szkarlatny
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja - Ligue 1
Godzina: 20:30
Spotkanie: Guingamp - Marseille
Typ: over 3,5 kartki
Kurs: 1,78
Bukmacher: Unibet
Stawka: 2/10
Co przemawia za typem:
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
78
Godzina: 20:30
Spotkanie: Guingamp - Marseille
Typ: over 3,5 kartki
Kurs: 1,78
Bukmacher: Unibet
Stawka: 2/10
Co przemawia za typem:
- sędziuje pan Amaury Delerue, Francuz ma całkiem niezłą średnią 3,44 kartki/mecz, w tym sezonie prowadził już jeden mecz w lidze francuskiej i pokazał w nim 7 kartek, mam nadzieję że dzisiaj też będzie co najmniej 4 razy wyciągał kartki z kieszeni
- gospodarze powalczą dziś o swoje pierwsze punkty w tym sezonie, gdzie mają je zdobyć jak nie na swoim stadionie, na pewno będą mieć trudne zadanie bo za przeciwników mają Marsylczyków którzy na pewno są pokrzepieni po swojej pierwszej efektownej wygranej w ostatniej kolejce, uważam że gospodarze mają szanse coś dzisiaj ugrać gdyż jak wiadomo goście dość kiepsko spisują się na wyjazdach, będzie to spotkanie pełne walki, przypuszczam że będzie podobne do spotkania z 2 kolejki między Guingamp a Lyonem, myślę że przyjezdni namęczą się niesamowicie co będzie skutkować dużą ilością fauli, a sędzia już będzie wiedział co z tym zrobić
- jeśli chodzi o h2h to dość często taka linia była pokrywana w meczach tych drużyn, więc liczę że dziś będzie podobnie
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
78