>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 28.11.2018 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - UK Championship 2018
Godzina: 20:30 CET
Spotkanie:
Mark Allen - Basem Eltahhan
Typ: Mark Allen Total Centuries: Over 1.5
Kurs: 2.47
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Allen zawsze miał dryg do wbijania wysokich brejków, ale ostatnio to już przechodzi samego siebie zbliżając się do poziomu O’Sullivana. Wygrywając niedawno International Championship wbił aż 14 setek (w 6 meczach) i zwykle były to okazałe podejścia z najwyższym brejkiem turnieju na czele (146, 142, 129, 127, 125, 120, 120, 119, 112, 108, 103, 102, 101, 101). W następującym po tym tygodniu pokazał że to nie był wybryk natury, bo w Champions of Champions wbił 6 setek w 3 meczach (140, 123, 119, 109, 102, 102). Daje to 20 setek w 9 meczach czyli średnio ponad dwie na mecz i liczę że dzisiaj podtrzyma tę serię. W UKC oczywiście gramy na dość długim dystansie do 6 wygranych frejmów, dzisiaj ma bardzo wygodnego rywala w osobie Eltenhana i wydaje się, że amator z Egiptu powinien być dawać masę dobrych szans na punktowanie dla Allena, a to ostatnio skutkuje wysokim i brejkami z jego strony. Przynajmniej 2 setki Irlandczyka wydają się zatem całkiem prawdopodobne.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅147

Otrzymane punkty reputacji: +23
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, Liga siatkówki kobiet
Spotkanie: Pałac Bydgoszcz - Bielsko-Biała
Typ: Bielsko Biała -1,5 seta
Kurs:
2,47
Godz: 18:00
Bukmacher: Fortuna

Przed nami mecz 6 kolejki Polskiej ligi siatkówki kobiet. Ja już pograłem wczoraj ten mecz ponieważ kurs na gości był ponad 2, dziś spore spadki i już są faworytkami co od samego początku wydawało mi się, że faworytkami być powinny.
Bielsko Biała po pierwszej porażce 2:3 z Kaliszem, następne 3 mecze to już zwycięstwa za 3 punkty natomiast gospodynie z Bydgoszczy po 3 porażkach z rzędu przyszły 2 zwycięstwa 3:2 z Piłą i 3:0 z Kalisz.
Jeżeli miałbym oceniać kadrę obu ekip to zdecydowanie wyżej cenię zespół z Bielska - oceniam je na jakieś 5 miejsce.
Stawiam dość odważnie, że Bielsko po raz 4 raz z rzędu zdobędzie 3 punkty ale powinny sobie poradzić z drużyną z Bydgoszczy.
⛔100

D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS » ITF MĘŻCZYŹNI » USA F34, SINGIEL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Alexis Gautier - Jumpei Yamasaki
Typ: 1
Kurs: 2,05
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Ostatni już typ w tym miesiącu. Dwa ostatnie fatalne typki. Jednak teraz liczę na przełamanie. Dla mnie faworytem jest Gautier zajmujący 882 w rankingu ATP.Jest to zawodnik bardzo techniczny ostatnio w niezłej w formie. NIe obca jest mu gra na hali. Gdzie jego bilans to 20/20 więc widać, że na swój młody wiek doświadczenie na hali już ma. Jego rywal zajmuje miejsce w rankingu 657. Jednak na hali grywa bardzo mało.Jego bilans to zaledwie 4/3. Bardziej preferuję grę na hardzie. Dla mnie decydujące znaczenie będzie miało doświadczenie i ilość rozegranych gier na tej nawierzchni dlatego stawiam w glorii zwycięscy Francuza. Pozdrawiam
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +23
taured 107

taured

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - klubowe ms
SpotkAnie - trento - sada
Typ:
trento 3:0
Kurs:
2.80
Godz: 17:30
Bukmacher: fortuna
  • Sada jest słaba i niegodna, nie ma kto ich ciagnac. Sander wczoraj nie widoczny inni skrzydlowi to albo ligowcy albo emeryci . Taki Leal by im się przydał ale go nie maja,
  • Rozegranie to tez już nie poziom Wiliama lub nawet Uriarte, teraz zostały już tylko warunki fizyczne ,
  • Kovacevic będzie pięknie obijał dryblasow z Brazylii , a szybcy wloscy Środkowi będą latać i blokować Evandro który leje przed siebie byle mocniej,
  • Presja będzie na Sadzie bo Trento ma jeszcze jeden mecz jakby co, a presja ta będzie raczej na minus na nich działać bo brak tam prawdziwego lidera który to uviagnie.

⛔100

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów UEFA
Godzina: 18:55
Spotkanie: Atletico - Monaco
Typ: X
Kurs: 8,15

Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Wczoraj mocno zastanawiałem się nad remisem Lyonu z Man City i niepotrzebnie odpuściłem, dlatego dzisiaj podobne odczucia spróbuję przemienić w wygraną. Wszędzie Monaco skazywane jest na porażkę, i to wysoko, co niewątpliwe wydaje się najbardziej prawdopodobnym scenariuszem. Liczę jednak na kilka czynników, które sprawią, że w meczu padnie remis. Oczywiście na pierwszym miejscu potrzeba szczęścia, ale znajduję też kilka innych racjonalnych powodów. Po pierwsze, Atletico ma bardzo komfortową sytuację w grupie, co przy słabszym przeciwniku może okazać się czynnikiem nazbyt &quot;rozluźniajacym&quot; czujnośc i koncentrację. Jeżeli Clubb Brugge nie wygra z Borussią, Atleti niezależnie od swojego wyniku będzie miało pewny awans - co prawdopodobnie nastąpi. W ostatniej kolejce zapewne powalczą korespondencyjnie z Borussią o pierwsze miejsce. Monaco natomiast jeśli myśli o grze w Lidze Europy, dzisiaj musi conajmniej zremisować, i liczyć że Bruggia nie wygra w Dortmundzie ( tam spodziewam się wyniku ok 2,3 do zera dla BVB). Zatem w grupie może być jeszcze ciekawie, o ile Monaco dzisiaj zrobi niespodziankę. Ostatnio w lidzę przełamali się wygrywając 1:0, zatem przerwali fatalną serię. Pora ogarnąć się w pucharach, okazja ku temu doskonała. W składzie oczywiście sporo nieobecnych, ale w Atletico nie zagra Costa, który robi niesamowicie dużo szumu w przodzie. Poza tym, jeśli Atletico gubi punkty, zazwyczaj remisuje, a zdarza się to d czasu do czasu. Liczę, że tak będzie dzisiaj.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Tottenham - Inter
Typ: x2
Kurs: 2,17
Godz: 21:00
Bukmacher: Totolotek
Cóż wczoraj zdecydowanie nie doceniłem Bayernu lub przeceniłem Benfikę i wyszło słabo. Oby dziś było lepiej. Wybrałem spotkanie Tottenhamu z Interem. Pierwszy mecz w Mediolanie przyniósł wiele emocji i ówcześni gospodarze w samej końcówce wyrwali zwycięsko. Inter w Lidze Mistrzów naprawdę dobrze się spisuje i udało im się nawet wyrwać punkty Barcelonie. Dziś kluczowy mecz w kwestii awansu do kolejnej fazy rozgrywek, a Tottenham pod dużą presją. Gospodarze mają też parę problemów z kontuzjami. Interowi wystarczy remis, może spokojnie naastawić się na grę z kontry, a ma kim to robić. Moim zdaniem kursy nie odzwierciedlają do końca aktualnej formy obu zespołów, bo Inter nie licząc wpadki z Atalantą prezentuje się solidnie. Ponad 2,00 na remis lub wygraną gości wygląda dość zachęcająco.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom