>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 28.08.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
makaveli23 897,2K

makaveli23

Użytkownik
Tutaj podajemy typy
na środę - 28 Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

makaveli23 897,2K

makaveli23

Użytkownik
America Mineiro - Joinville
Typ: 2/2
Kurs: 5.00
Buk: bet365
Mamy tu mecz czarnego konia rozgrywek Joinville z America Mineiro. Dlaczego uwazam ich za czarnego konia rozgrywek Joinville? Poniewaz przed sezonem nikt nie sodziewal sie tak dobrej postawy ze strony malego osiedlowego kulbu Joinville, a teraz maja oni szanse powalczyc o Serie A... Brazylijskie Serie A. Jezeli wygraja ten mecz to automatycznie wskakuja na miejsce premiowane awansem! Motywacja zatem musi byc u nich sky high! A co u druzyny przeciwnej? America Mineiro zajmuje miejsce nizej i tez jezeli wygra to ma szanse na okupowanie do jakiegos tam czasu miejsca premiowanego awansem! Daje nam to otwarty mecz gdzie obie druzyny nie beda sie wstydzic zaatakowac od poczatku! Ja jednak upatruje wiekszych szans po stronie gosci, ktorzy sa w lepszej formie. Wygrali dwa mecze z rzedu nie tracac przy tym gola! America Mineiro natomiast nie jest w najlepszej formie. 1-2-2 w ostatnich 5 meczach i brak wygranej od 3 spotkan mówi nam wszystko. W dodatku w tym meczu beda oni miec wiecej problemow jesli chodzi o absencje zawodników. Nie zagraja obroncy Jailton (10/0), Danilo (16/0), pomocnik Doriva (16/1) i jeden z najlepszych napastnikow Tiago Alves (7/2). Jednak o te absensje nie musza sie martiwc bo inni zawodnicy rowniez potrafia strzelac, jak chocby pomocnik Williams (16/6 goli) ktory ma sie dobrze i w tym spotkaniu zagra. U gosci tylko jedna wazna kontuzja obroncy Rafael Souza (12/1). All in all polecam typ na wygrana gosci DNB lub tez z podporeczka x2, ja jednak czuje ze Joinville znow wygra do przerwy i na koniec jak w poprzednich dwoch meczach @ 5.00.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Brazylia Seria B
Spotkanie:ASA-Figueirense
Typ: wygra ASA w przypadku remisu zwrot( 1 DNB )
Kurs:1.50
Bukmacher: bet365

Po 17 kolejkach ASA zajmuje 13 miejsce ale za plecami wciąż ma konkurencje która jest tuż tuż i aby się utrzymać musi walczyć o każdy punkt. A dzisiaj ma duże szanse na ich zdobycie . ASA u siebie gra w kratkę chociaż trzeba przyznać że dwa ostatnie mecze to zwycięstwa i to bez straty gola. Dużym plusem dla dzisiejszych gospodarzy jest powrót do składu na ten mecz dwóch kluczowych zawodników Didira pomocnik który często dogrywa ta ostatnią piłkę (10/1) no i snajper jakim nie wątpliwie jest Lucio Maranhaio tylko w 7 spotkaniach &quot;pykną &quot; 5 bramek. Goście w tym meczu mają zgoła odmienna sytuację zostali wy kartkowani i tak za czerwień pauzuje Rodrigo (pomocnik)Welington Saci ( obrona)Ricardinho ( ważny napastnik) Nem ( pomocnik podstawowy skłąd) i Andra Rocha ( bardzo ważny obrońca) dodatkowo wciąż kontuzjowani są Thiego ( obrońca) i Magrao( pomocnik). Wartym odnotowania faktem są ostatnie pojedynki obu klubów. Goście będąc na 8 pozycji w tabeli ostatni mecz wygrywają u siebie z Oeste 3-0 ( pierwszy mecz nowego trenera) ale wcześniej przegrywają na wyjeździe z ABC 3-2 czyli z ostatnią drużyną tabeli dla której było to dopiero 2 zwycięstwo! ASA zaś u siebie podejmując tydzień temu ABC pewnie wygrało 4-0. Wiadomo goście po serii niepowodzeń mają nowego trenera, ale wątpię aby w sytuacji kiedy to przeciwnik zostaje wzmocniony o swoich najważniejszych zawodników sam będąc dotkliwie osłabionym i mając tak krótki czas, zdołał poukładać drużynę na tyle by dzisiaj wygrali.
✅ 50

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna J-League
Spotkanie - Yokohama F. Marinos : Urawa Red Diamonds
Typ - Urawa Red Diamonds
Kurs - 3.40
Buk - Bet365
Analiza :

.. no to znowu trzeba spróbować z J-League , tym razem mecz na szczycie pomiędzy Yokohamą a Urawa , gospodarze po ostatniej porażce stracili fotel lidera co prawda mają tyle samo pkt co Hiroshima jednak gorszy stosunek bramkowy obie drużyny mają po 44 pkt no a 3 miejsce zajmuje Urawa z 1 pkt straty tak więc w tym sezonie dosyć ciekawie jest w J-League , wiem też z doświadczenia że dosyć trudno też typować takie spotkania ja jednak spróbuję tak więc zaczynamy dlaczego typuję zwycięstwo gości . Urawa po fatalnym początku drugiej części sezonu i paru porażkach teraz chyba weszła na odpowiedni tor i popatrzmy na ostatnie 5 kolejek bilans 4-0-1 i bramki 11:7 ( te strzelone mogą cieszyć ) ta jedyna porażka to w meczu wyjazdowym z Nagoyą gdzie tak po prawdzie za dobrze im nie idzie , jeżeli chodzi o gospodarzy to nie powiem oni też w dobrej formie ( inaczej by nie byli tak wysoko w tabeli normalne ) i ostatnie 5 kolejek w ich wykonaniu to 3-1-1 i 8:5 , ostatni mecz jak już wspomniałem to porażka na Kashima A. 2:1 jest jeszcze coś ważnego otóż Yokohama u siebie jeszcze nie przegrała ani jednego spotkania ich bilans to 6-5-0 i bramki 19:12 , jeżeli chodzi o Urawę to wyjazdy 6-2-3 i bramki 19:15 w/g mnie dosyć dobrze , no ale za moim typem przemówiła statystyka H2H popatrzmy ogólnie wygląda to remisowo 14-6-14 i 44:38 ale na terenie Yokohamy 4-2-10 i bramki 11:19 natomiast na terenie Urawy 4-4-10 i bramki 19:33 na korzyść Yokohamy i widzimy że w tej parze przeważnie wygrywa ta drużyna która jest gościem zresztą pierwszy mecz w tym sezonie to potwierdza bo Yokohama wygrywa 3:2 tak więc idę za historią i stawiam na Urawę ! Pozdrawiam !
⛔ 100

G 14

gol

Użytkownik
Dyscyplina- Piłka nożna 4 runda. Eliminacje do Ligi Mistrzów- rewanż
Spotkanie- Celtic Glasgow: Szahtior Karagandy
Typ- Awans Celtic
Kurs- 1.85zł
Buk- Bah
Analiza:
Co z tego że goście z Kazachstanu wygrali u siebie i to aż 2:0. Zauważyłem że już pewni typerzy z tego forum postawili na awans gości. Nie wiem po co ale ok... . Nie udało sie mistrzowi Polski Legi a uda się ekipie z Kazakstanu, z ligi o której mało kto słyszał kto nie interesuję się bukmacherką. Albo wnikliwie śledzi rozgrywki na świecie. Bądźmy poważni. Teraz co do rewanżu. Uważam że Celtic wyciągnął poważne wnioski ze swojej rażącej niefrasobliwości i podejrzewam że może być śmiało taki scenariusz jak w dzisiejszym meczu na Łazienkowskiej, z tym że to gospodarze będą strzelać. Ja wyobrażam sobie to w ten sposób. Celtic według zasady wszystko albo nic, rzuci się od pierwszych minut na Kazachów, strzeli szybko bramkę później drugą i kto wie czy już na przerwę nie będą schodzić z wynikiem dającym im awans. Tak więc zachęcam do szybkiego pobierania kursu na gospodarzy bo kto wie czy nie zmaleją przed meczem. Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów! ????
✅ 85

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Spotkanie: Celtic Glasgow - Shakhtar Karagandy
Typ: HT/FT X/1
Kurs: 4,59
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
I po raz kolejny ta jakże szczęśliwa dla mnie kombinacja, która mam nadzieję znowu mnie nie zawiedzie.
Sprawa jest prosta i wszystkim wiadoma - Celtic zrobi wszystko aby awansować do Ligi Mistrzów czyli odrobić dwu bramkową stratę z Kazachstanu. Co do wygranej to bezsprzecznie Szkoci są drużyną lepszą i nie mam wątpliwości, że to spotkanie wygrają. Ale czy awansują to nie już nie wiem tak jak to czy będą w stanie już w pierwszej połowie przedostać się przez zapewne ustawiony na 16-stce swojego pola karnego autobus zespołu Shakhtara.
Ważne w tym typie jest to, że wszyscy piszą, iż Celtic od razu rzuci się na rywala i już do połowy odrobi straty. Oj uważałbym z tym bo nie za bardzo mogą się otworzyć tak na maxa, przecież wystarczy 1 strzelona bramka przez Kazachów i do awansu potrzebne będą aż 4 gole drużyny z Glasgow ! A chyba pamiętają jeszcze pierwszy mecz i to jak przez 10 minut tak niesamowicie napierali na zespół Shakhtara i równie niesamowicie zostali skarceni.
Taktyka Kazachów będzie prosta: jak najdłużej nie stracić bramki a jak się coś uda to ukłuć z kontry lub stałego fragmentu gry. Myślę jednak, że o ile w pierwszej połowie będą mieli jeszcze siły realizować założenia taktyczne tak w drugiej z nich opadną i Celtic spokojnie potwierdzi wyższość swoich umiejętności piłkarskich. Czy to starczy do awansu?? Szczerze powiem: nie wiem.
Do tego dodaje, że buki strasznie nie doceniają drużyny z Karagandy a już BAH całkowicie oferując nam na taką kombinację bardzo zawyżony kurs w stosunku do innych bukmacherów. A więc spróbujemy to wykorzystać. Powodzenia !
⛔ 100

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Spotkanie: Celtic Glasgow - Shakhtar Karagandy
Typ: Celtic handicup 0:1
Kurs: 1,6
Bukmacher: Bwin
Tak wiem, większość uważa że awansuje drużyna Karagandy, bo waszym zdaniem pokazała się z dobrej strony. Moje zdanie jest całkowicie odmienne, mecz oglądałem i miałem wrażenie, że coś jest nie tak - tak jakby Celtic nie chciał wygrać, może byli zaskoczeni postawą Kazachów ? Wiem jedno Celtic to drużyna lepsza, Karagandy nie ma prawa zagrać w LM. Celtowie nie mają przeciwnika w lidze, nikt tej ligi nie chce oglądać, a co za tym idzie pieniądze są tylko w LM i trzeba je zarobić. Celtic uderzy bardzo szybko i zgniecie przeciwnika, tutaj nie będzie jakiś kalkulacji o strachu straty bramki przez Celtic. Będzie ostra jazda w ich wykonaniu, a ich stadion w LM to twierdza, polegała tu już m.in Barcelona i inne topowe drużyny, co pokazuje jakim talizmanem jest stadion w Szkocji. Nie daje na awans, bo może być dogrywka i nie mam zamiaru denerwować się podczas karnych, w razie jakiejś wpadki 3-1 daje nam wygraną, ale moim zdaniem Karagandy nie strzelą gola, chyba że bardzo wysoko będzie prowadzić Celtic.
W kontekście środowego meczu z Szachtiorem przytacza się pamiętną rywalizację z Armedią Bratysława. Celtic, mimo pięciobramkowej porażki na Słowacji, był o krok od odrobienia strat w rewanżu. Ostatecznie wygrał &quot;tylko&quot; 4:0. W przypadku utraty gola na Parkhead, Celtic znalazłby się jednak w tragicznym położeniu. The Bhoys do awansu potrzebowaliby wówczas aż czterech bramek.
Proponowany wynik to 3-0. Kurs z handi biore z pocałowaniem ręki. Jeśli ktoś ma jakieś obawy niech dokłada zwycięstwo Celticu za 1,2 i podbija AKO, awansu nie polecam za handicup mamy już przyzwoity kurs.
✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +2
maer 347K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Spotkanie: NK Maribor - Plzen
Typ: 2
Kurs: 2.15
Data: 28.08.2013
Godzina: 20.45
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na drugi mecz IV rundy Eliminacji do Ligi Mistrzów.
W meczu staną przeciwko sobie NK Maribor oraz Plzen.
W pierwszym meczu tej rundy granym w Czechach padł wynik 3:1 dla Plzen.
NK Maribor zaczął swoją tegoroczną przygodę z Ligą Mistrzów od II rundy i kolejno wyeliminował maltańską Birkirkarę oraz cypryjski Apoel.
Plzen natomiast pokonał Zeljeznicar z Bośni i Harcegowiny oraz bardzo łatwo rozprawił się z estońskim Kalju.
Mój typ to dwójka, we wcześniejszej rundzie Maribor wyeliminował niby lepszy Apoel ale tylko lepszym remisem bo strzelili bramkę na wyjeździe a z Plzen już to nie przejdzie bo przegrali 3:1 w Czechach oraz dlatego że czeska drużyny w tym sezonie Eliminacji Ligi Mistrzów na wyjazdach strzela minimum dwie bramki, moim zdaniem Plzen wygra ten mecz.
✅ 115

piotrex 36

piotrex

Użytkownik
Spotkanie: Celtic Glasgow - Shakhter Karagandy
Typ: Awans Shakhter
Kurs: 1,847
Bukmacher: PinnacleSports
W Kazachstanie Celtic nie umiał sforsować defensywy gospodarzy, gospodarze wyprowadzali groźne kontry, często doprowadzali do groźnych sytuacji pod bramką rywala czy to przy rzutach wolnych, rożnych, czy nawet wyrzutach z autu - gdzie jeden z zawodników Shakhtera posyłał długie piłki w pole karne strzeżone przez Forstera. Kazachowie w tym spotkaniu zagrali rozsądnie taktycznie, dobrze się bronili, a następnie wyprowadzali groźne kontry. Dziś będzie podobnie i priorytetem dla nich będzie solidna gra w destrukcji.
Moim zdaniem w dzisiejszym spotkaniu wystarczy, że padnie jedna bramka dla gości i sprawy awansu będą przesądzone, dlatego fajnym typem jest także gol gości przed 79:00 @ 2.62 w Bet365
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
28.08.13 / 20:45
Piłka nożna, el. LM
Celtic Glasgow - Shakhtar Karagandy
Typ: Powyżej 4,5 bramek
Kurs: 5,00
Buk: Sportingbet
Szczerze mówiąc w awans Celticu nie bardzo chcę mi się wierzyć, no ale postanowiłem przetestować co ta drużyna jest warta. Dużo się pisało, że Celtic to już nie ta ekipa co kiedyś, zgadzam się, więc nie będę powtarzał argumentów na temat ich słabości, skupie się na mocnych stronach. Szkockie drużyny to od zawsze ekipy głównie swojego podwórka, to samo jest z Celtami. Dominowali w pierwszym meczu, ale nic z tego nie wynikało, poszły dwie kontry i fakt jest taki, że Shakhtar ma na wyciągnięcie ręki Ligę Mistrzów. Rewanż będzie swoistym testem męskości dla Szkotów. Albo mają jaja i ruszą na Kazachów jak William Wallace w Braveheart na Anglików, albo odpadną po przeciętnym underowym meczu stając się pośmiewiskiem na skalę europejską. Ambicji i woli walki chyba mimo wszystko im nie zabraknie także stawiam bardziej na ten pierwszy scenariusz. Co do Karagandy to jest to bez wątpienia rewelacja tych eliminacji, odprawili BATE, w trzeciej rundzie za rywala mieli słabe Skenderbeu, sprawę awansu załatwili u siebie 3:0, ale w rewanżu mieli w pewnym momencie mokro przegrywając po pół godzinie 0:3. Albańczykom zabrakło doświadczenia i dali sobie wbić dwie bramki, jednak mimo wszystko Skenderbeu a Celtic to inna para kaloszy. Skoro Albańczyków było stać odrobić całą stratę z pierwszego meczu w pół godziny, to tym bardziej Szkotów powinno być stać na podobny wyczyn i dołożenie jeszcze kilku bramek z nawiązką. Kazachowie nastawia się tu przede wszystkim na obronę i groźne kontry, jeśli któraś z nich im wyjdzie to tym lepiej dla overa. Celtic pod presją czasu będzie musiał się wyraźnie odsłonić. Charakteru szkocki zespół mimo wszystko chyba nie stracił, może są słabsi niż kiedyś, ale powinni ruszyć ostro do boju. Ten mecz będzie dla nich testem, albo rozniosą w proch i pył rywala, zapewnią sobie CL i oszczędzą europejskim gigantom wyczerpujących podróży do Kazachstanu, albo pogrążą się w swoim marazmie już całkowicie, bo od czasu degradacji Rangersów ten zespół z roku na rok staje się coraz słabszy. Liga Mistrzów to dla niego jedyny ratunek, w przeciwnym razie Szkoci znikną na dobre z europejskiej elity.
⛔ 100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA US OPEN
Spotkanie: Suarez - Vandeweghe
Typ: over 19 games
Kurs: 1,63
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: No to po overach panów bierzemy się za kobiety. Mecz wracającej do dobrej formy Coco ze &quot;ślicznotką&quot; z Hiszpanii. Wg mnie ten mecz ma wielkie szanse zakończyć się po długiej 3 setowej walce. I nie ma co się sugerować &quot;rowerem&quot; na jaki wsadziła Carla w 1 rundzie Lauren Davis. Bo Lauren to zwykły &quot;przebijak&quot;, klasyczna &quot;ściana&quot;. Jak ma dzień to potrafi &quot;zamęczyć&quot; niejedną rywalkę, ale 2 dni temu z Carlą zagrała na fatalnym poziomie (mnóstwo UE i fatalny serwis) i skończyło się demolką, czymś czego raczej Carla nie funduje swym rywalkom. Gra Coco opiera się na zupełnie innych atutach (ma lepszy serwis gra bardziej agresywnie) i tutaj jestem przekonany, że Carla będzie musiała sporo się namęczyć by wygrać (o ile jej się to w ogóle uda choć kursami buki ją faworyzują bardzo mocno). To ledwie 7 gemów jakie musi ugrać Coco do zwrotu a nie tak dawno 7 gemów ugrała z Carlą Ishizu (totalny no name) a 8 Hampton. Poza tym Carla ma to do siebie (zresztą jak większość zawodniczek WTA), że ma strasznie długie przestoje. Co prawda trzeba jej oddać, że mimo postury &quot;mikrusa&quot; naprawdę potrafi &quot;przyje..&quot; potężnego winnersa. Jednak liczę na to, że Coco ze swoim umiejętnościami, motywacją (wiadomo jak nakręceni są tenisiści i tenisistki z USA gdy grają na Flushing Meadows) spokojnie wygra minimum 8 gemów, a może nawet pokusi się o seta.
zwrot 0

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Kobiet
Spotkanie: Japonia - Włochy
Typ: Japonia
Kurs: 1,99
Pierwszy mecz dla obu drużyn na turnieju finałowym Grand Prix . Gospodynie turnieju bardzo ładnie poczynały sobie w fazie grupowej o czym przekonała sie nasza drużyna w Płocku przegrywając 0-3. Dla Japonek to będzie wążny turniej graja u siebie i celem jest miejsce na podium. Trener Japonek zaczyna odmładzać skład z coraz lepszym skutkiem. W eliminacjach wygrane między innym z Turcją , Niemcami to niezłe wyniki chociaż Japonki nie mierzyły się z najsilniejszymi zespolami ich gra wygladała nieźle. W drużynie liderkami są Ebata , Shinabe oraz Kimura. Coraz lepiej na rozegraniu radzą sobie z młodą rozgrywająca Miyashitą. Na zmianach ciekawie graja Nagaoka ora Kawashima oraz Ishii. Do tego należy dodasć rewelacyjną obrone Japonek to naprawdę już dobry zespó. Natomiast Włoszki rownież w przebudowie w eliminacjach Grand Prix podobne zwycięstwa nad Turcją oraz Niemcami. Naliderke drużyny wyrasta Diouf dobrze gra Bosseti. Mimo wszystko młoda drużyna Włoska nabiera doswiadczenia jednak moim zdanie mdzis doświadczenie i atut własnego boiska będą ważne dlatego dziś stawiam zna wygrana gospodyń.
✅ 99

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 24

miloszf

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Japonia, J-League (28/08/13, 12:00)
Spotkanie: Kawasaki Frontale - Omiya Ardija
Typ: over 2.5
Kurs: 1,529
Analiza:
Witam z samego rana. Dziś uszykowałem dla was typ z japońskiej ekstraklasy, czyli J-League. Spotykają się dwie skrajnie ofensywne drużyny: Kawasaki Frontale (gospodarze) i Omiya Ardija (goście). Według statystyk spośród 22 rozegranych już meczów przez gospodarzy aż 18 (!) kończyło się wynikiem trzy- lub więcej bramkowym. Strzelili do tej pory 46 bramek , a stracili 41 bramek, co daje bardzo wysoką średnią goli padających w meczu (w zaokrągleniu aż 4) . Goście, czyli drużyna z Saitamy również nie próżnuje . Na 22 mecze z ich udziałem, 15 kończyło się wynikiem pokrywającym mój dzisiejszy typ (over 2.5) , a średnia ich bramek wynosi 2,9 gola/mecz . Moim zdaniem ten typ jest warty uznania i w sam raz do jakiegoś przyjemnego dubla . Pozdrawiam . :cool:
✅ 52,9

Otrzymane punkty reputacji: +8
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP US Open
???? Blake J. - Karlovic I.
Blake J. -1 gem ::: 2,02 ::: Pinnacle ::: 3/10

Blake James na konferencji prasowej ogłosił, że dla niego to będzie ostatni turniej w karierze. Chce więcej czasu poświęcać rodzinie, a czas leci nieubłaganie na jego niekorzyść. Dlatego też gram na jego zwycięstwo, na pewno w ostatnim turnieju będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony. Mecz powinien być długi i wyrównany, obaj zawodnicy są z tego samego rocznika 1979. H2H 3:6 na korzyść wielkiego Chorwata, a pierwszy raz spotkali się na kortach 13 lat temu, warto dodać, że ich mecze najczęściej były długie, 3 setowe lub więcej. Karlovic przed US Open Series wygrał turniej w Bogocie, ale uważam to tylko za jednorazowy występek i &quot;turniej sezonu&quot; tak jak w przypadku też innych tenisistów jak np. Pella w Dusseldorfie, Bautista-Agut w Chennai itp. Ivo grał tutaj od kwalifikacji które przeszedł dość gładko, ale poziom zawodników był tam najniższych lotów i w porównaniu z Blakiem jego przeciwnicy wypadają naprawdę blado. Wierzę to, że Blake przed własną publicznością na turnieju kończącym jego karierę da z siebie wszystko i ostatecznie wygra mecz.
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia Capital One Cup
Spotkanie: Watford - Bournemouth
Typ: over3.5
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Godzina: 20:45
Na wejściu chcę zaznaczyć że typ jest dosyć ryzykowny, ale też bardzo prawdopodobny.
W Championship 10 sierpnia na inauguracje Watford rozgromił beniaminka 6-1. Mimo wysokiej porażki Bournemouth grało całkiem dobry football, nastawili się ofensywnie i zapłacili za to wysoką cenę. Wynik nie odzwierciedla do końca przebiegu meczu.
Watford jest jednym z kandydatów do awansu w lidze jak w zeszłym sezonie, Zola zmontował bardzo ciekawą grająca miło dla oka i ofensywnie drużynę.
Dzisiaj na pewno trochę pomieszają składem, sporo młodych zawodników pojawi się na ławce i mogą wejść na boisko w drugiej części przy prowadzeniu.
Odpuszczenie pucharu ze strony Watford wydaje się mało prawdopodobne, zapowiadają wygraną i w kolejnych rundach chcą zmierzyć się z drużynami z Premiership.
W poprzedniej rundzie Watford pokonali na wyjeździe 3-1 Bristol Rovers z League Two (4 liga). W lidze są bez porażki, 2 wygrane i 2 remisy, ostatni 1-1 z Nottingham u siebie.
Bournemouth jest typowym beniaminkiem swojego boiska, w lidze wygrali na swoim obiekcie z Wigan 1-0 i z Charlton 2-1, w poprzedniej rundzie pucharu wygrali też u siebie minimalnie 1-0 z Portsmouth (obecnie po kłopotach finansowych League Two). Zupełnie inne oblicze drużyna prezentuje na wyjazdach, wspomniane 1-6 z dzisiejszym rywalem i w ostatniej kolejce również wysoko 1-5 z Huddersfield.
Trener Eddie Howe przed meczem mówi że nie będzie chciał się za wszelką cenę zemścić za ostatnia wysoka porażkę, zdaje sobie sprawę że będzie ciężko i zamierza wprowadzić trochę zmian w pierwszej jedenastce.
Uważam że beniaminek nie będzie umierał za puchar, wiedzą że czeka ich walka o utrzymanie i to będzie priorytetem na ten sezon.
W dzisiejszym meczu nie zagra kontuzjowany pomocnik E. O&#39;Kane (2/0).
Słaba gra na wyjazdach gości, spore oczekiwania gospodarzy w pucharze, wynik może nie będzie tak wysoki jak ostatnio ale liczę na minimum 4 gole.
Do gry również Watford i over2.5 @2.20.
⛔ 100

1 2

1975

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, IV runda kwalifikacji LM
Spotkanie:Real Sociedad - Lyon
Typ: 2
Kurs: 4,00
Bukmacher: Betclic

Interesująco zapowiada się nam rewanżowy pojedynek IV rundy eliminacji do Ligi Mistrzów w którym to zagra Real Sociedad (Esp) - Lyon (Fra).
Pierwsze spotkanie klub z Hiszpanii wygrał 2:0 z klubem Francuzkim.
w moich oczach wygląda to następująco.
W I połowie powinien paść co najmniej 1+ dla Lyonu i zrobi się bardzo nerwowo na boisku tych najbardziej prestiżowych rozgrywek piłki nożnej. Lyon według mnie będzie chciał coś udowodnić przez 90 min i tego meczu nie przegra a jedynie pokaże kibicom że poprzedni mecz to wypadek przy pracy. W poprzednim meczu zadecydował szybki gol (Griezmann 17 min) a po (Seferović 50 min.) i red card Bisevac`a (75) było już po ptokoch.
Dziś niby Real Sociedad jest faworytem i myślę że tak jest ale tylko do awansu.
Dziś zobaczymy sporo kartek (więcej niż w poprzednim) i dwie bramki Lyonu bo przecież Johan Gourcuff i Alexandre Lacazettef będą głowić się i troić.
Jak będzie zobaczymy. Dla mnie to 1:2 Lyonu.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Korea Płd., K-League
Spotkanie: Seoul - Jenbouk
Typ: over 4.5
Kurs: 5.00
Buk: bet365
Godz. 12:30
Analiza:
Decydujący monet w walce o tytuł mistrzowski w Korei Południowej do końca rywalizacji pozostały nam tylko dwie kolejki.
Zespół gospodarzy nie liczy się w walce o tytuł ale walczą o wicemistrzostwo oraz grę w Azjatyckiej Lidze Mistrzów jak na razie są na najgorszym czwarty miejscu które nie daje nic, ale do wicelidera tracą tylko dwa oczka i jeśli dziś wygrają przeskoczą go w tabeli. Trzecie miejsce które także daje puchary zajmują Ulsan które ma tyle samo punktów (lepszy stosunek bramek) który gra dziś z liderem. Seoul ma mocny atak 42 bramki zdobyte (trzeci najlepszy wynik) i słabą obronę 30 bramek straconych. U siebie grają ofensywnie i świetne przegrali tylko raz, trzy razy remisując i wygrywając ośmiokrotnie, bramki rewelacja 28:14. Meczu u siebie w lidze nie przegrali od Marca a ostatnio dali sobie dwie bramki strzelić ostatniemu zespołowi ale sami strzelili trzy to tylko dobitnie pokazuje ofensywny styl i słabą grę w destrukcji.
Drużyna goście tak jak wspomniałem to wicelider który ciągle ma szansę na tytuł mistrzowski ale musi wygrać dwa ostatnie spotkania i liczyć na wpadkę lidera która może przyjść dzisiaj gdyż gra on z trzecim zespołem który też ma matematyczne szanse na tytuł. Goście są najbardziej ofensywnie usposobionym zespołem w lidze 47 bramki zdobyte oczywiście jest najlepszym wynikiem ale 32 stracone nie stawiają defensywy w najlepszym świetle gorzej tylko w tej formacji spisują się ostatnie cztery zespoły. Dobra informacja to na wyjazdach zarówno więcej strzelają jak i tracą 6-3-3, bramki 25:18.
Obu drużyną remis tutaj nic nie daje trzeba zaatakować i jeśli padnie tutaj szybko bramka dla którejkolwiek z ekip możemy być świadkami wysokiego overa. Dodając do tego świetne ataki obu zespołów oraz bardziej ofensywny styl w rolach jakich dziś występują, plus jeszcze najgorsze defensywy z czołówki ligi powinno być tu overowo.
⛔ 100

S 0

stosiu1

Użytkownik
Spotkanie:AC Milan - PSV Eindhoven
Typ: 1
Kurs: 1.57
Bukmacher: BET365
Analiza:
To moja pierwsza analiza więc proszę o wyrozumiałość ????
Mecz ten został okrzyknięty hitem kwalifikacji LM, jest to jedyna para zespołów, w której obie drużyny w przeszłości zdobywały LM. Milan to Milan Ligę Mistrzów ma we krwi, skład może już nie ten ale na pewno atut własnego boiska bardzo pomoże Milanowi. Milan w ostatnim meczu nie zachwycił, muszę przyznać że oglądałem meczu, drużyna z Mediolanu grała tragicznie, Hellas Verona była stroną dominującą, Milaniści przeważali tylko w pierwszych 20 min. Pierwsze spotkanie w Eindhoven było natomiast dosyć wyrównane, kiedy przeważało PSV Milan strzelił gola, kiedy natomiast przeważał Milan to PSV zdobyło bramkę. W Milanie na pewno mocnym punktem będzie Abbiati, świetnie bronił w Veronie w Eindhoven co prawda zawalił bramkę aczkolwiek moim zdaniem grał dobrze. Obrona Milanu to na pewno szybkie prawe skrzydło Abate który także jest &quot;w gazie&quot;. Środek to z pewnością duet Mexes-Zapata, na razie Francuz jest mocniejszym punktem obrony niż Zapata. W pomocy w tym sezonie tak jak i zeszłym miał rządzić Montolivo lecz na razie jest kompletnie bez formy. Z przodu moim zdaniem na 100 % zagraja El Shaarawy oraz Balotelli trzecim napastnikiem będzie Niang, Robinho lub Boateng.
PSV w zeszłej kolejce dosyć niespodziewanie zremisowało z Heracles Almelo. Nie zmienia to jednak faktu że w Eredivise idzie im jak na razie świetnie, zajmują po 4 meczach 2 miejsce z 3 wygranymi i jednym remisem. 12 bramek strzelonych i tylko 3 stracone to bardzo dobry wynik jak na tak młodą drużynę. Właśnie czy nie za młodą? Większość składu to bardzo młodzi piłkarze. Być może zagra 17 letni Zakkaria Bakkali, który jest kolejnym wielkim talentem rodem z Belgii.
Podsumowując myślę że Milan, który także znacznie odmłodził skład wygra to spotkanie, PSV może nie wytrzymać presji tego pojedynku. Drużyna Allegriego po prostu musi wygrać gdyż LM to potężny zastrzyk pieniędzy bez którego niestety Milan w Serie A może nie zająć nawet miejsca w pierwszej 4 po prostu potrzebują transferów.
✅ 57

D 0

dziatulek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, IV runda kwalifikacji LM
Spotkanie:Real Sociedad - Lyon
Typ: 2/2
Kurs: 5.8
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza:
Pierwszy mecz świetnie ułożył się dla Realu, szybko strzelona bramka, kontrola meczu i na koniec jeszcze czerwona kartka dla przeciwnika. Obie drużyny są maja podobny potencjał, o wyniku zadecyduje dyspozycja dnia. Lyon sezon zaczął bardzo dobrze od serii wygranych, dopiero w ostatnich dwóch meczach dwie porażki. Myślę, że Lyon podejdzie do tego meczu bardzo zmobilizowany i już w pierwszych minutach rzuci się na rywala, bo bronić już nie ma czego. Jeżeli uda się im strzelić bramkę przed przerwą sprawa awansu będzie otwarta. Reasumując przy dużym zaangażowaniu i odrobinie szczęścia Lyonu typ 2/2 jest prawdopodobny.
⛔ 100

J 0

jimi1

Użytkownik
28.08.13 / 20:45
Piłka nożna, el. LM
Celtic Glasgow - Shakhtar Karagandy
Typ:2 drużyna strzeli bramkę
Kurs:2,25
Buk: Betclik
Witam
Nie oszukujmy sie Celtic to nie jest już ta drużyna co przed rokiem, która potrafiła pokonać Barcelone.Gospodarze aby marzyć o awansie muszą w tym meczu rzucić się na rywala od pierwszych minut a to oznacza ,że drużyna przyjezdnych będzie miała dużo okazji do kontrataków a jak widać goście potrafią grac na wyjazdach i strzelać bramki.Drużyna z Karagandy to nie są już chłopcy do bicia i postarają się o sprawienie miłej niespodzianki jaką jest awans do Ligi Mistrzów. .Uważam że gości stać na strzelenie przynajmniej jednej bramki i kurs jak najbardziej do tego zachęca.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom