>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.05.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 29. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, 1 Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Norrkoping - Elfsborg
Typ: 1
Kurs: 1.74
Bukmacher: betsson
Analiza:
Na dzisiejszy dzień zagram ligę szwedzką, w której na własnym terernie konkretnym dominatorem jest zespół Norrkoping z bilansem 5-0-0! A zmierzy się on z Elfsborgiem, który to szczerze mówiąc swoją historią gier, jak i samą grą mnie nie przekonuje. Oglądałem mecz z Sundsvall i bardzo mnie zaskoczyła ich gra. Byli bardzo skuteczni i uwierzyłem w nich, stawiając w następnej kolejce na dzisiejszych gości w meczu z Jonkopings i liczyłem już pieniądze, gdy strzelili 3 gola, ale tak żałosnej końcówki meczu dawno nie widziałem. Zremisowali to w fatalnym stylu, a czerwo otrzymał Marcus Rohden który cieszy się zaufaniem trenera. Wystąpił w każdym spotkaniu i strzelił 3 gole. Na pewno spore osłabienie gości w środku pola. Przy tak morderczo skutecznym graczom gospodarzy ciężko o inny wynik, niż dopisanie 3 punktów na konto Norrkoping. Tym bardziej, że Malmo uciekło znowu o 3 oczka. Jak się przedstawia sytuacja wyjazdowa gości? Na 6 meczów wygrali oni tylko 2, nie remisując żadnego. Wygrana z Falkensberg nie robi wrażenia, a wstępne wrażenie robiło zwycięstwo 1:3 z wcześniej wspominanym przeze mnie Sundsvall. Ale zweryfikowali szybko swoją formę w następnym meczu. Ten kurs zachęca tym bardziej nad zmotywowanymi ucieczką tymczasowych liderów, graczy Norrkoping.

⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina:koszykówka NBA
Godzina:3:05
Mecz:Oklahoma City Thunder-Golden State Warriors
Typ:Oklahoma City Thunder
Kurs:1.79
Buk:Unibet
Analiza: No i nadszedł po tylu latach dla mnie ten najważniejszy mecz sezonu! Najważniejszy z wielu powodów.Kevin Durant raczej zostanie na pokładzie na następny rok no chyba że przegra dziś jego drużyna a potem 7 mecz w poniedziałkową noc. Ja liczę na to że nie dojdzie do niej i dziś OKC wygra mistrzostwo konferencji zachodniej.Na wschodzie bez niespodzianek i już czeka Lebron James ze swoimi Cavaliers...Cały dzień wczoraj i dziś myślę tylko o tym spotkaniu a LM odchodzi w zapomnienie...Westbrook będzie kluczowy dzisiaj ale także obrona Oklahomy musi być stać na najwyższym poziomie. Durant zapewne swoje rzuci ale potrzebne będzie znów wsparcie z ławki dla KD i Russa. Zatrzymać muszą także Currego i Thompsona ale także wejść znów do głowy Dray Greena który w Oklahomie gra najgorzej w historii...Adams musi bronić tablicy a Ibaka zaliczyć kilka bloków i trójek i będę przeszczęśliwy. Kasę dałem na singlu 100e ale to jest nic bo jak Thunder wygrają misia to dopiero będę tańczył dałem przy kursie 19 ale o tym już pisałem na forum. Nie będzie zabawy jak dziś moja drużyna polegnie.To byłaby katastrofa w którą nie wierzę. Wszystko na Thunder grajcie!!!

⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna , Japonia J-League
Godzina : 6:00
Spotkanie : Yokohama : Kashiwa
Typ : Kashiwa
Kurs : 3.20
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Yokohama w tym sezonie u siebie na Nissan Stadion spisują się fatalnie 1-2-3 i br. 5:7 stąd też u mnie wygrana gości ale chyba nie tylko to , Kashiwa natomiast w meczach wyjazdowych 3-3-1 a br. 8:5 to drugi zwrot u mnie w ich stronę a trzecim powodem dlaczego właśnie Kashiwa powinna zdobyć pełną pulę to H2H a tu mamy coś takiego : ogólnie 13-8-17 a tu na Nissan Stadion 6-5-9 w stronę gości oczywiście dlatego u mnie trzy razy + wychodzi na wygraną Kashiwy !

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , 1 liga, Rumunia
Godzina : 16:00
Spotkanie : Poli Timisoara - CSMS Iasi
Typ : 2 (-1EH)
Kurs : 1.90
Bukmacher : Bet365
Analiza :
W drużynie gospodarzy bez zmian, spadek zapewniony, atmosfera w klubie bardzo napięta, dochodzą problemy finansowe i kadrowe, w Poli nie zagra w tym meczu: : Belu (D 32/0), Scutaru (D 23/0), Suárez (M 7/0), Popescu (M 25/2), Llorente (M 31/1), Henrique (F
1/0) (wszyscy kontuzjowani), Cînu (D 22/0 zawieszenie.), Bocșan (D 10/0 zawieszenie.), Popescu (D 37/2 zawieszenie.), Jenkins (M 9/1 zawieszenie.), Bărbuţ (M 30/1
zawieszenie.) opuścili klub: Strauss (Second GK), Gomis (GK 1/0), Pisas (F 7/0)
Do drużyny zostali powołanie gracze z U18 i U16:
zostało powołanych siedmiu graczy: : Sorescu (U18), Contra (U16), Fridrich (U18), Mailat (U18),
Velcotă, Barnoi, Oprea
Drużyna gospodarzy walczy o kwalifikacje do ligi europy, ma tyle samo punktów co pierwsza i trzecia drużyna, więc potrzebują punktów, a drużyna gospodarzy w fatalnej formie.
W drużynie goście nie zagrają: Bole (M 32/2), Mitić (M 31/0 zawieszony.), Mihalache (M 28/0), Ondoku

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: P.Nozna - USA-MLS
Godzina: 29.05.2016 02:30
Spotkanie: Fire - Timbers Bet365
Typ: X2
Kurs: 1,8
Bukmacher: Bet365
Robienie z gospodarzy takiego faworyta jest chyba duza przesada.Chicago zajmuje 10-te, ostatnie miejsce w Konferencji Wschodniej z marnym bilansem 2-4-5.Portland - czyli obroncy tytulu nie najlepiej zaczeli sezon ale i tak idzie im duzo lepiej niz rywalom i zajmuja 8-ma lokate na zachodzie z bilansem 4-3-6. Bilans gier bezosrednich tych teamow to 6 pojedynkow i ani jednego zwyciestwa Fire (4-2-0)!! Jak dla mnie ten kurs to value, bo jednak to goscie sa duzo mocniejsza druzyna a wyniki Chicago AD 2016 nie uprawniaja do wystawiania tak niskich kursow na nich.

✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 0

pierwszekroki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia First Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: Shelbourne-Limerick
Typ: Pierwsza połowa / wynik końcowy 2/2
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Witam wszystkich forumowiczów. W moim debiucie w typach dnia na niedzielę wybrałem mecz Pomiędzy Shelbourne-Limerick. Krótko omówię sytuację w tej lidze, Limerick po spadku do 2 ligi (First Division) poprostu nie pasuje tutaj i statystyki to tylko potwierdzają , biją rywali ligowych jak leci i zapowiada się automatyczny awans do najwyższej ligi rozgrywkowej. W niedzielę o 16 zagrają z 3 drużyna tej ligi Shelbourne której chyba marzy się awans ale na wygraną w tym spotkaniu raczej ciężko będzie gdyż Limerick na 11 spotkań ma już strzelonych 46 goli tracąc jedynie 8 bramek na wyjezdzie jak i u siebie prezentują się znakomicie i mój typ na jutro może okazać się łatwym kąskiem do fajnej kasy przy takim kursie. Dla bardziej odważnych można podbić kurs grając 3.5 goli i że Limerick wygra po kursie 2.62

⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 02:00
Spotkanie:
Peru-Salwador
Typ: Gospodarze wygrają dokładnie 2 golami 1 połowe
Kurs: 6.50
Bukmacher: Unibet
Analiza: Spotkanie towarzyskie w którym faworytem do wygranej będzie ekipa gospodarzy z Peru, goście w swoich poprzednich spotkaniach nie grali za dobrze 9 spotkań bez wygranej z rządu, tylko 3 remisy aż 6 porażek, Peru natomiast nie gra ładnie a ni dobrze w spotkaniach wyjazdowych,ale na swoim stadionie radzi sobie bardzo dobrze, w poprzednich 10 meczach u siebie aż 6 wygranych 2 remisy oraz tylko 2 porażki z zespołami Chile i Wenezueli, moim zdaniem w tym spotkaniu gości nic nie ugrają nie potrafią bowiem na wyjazdach strzelać za wielu bramek, jest to jednak spotkania w którym nie gra się o nic więc moim zdaniem obie ekipy powinny się tutaj otworzyć , gospodarze spokojnie powinni sobie poradzić i wygrać tak pierwszą połowe spotkania jak i cały mecz , myślę że goście przy odrobinie szcześcia zdołają w tym meczu bramkę zdobyć, stawiam na wynik 4:1 po 90 minutach tego spotkania.

⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaChiny, Super Liga
Godzinna: 13:35
Spotkanie: Shandong Luneng - Beijing Guoan
Typ: over 3.5
Kurs: 4.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Zapewne nikogo nie dziwi kolejny typ na bramki z udziałem ekipy Luneng, która będzie dziś przed własną publicznością podejmować Beijing Guoan. Jest to starcie dwóch największych rozczarowań początku sezonu aspirację i potencjał kadrowy na ścisła czołówkę a tutaj druga połowa tabeli. W ekipie goście dokonano już zwolnienia na stanowisku trenera, gospodarze jeszcze czekają ale na pewno kolejna strata punktów może oznaczać również tutaj roszady. Jest to też dla jednych i drugich ostatni dzwonek na podjęcie rywalizacji o czołówkę i to już jeden z powodów gry na bramki.
Tym najważniejszym jest oczywiście sposób gry i postawa gospodarzy którzy mają dużo kreatywności i naprawdę świetnych graczy w ofensywie. Naprawdę trudno tutaj ten zespół zatrzymać w ofensywie ale nie oznacza to dla nich niestety że wygrywając bo drugą stroną medalu jest defensywa gdzie tracą mnóstwo bramek – rywale jeśli podejmują ryzyko i nie boją się pójść tutaj na wymianę potrafią strzelać sporo bramek chociażby dwa mecze z Guangzhou R&amp;F 2:3 oraz Tianjin Teda 2:3. Ogólny bilans bramkowy u siebie pięć spotkań 10 strzelonych przy 9 straconych.
Goście słynęli przede wszystkim ze świetnej gry w defensywie która jednak nie dawała szans na rywalizację o mistrza stąd kilka zmian przed sezonem min. nowy trener którego jak wspomniałem już nie ma oraz nowy zakupy w tym trzech Brazylijczyków na czele z Renato Augusto oraz Turek Yilmaz najlepszy strzelec Galatasaray. Do tej pory nikt tego w ofensywie jeszcze nie może poskładać bo te zmiany miały oznaczać ofensywną grę, bo na pewno jakość w defensywie się pogorszyła stąd brak zwycięstw i punktów.
Dla mnie te kursy znowu za wysokie tym bardziej jak popatrzymy na historię tych starć na tym stadionie 3:0, 2:2, 1:3, 4:0 do tego jak wspomniałem nikt tutaj nie będzie chciał remisu.

⛔ 100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina:koszykówka NBA
Godzina:3:05
Mecz:Oklahoma City Thunder-Golden State Warriors
Typ ???? odatkowa suma pc over 222.5
Kurs:2,02
Buk:bet365
analiza:
Sporo o meczu napisał wyżej Marych.Ja dodam tylko, że ja tu czuję raczej więcej radosnej radosnej gry niż koszykarskich szachów.Oklahoma powinna postawić na to co wychodzi jej najlepiej czyli atak a obrońcy tytułu bedą starać się dotrzymywać kroku i moim zdaniem wcale nie są bez szans .Ja myślę że rozstrzygnięcie może się wachać do ostatnich sekund nie wykluczył bym też dogrywaki a ta jeśli padnie również powinna zapracować na powodzenie mojego typu.Wybrałem nieco wyższą linię po ciut lepszym kursie.Powinien być świetny mecz.Pow all:) czcie:)

⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 3:00
Spotkanie:
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors
Typ: Oklahoma City Thunder wygra różnicą 1-5 punktów
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Bardzo dziwnie przebiegają te finały konferencji. Już nie chodzi o sam fakt, że Oklahoma City Thunder prowadzi, ale o to jak wyglądały poprzednie mecze, podobnie zresztą było w parze Cleveland Cavaliers z Toronto Raptors. Chodzi o to, że nie było jeszcze ani jednego meczu, w którym zwycięska drużyna wygrałaby różnicą 1-5 punktów. Zarówno w parze Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors oraz Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors dwa razy było blisko, ale jednak zwycięstwo było ciut wyższe. Prawie każdy mecz kończył się blowoutem, co dla kibiców lubiących emocje nie jest dobre. A gdzie te niesamowite mecze, w których ostatni rzut decyduje o zwycięstwie? Takich meczów chcą kibice, przynajmniej od czasu do czasu. Właśnie takiego meczu spodziewam się dzisiaj. Jest to prawdopodobnie mecz o finał NBA, bo jeśli Golden State Warriors wygrają, to siódmy mecz zapewne też będzie ich... Tutaj nikt nie odpuści i do samego końca nie będzie wiadomo kto wygra. Więcej szans daję Oklahomie i prognozuję ich zwycięstwo różnicą 1-5 punktów.

⛔ 100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Data, godzina: 29.05.2016 3-00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors
typ: Warriors -4.5
kurs: 3.15
buk: unibet

Analiza:
Koszykarze Golden State Warriors stoją właśnie pod ścianą, a ta ściana miała wyryte wielkimi literami „1-3”. Czy z 1-3 da się wyjść? Pewnie, że się da, choć nie jest to takie łatwe…Poza obecną serią na zachodzie, w historii NBA były aż 232 takie przypadki, kiedy drużyna przegrywała 1-3. Niestety też tylko dziewięciu ekipom udało się potem awansować dalej. W historii finałów konferencji/dywizji, mieliśmy tylko trzy takie przypadki i był to rok 1968, 1979 i 1981. To zestawienie otwierają i zamykają Bostońscy Celtowie, którzy dwukrotnie dokonali tej sztuki i za każdym razem sięgali potem po mistrzostwo NBA. Tylko Washington Bullets przegrali potem finały ze Seattle Supersonics. Co ciekawe, w tych trzech przypadkach, kiedy drużyny przegrywając 1-3 awansowały dalej, było tylko jedno spotkanie, które dzisiaj określilibyśmy mianem blowoutu. Z reguły są to jednak mecze walki, a zwycięstwa nierzadko zostały wydzierane wręcz w ostatnich sekundach. Czy Warriors są w stanie dokonać tej sztuki jako 10 ekipa w historii NBA?Po G5 u siebie jest lepiej, bo już tylko 2-3. Tylko i aż, bo dziś decydujące starcie w Oklahomie. Jeśli uda się wygrać to oni będą faworytem w siódmym meczu u siebie. A myślę że choć stoją przed acytrudnym zadaniem to kto jak kto ale oni powinni temu podołać. Bo jak bedzie wyglądać rekord zwycięstw w sezonie zasadniczym gdy zespół nie zdobędzie mistrzostwa?? Wtedy nie bedzie to az tak wielkim wyczynem. Myślę że zespół Steve&#39;a Kerr&#39;a stać jeszcze na to by ten sezon zakończyć tak jak wszyscy tego oczekują. To że swoje punkty muszą zdobyć Westbrook i Durant to jest oczywiste i zapewne zakręci się znów ok sześćdziesięciu punktów. Najważniejsze bedzie udaremnić możliwość gry Ibace i Robertsonowi, ktorzy potrafią swietnie zastąpić swoic liderów w czasie ich nieobecności na parkiecie. Natomiast w ekipie Warriors poza Curry&#39;m i Thompsonem musi wkońcu swoje zagrać Green, który w konfrontacjach z Thunder poza pierwszym meczem zagrał zdecydowanie poniżej swoich możliwości. No i przede wszystkim musi się przełamać w Oklahomie bo poprzednie dwie wizyty tutaj zakończył w G3 z 1/9, a w G4 1/7 z gry. Czekam na powrót Warriors z formą z sezonu zasadniczego. Jak nie dzis to kiedy?? To ich ostatnia szansa na pozostanie w grze. A trzeba pamiętać też o tym, ze gospodarze też wiedzą ze ewentualna porażka może postawić ich w bardzo trudnej sytuacji. Kto wytrzyma tę presję lepiej?? Ja uważam ze jednak Warriors, którzy bądź co bądź potrafili juz w ostatnich czasach wychodzić z opresji. Licze na rozstrzelanie sie wkońcu Curry&#39;go i Thompsona zza łuku. Moim zdaniem w tym finale zobaczymy jeszcze G7 w Oakland. Dzis stawiam na Warriors

✅ 215

Otrzymane punkty reputacji: +14
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 3:05
Mecz: Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors
Typ: Golden State Warriors -3.5pkt
Kurs: 3.25
Buk: bet365
Analiza:

Dla mnie mecz 50 na 50, a kursy się różnią, na gospodarzy ok 1.6, na przyjezdnych nawet 2.4 . Mistrz NBA może to spotkanie wygrać i 7 meczem u siebie rozstrzygnąć losy rywalizacji wchodząc do finału, gdzie czeka Cleveland. Durant i Westbrook w świetnej formie, ale ja liczę na odrodzenie Currego, którego kontuzja może ograniczyć, jak dzisiaj Ronaldo w finale Ligi Mistrzów. Ale zobaczymy.
Zaskakuje mnie dosyć słaba skuteczność GSW za 3pkt. Curry i Thompson to czołówka NBA.
Jeżeli dzisiejszej nocy zagają na swoim poziomie, Golden State powinni wygrać to spotkanie.
Druga sprawa to rezerwy,które Golden State ma wg mnie lepsze. Liczę na Iguodalę,który jako rezerwowy ma gażę gwiazdy, a to zobowiązuje. Szczerze? Krórakolwiek drużyna wejdzie do finału gwarantuje nam wielkie widowisko w finale, dla mnie nie ma to znaczenia kto wejdzie, ale liczę, że obecny mistrz łatwo się nie podda i wygra ten mecz.

Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;

Powtórzenie typu

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 03:05
Mecz: Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder
Typ: under 210,5 points
Kurs: 3,65
Bukmacher : Unibet
Analiza: Zarówno dla jednych, jak i drugich, jest to mecz o życie. Pozornie dla Golden State bardziej, jednak ekipa Thunder w pewnością nie byłaby faworytem w ewentualnym spotkaniu nr 7. W G5 Thunder byli w stanie odrobić straty i wyjść na prowadzenie, jednak wtedy Russell Westbrook oszalał. Stracił dyscyplinę taktyczną, porzucił jakąkolwiek selekcje rzutów i skończyło się to katastrofalnie. Uważam że by nie podejmować ryzyka wymian gry up-tempo, w której Thunder są nieźli, ale Warriors jeszcze lepsi, coach Donovan może powrócić do sprawdzonego rozwiązania z gier nr 1 i 4, które przyniosło sukcesy, czyli do namówienia swojego rozgrywającego do bardziej kontrolowanej gry. Skoro dwukrotnie skończyło się to świetnie, a w ostatnim spotkaniu szalone granie i kończenie akcji grubo przed upływem nawet nie 24, a 14 sekund, skończyło się totalnym fiaskiem, dziś, mimo że przed własną publicznością mogłoby to przynieść zupełnie inne rezultaty, po prostu uważam że na takie ryzyko Thunder nie mogą sobie pozwolić. Plan taktyczny powinien więc być ustalony, opierając się przede wszystkim na odpowiedzialności, oceniam że istnieje spora szansa na to by długimi fragmentami gracze gospodarzy chcieli spowalniać tempo akcji, a jeżeli ta taktyka zostanie zastosowana, automatycznie rosną szanse na taki under. Linia ta nie została przekroczona w 2 spośród 6 spotkań tej serii, także statystyka również opowiada się za zagraniem po takim kursie. Liczę, że obręcze na wyjeździe ponownie nie okażą się przyjazne dla Warriors, z kolei Thunder może zabraknąć zimnej krwi w niektórych fragmentach spotkania. Oraz na trochę szczęścia w sprawie uniknięcia dogrywki. Nawiasem mówiąc, stawiam na wygraną zdecydowanie lepszej w tej serii ekipy, jaką niewątpliwie są Thunder, ale co wydarzy się dziś w Oklahoma City, nie sposób przewidzieć.

✅ 265

Otrzymane punkty reputacji: +6
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Max Verstappen zostanie sklasyfikowany?
Typ: NIE
Kurs: 4.33
W kwalifikacjach mu nie wyszlo i Max rozbil bolid. W wyscigu przewiduje podobny scenariusz. Max ruszy do wyscigu zapewne z alei serwisowej. Goraca glowa plus tor uliczny i mysle ze wypadek bardzo prawdopodobny. Rok temu rowniez holender przebijal sie z tylu stawki do przodu dysponujac szybszym bolidem, skonczyl na barierach uderzajac w tyl bolidu Grosjeana. Teraz sytuacja jest podobna z zaznaczeniem ze Red Bull ma najszybszy bolid w stawce wiec roznica powinna byc duza. Przewiduje ze Verstappen nie bedzie mial latwego zadania i jesli tylko ktorys z kierowcow przytrzyma go troche dluzej za soba to zawodnik Red Bulla moze sie &quot;zagotowac&quot; i przypuscic bardziej ryzykowny manewr. Przypomne tylko ze tor w Monaco nie wybacza bledow. Gram ten typ juz teraz bo kurs wysmienity i zapewne spadnie. Polecam

✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +24
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina:*F1
Godzina:*14:00
Spotkanie: GP Monako
Typ: Max Verstappen - sklasyfikowany? NIE
Kurs: 4,00
Bukmacher: Betway
Analiza:
Idę w stronę najmłodszego kierowcy w stawce. W ubiegłym GP wygrał swój pierwszy wyścig, jest bardzo utalentowany jednak brak mu doświadczenie. Dziś jest najtrudniejszy tor gdzie doświadczenie i umiejętności mają znacznie większe doświadczenie niż na innych torach, a Verstappen nie miał okazji startować za dużo razy na tym torze, w F1 jest to jego pierwsze GP, gość ma... 18 lat. Na tym torze błędy popełniali najwięksi, najwięksi też często kończyli wyścigi na barierach. Holender już w ten weekend miał dwa dzwony, przez to też pojedzie z alei serwisowej. Mając najszybszy bolid na tym torze, mając gorącą głowę, mając nikłe doświadczenie, mając chęć przebicia się na czołowe lokaty, nie mając nic do stracenia jak może się to skończyć? Bardzo prawdopodobne że Verstappen nie ukończy wyścigu

Powtórzenie typu
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +37
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna, Liga Mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: Vive Kielce - Veszprem
Typ: Vive wygra w przedziale 4-6 golami
Kurs: 5.0
Analiza:

Zacznę od tego, iż awans do finału z takim gwiazdozbiorem, zespołem stworzonym z gladiatorów to mega mega sukces, mówiłem przed meczem, że jak wygramy to wtedy będziemy faworytem tego finału, co oni mogą myśleć? Skoro pokonaliśmy PSG z Karabaticiem, Hansenem, Omeyerem, Abalo, Sorendo to nikt chyba bardziej nam zagrozić nie może, niesamowity mecz, genialny mecz Sławka Szmala, co on wyciągał sam na sam gdy tamci mieli kontry, widać ze super trafili z formą w idealny moment, PSG prowadząc 4 golami około pewnie już było pewne a tu nie! Co to były za starcia Karabaticia z Jureckim, i jak można nie wpuszczać na plac zawodnika który rzuca 9 z 16 goli Hansena? wth? ale to nie nasz problem. Uskrzydleni zwycięstwem idziemy po triumf w całych rozgrywkach! będzie to niesamowite wydarzenie, żadna polska ekipa nigdy nie wygrała LM, Dujszebajew potwierdza kolejny raz, że należy do ścisłego topu trenerów TOP3. Oglądając drugi półfinał w głowie rodziły się myśli aby tam była dogrywka, 1;38min na zegarze do końca, niemcy prowadzą dwoma golami, myślami są w finale, ale odrabiają straty węgrzy a podłamani Kielonczycy w dogrywce już nie są godnym rywalem, nie dość, że mieli mniej odpoczynku to jeszcze mordercze 10min dogrywki więcej w nogach, a taki ich lider i nr 1 w zespole Nagy na prawym rozegraniu nie miał jeszcze zmiennika bo złapał kontuzję i musiał grać 70min, nie wiem jak on dziś wytrzyma kolejne 60 morderczego finału? Vive wygrywa LM w tym sezonie i jest to absolutny sukces, dodatkowym smaczkiem jest dla mnie to iż właśnie jestem z Kielc, i parokrotnie zawsze bvywam w sezonie na meczach Vive! Coś pięknego! A czemu akurat zwycięstwo 4-6 golami? No cóż 3 dni do końca typowania, trzeba gonić rywali bo w tej chwili miejsce ok. 10tego a premiowane są tylko 3, ale grajcie zwycięstwo Vive! Nie wiem jak po takim zwycięstwie z PSG, uskrzydleni, Veszprem po dogrywce i 70min bez zmiany nie młodego już Nagy&#39;ego, Veszprem może być faworytem, VALUE!!!

⛔ 100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Polska / I Liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Rozwój Katowice - GKS Bełchatów
Typ: GKS Bełchatów
Kurs: 1.85
Bukmacher: B365

Dla bełchatowian jest to mecz z serii &quot;do or die&quot;, gdzie jeśli w tym meczu przegrają, to utoną tak samo jak Rozwój. Tak, dokładnie tak, gdzie na 100% Rozwój spada do II Ligi, ponieważ ostatnią szanse ratunku zaprzepaścili w meczu przeciwko Miedzi Legnica.

&quot;..w swojej pracy zawsze staram się mieć plan na każdą okoliczność. Gdyby więc stało się tak, że stracimy nawet matematyczne szanse na utrzymanie w pierwszej lidze, to wtedy powiem Od tej pory ogrywamy już młodzież..&quot; - podkreślał miesiąc temu Mirosław Smyła, trener Rozwoju Katowice.

Skoro więc dzisiaj tych wspomnianych szans na zachowanie pierwszoligowego bytu katowicki beniaminek już nie ma, to w niedzielnym meczu z GKS-em Bełchatów należy spodziewać się kilku juniorów? - Decyzja należy oczywiście do trenera, ale podejrzewam, że w tym spotkaniu zagramy jeszcze doświadczonymi piłkarzami. Bełchatów walczy o utrzymanie, więc gdybyśmy wystawili pięciu juniorów, zachowalibyśmy się niesportowo - zauważa Zbigniew Waśkiewicz, prezes Rozwoju.

- pewnym jest że trener Rozwoju nie odpuści końcówki sezonu i nie wystawi tu rezerw pomimo tego że są spadkowiczami. Dokładając do tego fakt że obie drużyny nie mają ze sobą dobrych relacji to Rozwój nie pójdzie bełchatowianom na ręke by przegrać ten mecz na ich korzyść. Tak mówie tu o ustawce.

Dziś gospodarze bez takich zawodników przystąpią do tego meczu jak obrońca Szymon Kapias (2/0), pomocnik Wojciech Król (10/0), pomocnik Kamil Cholerzyński (21/0), napastnik i najlepszy strzelec Adam Czerkas (21/6). Ta cała banda nie zagra na pewno, gdzie pomocnik Tomasz Szatan (6/1) dopiero wznowił treningi więc wątpie by trener ryzykował go wstawić do składu + jeszcze fakt że nie ma takiej potrzeby, to nie mecz o mistrzostwo.

Jak czytamy na 90minut.pl, GKS Bełchatów spadnie z pierwszej ligi, jeśli:

[1] przegra
[2] zremisuje, a Pogoń Siedlce i Olimpia Grudziądz nie przegrają (z odpowiednio Stomilem Olsztyn i Sandecją Nowy Sącz)
[3] Chojniczanka wygra z MKS-em Kluczbork, Pogoń Siedlce i Olimpia Grudziądz wygrają

* Problemem dla gości może być fakt ze nie zagra dla nich dwóch zawieszonych przez kartki zawodników jakimi są obrońca S. Michalski (31/3) i pomocnik P. Rachwal (29/3). To duże osłabienie dla przyjezdnych, lecz motywacja w tym meczu musi wziąć góre i muszą gracze GKS&#39;u pokazać sportowy charakter i wygrać to spotkanie.

Jak czytałem na stronie kibiców GKS&#39;u, to spora grupa kibiców jedzie wspierać swoją drużyneę w boju o I ligowy byt w następnym sezonie.

⛔ 100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - SZWECJA: Allsvenskan
Godzina: 15:00
Spotkanie: Falkenbergs FF - Kalmar FF
Typ: Kalmar FF
Kurs: 1.90
Bukmacher: Oddsring
Analiza:

Na dziś mam moim zdaniem promocje z ładnym kursem i mam nadzieję, że tak bardzo jak mi się podoba ten typ nie będę później żałował tej decyzji. A więc 12 kolejka najwyższej ligi Szwedzkiej i pojedynek ostatniego w tabeli Falkenberga z 13 Kalmarem. Gospodarze praktycznie nic nie grają 1 zwycięstwo, 1 remis i aż 9 przegranych do tego 10 strzelonych bramek w 11 meczach i 27 straconych. Biorąc pod uwagę mecze stoczone u siebie sytuacja wygląda tak: 1 zwycięstwo i 5 przegranych. Drużyna przyjezdnych czyli Kalmar w lidze też nie zachwyca bo ogólnie 3 zwycięstwa, 4 remisy i 4 przegrane a na wyjazdach bilans wygląda następująco 1-2-2. Ja gram w stronę gości ponieważ statystyki H2H z ostatnich lat przewyższają szalę zwycięstw na stronę Kalmaru który notował takie wyniki, że można by tu było próbować z handi (mi wystarczy czysty win) i jeżeli dołożyć do tego obecną formę gdzie Falkenbergs dostaje bęcki a Kalmar stara się i walczy zdobywając drobne punkty, da radę i dziś zdobyć 3 pkt. W dobrym nastroju trzyma mnie też to, że kurs na gości poleciał w dół i myślę, że to dobry znak i zielone światło aby dziś pograć ten bet.

✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 8

winkac

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia, Dywizja 1
Godzina: 16:00
Spotkanie: Shelbourne FC - Limerick FC
Typ: Limerick FC ( -2,5 handicap )
Kurs: 3.05
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam serdecznie!
Dziś pod lupę wziąłem spotkanie w zapleczu Irlandii gdzie Shelbourne FC podejmuje Limerick. Wystarczy spojrzeć w tabele a wnioski nasuwają się same. Limerick dominuje tą ligę, robi z rywalami co chce. Shelbourne to drużyna plasująca się na 3 miejscu w tabeli ale to bez różnicy bo przepaść między tymi drużynami jest ogromna. Limerick 11 spotkań 33 punkty zainkasowane. W pierwszym meczu u siebie drużyna dzisiejszych gości wygrała 5-1. Jest to ciekawe zdarzenie aczkolwiek można pograć także -1,5 przy kursie 1.82 ale kto nie ryzykuje szampana nie pije. W H2H nie ma co patrzeć bo są mecze z 2013. Faworyt jest tylko jeden !

Jeżeli pomogłem kliknij Dzięki!

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom