>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.01.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 29. Stycznia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 21:00
Spotkanie Celta-Betis
Typ: 1/1
Kurs 2.60
Buk fortuna
Analiza: Ostatnie spotkanie 21 kolejki Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej, drużyna Celty Vigo na swoim obiekcie podejmowała będzie drużynę Betisu Sevilla. Gospodarze są stawiani w roli faworytów do zdobycia kompletu punktów, obie ekipy dzieli tylko 1 punkt w ligowej klasyfikacji , ale aż 4 miejsca w środku tabeli sporo zespołów ma podobną ilośc punktów, Celta ma niezły stosunek bramkowy dlatego też jest znacznie wyżej, goście potrafią bramki zdobywać co pokazywali już nie jednokrotnie, ale również mnóstwo ich tracą, ze statystyk wynika że około 2 na mecz , to jest raczej marny wynik. Widać że ich defensywa nie wygląda najlepiej , za to atak w spotkaniach wyjazdowych radzi sobie całkiem nieźle, wychodzi na to iż strzelają ponad 1 bramkę na spotkanie w meczach wyjazdowych i tutaj według mnie też będą w stanie bramkę strzelić. Celta u siebie gola na pewno zdobędzie więc mecz według mnie będzie obfitował w bramki po obu stronach, liczę że kilka bramek zostanie strzelone. Myślę ze over 2.5 gola też powinno wejśc. Stawiam na dokładny wynik 2:1 po końcowym gwizdku sędziego , myslę ze Celta już w pierwszej połowie połowie będzie prowadziła .
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +15
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Szwecja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Djurgardens - Frolunda
Typ: over 4 (zwrot przy 4 golach)
Kurs: 1.49
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś oferta z hokeja nie rozpieszcza. Zagram bardzo ostrożnie. Obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli - Djurgardens jest trzecie, a Frolunda czwarta. Jeśli goście dziś wygrają to zamienią się miejscami. Ja liczę na trochę bramek w tym meczu. Patrząc na pojedynki obu zespołów, to raczej powinniśmy być spokojni o 4 gole.
Zarówno gospodarze jak i goście do pojedynku przystąpią w dobrych humorach. Djurgardens wygrało dwa ostatnie mecze - najpierw ograli Rogle 6-2, a w sobotę ograli Vaxjo lidera 4-5 w delegacji. Frolunda natomiast wygrała 3 ostatnie spotkania. Możemy się spodziewać wielu strzałów na obie bramki.
Ostatni mecz pomiędzy sobą obie ekipy rozegrały na początku stycznia. Mecz odbył się również na lodzie Djurgardens. Wtedy górą byli hokeiści Frolundy 4-1. Na over 4,5 są niezłe kursy 1,7.
⛔ 100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna ,Francja
Godzina;20,45
Spotkanie;Reims-Lorient
Typ;1/obie strzelą
Kurs;4,15
Bukmacher;Fortuna
Analiza;
2 liga francuska;
Reims lider 17-2-3,bramki 41-12 pkt53 z 10 punktową przewagą nad 2 Nimes.
Ostatnio w niesamowitym gazie,same wygrane,podejmują 6tą drużynę Lorient 10-7-5,bramki 37-26 z dorobkiem 37pkt,grające w kratkę.
Na gołą 1kę kurs ok2,10/duży./
Liczę na bramkę gości/37 goli na 22 mecze,to całkiem nieźle/ i wygraną Reims.
Gospodarze myślą bardzo poważnie o grze w pierwszej lidze.
Kończą kolejkę,mają jeden mecz mniej i szanse odskoczenia na 13 pkt.
Zobaczymy jutro wieczorem.
⛔ 100

nuski 4,3K

nuski

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 00;00
Spotkanie:
Oklahoma City Thunder -
Philadelphia 76ers

Typ: 2 HT / 1 FT
Kurs: 5.25
Bukmacher:
forBet
Analiza:
Witam. Dzisiaj mój ulubiony team czyli OKC zagra domowe spotkanie z 76ers, którzy ostatnio są w gazie ogrywając między innymi beznadziejnie grające w ostatnim meczu Spurs. W Thunders wypada dzisiaj Roberson, ale nie sądze by miało to wpływ na dzisiejszy wynik, Westbrook i spółka dzisiaj idą tutaj po kolejne zwycięstwo i tutaj nie ma co na ten temat dyskutować, typ dość ryzykowny ale po takim kursie uważam że warto spróbować. 76ers mają zazwyczaj mocne początki więc uważam że są tutaj w stanie prowadzić po pierwszych 2 kwartach, lecz nie sądze żeby wygrali ten mecz. Oklahoma często ze słabszymi rywalami (a pomimo dobrej formy i dużej progresji uważam że 76ers są słabszym zespołem nić OKC) lubi zacząć dość spokojnie mecz, ostatecznie wygrywając. Wachałem się tutaj pomiędzy tym typem na OKC - 5,5 który też gram w innym kuponie, lecz śmiało idę dziś również w takiego singla. Powodzenia ! ????
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +36
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 00:00
Spotkanie: Toronto Raptors - LA Lakers
Typ: LA Lakers wygra wraz z dogrywka
Kurs: 5,60
Bukmacher: unibet
Analiza: Taki for fun. Lakers grają dobry basket, kilka wygranych pod rzad. Teraz rywal, który na pewno pod wzgledem fizycznym bedzie bardziej wymagajacy. Jednakze Lakersi udowodnili ze umia grac na wyjazdach. Walcza o Playoffy, super seria ciagnie sie za nimi wiec czemu nie, moze sprawia kolejna niespodzianke. Przede wszystkim w druzynie gosci widac zbilansowany sklad, brakuje Balla jednak jak widac Jeziorowcy radza sobie bez niego calkiem dobrze. Patrzac na wyniki, dzisiaj moga sie zdarzyc niespodzianki. Sporo spotkan wiec zawsze cos sie znajdzie. Lakers nie wygrali w Kanadzie od dluzszego czasu, zobaczymy czy dzisiaj sie to zmieni. Poki seria trwa, Los Angeles jest w stanie pokazac wszystkim ze jednak znajdzie sie dla nich w miejsce w Playoffach.
⛔100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Lique 2
Godzina: 20:45
Spotkanie : Reims - Lorient
Typ: Lorient / +2.5
Kurs: 6.00
Bukmacher : Expekt
Analiza :

Druga francuska, to najtrudniejsza dla mnie liga do typowania z wszystkich których się imam. Sądzę że mogą to potwierdzić inni stawiający w miarę regularnie zakłady w tej grupie rozgrywkowej.
Wynika to poniekąd z wyrównanego poziomu drużyn , specyfiki gry , underowego stylu i pewnej nieprzewidywalności. Nie robiłem statystyk pod tym względem gdyż jak wspomniałem nie grywam jej systematycznie , natomiast z dużą dozą prawdopodobieństwa wynikającego z obserwacji mogę stwierdzić że rola zwycięskiego underdoga sprawdza się w niej jak nigdzie gdzie indziej.
Dzisiaj na tapetę wybrałem mecz w którym mam nadzieję potwierdzi się moja teza , z tym że od razu uprzedzam , gram ten zakład głównie dla poprawy sytuacji w konkursie i nie wynika on z jakiś głębszych analiz , gdyż te wskazują na odwrotny wynik.
Niekwestionowany lider rozgrywek Reims (1 - 53 pkt.) podejmuje Lorient (6 - 37 pkt.). Gospodarze idą jak burza w ostatnich tygodniach. Wygrali 7 ligowych spotkań pod rząd , przegrywając jedynie w międzyczasie pucharowe wyjazdowe spotkanie w Lens po dogrywce (1:1), ( 3:2). Obecnie mają 11 pkt. przewagi nad trzecim w tabeli Paris FC (2 pierwsze lokaty - awans bezpośredni). W zasadzie można powiedzieć że w pełni kontrolują sytuację i w spokoju mogą rozgrywać następne mecze. W nieco innej sytuacji jest ekipa Lorient która grywa w kratkę . W ubiegłą Środę rozegrała niesamowity mecz w ramach Pucharu Francji , przegrywając ostatecznie wyjazdowy pojedynek w Montpellier ( 4:3). Goście mając 1 pkt. straty do 5-ej lokaty dającej prawo walki w barażach o ligę podejdą zapewne odpowiednio skoncentrowani do dzisiejszego pojedynku i będą chcieli sprawić niespodziankę. Myślę żę gospodarze być może rozluźnią się nieco po serii zwycięstw będąc w dosyć komfortowej sytuacji.
Jak już wspomniałem jest to typ &quot; życzeniowy&quot; , aczkolwiek jak dla mnie w pewnym stopniu realny. Dodatkowo skalę trudności podnosi opcja overowa ale to ze względu na fajny kurs . Komuś kto ewentualnie zaryzykuje zagranie na gości proponuję zwyczajne win Lorient @ 3.70.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
czaro82 552,2K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka noża - Towarzyski
Godzina. 13 : 00
Spotkanie. Brondby - Slavia Praga
Typ. Brondby strzeli w obu połowach
Kurs. 3.15
Bukmacher. Unibet
Analiza.

Na początek wielkie dzięki dla was za wszystkie propsy graty oraz reputki które otrzymałem za wczorajszy fartowny typ.
Dzisiaj z racji tego iż oferta z kopanej dosyć uboga przyjrzałem się z rana spotkaniu które od razu wzbudziło moje zainteresowanie.
Mianowicie około południa na neutralnym terenie zostanie rozegrane spotkanie towarzyskie pomiędzy duńskim Brondby
ich rywalem dzisiaj będzie Slavia Praga. Obydwa zespoły w naprawdę wysokiej formie na swoich podwórkach ligowych zajmując na tą chwile pozycję wicelidera tabeli, może troszkę gorzej wygląda to ze strony Slavi ponieważ oni do lidera z Pilzna tracą 6pkt natomiast duński zespół depcze po piętach liderowi mając zaledwie oczko mniej...
Piłkarze z Dani rozegrali w tym roku już trzy spotkania sparingowe w których dwa razy zwyciężali i raz renisowali strzelając łącznie 9 bramek i tracąc w sumie 4. Nieco gorzej rozpoczęli przygotowania do sezonu nasi południowi sąsiedzi z trzech pojedynków kontrolnych udało im się wygrać tylko z niżej notowanym Zizkovem z 2 Dywizji ligi Czech aż 5:0. Porażki przyszły natomiast z mocną ekipą Zenitu Sankt Petersburg 5:1 a także z drużyną z Segunda Division gr. B niejaką Linense 4:2...( tutaj się raczej nie popisali )
Powyższy typ na bramki Brondby wydaje się być stosownym i rozsądnym rozwiązaniem gdyż drużyna ta na 5 ostatnich meczy tylko dwukrotnie zdobywała mniej niż 3 trafienia.
Biorąc pod uwagę formę obu zespołów, oraz fakt iż to tylko spotkanie towarzyskie, śmiem twierdzić że w tym meczu padnie dużo goli... ponadto wydaje mi się że zobaczymy bramki
z obu stron i to w obydwu odsłonach...
( bts w obu połowach po kursie @ 9.50 Uni )
✅215

Otrzymane punkty reputacji: +67
thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia profesional Development League
Godzina:14.30
Spotkanie : Coventry u23 - Cardiff u23
Typ: coventry over 1.5 bramki
Kurs:1.62
Bukmacher :unibet
Analiza:
Witam was i od razu wielkie sorka za wczorajszy typ. Jedbak zmiana trenera podzialal movilizujaco a Lyon poprostu osiadl na laurach....
Na dzis zapraszam was do Angli na mecz mlodzierzy do lat 23...
Na Ricoh Arena przyjezdza dzis druzyna z dołu tabeli Cardiff... Mlodziki gosci zajmuja 9 miejace z 19 pkt w bramkach 25-26 (w 15 meczach) na wyjazdach radza sobie srednio na 7 meczy zdobyli 8 pkt co patrzac na caloksztal ligi na wyjazdach jest przecietnym wynikiem...

Ale nie o tym tu mowa najwazniejsze to statystyki gospodarzy ktorzy piastuja 2 miejsce w tabeli z szansa na obiecie dzis fotelu lidera. Coventry to mocny zespol pokazal to ostatnio u siebie lidera 6-1.
Zespol gospodarzy gra u siebie bardzo dobrze ma 8 meczy zdobyli 20 pkt w bramkach 18-8.
Mysle ze dzis spokojnie gospodarze wygraja ten mecz nawet 2 bramkami dodatkowo polecam zagranie na
czysty win gospodarzy @2.0
Over 3.5 w meczu @2.02
I mozna sprobowac jeszcze ze Coventry wygra przynajmniej 2 bramkami @3.55
Z Fartem... ja podalem najbardziej prawdopodobny typ pod konkurs.

⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis Quimper Challenger Men (hard)
Godzina: 16:00
Spotkanie: Furness E. - Maden Y.
Typ: Evan Furness
Kurs: 4,82
Bukmacher: 1xbet
Analiza: Rok temu w tym turnieju organizatorzy dali zagrać Evanowi z Mannarino A. http://www.oddsportal.com/tennis/france/quimper-challenger-men-2017/mannarino-adrian-furness-evan-WWrIwhH2/. Wtedy nie ugrał nawet seta. Dziś nr 616 w rankingu ATP https://www.atpworldtour.com/en/players/evan-furness/fc26/overview będzie grał z 142 rakietą na świecie Niemcem Yannickiem Madenem http://www.atpworldtour.com/en/players/yannick-maden/mh16/overview . Liczę że drugą szansę młody Francuz wykorzysta - Kursy są strasznie zaniżone w granicach 1,20 - 4,50 a powinny być 1,10 - 7,00. Na livie będę polował na wygranego seta przez Evana, gdzie kursy powinny wynosić ok 3,00. Pozdrawiam
⛔100

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Spotkanie: Celta Vigo - Real Betis
Typ: 1 i obie strzelą
Kurs:
2,86
Godz: 21:00
Bukmacher: eFortuna
Analiza:

Dziś oferta bardzo uboga ale znalazłem coś ciekawego na dziś... mianowicie mecz w Hiszpanii pomiędzy Celta Vigo a Realem Betis.
Celta Vigo jest dobrej formie ostatnie ich wyniki to zwycięstwo w La Corunie 3:1, remisy z gigantami Realem i Barceloną 2:2 i 1:1 zwycięstwa na wyjazdach z Levante i Realem Sociedad 1:0 i 2:1 i tylko 1 porażka w pucharze 0:5 z Barceloną.
Jeśli chodzi o Betis to Oni także zaczęli grać lepiej w ostatnim miesiącu, przede wszystkim zwycięstwo na wyjeździe z Sevillą 5:3 zrobiło wrażenie potem zwycięstwo u siebie z Leganes 3:2 i porażka 0:5 z Barceloną.
Celta wspina się w ligowej tabeli, jeśli wygrają to awansują już na 7 pozycję a jeszcze tak niedawno plasowali się na 13-14 miejscu.
Z ważnych graczy, którzy nie zagrają dziś należy wspomnieć jedynie o graczu Realu Betis A. Sanabria - najlepszy strzelec drużyny.
Celta u siebie gra bardzo dobrze dlatego dziś stawiam, że zgarną kolejne 3 punkty. Betis ostatnio potrafi sporo strzelać także i dziś liczę, że strzelą gola. Przed nami ciekawe i otwarte widowisko z minimum 3 bramkami.
✅ 186

Otrzymane punkty reputacji: +22
stoperkrk 499

stoperkrk

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Szwecja - SHL
Godzina: 19:00
Spotkanie: Djurgardens - Frolunda
Typ: Patrik Lundh strzeli gola (razem z dogrywką i decydującym karnym, zwrot jeśli nie wystąpi)
Kurs: 3,60 fortuna
O meczu:
Oj lichuśka dziś oferta hokejowa. Tak naprawdę jedno spotkanie z możliwością wytypowania strzelca. Biorę się więc za nie ???? Trzecia drużyna ligi podejmuje czwartą, obie drużyny strzelają dużo i mają po tyle samo zdobytych goli - 117. Więcej jednak traci Frolunda, więc strzelca wybrałem z drużyny gospodarzy. Zazwyczaj w bezpośrednich meczach kilka goli wpada. Oby jednego z nich zdobył Patrik Lundh. Punktuje praktycznie w każdym meczu, co prawda więcej asystuje - 22, ale i umie strzelać - 11 goli. To jego drugi sezon w barwach Djurgardens. Biorąc pod uwagę bezpośrednie mecze z roku ubiegłego (i końca 2016) Lundh w 3 pojedynkach strzelił 3 gole. Oby dziś dołożył kolejnego. Powodzenia!
⛔ 100

murinho44 10

murinho44

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia - Primeira Liga
Godzina: 22:00
Spotkanie : Belenenses - Benfica
Typ: handi 1,5 - Benfica
Kurs: 2,01
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Witam,
Na dzisiaj typ z pierwszej ligi portugalskiej. Dlaczego uważam, że Benfica wygra dzisiaj przynajmniej dwoma bramkami? Jest kilka powodów. Po pierwsze dwa ostatnie spotkania tych ekip to ciężki wpiernicz dla Belenenses. Obydwa mecze w 2017 - w marcu 4:0, w sierpniu 5:0. Jak spojrzymy na historię spotkań między ekipami to ostatnio Belenenses powalczyło z Benficą w 2014 r. (2 razy przegrali tylko 0:1 i polegli również raz w meczu towarzyskim po karnych). Po drugie Benfica musi gonić Porto i Sporting a szanse w meczach z takimi zespołami jak Belenenses po prostu trzeba wykorzystywać. Po trzecie ostatnie 12 meczów Belenenses to albo remis albo porażka (no chyba, że w meczu z Benficą się przełamią - w sumie to sport i jakaś szansa zawsze na to jest). Uważam, że jeśli Benfica strzeli w miarę szybko bramkę to potem będzie jużtylko kontrolować przebieg spotkania i dołoży jeszcze jedną lub dwie. Kursi całkiem całkiem. Spróbować można.
⛔ 100

maer 423,1K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja - Ligue 2
Godz: 20:45
Spotkanie: Stade Reims - FC Lorient
Typ: Stade Reims
Kurs: 2.00
Analiza:
Zapraszam do Francji gdzie w tamtejszej Ligue 2 w 23 serii gier na Stade Auguste Delaune zmierzą się ze soba o ligowe punkty miejscowe Stade de Reims a w gości przyjedzie zespół Football Club Lorient-Bretagne Sud.
Gospodarze w tym sezonie ligowym w swoich 22 meczach zdobyli 53 punkty co daje obecnie lidera tabeli ligowej zaś goście plasują się na 6 pozycji we francuskiej Ligue 2 ze zdobytymi 37 oczkami w swoich 22 spotkaniach ligowych tego sezonu.
Stade Reims w tym sezonie ligowym u siebie 8 zwycięstw, remis oraz przegrana i bilans bramek 23-3 natomiast FC Lorient na wyjazdach 3 wygrane, 3 remisy oraz 4 porażki z bilansem bramkowym 15-17.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy wygląda że przewyższają ligowych rywali o co najmniej klasę i już obecnie mają 10 oczek przewagi nad 2 zespołem w tabeli ligowej do tego grają bardzo równo i skutecznie w przekroju całego sezonu ligowego u siebie strzelając swoim rywalom sporo bramek a goście groźniejsi są na swoim terenie i w delegacjach już tak dobrze się nie prezentują i moim zdaniem to spotkanie przegrają na Stade Auguste Delaune z bardzo dobrze dysponowanym Stade de Reims.
⛔ 100

saqrime 104

saqrime

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna
Godzina 21:00
Spotkanie Celta de Vigo - Betis Sewilla
Typ Remis (X)
Kurs 4.15
Bukmacher forBet
Wiele osób uważa, że faworytem jest Celta, mam odmienne zdanie na ten temat.
Będzie to wyrównane spotkanie, wskazuje na to wiele czynników. Gospodarze na swoim terenie nie zachwycają swoją grą, zdobyli zaledwie 12pkt (3 remisy 3wygrane 3 przegrane) Ich bilans bramkowy to 13:12
Betis gra w kratkę, ich obrona ma parę rzeczy do poprawy zaś drużyna potrafi zaskoczyć (np. mecz z Sevilla)
Celta zawsze miała problem z gośćmi, ostatnie 5 spotkań to 3 remisy i 2 wygrane Betisu.
Przewidywany wynik 1:1

⛔ 100

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Portugalia 2 liga
Spotkanie: Guimaraes II vs Covilha
Godzina : 16:00
Typ: wynik 0-0
Kurs: 8,5
Analiza:
Moze tutaj byc jakis remis , moze under jakis albo 0-0 .
Covilha ma dobra obrone i malo strzela.
U gospodarzy czesciej overki są , ale bym zaryzykowal tutaj under chyba.
Ciekawy byl tez ich pierwszy mecz w tym seoznie = 3 bramki padly w ostatnich 10 minutach gry .
Dodatkowo kursy sa bardzo ciekawe , szczegolnie ruchy w ostatnich godzinach.
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
17:00
Al Nasr - Al Jazeera
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,65
Buk: totolotek
Za kilka minut mecz w ZEA pomiędzy dziewiątym obecnie w tabeli Al Nasr, a piątym Al Jazeera. Dość wysoki kurs jak na over 2,5 gola w tej lidze. Obie ekipy dość słabo się spisują. Zwłaszcza Al Jazeera która zgromadziła tylko 18pkt w 13 meczach. A mają tam przecież Marokańczyka Bousuffę, Brazylijczyka Romarinho czy lidera strzelców z zeszłego sezonu i jednego z dwóch najlepszych ich piłkarzy Ali Makhboota. Więc bramki ma tam kto strzelać. W Al Nasr jest też znany Argentyńczyk Mauro Zarate, w ataku mają też Brazylijczyka Marceli który tam kilka bramek strzelił w tym sezonie. Stawiam dziś dość bezpiecznie w TD choć kusi trochę podwyższyć linię do 3,5. Kurs jest solidny a szanse uważam że spore na conajmniej trzy bramki.
⛔100

mcfly 110

mcfly

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Turecka
Godzina: 18:00
Spotkanie: Istanbul Basaksehir - Karabukspor
Typ: Istanbul -1.5 AH
Kurs: 1,42
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
  • Istanbul jest niepokonany w ostatnich 30 meczach u siebie.
  • Karabukspor przegrał ostatnie 7 meczy na wyjeździe.
  • Karabukspor w ostatnich 7 meczach na wyjeździe stracił co najmniej dwie bramki.
  • Karabukspor nie strzelił gola w 5 z ostatnich 7 meczy w lidze.

Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze. Na tym etapie sezonu wyglądają naprawdę solidnie, zarówno w ataku jak i obronie. Goście z kolei przechodzą bardzo ciężki okres. Klub jest w tarapatach finansowych, a kibice odwrócili się od zespołu. Jeżeli Istanbul nie zlekceważy tego spotkania albo nie będzie jakiegoś fixa to nie widzę opcji żeby Karabuk mógł w jakikolwiek sposób im zagrozić. Wydaje mi się że mecz zakończy się dwubramkową przewagą gospodarzy.
✅42

Otrzymane punkty reputacji: +20
C 274,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 18:00
Spotkanie: Panathinaikos - OLYMPIAKOS PIREUS
Typ: OLYMPIAKOS PIREUS
Kurs: 3.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Typ nie ukrywajmy, bardzo ryzykowny. ALE TO SĄ DERBY. Wielka Grecka bitwa o miano numer jeden w kraju.
Odwieczna rywalizacja. Tutaj nie ma odpuszczania. Każdy walczy na 200 %.
Szans upatruję w chwilowym dołku Panaty. Dwie porażki pod rząd w Eurolidze, następnie wymęczone zwycięstwo po dogrywce w lidze i ostatnio po dopiero po dogrywce ogranie Litwinów.
W lidze zajmują 1 miejsce, są bez porażki. Kiedy jak nie teraz porażka ? Olymp na pewno jest w stanie ich ograć. w Eurolidze sąsiadują ze sobą w tabeli, co dobitnie pokazuje, że tak na prawdę prezentują podobny poziom gry.
Poprzednie ich spotkanie zakończyło się niespodziewanym zwycięstwem Panaty na wyjeździe. Dzisiaj obejrzymy rewanż.
Spanoulis, Milutinov, McLean, Papapetrou, Papanikolau, Thompson, Printezis = zwycięski skład
A wieczorem grecka Zorba ????
Powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +15
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie B
Godzina: 20:30
Spotkanie : Ternana-Salernitana
Typ: ht/ft x/x
Kurs: 4,20
Bukmacher : Fortuna
Analiza :
Ternana połowę ze swoich 22 meczów zakończyła remisem. Dzisiaj spotka się z drużyną, która jeszcze częściej
kończy mecz bez wygranej, było ich 12.
Dzisiaj ciężko wskazać faworyta, bo Ternana radzi sobie ogólnie gorzej od dzisiejszego przeciwnika,
zajmuje 20 pozycję w tabeli, ale będzie w roli gospodarza. Salernitana trochę wyżej, bo 14.
Ternana wygrała w domu 3 z 11 meczów, takim samym bilansem może &quot;pochwalić się&quot; Salernitana, z tym, że na wyjeździe. Dlatego pasuje mi tu remis.
Szczerze? W życiu nie oglądałem żadnej z drużyn, nie oglądam też tej ligi i nie będę. Typ wyłącznie pod konkurs.
Do remisu dodaje ht/ft
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom