
Kurs: 2.80
Bukmacher: LV Bet
Analiza:
Spotkanie Mistrza który odpadł z eliminacji ligi mistrzów z drużyną która ma za sobą serię zwycięstw i dlatego jest przez bukow faworytem w tym spotkaniu. ibv przegrało w lidze mistrzów i może skupić się na krajowym podwórku ostatnio forma średnia ale było to spowodowane właśnie występami na różnych frontach i rotacja składem dodam że goście na wyjazdach z ostatnich pięciu spotkań wygrali zaledwie 1 ! Mój ty na dziś drużyna gospodarzy i czyste 1
✅180

Otrzymane punkty reputacji: +37
p-z. 235,7K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Chiny - Super Liga
Godzina: 13:35
Spotkanie: Tianjin Quanjian - Changchun Yatai
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.55
Bukmacher: Totolotek
Od razu piszę, że ten typ warto zagrać, ale w dublu, bo do singla raczej za mały kurs ????
Dzisiaj o godzinie 13:35 naprzeciw siebie staną 2 zespoły, które póki co zawodzą swoich Fanów w lidze Chińskiej ponieważ ich kadry stać na więcej w tej lidze. Moim dzisiejszym typem, to Obie drużyny strzelą bramkę, stawiam tak, ponieważ raz przeczuwam taki scenariusz, a także uważam, że obie ekipy jakoś nie imponują w defensywie a pontencjał z przodu jakiś tam jest mowa tu o Napastniku gospodarzy Alexandre Pato, a u gości dobrze radzący sobie napastnik Nigerii Ighalo i oczywiście nasz rodak Mierzejewski, który nie strzelił jeszcze dla swojego zespołu bramki (może dziś się to zmieni :movember::dance ???? . Co ciekawe oba zespoły dotychczas zagrały ze sobą tylko 2 razy i korzystniejszy bilans jest po stronie dzisiejszych gości, a także zawsze obie drużyny strzelały co najmniej po 1 bramce więc typ napawa optymizmem. To Polecam i Powodzonka.
⛔100

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Arka Gdynia-Jagiellonia Białystok
Typ: Remis

Kurs: 3,20
Witam! Dzisiaj również zdecydowałem się na typ z naszej rodzimej ligi - Ekstraklasy, a mianowicie remis w meczu Arki z Jagiellonią. Skąd taki typ? Po pierwsze... Arka na swoim własnym stadionie jest niezwykle niewygodnym rywalem dla przyjezdnych. Zespół z Gdyni z większości domowych meczów wyciąga jakieś punkciki. Po drugie Jagiellonia grała w czwartek mecz z Rio Ave w kwalifikacjach do Ligi Europy, który udało im się wygrać. Dzisiaj nie będą się specjalnie starać, a ich zamysłem będzie oszczędzanie sił na rewanż z portugalskim zespołem. Mówiąc krótko.. moim zdaniem w tym meczu padnie polubowny remis - Arka się postawi i będzie chciała zdobyć chociażby jeden punkt z silnym jak na polskie realia klubem, a Jagiellonia nie będzie się jakoś specjalnie starać w tym meczu o wygraną. Moim zdaniem mecz na remis.

Jeśli spodobał Ci się mój typ to zostaw proszę reputkę i like&#39;a!
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Lech - Cracovia
Typ: x2
Kurs: 2.00
Godz: 18:00
Lech na starcie sezonu niby nie radzi sobie najgorzej, ale o dobrym stylu ciężko mówić. Wymęczony awans w Lidze Europy i generalnie wszystko co dobre to dzieje się w końcówkach meczów. Lech nie gra przekonująco, brakuje im jeszcze świeżości, a biorąc pod uwagę nie taki znowu najgorszy remis na Białorusi to dziś można spodziewać się rotacji, grania trochę drugim składem, bo priorytetem na lato jest pewnie walka w Lidze Europy. Cracovia nie zagrała dobrze ze Śląskiem, ale ten projekt Probierza jest naprawdę ciekawy i myślę, że runda wiosenna z poprzedniego sezonu nie była dziełem przypadku. Dziś Cracovia jest w stanie wyszarpać ten punkt w Poznaniu, a kto wie może nawet wygrać. 2.00 na stratę punktów przez Lecha jest moim zdaniem dość ciekawą propozycją z oferty Totolotka.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Coppa Italia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Calcio Catania - Como 1907
Typ: handicap 1 (-1.5)
Kurs: 1,53
Analiza:
Zespoły z niższych lig we Włoszech rozpoczynają sezon od spotkań w pucharze Włoch. Tutaj spotykają się zespoły z Serie C. Catania, która w tamtym sezonie walczyła o awans do wyższej klasy rozgrywkowej ale odpadła w playoffach o awans do Serie B w półfinale i Como, które w tamtym sezonie grało w Serie D ale wywalczyło awans w playoffach wygrywając swoje spotkania. Jednak nie wiadomo czy Como wystąpi wogóle w Serie C, bo mają duże problemy finansowe i czarno to wszystko tam wygląda. Bardziej niż o tym meczu myślą tam o decyzji władz związkowych czy dopuszczą Como do rozgrywek. Problem z pieniędzmi, problem z zawodnikami, nawet problem z trenerem i nie wiadomo czy w tym spotkaniu wogóle trener będzie z zespołem. Trenerem zespołu ma być Marco Banchini ale nie ma jeszcze oficjalnej umowy. Nawet jeśli będzie z zespołem to i tak nie widział jeszcze swoich zawodników więc na niewiele się tutaj zda. Ogromne problemy gości przed tym spotkaniem i ja im tutaj nie wróżę żadnego sukcesu. Catania to mocny zespół i u siebie spokojnie powinien to spotkanie wygrać różnicą kilku goli pokrywając tego handicapa. Według mnie przynajmniej tymi dwoma golami różnicy gospodarze wygrają. Wprawdzie w tym spotkaniu nie zagra drugi najlepszy strzelec w zespole z tamtego sezonu napastnik Ripa i obrońca Menneh ale to nie powinien być jakiś duży problem. W składzie na to spotkanie jest najlepszy strzelec tamtego sezonu w całej Serie C grupy C Davis Curiale i liczę, że w tym spotkaniu strzeli gola a może nawet 2. Ogólnie to Catania na papierze wygląda na zdecydowanego faworyta i nie powinno być tutaj problemów. Jak wspomniałem wyżej w Como masa problemów i to tutaj musi się odbić.
O problemach Como można poczytać pod poniższymi linkami:
https://www.laprovinciadicomo.it/stories/como-calcio/como-ce-anche-la-coppa-italiasenza-mister-e-con-giocatori-in-forse_1285551_11/
https://www.laprovinciadicomo.it/stories/como-citta/calcio-il-como-ha-presentato-la-domanda-di-ripescaggio-in-c_1285587_11/
✅53

Otrzymane punkty reputacji: +18
N 583

nikoosg123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / towarzyski
Godzina: 14 : 30
Spotkanie: Groningen - Werder
Typ: Werder
Kurs:
2.32
Mecz za pół h wiec krótko. Moim zdaniem przesadzony kurs na Werder, który piłkarsko jest poprostu lepszym klubem, niż średniak ze średniej ligi holenderskiej. Groningen nie zachwyca w sparingach, nie dawno przegrali towarzysko z 2 ligowcem z Holandii, przegrali także z niemieckim zespołem Uerdingen grającym w regionalnej lidze niemieckiej. A dziś zmierza się z poważna ekipa z Bundesligi, wzmocnionej Davy Klassenem który jeszcze nie tak dawno był największa gwiazda Eredivisie. Cóż gracze z Bremy są warci kilka krotnie więcej i moim zdaniem kurs na Niemców powinien oscylować w ok. 1,80zl , także zamierzam spróbować dziś Werder.
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godz: 15:30
Spotkanie: Górnik Zabrze - Wisła Płock
Typ: Wisłą P. powyżej 4,5 celnych strzałów
Kurs: 1,83
Analiza:
Górnik to już nie ta samo drużyna co w poprzednim sezonie. Widoczny jest brak zawodników, którzy odeszli i byli takim motorem napędowym gospodarzy (Kurzawa, Kądzior), defensywa też poniosła duże straty (Wieteska, Bochniewicz).
Dzisiaj w składzie gospodarzy zapewne znowu zobaczymy zmiany jak z Koroną i najlepsi zawodnicy, którzy jeszcze zostali zaczną mecz na ławce aby oszczędzali siły przed rewanżem z Trencinem, do tego na Śląsku straszny upał więc tym bardziej prawdopodobne wydaje się, że zmiany w składzie nastąpią. Młodzież z Zabrze, którą ma do dyspozycji Brosz jest jeszcze niedoświadczona i mało ograna, szczególnie defensywa i błędy po ich stronie będą się pojawiać, rywal też przez to ma łatwiej aby dochodzić do pozycji strzeleckich.
Górnik w pierwszej kolejce pozwolił Koronie na oddanie aż 8 strzałów a gościom ze Słowacji 4. Piłkarze z Płocka natomiast mimo porażki u siebie z Lechem oddali 6 celnych strzałów. Większość stawia dzisiaj na gości i bramki z ich strony, mi wystarczy jak te parę razy celnie uderzą na bramkę a mają do tego odpowiednich wykonawców.
⛔100

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - World Matchplay 2018
Godzina: 20:10
Spotkanie: Gary Anderson - Mensur Suljovic
Typ: Gary Anderson - wygra mecz, więcej maxów i wyższy checkout
Kurs: 2.1
Analiza:
Dziś kończymy bardzo ciekawy i dobry turniej jakościowo popularnych lotek. Finał World Matchplay 2018, które odbywa się w Blackpool w Winter Gardens - pojedynek Andersona z Suljovicem, gdzie nie wierzę w kolejny słaby dzień rywala Mensura oraz to, że Austriak może dorównać Garemu. Patrząc na wczorajsze mecze - powinien tu być pogrom, jednak Suljovic tym swoim stylem może nieco wybić z rytmu Andersona. Wczoraj Szkot wielki popis, gdzie pokonał 17:12 De Zwaana. Ale nie wynik a statystyki mnie tutaj interesują. Przede wszystkim maxy na zawołanie. Aż 16 sztuk - porównując, Suljovic w swoim meczu zaledwie 3 sztuki. Anderson grał na średniej 106 z trzech lotek - Austriak tylko 90. Najważniejsze checkouty na tym samym poziomie 37% jednak dużo łatwiej i lepiej kończył Anderson. Udało mu się też zejść z 152 oczek, Suljovicowi z 151, a więc bardzo podobnie. Tak na prawdę mój zakład dotyczy jednego elementu - właśnie wyzerowania. Wierzę, że Gary zanotuje najwyższe 170, bo bardzo często na to ustawia. Dodatkowo jest wielkim faworytem i będzie miał dużo więcej okazji do kończenia z wyższego licznika. Wczoraj aż 3 sztuki 100+ c/o. O maxy i wygraną się nie boję, więc kurs 2.1 na wyższy checkout w meczu - bardzo okazały. Powodzenia!
⛔100

maer 418,3K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia - OBOS-Ligaen
Godz: 18:00
Spotkanie: Levanger FK - Åsane
Typ: Levanger FK
Kurs: 2.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam do Norwegii gdzie w tamtejszej OBOS-Ligaen w 17 kolejce ligowej na Moan Fritidspark zmierzą się ze sobą o ligowe punkty miejscowe Levanger Fotballklubb a w gości przyjedzie drużyna Åsane Fotball.
Levanger FK w tym sezonie ligowym w swoich 16 meczach zdobyło 12 punktów co daje obecnie przedostatnie 15 miejsce w tabeli ligowej natomiast Åsane plasuje się na 12 pozycji w norweskiej OBOS-Ligaen ze zdobytymi 19 oczkami w swoich 16 spotkaniach tego sezonu ligowego.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie zwycięstwo, remis oraz 5 przegranych i bilans bramek 10-17 zaś goście na wyjazdach wygrana, 2 remisy oraz 4 porażki z bilansem bramkowym 5-13.
Jest to spotkanie w dolnych rejonach tabeli ligowej i mój typ to zwycięstwo gospodarzy którzy w tym sezonie ligowym u siebie zawodzą na całej linii i więcej oczek zdobyli na wyjazdach to jednak z dzisiejszym gościem u siebie idzie im bardzo dobrze gdyż na 4 spotkania ogrywali ich 3 razy w tym w ostatnich 2 sezonach ligowych a goście na wyjazdach grają bardzo słabo do tego mają problemy z grą na terenie Levanger FK i moim zdaniem zaliczą tam kolejną porażkę i to gospodarze dopiszą sobie do tabeli potrzebne im 3 punkty.
⛔100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - ME U20 - o 3 miejsce
Godzina: 17:30

Spotkanie: Wyspy Owcze - Szwajcaria
Typ: WYSPY OWCZE
Kurs: 2.25
BUK: LV BET

Wczoraj HJK w całym meczu oddało 2 celne strzały i wygrali spotkanie z Honka 2:1.....eehhh.
Dziś typ w kierunku piłki recznej, spotkanie p 3 miejsce pomiędzy Wyspami Owczymi a Szwajcaria. Jeszcze 3 godziny temu kurs na Wyspy wynosił w STS 3.70, chyba ktoś się stuknal w głowę i poleciały na 2.25. Chłopaki z Wysp rozgrywają kapitalny turniej, wczoraj skazywani na porażkę z Macedonczykami walczyli dzielnie, i dopiero ulegli w dogrywce. Szwajcarzy nie mają tutaj jakiś zdecydowanych atutów nad rywalem, moim zdaniem Wyspy wygrają dość pewnie, zdobywając brązowy medal, na co zasłużyli przez pryzmat calego turnieju.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom