>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.02.2012 (środa)

Status
Zamknięty.
dzbanek 5

dzbanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje Puchar Narodów Afryki 14:00
Spotkanie: Seszele - DR Kongo
Typ: DR Kongo -2
Kurs: 3,8
Bukmacher: bet365
Analiza:
Seszele nie brało udziału w tegorocznych rozgrywkach Pucharu Narodów Afryki. Ostatnie mecze reprezentacja ta grała o ile mnie informację nie mylą to 22,24.11.11 z Malediwami, które również nie brały udziału w PNA. Wyniki były następujące:
24.11.11 Malediwy - Seszele 2:1
22.11.11 Malediwy - Seszele 3:0.
15.11.11 Kenia Seszele 4:0
11.11.11 Seszele - Kenia 0:3
13.08.11 Seszele - Mauritius 2:1 po karnych
11.08.11 Seszele - Reunion 2:1 po dogrywce
Seszele umiejętnościami nie poraża, bardziej bym ich nazwał reprezentacją amatorską, która mierzy się z takimi krajami jak Mauritius,Malediwy, Reunion czy Komory.
Z DR Kongo raczej nie mają czego szukać w tym spotkaniu. Owszem to pierwsze spotkanie, ale dobrze byłoby mieć te zaliczkę i w czerwcu podejść do meczu spokojnie. Kongo splasowało się w Afrykańskich Mistrzostwach w swej grupie na 3 miejscu z dorobkiem 7 punktów tuż za Kamerunem i Senegalem. Dla mnie są zdecydowanym faworytem, a kurs jest jak najbardziej do zagrania.
Last mecze Dem. Rep. Kongo:
23.02.12 Tanzania - DR Kongo 0:0
15.01.12 Oman - DR Kongo 2:2
15.11.11 DR Kongo - Suazi 5:1
11.11.11 Suazi -DR Kongo 1:3
✅ 280

Y 4

yellowe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Mecz Towarzyski
Spotkanie: Dania - Rosja
Typ: 1
Kurs : 2,20
Bukmacher: Bwin

Jak dla mnie bardzo ciekawy kurs. Oglądałem kilka meczy Duńczyków w eliminacjach i naprawdę jest to świetna drużyna o czym świadczy że w grupie uplasowali się przed dzisiejszym rywalem Biało Czerwonych Portugalią - dwa razy z nimi wygrywając.Zapadł mi jeszcze w pamięci bodajże mecz towarzyski ze Szwedami ( z października lub listopada 2011)gdzie wygrali 2:0 a Szwedów w tym meczu nie było. Jeśli na mistrzostwach europy zagrają tak samo jak we wspomnianych eliminacjach i owym meczu towarzyskim jestem przekonany że zajdą daleko.
Inne natomiast mam zdanie na temat Rosjan którzy w zasadzie zajęli pierwsze miejsce w swojej grupie ale na przeszkodzie stawały im takie potęgi jak Irlandia, Armenia, Słowacja, Macedonia, oraz Andora i mimo to mnie swoją grą oraz wynikami nie zachwycili.W ogóle uważam tą drużynę za europejskiego średniaka.
Wiadomo to jest mecz towarzyski i zawodnicy podchodzą do takich spotkań różnie, czasami mniej zmotywowani lecz właśnie obecne mecze towarzyskie to bardzo dobra okazja na pokazanie się i wywalczenie sobie miejsca w drużynie na Euro. Dlatego uważam że motywacji nie zabraknie a o wyniku zadecydują umiejętności - a te moim zdaniem są zdecydowanie po stronie Duńczyków.
Pozdrawiam i życzę samych wygranych
⛔ 100

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, KHL
Spotkanie: SKA St. Petersburg - CSKA Moskwa
Typ: Over 7.5
Kurs: 5,15 (5,00 do konkursu)
Bukmacher: Expekt
Pierwsza runda Play Offów w KHL i pierwszy rywal jednego z głównych faworytów do wygrania ligi SKA St. Petersburg. Mowa tutaj o CSKA Moskwa czyli drużynie, która zajęła ósme miejsce w konferencji. Faworytem tej rywalizacji jest oczywiście drużyna z Sankt Petersburga, która pod każdym względem przewyższa drużynę z Moskwy. Obie drużyny w tym sezonie spotkały się czterokrotnie i w każdym spotkaniu górą była drużyna dzisiejszych gospodarzy. U siebie dwie pewne wygrane 4:1 i 4:2 pokazują, że dzisiaj na papierze CSKA nie ma większych szans na pokonanie SKA. Końcówka sezonu regularnego dla SKA również bardzo udana i trzy z rzędu zwycięstwa na własnym lodzie. Co ważne w każdym spotkaniu była przekraczana linia 5.5 bramki i zawsze drużyna strzelała co najmniej cztery gole. Przy takim dużym overze jaki zaproponowałem wymogiem numer jest minimum 4-5 bramek drużyny gospodarzy. Linia jak najbardziej do przekroczenia, bo w ataku SKA ma bardzo duży potencjał. W tym sezonie najlepszym graczem SKA jest szwedzki center Tony Martensson, który zdobył 59 punktów (22 bramki + 37 asyst). Bardzo dobry sezon ma także była gwiazd Salavatu Ufa Norweg Patrick Thoresen, który zdobył 42 punkty. Niezłe statystyki mają także były zawodnik m.in Phoenix Coyotes Peter Prucha, Mattias Weinhandl czy rosyjski obrońca Dimitri Kalinin. Naprawdę pod względem kadrowym trudno szukać lepszego zespołu. Jeszcze w trakcie sezonu drużyna wzmocniła się młodą gwiazdą Sibira Nowosybirsk Vladimira Tarasenkę. Próżno szukać takich gwiazd w drużynie CSKA. Chociaż Sergei Shirokov to na pewno zawodnik, który równie dobrze poradziłby sobie w SKA. Były gracz m.in Vancouver Canucks w którym zbyt wielkiego szału nie zrobił w tym sezonie gra znakomicie i zdobył w 53 meczach 48 punktów. W drużynie jest też kilka doświadczonych graczy znanych również z NHL takich jak Ilya Zubov czy Alexei Yashin. Na pewno tacy gracze zapewniają jakieś zagrożenie pod bramką SKA. Drużyna gospodarzy na pewno nie jest monolitem w defensywie, więc liczę, że i CSKA będzie stać na parę bramek. Nie ukrywam, że linia 7.5 jest bardzo wysoka, ale patrząc na możliwości SKA w ofensywie oraz ich postawę w defensywie przy odrobinie szczęścia możemy zobaczyć dzisiaj te osiem bramek.
⛔ 100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mecz towarzyski
Spotkanie: Włochy - USA
Typ: [ht/ft] X/X
Kurs: 6.2
Bukmacher: Betfair
Analiza: Mecz towarzyski, a jak wiemy Włosi nie lubią się przemęczać w takich spotkaniach. Dla Włochów środowe spotkanie będzie kolejnym etapem przygotowań do występu w mistrzostwach Europy. Na spotkanie to Prandelli powołał kilku zawodników, których będzie chciał sprawdzić w warunkach meczowych. Będzie więc więcej taktyki, a raczej mało sytuacji podbramkowych. W takiej sytuacji wynik będzie sprawą drugorzędną. Co prawda Włosi to faworyt, ale zespół ma swoją wartość. To nie te czasy gdy Włosi wygrywali 7:1 (1934r.) czy 9:0 (1948r.). Dodatkowo Amerykanie w ostatnich 15 grach międzypaństwowoych remisowali tylko raz, w sierpniu 2011r. z Meksykiem, a ostatnie 3 mecze wygrali. Według mnie w tym spotkaniu będzie remis, mam nadzieję, że i do przerwy też będzie remisowo.
⛔ 100

misieklemur 418

misieklemur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, spotkanie towarzyskie
Spotkanie: Węgry - Bułgaria
Typ: 1
Kurs: 1.93
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Węgry podejmują u siebie Bułgarię w meczu towarzyskim. Bułgaria w osłabieniu bez Petrova i Berbatova nie może sobie poradzić z Węgrami na wyjeździe. Szczególnie ważnym aspektem jest to, że Bułgaria gra fatalnie przeciwko Węgrom na wyjeździe. W drużynie same młode wilki. Trener zaczął dopiero układać zespół. Drużyna może i z tego powstanie, ale raczej nie w tym roku. Pewnie po 1-2 latach. Węgry dysponują drużyną bardziej ograną i skonsolidowaną. Sytuacja wartości drużyny w wymiarze finansowym również przemawia na korzyść gospodarzy. Nic tylko grać. Cześć!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom