>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 29.04.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
icetea00 36

icetea00

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, RUMUNIA: Liga I
Spotkanie : Pandurii - G. Bistrita
Typ : Over 2.5
Kurs : 1.70
Godz : 18:00
Bukmacher : Betsafe
Analiza:
Pandurii zajmuje 4 miejsce w tabeli z 50 punktami bilans bramek 42:35 u siebie 29:15.Forma na ostatnie pięć spotkań trzy wygrane,dwie porażki.Wygrana z Din. Bucharest 2-0,wygrana z CFR Cluj 3-2,przegrana z Petrolul 3-1,przegrana z Rapid Bucharest 2-0,wygrana z CSMS Iasi 3-1.Bilans bramek formy na pięć spotkań wynosi 9:8.Na 27 meczów zakończyli 14 razy overami 2.5.Dziś muszą wygrać aby myśleć o awansie do ligi europejskiej,jeśli dziś wygrają zajmą drugie miejsce w lidze i będą mieli 1 punkt przewagi nad trzecim Petrolul a na czwartym Astra aż 3 punkty.
G. Bistrita zajmuje 18 miejsce w tabeli z 17 punktami bilans bramek 18:53 na wyjeździe 9:34.Forma na ostatnie pięć spotkań jedna wygrana,cztery porażki.Przegrana z CFR Cluj 5-0,przegrana z Petrolul 4-0,przegrana z Rapid Bucharest 1-0,przegrana z CSMS Iasi 2-1,wygrana z Otelul 2-1.Bilans bramek formy na pięć spotkań wynosi 3:14.Na 27 meczów zakończyli 14 razy overami 2.5.Mają jeszcze jakieś szanse na wydostanie się że spadku z ligi ale tracą do bezpiecznego miejsca 10 punktów a zostało jeszcze 7 kolejek czyli raczej spadną z ligi.
Wiem jedno że dziś w drużynie G. Bistrita zabraknie najlepszego bramkarza w tej drużynie który otrzymał czerwoną kartkę w meczu z CFR Cluj.Bramkarz Dolha zagrał 22 razy na 27 spotkań w lidze.Ostatni wynik 1:3 dla Pandurii.Jak dla mnie over 2.5 w tym spotkaniu to pewniak.
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +1
mateussz 0

mateussz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, 2. Bundesliga
Mecz: Energie Cottbus - 1. FC Kaiserslautern
Data: 29.04.13
Typ: 2
Kurs: 1.8
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Zajmująca obecnie trzecie miejsce drużyna Kaiserslautern zmierzy się na wyjeździe ze słabo grającą ostatnio drużyną Energie Cottbus która nie wygrała 5 ostatnich meczów z rzędu a mecz z walczącym o baraże i mającym tylko punkt przewagi nad nad Koln zespołem to nie jest spotkanie na przełamanie tym bardziej, że przy odrobinie (lub troszkę więcej) szczęścia mogą pokusić się nawet o bezpośredni awans. W ostatnim meczu Energie przegrało na wyjeździe z broniącym się przed spadkiem Dreznem a czerwoną kartką został ukarany Borner, którego dziś nie ujrzymy na boisku. I choć drużyna Ariela Borysiuka nie wygrała żadnego z 5 ostatnich meczów wyjazdowych ma dzisiaj jak najlepszą okazję by ta kiepska passa się skończyła, bo akurat z Energie zanotowali jak dotąd same zwycięstwa.
⛔100

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Duńska, godz 19:00
FC Midtjylland - Aalborg BK
TYP: X
KURS: 3,49
BUK:pinnacle
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 19 dojdzie do spotkania pomiędzy zespołem FC Midtjylland a zespołem Aalborg. Faworyta tego meczu jest ciężko ustalić lecz ja jestem za zespołem gospodarzy który walczy o tą wymarzoną 4 pozycję.
Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 7 pozycji z dorobkiem 37 oczek i do 4 miejsca mają jedynie 5 punktów straty. A jeśli ten mecz wygrają to będą mieli jedynie 2 oczka straty ponieważ na 4 pozycji znajdują się ich dzisiejsi rywale. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 14 meczy w których to 5 meczy wygrali, 7 zremisowali i 2 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 21 goli i stracili 17 bramek.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 4 pozycji z dorobkiem 42 oczek. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie 14 meczy w których to 6 meczy wygrali, 2 mecze zremisowali i 6 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 26 goli i stracili 22 bramki.
Ostatni mecz oraz ostatnie ich 5 spotkań przedstawiłem na poniższym obrazku:

Jak widać oba zespoły źle nie grają. Teraz przedstawię wam ubytki w dzisiejszym spotkaniu obu zespołów:

Na koniec daję przypuszczalny skład w jakim oba zespoły się zmierzą:

Moim zdaniem padnie remis w tym meczu.​
⛔100

L 44

lewy261

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽
Spotkanie: Jagiellonia - Lech Poznań
Typ: Lech Poznań wygra obydwie połowy ? TAK
Kurs: 6,00(buk) =&gt; 5,00 konkursowy.
Bukmacher: [bet365][/bet365]
Data (i godz): 29.04.2013 18:30
Analiza:
Jak co tydzień dzisiaj również stawiam na Lecha Poznań, jednak dzisiaj dodatkowo mają szansę dogonić Legię na 2 pkt. Do składu Lecha wraca Aleksandar Tonew. Bułgar jak dla mnie jest najlepszym zawodnikiem Polskiej Ekstraklasy i jestem pewien że udowodni to w dzisiejszym meczu. W ostatnim meczu pauzował i na pewno jest głodny gry. Jeśli chodzi o Jagiellonie Białystok podopieczni Hajty mają 4 pkt. straty do zajmującego 3Cie miejsce Górnika Zabrze. Jest to miejsce gwarantujące Lige Europejską. Jeśli chodzi o ostatnie 5 meczy to Jagiellonia 3 mecze wygrała, 2 zremisowała , jednak jeśli chodzi o mecze u siebie to zajmuje 13/16 miejsce , więcej punktów zdobyła na wyjazdach. Lech natomiast jest bezkonkurencyjnym potentatem jeśli chodzi o wyjazdy: 11 wygranych meczy i jeden przegrany, stawia go w pierwszej trójce jeśli chodzi o całą! Europę. Jagiellonia miała słabszy początek, teraz wiedzie im się coraz lepiej. Stawiam jednak duże pieniądze że nie zatrzymają pedzącego Lecha, którego gram za duże pieniądze. Polecam ????
⛔100

archiee93 83

archiee93

Użytkownik
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Lech Poznan
Typ: 1X
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzis przy ulicy Slonecznej w Białymstoku szykuje sie bardzo ciekawy mecz. Po pierwsze, nie wydaje mi sie ze po potknieciu Legii, Lech wykorzysta te szanse podejscia do rywali z Warszawy. Jagiellonia gra bardzo dobrze na wiosne, w calym sezonie przegrali tylko 4 mecze. Jaga bardzo dobrze spisuje sie przeciwko druzynom z czolowki. Nie wiem czy jest to kwestia motywacjii przed takimi meczami czy po prostu lepiej im sie gra z kontry, gdy nie musza rozgrywac ataku pozycyjnego. Jaga gubi punkty ale zwykle z rywalami gorszymi, jak Podbeskidzie, GKS czy Widzew. Natomiast mecze przeciwko Legii, Wisle, Lechowi, Slasku czy tez Gornikowi zakonczone byly zwyciestwami badz remisami Jagiellonczykow. Lech obecnie jest w znakomitej formie, ciagle wygrane na wyjazdach, ostatnio odblokowanie sie przy Bulgarskiej. Ale kazda seria musi miec swoj koniec, a seria zwyciestw Lecha na wyjazdach zakonczy sie dzisiaj w Białymstoku

⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Primiera Division
Spotkanie: Betis Sevilla - Deportivo La Coruna
Typ: over 2,5
kurs: 1.65
bukmacher: expekt
analiza:
dzis kolejny mecz z ligi hiszpańskiej. Kurs nie porywa, ale wydaje się być pewny. Tymbardziej, że obie drużyny są bardzo overowe, a i dziś mają o co grać. Betis ma chrapkę na puchary i jest to bardzo reale. Nie wiem co wymyślą władze ligi po tym jak UEFA zdyskwalifikowała Malage z Europejskich pucharów. Czy miejsce zajmie ekipa z siódmego miejsca? Jeśli tak, to Betis ma o co grać. Natomiast ekipa La Coruny, wciąz jedną nogą jest w II lidze. Mają tyle samo pkt co 18 Celta i 19 Zaragossa (30pkt), więc tutaj jest o co walczyć. I wydaję mi się, że naprawdę nie mają goście czego tutaj bronić, gdyż Betis mimo swojej pozycji, to drużyna naprawdę do ogrania. Deportivo zachwyca ostatnio formą. 5 meczów bez porażki (w tym 4 over 2,5), natomiast Betis także na ostatnie 5 meczów overował 4 razy. Liczę na otwarte spotkanie z wieloma golami. Pozdrawiam
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom