>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.09.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Galatasaray - Erzurum BB
Typ: X
Kurs:
5,50
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Jeżeli ten typ nie wejdzie to sensu już nie będzie miała dalsza gra w tym miesiącu. Ale według mnie szansa jest bo raz, że liga turecka jest dziwną ligą i tutaj niespodzianki są na porządku dziennym, dwa, że Galatasaray jest niepewne, wygrywają 3:0 z Lokomotivem u siebie by następnie w lidze przegrywać w takim samym stosunku ze słabą ekipą. Dzisiaj teoretycznie za rywala też mają słabą, a obecnie najsłabszą ekipę w tabeli, ale czasem to złudzenie i taki rywal okaże się ciężki. Presja po stronie gospodarzy bo 3 pkt to jest obowiązek, ale to nie znaczy, że będą albo się nie pomęczą. Oczywiście jakieś 3:0 czy 4:1 mnie nie zdziwi ale z drugiej strony jakieś 0:0 czy 1:1 też mnie nie zaskoczy. Mogą być rotacje bo w następnym tygodniu mecze LM, a w takiej grupie jakiej są szanse na awans są duże, dlatego kto wie czy to nie jest piorytet na pierwszą część sezonu. Cóż typ nie jest do grania za kasę ale na Galate też bym jakoś wiele nie postawił.
⛔100

G 211

gremik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia-Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie:Sheffield-Leeds
Typ:
1/+1,5
Kurs: 4,1
Bukmacher: Fortuna

Analiza: Witam.Lider jedzie na wyjazd i myślę że będzie im bardzo ciężko,Leeds nie gra w ostatnich meczach zbyt przekonywująco,ostatni mecz to porażka u siebie z Birmingham 1:2,Mateusz Klich który początek sezonu miał rewelacyjny i prowadził grę Leeds ,teraz już nie jest w takiej formie oraz nie jest już anonimowym zawodnikiem.Inne drużyny skupiają się bardziej na jego osobie i nie jest już tak łatwo kreować grę.Drużyna gospodarzy w ostatnim meczu ograła na wyjeździe Aston Villa 2:1 ,wcześniej przegrali na wyjeździe z Nottingham 2:1 ale po statystykach tak źle to nie wyglądało.Liczę że atut własnego booska i mobilizacja że grają z liderem spowoduje że wygrają 2:0.
⛔100

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna fortuna
2 liga francuska 9 kolejka gospodarze 19 miejsce (1-1-6 5:14 ) okopuja przedostatnie miejsce w tabeli
goście (3-2-3 8-8) 8 pozycja ,spadki u bukmacherów na Grenoble a także spotkania między tymi ekipami
0-1 i 0-2 przemawiają za gośćmi
✅165

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom