>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.06.2023 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 29. Czerwca

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- GO+bet
- Betters
- BetX

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Wimbledon kwal.
Godzina: 12.00
Spotkanie: Kovacevic - Couacaud
Typ: Couacaud
Kurs: 2,50
Bukmacher: Etoto
Analiza:

Z polskich buków chyba złapałem najwyższy kurs na Couacauda. Może być ciekawie. Couacaud wyrzucił z turnieju legendę Chunga, co coś znaczy. Co prawda ten skreczował, no ale ktoś mu w tym pomógł. Obaj panowie potrafią grać na trawie. Dlaczego Couacaud? Bo Kovacevic jeszcze rok temu nic nie grał na trawie. Nie ma takiego obycia jak Francuz, który zresztą gonił rok temu bardzo ładnie Isnera. Przegrał, ale po walce 2-3 w setach na zeszłorocznym Wimbledonie. Dla mnie to są znaki, że ten zawodnik jest w stanie ograć Kovacevica, bo postawię tutaj na większe doświadczenie.

150

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2205
Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, Wimbledon (Q)
Godzina: 12.00 (lub później)
Spotkanie: Bellucci M. vs. Stricker D.
Typ: powyżej 34,5 gemów
Kurs: 1,49
Bukmacher: forBET
Analiza:

Na dziś wybrałem bardzo ciężki mecz, głównie ze względu na ciekawe zestawienie, ponieważ obu graczy warto obserwować, nie tylko na nawierzchni trawiastej. Zdecydowanym faworytem bukmacherów jest Stricker, co wydaje się naturalne, bo ten od kilku lat pokazuje potencjał na nawierzchni trawiastej, ma na niej zdecydowanie większe ogranie i już osiągał sukcesy nawet na poziomie ATP. Jego atutem jest serwis, który mu bardzo pomaga, szczególnie na tak szybkich kortach, lecz ma jakiś problem. Trudno go zidentyfikować, ale Helwet nieprzypadkowo grywa dalej w kwalifikacjach do turniejów wielkoszlemowych i ma problem z ich przejściem, mimo że ma ogromny potencjał i jego miejsce już od dawna jest w głównych drabinkach szlemów. Upatrywałbym, że jego problemem jest przygotowanie mentalne, ale też fizyczne, bo widziałem już jego spotkaniach, w których totalnie przechodził obok nich i to nawet w tym roku, lecz wtedy dokuczał mu uraz. Wydaje się, że na trawie jego szanse rosną, dzięki solidnemu podaniu i stylowi, który opiera się raczej na szybkim i efektywnym kończeniu akcji winnerami. W kwalifikacjach pewnie ograł Johnsona i Ficovicha czyli zawodnik na ten moment niezbyt wymagających i bez wątpienia teraz czekać będzie na niego zdecydowanie najtrudniejsze zadanie, przynajmniej na papierze. Bellucci to zawodnik o dużym talencie, który jako jeden z nielicznych Włochów ma spory potencjał do efektywnej i efektownej gry na trawie. Potrafi bardzo dobrze serwować, a jego handicap jest podobnie jak u rywala leworęczność, posiada ciąg do siatki i jest wybiegany. Jego ostatnie wyniki także napawają optymizmem (wygrał 5 z 6 spotkań), choć jeszcze kilka tygodni temu ciężko było mu ufać, ponieważ przegrywał mecz za meczem i totalnie przepadł po bardzo dobrym Australian Open, gdzie był jedną z rewelacji, przynajmniej dla mnie. Już wtedy pokazał, że lubi szybkie korty i mimo, że dziś kursy na niego rosną to mam nadzieję, że jego głowa dojedzie i rola underdoga będzie mu sprzyjać, dodając sporo luzu w jego grze, obciążając Helweta. Niewątpliwie kluczowy w tym starciu wydaje się mental, bo obaj w przeszłości miewali spore problemy w tym aspekcie. Pamiętajmy, że spotkanie będzie rozgrywane w formule best of 5 i liczę, że Mattia urwie chociaż seta, a wtedy będę spokojny o pokrycie overu gemowego. Z ciekawostek dodam, że Stricker jest siódmym zawodnikiem w kolejce do bycia LL czyli wejścia do turnieju tylnymi drzwiami. Na ten moment będzie losowana jedna taka przepustka, ale pewnie pojawi się więcej. Mówię to stricte informacyjnie, bo w razie porażki Dominica, istnieje szansa, że i tak wejdzie i go dolosują, może już nawet przy pierwszej okazji.

Moje analizy znajdziesz także TUTAJ!

49

Otrzymane punkty reputacji: +1926
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna MŚ U21
Godzina: 09.00
Spotkanie: Brazylia u21 - Tunezja u21
Typ: over 57,5
Kurs: 1,58
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Dzisiaj nietypowo bo piłka ręczna. Mecz o miejsca 13-16. Bukmacherzy faworyzują Brazylię ale ja sądzę, że tutaj może być odwrotnie...Co prawda ostatni bezpośredni pojedynek to było w roku 2017 36-29 dla Brazylii ale to było dawno i nieprawda. Co zwraca moją uwagę że w ostatnich 2 spotkaniach z tymi samymi rywalami co Brazylia czyli Francja i Hiszpania Tunezja rzucała o wiele więcej goli niż Brazylia. Czy był to efekt radosnej gry? Lepszym drużynom też trzeba umieć rzucić. Tunezja z Francją i Hiszpanią odpowiednio 31 i 29 bramek a Brazylia tylko 21 i 22 jest różnica zatem. Dziś liczę na radosną grę i sporo goli a i nie wiem czy nie wygra Tunezja...Kurs Super za drobne spróbuję.. Powodzenia:)

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna plażowa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Szwajcaria - Włochy
Typ: Szwajcaria
Kurs: 2,40
Analiza:

Mecz 3 kolejki, jedyny argument za tym, że typ może nie wejść jest taki, że Szwajcaria wygrała do tej pory 2 mecze i są już baaardzo blisko półfinałów. Jedynie wysoka porażka eliminuje ich jeśli Ukraina wy także wysoko wygrała ale to już by musiały być wysokie wyniki i to chyba jedyny argument.
Szczerze, zszokował mnie ten kurs i nie zastanawiam się ani chwili i go pobieram.
Włosi na tym turnieju słabo, porażka 5:6 z Ukrainą i wygrana z Mołdawia 6:4 po bardzo ciężkim meczu gdzie prowadzili już 3:0 jednak do samego końca musieli walczyć o zwycięstwo.
Szwajcaria na każdej pozycji jest dużo lepsza i jakoś nie chce mi się wierzyć, że ten mecz przegrają.

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/Super Liga
Godzina: 13:35
Spotkanie: Beijing Guoan vs Shanghai Port
Typ: Powyżej 2.5 goli + powyżej 9.5 rzutów rożnych
Kurs: 2.80
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Meldujemy się w Pekinie i tam miejscowy Beijing Guoan podejmie Shanghai Port. Stołeczni to projekt, który ma sporą rzeszę fanów. Nie bez powodu został od podstaw zbudowany nowy obiekt, który może pomieścić aż 68 tys. widzów. Regularnie gromadzi się tutaj około 50 tys. kibiców, co powoduje, że frekwencja jest jedną z najwyższych w całych Chinach. Szkoda jedynie, że piłkarze nie dopisują ze swoimi sukcesami i fani mają nadzieję, że ich ulubieńcy wreszcie będą grać na miarę swoich możliwości. W poprzednich latach w Beijing Guoan dochodziło do wielu zmian trenerskich i trudno jest wtedy o stabilizację. Tym razem misję odbudowy podjął się Stanley Menzo, w którego przed zatrudnieniem mocno zwątpiono, ale po początkowych problemach wygląda to całkiem nieźle. Czy gospodarze wykorzystają atut własnego stadionu?

Po rozpadzie Guangzhou FC stawiano właśnie na Shanghai Port, jako jeden z dominatorów chińskiej ekstraklasy. Naturalnie do tego jeszcze daleka droga, ale patrząc na ruchy transferowe oraz aktualną pozycję w tabeli można śmiało zakładać taką tezę. Jest jeszcze przecież Shandong Taishan, czy aktualny Mistrz Wuhan Three Towns, ale to właśnie u gości jest największy potencjał, który podparty jest finansami. Udało się powstrzymać Oscara przed powrotem do Brazylii, a dodatkowo sprowadzić Wu Leia. Były zawodnik Espanyolu to niekwestionowana krajowa gwiazda i z Paulinho oraz Issa Kallon postara się stworzyć najgroźniejsze trio w stawce. Dodatkowo wielu zawodników z Guangzhou FC przeniosło się właśnie do Shanghai Port, jak Tyias Browning, czy też Linpeng Zhang. Lider pragnie zwiększyć swoją przewagę nad resztą stawki. Czy przyjezdnym to się powiedzie?

Polecam włączyć ten mecz podczas dzisiejszego popołudnia, ponieważ z pewnością nie będzie nudny. Jedni i drudzy grają ciekawy dla oka futbol i w spotkaniach z udziałem tych klubów zazwyczaj nie ma nudy. To Shanghai Port jest faworytem, ale nie lekceważyłbym Beijing Guoan występujące na własnych śmieciach. Ponownie pobieram linię 9.5 kornerów. Gospodarze u siebie pokrywali ten próg w 4/5 przypadkach, a goście na wyjazdach również 4/5. Dokładam do tego gole, ponieważ wiele pada ich w spotkaniach tych zespołów. Oby Oscar i jego rywale nas nie zawiedli!

100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów, Kobiety
Godzina: 12:00
Spotkanie: Dominikana - Korea Płd.
Typ: Korea Płd. +hc 2.5 seta
Kurs: 3.05

Analiza:

Bez dwóch zdań Dominikana jest zdecydowanym faworytem do wygrania tego spotkania i to być może nawet na wyraźnym minusowym hc jeśli chodzi o małe punkty. Ja jednak spróbuję zaryzykować że Koreanki jakimś cudem ugrają jednego seta. Jest Korea zdecydowanie najsłabszą drużyna całego cyklu , która w 9-ciu spotkaniach wygrała zaledwie 2 sety , ale akurat miało to miejsce w dwóch ostatnich meczach więc być może coś delikatnie ruszyło na plus. Oczywiście sportowo nie mają podejścia do Dominikany , jednak względy ambicjonalne po stronie Koreanek mogą mieć znaczenie. Nie walczy Korea oczywiście o punkty w tym i wcześniejszych spotkaniach , natomiast ugranie choćby seta będzie dla nich przyjmując określone proporcje jak wygrana w meczu.

Wspomniane dwa ostatnie spotkania Koreanek miały podobny przebieg , a więc przegrywając po dwóch setach 0:2 zdołały w obu przypadkach wygrać seta 3 -ciego na przewagi by zdecydowanie ulec w 4 -tym różnicą 10 -ciu lub więcej punktów. To oczywiście wynikało z rozluźnienia rywalek po prowadzeniu 2:0 , ale taka sytuacja może się również powtórzyć i dzisiaj. Potencjał Bułgarek i Dominikany oceniam podobnie , Niemki prezentują wyższy poziom. Jednak Koreanki stać na jeden wyrównany set który przy szczęściu mogą zakończyć wygraną.

Reasumując spotkanie bez większych problemów wygra Dominikana , ale jeden set może paść łupem Korei na co liczę.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Wimbledon kwal.
Godzina: 14:30
Spotkanie: Waltert - Arango
Typ: Waltert wygra 2:1
Kurs: 4.75
Bukmacher: Etoto
Spotkanie dwóch młodych utalentowanych rówieśniczek które w ostatnim czasie radzą sobie bardzo przyzwoicie, widać że dobrze czuja się na angielskich trawiastych kortach. Bukmacherzy nie mają pojęcia co się wydarzy w tym spotkaniu dlatego kursy na obie zawodniczki sa praktycznie identyczne. Myślę że będzie to spotkanie bardzo zacięte i do końca będzie to mecz walki. 3 sety są mocno prawdopodobne, ja idę jeszcze dalej i wytypuje końcowe zwycistwo które mam nadzieję należec będzie do szwajcarki ale ze stratą seta.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Egipt Premier League
Godzina 18:00
Spotkanie : Ismaily : Aswan
Typ : powyżej 3.5 gola
Kurs : 4.60
Bukmacher : ETOTO

Koniec sezonu tuż tuż a sytuacja obu drużyn nie jest za ciekawa . gospodarze mają trzy mecze do końca i zaledwie 1 punkt nad przepaścią z kolei goście dwa mecze i tyle punktów co spadkowicze tylko lepszy stosunek bramek , Islmaily do tej pory po 30 meczach strzeliło 29 bramek a stracili 35 natomiast goście w 31 meczach 28-39 , jest jednak coś co skusiło mnie do tego overa a mianowicie mecze pomiędzy nimi kiedy gospodarzem jest Issmaili pada dosyć sporo tych bramek i tak 3:2 i 4:2 a mecze kiedy Aswan gości rywala 0:0 i 0:2 czyli jakiś schemat widać i oby tak było dziś że przynajmniej 4 bramki kibice zobaczą .

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom