>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.01.2021 (piątek)

Status
Zamknięty.
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Piłka ręczna - MŚ Egipt
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dania - Hiszpania
Typ: Mikkel Hansen over 5,5 goli
Kurs: 1,8
Bukmacher: forbet
Analiza:
Półfinał MŚ. Czeka nas znakomite spotkanie. Mikkel Hansen to jeden z najlepszych graczy na świecie. Zdecydowany lider reprezentacji Danii. W ostatnim meczu z Egiptem rzucił 10 goli i dostał czerwoną kartkę w dogrywce. Teraz będzie jeszcze bardziej zdeterminowany, żeby jego drużyna awansowała do finału. Hansen wykonuje także rzuty karne i robi to dość pewnie. Inni bukmacherzy wystawili na niego linię 7,5, forbet wystawił linię niższa i warto to wykorzystać.

80

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +17
djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka nożna
Hiszpania La Liga kobiet.
Godzina: 21:00
Spotkanie: Valladolid - Huesca
Typ: Valladolid nie przegra, wykona najwięcej różnych, Huesca najwięcej kartek
Kurs: 5.25
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Stawiam dziś ostro w gospodarzy bo w ostatnich meczach ta skuteczność jest bardzo dobra, w kazdym meczu strzelają po dwa gole. Dzisiaj mimo kilku strat personalnych nadal będą zapewne grać bardzo ofensywnie. A to dlatego że przyjeżdża do nich czerwona latarnia ligi. Na mój gust największy faworyt do spadku, tu nawet zmiana trenera nie pomogła, moim zdaniem klub nie nadaje się do gry w La Liga. Krótka ławka, brak perspektywicznych graczy i słaba postawa w ofensywie. Próbują grać lepiej w defensywie, grają autobusem byle by wybić to daje sporo różnych przeciwnikom, często także faulują i się kartkują. Nawet wpadka w pucharze króla z klubem z czwartej ligi.

100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Portugalia, Puchar
Godzina: 20:45
Spotkanie: Braga - Santa Clara
Typ: X2
Kurs: 2,92
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Pucharów się nie obstawia bo zdarzają się niespodzianki :). I dlatego szukam dzisiaj typu przeciwko faworytowi - gospodarzom - ekipie Bragi.
Braga u siebie na 10 ostatnich meczy tylko 1 remis reszta to zwycięstwa, ale Braga to nie maszynka do zwycięstw, bo na wyjazdach 3 kolejne porażki. Santa Clara na wyjazdach 6 zwycięstw w ostatnich 10 meczach remis i 3 porażki, ale porażki niewysokie.
Przeczuwam, że dzisiaj Braga nie wygra tego spotkania gładko i będziemy świadkami niespodzianki, minimum remis, zwłaszcza, że Santa Clara wygrała dwa ostatnie mecze ligowe między nimi, w tym we wrześniu spotkanie wyjazdowe. Więc można. Idę w stronę gości. Powodzenia

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja Ligue 1

Spotkanie: Lyon- Bordeaux

Typ: X

Kurs: 5

Bukmacher: fortuna

Analiza:
Jutro o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie w Lidze Francuskiej pomiędzy drużynami Lyonu i Bordeaux. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zdobyć punkty w dzisiejszym spotkaniu. Uważam że gracze Bordeaux również będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyv jakieś punkty ktore radzą im awans w ligowej tabeli. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze obu zespolow w ostatnich spotkaniach prezentowali się dobrze wiec beda się chcieli za wszelką cenę udowodnić w dzisiejszym spotkaniu ze nadal są silnymi zespołemi. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to remis 1:1 po bardzo ciekawym spotkaniu.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja - Ligue 1
Spotkanie: Lyon - Bordeaux
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 2.80
Bukmacher: ETOTO
Analiza: W tak mocno underowe lidze jaka jest francuska myślę że można dziś poszukać meczu w którym nie padnie zbyt wiele goli. Na ostatnie 5 spotkań bezpośrednich aż 3 razy taka sytuacja miała miejsce w której padalo mniej niż 3 bramki. Bordreaux jest tutaj skazywane na pożarcie ale myślę że dla nich bezbramkowy remis był by dobra opcja i 1 pkt wzięli by w ciemno. Lyon będzie gryzł trawę żeby zdobyć komplet punktów ale defensywa gości jest dość szczelna i uważam że nie padnie tu zbyt wiele goli.

100

Otrzymane punkty reputacji: +13
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Spotkanie Lyon Bordeaux
Godzina 21.00
Typ remis, Lyon wygra zwrot
Kurs 1.61
Bukmacher forbet
Ja też uważam, że przesadzony tak niski kurs na Lyon. W h2h 3 ostatnie mecze na boisku Lyon zakończyły się remisami. Bordeaux wygral 3 ostatnie mecze ligowe i niedawno zremisował na wyjezdzie z PSG. Probuje remisu, jeśli wygra gospodarz mamy zwrot stawki.

zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +135
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom