>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 29.04.2011 (piątek)

Status
Zamknięty.
A 15

adrian_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Reims v Dijon
Typ: 2
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie Ligue 2, w której zostało 6 kolejek do końca sezonu. Ja wybieram typ na zwycięstwo Dijon. Dlaczego? Otóż, po pierwsze uważam, że goście wyjdą na ten mecz super zmotywowani - otóż w tej serii spotkań wszystkie 4 zespoły przed nimi zmierzą się ze sobą nawzajem, tak więc zawodnicy Dijon wyjdą z myślą, że przynajmniej 2 z nich stracą punkty, co pozwoli im na awans w tabeli. Gospodarze to zespół ze środka tabeli, który utrzymanie ma raczej pewne, więc ich motywacja może być nieco niższa. Poza tym u siebie Reims nie przegrało od 8 meczów, co może przemawiać za... gośćmi, w mojej opinii. W końcu każda seria musi się kiedyś skończyć. Na dodatek napastnik przyjezdnych - Ribas - walczy o koronę Króla Strzelców, więc dzisiaj będzie chciał powiększyć swój dorobek bramkowy. Uważam, że za tak wysoki kurs naprawdę warto postawić na Dijon, życzę powodzenia.
⛔ 100
Powtórzony Typ.

E 5

escad12

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie : Zagłębie - Lech
Typ : Lech (-1)
Kurs : 5.00
Bukmacher : William Hill
Analiza : Witam. Typy Dnia wkraczają w decydującą fazę. W końca konkursu pozostały już tylko dwa dnia - dziś i jutro. Tak więc ja nie musiałbym dziś ryzykować gdyż z moich wyliczeń wynika że mam 800 punktów, a patrząc do archiwum na pudło potrzebne jest od ok 1000 do 1100 punktów. Oczywiście już nie chodzi tutaj o pieniądze które mogą wpaść na konto graczy ale o dobrą zabawę - czyli właśnie dlatego dziś postanowiłem &#39;&#39;zaryzykować&#39;&#39; i postawić typ z kursem 5.00. Miałem już napisaną analizę do spotkanie z drugiej ligi Holenderskiej a mianowicie - Almere (-2) - 6.00 ale coś mnie powstrzymało, nie wiem co, może to przeznaczenie - chodź ja jako realistyczny chłop nie liczę oraz nie wierzę w przeznaczenie. No to teraz trochę popisałem głupot a teraz czas na mecz. Dziś o godzinie 20:30 rozpocznie się spotkanie po między Zagłębiem Lublin a Lechem Poznań. Faworyt ? Myślę że są nim goście z Wielkopolski. Na taki wniosek składa się przynajmniej parę argumentów. Po pierwsze Lech walczy o zapewnienie sobie starty w europejskich pucharach poprzez zajęcie pudła w naszej lidze kopaczów. Są na dobrej drodze do tego gdyż do 3 miejsca tracą zaledwie 2 punkty. W zupełnie innej sytuacji są gospodarze. Na aż 7 kolejek przed końcem, ja uważam że raczej na miejsca 1-3 szans nie mają i utrzymać się utrzymają. Więc komu to powinno bardziej zależeć ? Oczywiście Lechowi. Po drugie ostatni mecz Zagłębia u siebie to porażka z Jagiellonią 0:2 a tą samą Jagiellonią co Lech wygrał 2:0 3 kolejki temu. Typ uważam za ryzykowny - no nie ma się co oszukiwać - ale na pewno z szansami powodzenia. Zapraszam wszystkich fanów piłki &#39;&#39;kopanej&#39;&#39; na spotkanie które będzie transmitowane w Orange Sport od godzinny 20:30. Na dziś polecił bym jeszcze - Zwole 1.55 / Wallwijk (-1) 1.50 / Legia - Widzew Over 2.5 2.20 / Valladolid 2.00 / Oraz Oczywiście Lech 2.50 / Miłego oglądania, dużych wygranych i emocji związanych z &#39;&#39;Typy Dnia&#39;&#39; na dwa dni przed końcem życzy escad12 .

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom