>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.05.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Towarzyskie
Godzina: 18:00
Spotkanie: Hiszpania - Bośnia i Hercegowina
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 2,40
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Witam, na dziś postanowiłem zagrać pewne zwycięstwo Hiszpanów w meczu towarzyskim przygotowującym Hiszpanów do turnieju finałowego Euro 2016. Hiszpania zagra jeszcze z Koreą Południowa oraz Gruzją przed rozpoczęciem docelowej imprezy, ale mecz ze Słowakami traktują najpoważniej. Od początku zagra pierwszy kaptur, a po przerwie dostaną szansę zmiennicy, Ci, spośród których Vincente del Bosque będzie wybierał, kto pojedzie na Euro a kto zostanie w kraju. Hiszpanie zagrają rzecz jasna bez zawodników Realu Madryt oraz Atletico Madryt, którzy wczoraj zmierzyli się w w finale Champions League. Tak więc selekcjoner La Furia Roja nie będzie mógł skorzystać z takich zawodników jak: podstawowy środkowy obrońca czyli Sergio Ramos, podstawowy prawy obrońca Juanfran oraz Saul Niguez, Koke, Lucas Vazquez i Isco. Andres Iniesta wczoraj powiedział, że Hiszpania podejdzie do tego spotkania na sto procent i postara się je pewnie wygrać. Bośnia nie dostała się do Mistrzostw Europy i to spotkanie ma dla nich wymiar czysto towarzyski. Po klęsce w eliminacjach do najbliższej imprezy trener Mehmed Bazdarevic nie został zwolniony, a więc ten mecz nie jest dla Bośniaków początkiem przebudowy kadry, nie ma tzw efektu nowej miotły. Związek ma zaufanie do Bazdarevicia i wierzy że ten człowiek jest w stanie zrobić jakiś wynik z kadrą z Bałkan (osobiście szczerze w to wątpię). Dziś spodziewam się jednostronnego spotkania, do jednej bramki. Same składy na to spotkanie pokazują kto jest wielkim faworytem tego starcia. W tej analizie nie używałem żadnych statystyk, poniewaz jest to spotkanie towarzyskie, więc nie miałoby to najmniejszego sensu.

Przewidywane składy:

HISZPANIA:
David de Gea - Cezar Azpilicueta, Marc Bartra, Gerard Pique, Jordi Alba - Sergio Busquets, Andres Iniesta, Thiago Alcantara - Cesc Fabregas, Pedro Rodriguez, Alvaro Morata

BOŚNIA I HERCEGOWINA:
Asmir Begovic - Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic, Emir Spahic, Ognjen Vranjes - Miralem Pjanic, Muhamed Besic, Edin Visca, Ized Hajrovic - Edin Dzeko, Milan Duric

✅ 140

Otrzymane punkty reputacji: +11
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe spotkanie towarzyskie
Godzina: 17:30
Spotkanie: Albania - Katar
Typ: Albania HA -1,5
Kurs: 4,15
Bukmacher: Betano
Analiza:

Obie reprezentacje spotkały się tylko raz do tej pory, było to jednak 4 lata temu, padł wtedy wynik 2:1 dla Albanii. Dzisiaj poziom piłki gospodarzy jest na pewno na znacznie wyższym poziomie co też udowodnili wychodząc z drugiego miejsca w grupie do finałów Mistrzostw Europy, gdzie czekają na nich Francja, Szwajcaria oraz Rumunia, a więc ekipy znacznie mocniejsze wg mnie. Na pewno sukcesem i to dużym jest zagranie we Francji. Przygotowania do Euro ruszyły, turniej za 2 tygodnie, a więc dobrze byłoby jechać tam w dobrych nastrojach, a takie na pewno będą po wygranych meczach towarzyskich. Liczę, że dzisiaj Albańczycy zagrają na wysokim swoim poziomie, a Katar po prostu przegra ten mecz. Myślę, że goście nie mają zbyt dużo do zaoferowania. Na wyniki meczy Kataru nie ma co patrzyć, bo grają oni przeciwko słabym reprezentacją. Podejrzewam, że zobaczymy w tym meczu parę bramek na korzyść gospodarzy. Kurs fajny, polecam także &quot;czystą 1&quot;.

✅ 315

Otrzymane punkty reputacji: +1
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Szwecja / Allsvenskan
Godzina : 17:30
Spotkanie : Norrkoping : Elfsborg
Typ : over 2.5 i obie strzelą
Kurs : 1.83
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Gospodarze jeszcze nie tak dawno liderowali w Allsvenskan jednak ostatnie dwa mecze i dwa remisy spowodowały iż są nie miejscu drugim a lideruje Malmoe które ostatni mecz wygrało i zwiększyło przewagę do 4 pkt , gospodarze u siebie zrobili twierdzę jak na razie nie do przebycia 5-0-0 i br 17:4 , goście natomiast spisują się średnio 5-1-5 jednak goli w tych 11 meczach strzelili 21 co kusi mnie iż dziś takze powinni coś ustrzelić tym bardziej że z Norrkoping gra im się całkiem nie żle a historia pokazuje iż zawsze tutaj strzelali gola a nawet więcej , ostatni ich występ tu zakończył się ich wiktorią 0:4 tak więc gospodarze u siebie twierdza i goście tutaj strzelali to u mnie over 2.5 i obie strzelą !

⛔ 100

sharaawy 1,4K

sharaawy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Segunda Division
Godzina: 20:00
Spotkanie: Osasuna - Huesca
Typ: Osasuna jednym golem
Kurs: 3.4
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dwie kolejki do końca, Osasuna 4 miejsce, 61 punktów... co najlepsze... 61 pukntów posiadają również 3 inne zespoły, następnie Girona 60 i Oviedo 59 więc ścisk niesamowity! Huesca 49punktów, 16 miejsce, brakuje punktu do utrzymania chyba, że Almeria nie zdobędzie kompletu w dwóch spotkaniach, mają utrzymanie a to dość pewna opcja ponieważ zmierzą się jeszcze walczącą o awans Cordobą na wyjeździe.
Bilans domowy Osasuny 9/9/2 i tylko 10 straconych bramek w 10 spotkaniach!
Huesca dobrze radzi sobie na wyjazdach 6/8/6 ale tych bramek wcale za wiele nie strzelają, średnio bramka na spotkanie.
Zastanawiałem się nad 1/BTS albo 1/-2,5 i nie mogłem się zdecydować, ale uważam, że zwycięstwo gospodarzy jest tu niemal pewne, przynajmniej dla mnie, a typuję wynik 1-0 bądź 2-1 więc zmotywowana Osasuna w ostatnim spotkaniu na własnym stadionie w tym sezonie podejmie praktycznie pewny utrzymania zespół i nie widzę tu innego scenariusza!

⛔ 100

floroflorez 3,9K

floroflorez

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania / Superliga
Godzina : 17:00
Spotkanie : Brondby - Sonderjyske
Typ : over 2.5 i obie strzelą
Kurs : 2.10
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Witam ???? o godzinie 17:00 rozegrany zostanie mecz ostatniej kolejki duńskiej Superligi w którym Brondby podejmowac będzie Sonderrjyske . Wszystko jest juz jasne , mianowicie obydwie drużyny zapewniły sobie udział w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej jedyne co moze się zmienić to układ na miejscach od 2 do 4 . Mecz o prestiż i o przysłowiową &quot;pietruszkę&quot; ,oczekuje otwartego spotkania obfitującego w gole , poniewaz piłkaże podejdą prawdopodobnie na luzie do tego meczu . Innym argumentem jest to , ze w ostatnich meczach Obydwie drużyny strzelają sporo goli . Powodzenia ????

✅ 110

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Primera B nacional
Godzina: 16.00
Spotkanie: Santamarina - All Boys
Typ: Santamarina wygra i obie drużyny strzelą
Kurs: 5.2
Nazwa bukmachera: Unibet

Już na początku mówię, że mój typ na ten mecz to 2:1.

Otóż dlaczego. Drużyna All Boys gra na wyjeździe dość ofensywnie. Na 8 wyjazdowych meczy w 6 strzeliła co najmniej jedną bramkę. W sumie na wyjazdach ma bilans 11-13, co daje ponad 1 bramkę strzeloną i ponad 1.5 straconych.

Santamarina może orłem jeśli chodzi o oofensywę nie jest, ale z All Boys radzi sobie nieźle. W poprzednich dwóch sezonach wygrali u siebie 2:1 i 3:1.

Ostatnie info mówi również o braku kilku zawodników w drużynie All Boys.

Jak pisałem wcześniej mój typ na mecz to 2:1

✅ 400

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Grecja Godzina: 19:00 Spotkanie: AEK Ateny - PAOK Typ: AEK &amp; bts Kurs: 5.0 Bukmacher: Bet365 Analiza: PAOK z 4 ostatnich meczów Play Off 3 wygrane, 2 mecze z Panioniosem po 2-0 i z dzisiejszym przeciwnikiem 2-1. Mimo szybkiej czerwonej kartki już w 20 minucie w meczu z Panathinaikosem, udało im się zremisować 1-1. Dzisiaj drużyna z Salonik jedzie do Aten. Rozpędzony AEK wygrywa u siebie wszystko jak leci i niewiadomą są tylko rozmiary porażki. W ostatnim bezpośrednim meczu w Atenach AEK wygrał 1-0 po bramce zdobytej w 33 minucie przez Vargasa. W Salonikach wygrał PAOK 2-1, a drużyny w doliczonym czasie gry dostały po czerwonej kartce za Barbosy z Kace już poza boiskiem, za wszczęcie bujki. Dzisiaj ciąg dalszy zaciętej rywalizacji, z tym, że gospodarzem będzie AEK, co sprawia, że jest faworytem dzisjejszego meczu. AEK mocny, wygrał nawet z Olimpiakosem w finale pucharu Grecji 2-1. Wg mnie wygra ten mecz, ale PAOK strzeli gola, w końcu robił to w 7 z ostatnich 10 wyjazdowych meczów

⛔ 100

aceszakal 10

aceszakal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe- Mecze Towarzyskie
Godzina: 17:46
Spotkanie: Niemcy- Słowacja
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Patrząc na poprzednie mecze obu drużyn oraz przewidywane składy, doszedłem do wniosku, że w tym spotkaniu można spodziewać się wielu bramek. Formacja ofensywna Niemców wydaje się być mocna, obie drużyny strzelają sporo bramek. Obrona Niemców będzie eksperymentalna, sądzę że Słowacja też coś strzeli. Polecam również over 2,5 gola i obie strzelą po kursie 2,0

Pozdrawiam, powodzenia

✅ 55

sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball
Godzina: 22:10
Spotkanie: San Fransisco Giants vs. Colorado Rockies
(Jonny Cueto vs. Chris Rusin)
Typ: under 8.5 runs w meczu
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet.365
Analiza:

Boss Johnny Cueto daje ostatnio prawdziwy popis maestrii.
W 4 ostatnich grach rozegrał średnio powyżej 8 zmian, pozwolił tylko na 3 runy !!! A za rywali miał m.in. swoich dzisiejszych przeciwników.

W tamtym meczu padł wynik 2:1.

Na 10 gier SFG w tym sezonie, w których zaczynał Cueto w 8 linia została pokryta. Ostatnio nie udało się to w meczu z Reds, który był sentymentalnym powrotem Cueto do miasta, w którym spędził większą część swojej kariery a pałkarze znali go lepiej niż ktokolwiek inny.

W ostatnich 4 grach padło łącznie 13 runów.
Panowie z SFG nie wysilają się zbytnio ofensywnie gdy narzuca Johnny.
Wiedzą, iż nie potrzebuje dużo run supportu

Można by zgłosić pewne wątpliwości co do meczu w Denver(wysokość),
jednak sprawdziłem ostatni mecz Cueto w Denver (jeszcze w barwach Reds) i tam też padł wynik underowy.

Powodzenia.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Segunda
Godzina: 20:00
Spotkanie: Leganes-Llagostera
Typ: Leganes pierwszy 9 rożnych
Kurs: Bet365
Bukmacher:3.4

Dwie kolejki przed końcem Leganes będzie bronić drugiej pozycji dającej bezpośredni awans.W chwili obecnej posiadają na koncie 68pkt, natomiast 3ci Gimnastic ma oczko mniej i z pewnością będą chcieli powalczyć o bezp.awans.
Llagostera też o coś walczy jednak po drugiej strony bieguna, niestety prognozy na ich utrzymanie są bardzo małe, do miejsca gwarantującego utrzymanie potrzebują 6pk i dwóch porażek jednej z dwóch ekip z nad linii spadkowej, w dwóch ostatnich spotkaniach nie potrafili wygrać także dzisiaj chyba cudów chyba nie ma co się spodziewać, choć walki do końca należy się tutaj spodziewać.
Leganes też w ostatnich spotkaniach nie notowali zwycięskich serii, np przegrał u siebie z uciekającą przed spadkiem Huesca, wcześniej remisowali z niżej notowaną Numancią i Gimnastic, ostatni pojedynek nw wyjeździe jednak wygrali i dzisiaj w tym meczu powinni dać z siebie ponad 100%

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom