>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 29.05.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna I liga rumuńska
Spotkanie:pandurii-Astra
Typ: BTS
Kurs:1,66
Bukmacher: bet365
Witam, Kolega powyżej opisał już to spotkanie, ja pragnę dodać, że będzie to mecz otwarty, przynajmniej w wykonaniu gości, bo oni muszą wygrać, jeżeli chcą się zameldować w LE, natomiast jak się ończy gra na remis to wiadomo, więc i gospodarze będą chcieli coś strzelić, więc wg mnie mecz skończy się bramkami z obu stron. Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami to 4-1 dla Astry, ogólnie w h2h to goście mają lepszy bilans bezpośredni, lecz jak będzie dzisiaj to się okaże...
Pozdrawiam.
✅ 66

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Polska - I liga
Spotkanie: Termalica Bruk Bet Nieciecza - Zawisza Bydgoszcz
Typ:poniżej 2,5 gola
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Kolega Gujon opisał jak może wyglądać to spotkanie i ja się z tym zgadzam w 100%. Poprawność typu powinna być uzależniona od pierwszej połowy i minuty pierwszej bramki. Jeśli gol dla obojętnie jakiej drużyny padnie szybko jestem przekonany, że w meczu będzie sporo bramek. Ale ja myślę całkiem odwrotnie, że będzie to szachowe spotkanie i zakończy się podziałem punktów bo ten nikomu aż tak bardzo nie szkodzi (chodź oczywiście więcej daje Niecieczanom).
Termalica u siebie gra bardzo solidnie w obronie o czym może świadczyć tylko 1 stracona bramka w ostatnich 5 meczach przed własną publicznością. Zawisza niby ostatnio strzela aż miło ale mimo iż mając w głowach chęć zwycięstwa w dzisiejszym spotkaniu na pewno nie otworzą się i ostro zaatakują bo stracona przez nich bramka może całkowicie przekreślić wygranie przez nich tego meczu.
No i cóż, myślę że będzie to mecz walki zakończony z bardzo małą ilością goli. W Termalice nie zagra wciąż nie w pełni sprawny po kontuzji Dalibor Pleva zaś u gości zawieszony za kartki Daniel Mąka.
Powodzenia !
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom