>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 29.03.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Liga Europejska
Spotkanie: Schalke 04 -Atlhetic Bilbao
Typ: Over 3,5
Kurs: 3,23
Bukmacher: Betfair
Analiza: W pierwszym spotkanie 1/4 finalu pucharu Europa LEague spotykaja sie Schalke i Atlhetic Bilbao. Gospodarze tego spotkanie w tym sezonie u siebie w rozgrywkach Europa League rozegrali kilku swietnych spotkan i zdobyli wiele gole. Goscie w tym sezonie dobrze sobie radza na wyjedzie w tych rozgrywkach i w wszystkich z 6 wyjazdowcyh spotkan zdolali pokonac bramkarza rywali. Faworytami tego spotkanie beda pilkarze Niemieckiego zespolu szczegolnie ze w ostanim okresie zanotowali swietnych wynikow zarowno w rozgrywkach Europsjkie jak w bundesliga. Moim zdaniem Baskowie po tym co pokazali w Manchesterze w poprzedniej rundzie, napewno nie poddaza sie latwo i powalcza ponownie o dobry wynik. Gospodarze tego spotkanie zapewnie dzis zrobia wszystko zeby osignac w to spotkanie dobry wynik zeby miec dobra zaliczka przed ciezkim rewanzowym spotkanie w Bilbao. Rownierz mysle ze goscie dzis powalcza tak jak w poprzenich rundach tak aby nie stracic nadzeje przed rewanzowym spotkanie. Obie druzyny pokazuja w ostnaim okresie swietna dyspozycja strzelecka. Licze ze w to bardzo wazne spotkanie pilkarze oba zespolow zagraja tak samo skutecznie i zdobeda kilku bramek. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Schalke i Athletic Bilbao padnie wynik powyzej 3,5 gola.

✅233

Otrzymane punkty reputacji: +5
santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challenger - Barranquilla
Spotkanie: M.Sborowitz - F.Bagnis
Typ: poniżej 19.5 gema
Kurs: 1.57
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj do analizy wybrałem pojedynek tenisowy. Chilijczyk Sborowitz zagra z dużo wyżej notowanym rywalem z Argentyny Facundo Bagnisem. Obu tych zawodników dzieli praktycznie 600 miejsc w rankingu ATP co jak dla mnie jest praktycznie różnicą dwóch klas.
Sborowitz w lutym próbował swoich sił w turniejach niższej rangi w swojej ojczyźnie, jednak kończył zwykle zawody na drugiej rundzie. Tutaj na kolumbijskich kortach zaprezentował się jednak bardzo dobrze w 1 rundzie wygrywając gładko 6:1, 6:1 swój mecz z Ti Chenem.
Dzisiaj jednak nie daję mu wielkich szans, Bagnis to zdecydowanie lepszy zawodnik, w marcu wystartował na turnieju w Santiago gdzie przegrał 4:6,6:2,3:6 z M.Alundem, w pierwszym meczu pokonał właśnie Sborowitza 6:1,6:4. Ten pojedynek przekonał mnie to typu na under 19.5 gema.
Uważam, że dzisiejszy pojedynek będzie miał podobny przebieg.
Bagnis po turnieju w Santiago zagrał w eliminacjach do turnieju głównego na kortach w Miami, jednak po wygraniu pojedynku z E.Prodonem musiał uznać wyższość G.Rufina przegrywając boleśnie 0:6,1:6.
Wczoraj tj 28.03 zagrał spotkanie z Joao Sousą i był to ciekawy pojedynek, który Argentyńczyk wygrał po zaciętej walce 1:6,7:6,6:4.
Myślę, że dzisiaj Bagnis rozniesie rywala i wróci do walki o pierwszą setkę w rankingu ATP.

✅57

Otrzymane punkty reputacji: +2
pingwin 117

pingwin

Użytkownik
EUROPA LEAGUE ⚽

Spotkanie: Schalke - Athletic Bilbao
Typ: Schalke 04 wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie powyżej 2,5
Bukmacher: Gamebookers
Kurs: 2,70

Dzisiaj postanowiłem obstawić jeden z dwóch hiszpańsko - niemieckich pojedynków a mianowicie mecz Schalke z Athletikiem. Kursy na gospodarzy poszły już w dół, jednak według mnie jest to ciągle opłacalny typ. Athletic Bilbao to zespół który wyeliminował Manchester United. Po pierwszym spotkaniu na Old Trafford byłem sceptycznie nastawiony co do zachwytów na temat zespołu Bielsy no i rzeczywiście Bilbao przegrało z Osasuną. Potem jednak Baskowie zagrali kolejny świetny mecz, co przy słabej dyspozycji Czerwonych Diabłów pozwoliło im po raz kolejny zwyciężyć i awansować dalej. Zespół Bielsy grę w przyszłorocznej edycji Ligi Europy ma już zapewniony, dzięki Pucharowi Króla bo nawet jeśli przegrałby z Barceloną, to ta i tak zagra w Lidze Mistrzów. Celem Basków była jednak walka o miejsca 1-4 i awans do Champions League, a w Lidze Bilbao spadło na 11 pozycję i jest już raczej bez szans. Niby Athletik skupia się teraz na Lidze Europy, ale po tym co zobaczyłem w meczu z Valencią przegranym 0:3 czy też z Atletico Madryt przegranym 1:2, lecz wynik absolutnie nie odzwierciedla przebiegu meczu bo zespół z Madrytu był wtedy zespołem lepszym o klasę, to dzisiaj o korzystny rezultat może być ciężko biorąc pod uwagę to, że Schalke gra u siebie gdzie ma po swojej stronie wspaniałych kibiców no i formę po swojej stronie. Dzięki ostatnim zwycięstwom ligowym Schalke wyprzedziło w tabeli Gladbach i moim zdaniem nie odda trzeciego miejsca aż do końca sezonu i w przyszłym roku znów zagra w Lidze Mistrzów. Dzisiaj jednak trzeba się skupić na aktualnym rywalu. Myślę, że gospodarze dadzą z siebie wszystko, bo w lidze nie mają w weekend specjalnie trudnego meczu i muszę wypracować sobie co najmniej dwubramkową zaliczkę przed rewanżem na San Mames. Stawiam dodatkowo na over bramkowy ponieważ oba zespoły lepiej czują się gdy atakują, gra obronna to na pewno nie jest domena ani Schalke które straciło 34 gole w lidze czyli tylko 4 mniej niż ostatnie Kaiserlautern ani Bilbao, które po stronie strat ma już 40 bramek. Farfan, Raul, Huntelaar po stronie Schalke to piłkarze klasy światowej i jestem pewien, że dzisiaj trafia do siatki co najmniej dwa razy. Muniain i Llorente też powinni mieć dzisiaj jakieś sytuacje. Mój typ 3:1 Schalke.

⛔100

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Alkmaar - Valencia
Typ: Soldado strzeli
Kurs: 3,27
Bukmacher:

Soldado w ostatnich spotkaniach wyróżnia się dobrą dyspozycją. Jeśli popatrzymy na 6 minionych meczów z udziałem napastnika Valencii, zauważymy, że zdobył aż 6 bramek, uzyskując 3 trafienia w meczu z bardzo silnym Bilbao, a także 2-krotnie trafiając w Lidze Europy w konfrontacji z PSV. Łącznie w bieżących rozgrywkach Soldado ma na koncie aż 26 goli, co jest doskonałym rezultatem patrząc na drużynę, w jakiej występuje. Dziś piłkarz przymierzany do gry w wyjściowym składzie Hiszpanów na EURO 2012 będzie miał szansę przybliżyć swój zespół do awansu do kolejnej rundy i moim zdaniem wykorzysta jedną z nadarzających się okazji. Po takim kursie warto zaryzykować.

⛔100

majkel02 42

majkel02

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy UEFA
Spotkanie: Atletico Madryt - Hannover 96
Typ: Wygra obie połowy - Atletico Madryt
Kurs: 3,20
Bukmacher: WilliamHill

Analiza:
Atletico po zmianie trenera w grudniu gra naprawdę wyśmienicie, mało brakowało, a zremisowaliby u siebie z Barceloną, co jest naprawdę ciężkim wyczynem, ponadto mają piękny bilans w Lidze Europejskiej - od lipca zeszłego meczu wygrali 12 z 14 meczy!
W tym, w ostatnich 9 meczach w LE u siebie, Atletico wygrało aż 8 spotkań z czego w 3 udało im się wygrać obie połowy. W Primera Division ich wyniki pod tym względem są jeszcze lepsze. W większości wygranych przez nich meczy, udawało im się wygrywać obie połowy - 5 razy w 8 wygranych przez nich spotkaniach w tym sezonie. Ponadto Falcao jest w zabójczej formie (5 bramek w ostatnich 5 meczach), strzelać więc bedzie komu, a po stronie piłkarzy z Madrytu stał będzie jeszcze atut własnego boiska na którym rywalom gra się naprawdę ciężko (tylko 3 porażki w tym sezonie).

Hannover nie jest obecnie w najlepszej formie, nie wygrali oni bowiem żadnego z czterech ostatnich wyjazdowych spotkań w dwóch z nich przegrywając obie połowy.

Według mnie są to wystarczające przesłanki aby zaryzykować po łądnym kursie małą stawkę na ten typ.

Polecam i pozdrawiam.
⛔100

M 29

mufanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, liga europejska
Spotkanie: Schalke - Athletic Bilbao
Typ: 2
Kurs: 3,75
Bukmacher: betclic
Analiza:
Baskowie nie imponują formą w ostatnich spotkaniach ligowych. Wydaje się, że Athletic odpuścił ligę na rzecz europejskich pucharów. Ja wciąż mam przed oczami ich świetny mecz z Manchesterem United i nie widzę powodów, dla których mieliby dziś nie wygrać. Grają ładną dla oka, kombinacyjną piłkę, mają indywidualności i lepszy personalnie skład. Jeśli wzniosą się na poziom pokazany w spotkaniach z United to dla mnie są dziś faworytem. Wierzę, że tak będzie dlatego dziś na nich stawiam.

✅275

Otrzymane punkty reputacji: +3
sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Alkmaar - Valencia
Typ: Valencia
Kurs: 2.64
Bukmacher: Betfair
Analiza:
Większość firm bukmacherskich obniżyło kurs na Valecie. W poprzedniej rundzie Alkmaar wyeliminowało włoskie Udinese po dwumeczu: 2:0 u siebie i 1:2 na wyjeździe. Valencia u siebie wygrała 4:2 z PSV Eindhoven a na wyjeździe zremisowała 1:1. W drużynie Valenci nie będzie Adila Ramiego. Jednak Soldado powinien pokazać pazur w tym meczu.
Kiepska analiza.

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Miami
Spotkanie: Bryan / Bryan - Paes / Stepanek
Typ: 1
Kurs: 1.51
Bukmacher: Pinnacle Sports

W jednym z półfinałów męskiego debla turnieju w Miami zobaczymy braci Bryan’ów, którzy zmierza się z parą Paes/Stepanek. Bliźniacy Mike i Bob Bryan to światowi liderzy w grze podwójnej, sądzę więc, że wygrają dzisiejszy pojedynek. Co prawda nienajlepiej rozpoczęli sezon 2012, odnosząc 3 porażki, ale w Miami prezentują już optymalną formę i nie sądzę, by z kimkolwiek przegrali. Grają na własnym terenie, gdzie czują się bardzo mocni. W tym sezonie nie wygrali jeszcze żadnego turnieju, więc mają coś do udowodnienia. Z parą Paes / Stepanek przegrali w tegorocznym finale AO, dlatego jeszcze bardziej będą chcieli pokonać rywali i niejako pomścić tamtą porażkę. Wszystkie wygrane Bryanów w Miami były bezapelacyjne, co potwierdza ich bardzo dobre przygotowanie, Paes / Stepanek natomiast w poprzedniej rundzie mieli ciężki mecz z Marrero D./Verdasco, jakoś przebrnęli dalej, ale dzisiaj ich przygoda powinna się zakończyć.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom