>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 28.08.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie:Celtic - Szachtior
Typ: Over 5.0 (azjan) kartek
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365

Blisko sensacji bo ewentualny awans kazachskiej drużyny tak trzeba nazwać. Po wygranej u siebie 2:0 Szachtior jedzie do Szkocji bronić wyniku a gospodarze zapewne od początku będą szturmować bramkę rywala choć trzeba dodać, że Celtic nie jest tak mocny jak jeszcze niedawno. W tym meczu widzę dużą liczbę kartek bo zapowiada się mecz walki i nerwów. Kazachska drużyna będzie zmuszona często do faulowania bo mecz powinien wyglądać tak, że to Celtic będzie przy piłce głównie. Nerwy pewnie nieraz puszczą też Brytyjczykom, którzy grają ostro a czas nie będzie leciał na ich korzyść bo moim zdaniem gospodarze nie strzelą szybko dwóch goli. Jak to przy okazji dwumeczów będzie też granie na czas drużyny, która będzie miała korzystniejszy wynik. Zastanawiam się też jak podołają psychiczne piłkarze drużyny z Kazachstanu bo jednak presja i stawka jest olbrzymią i pytanie czy sobie z nią poradzą. Przewiduję ostry mecz walki i kartki powinny się posypać. W ostatnim meczu Celticu u siebie w eliminacjach do LM z Elfsborgiem kartek było aż 8! Ze strony gości pięć i dla Celticu trzy. I tym razem powinno być podobnie bo stawką awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Sędzią tego meczu będzie Svein Moen ze Szwecji. W Szkocji liczą, że nie ukarze Szkotów za wyeliminowanie szwedzkiej drużyny w poprzedniej rundzie - żartując.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna : Champions League - kwalifikacje
Spotkanie - Real Sociedad San Sebastian - Olimpique Lyonnais
Typ - Awans Olimpique
Kurs - 11.0
Buk - Bet365
Analiza :
Mecz już dziś poruszany w poprzednich postach. Niewątpliwie faworytem do awansu są Hiszpanie. Świetna zaliczka (2-0) i własny stadion to niewątpliwe atuty. Pierwszy mecz był bardzo wyrównany (12:11 w strzałach; 7-6 w rzutach rożnych), i mógł się skończyć innym wynikiem. Lyon to już inna drużyna niż ta, która regularnie dochodziła do ćwierćfinałów CL i 7-krotnie z rzędu zdobywała Mistrzostwo Francji. Nie ma już Llorisa, Juninho, Lisandro, Bastosa, Govou, Toulalana- długo można by wymieniać. Zamiast tego prezes Aulas postawił na młodzież : pomocnicy Gonalons, Fofana i Grenier, największa chyba gwiazda Gourcuff; w ataku Gomis i Lacazette czy obrońcy Umtiti i B. Kone - to może nie tak znane nazwiska ale solidna półka. Z kolei w Baskonii zbudowano ciekawy, ofensywnie grający zespół (mocny atak : Meksykanin Vela, Francuz Griezmann ,Urugwajczyk Chori), niemniej sądzę, że jakieś szanse na awans OL ma, zwłaszcza jeśli szybko strzeli bramkę. Wczoraj Chorwatom z Dinama omal się nie udało odrobić identycznej straty w Wiedniu, dziś może być podobna sytuacja. Po takim kursie warto spróbować!
⛔ 100

czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Eliminacja Ligi Mistrzów IV runda
Spotkanie: Celtic- Szachtar Karagandy
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 1,62
Buk: bet365
Analiza:
Po niespodziewanej porażce w pierwszym meczu Celtic Glasgow postara się odrobić dwubramkową stratę z pierwszego meczu i dostać się do fazy grupowej Ligi Mistrzów.
Kopciuszek, bo tak chyba można nazwać zespół Shakhtaru Karaganda przed rewanżem na jest w bardzo korzystnej sytuacji i stoją przed historycznym wydarzeniem jakim niewątpliwie byłby awans do dalszych gier.
Drużyna z Kazachstanu zapewne będzie w dzisiejszym spotkaniu będzie bronić dostepu do własnej bramki i liczyć na grę z kontry. Więc od drużyny gospodarzy będzie zależało jak szybko zobaczymy bramkę, bowiem, że jeżeli podopieczni Neila Lennona jeszcze w pierwszej połowie zdołają strzelić to uważam że goście będą grali już nerwowo i kolejne bramki będą tylko kwestią czasu. Szachtar raczej będzie się ograniczał głównie do obrony i może coś strzelić co stawi Celtic w bardzo trudnej sytuacji bowiem drużyna gospodarzy będzie musiała tych bramek zdobyć już 4. Dlatego też spodziewam co najmniej 3 bramek dzisiaj. Sadze że losy dwumeczu wcale nie są jeszcze rozstrzygnięte. Celtic jest ekipą co jest w stanie taką przewagę odrobić i myślę że nawet drużyna z Glasgow może sama pokryć ten over.
Kurs na powyżej 2,5 bramki po nie złym kursie 1,6

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 120

zawalski

Użytkownik
Piłka Nożna Eliminacje Ligi Mistrzów
Maribor - Viktoria Pilzno
BTS
1,66
Bet365
W rewenżowym spotkaniu IV rundy eliminacji LM słoweński Maribor podejmie mistrza Czech Viktorie Pizlno. Poprzednie spotkanie zakończyło się wynikiem 3-1 dla czechów. Uważam że Maribor nie mający nic do stracenia będzie chciał od razu rzucić się do ataku i zdobyć jak najszybciej bramkę ( mam nadzieję, że im się to uda ???? ) w Słowenii nie ma takiego ciśnienia jak wczoraj w Polsce przed meczem Legii, co też będzie miało wpływ na grę zawodników Mariboru gdzie będą mogli zagrać z troszkę mniejszym obciążeniem psychicznym. Z drugiej strony jednak zdobycie bramki może być problemem, gdyż naprzeciwko nich stanie drużyna, która będzie chciała bronić wyniku uzyskanego w Pilźnie. Uważam że Viktoria jest solidną europejską drużyną, która w razie ogromnej presji i ataków ze strony Mariboru będzie potrafiła odpowiedzieć jakąś skuteczną kontrą. Jak udało mi się wyczytać pierwsza 11 będzie taka sama jak w pierwszym meczu: Kozacik; Cisovsky, Reznik, Prochazka, Limbersky; Horava, Darida, Horvath, Petrzela, Kovarik; Wagner. Jako ciekawostkę dodam, że na ostatnie 7 swoich spotkań obie drużyny nie strzeliły bramki i remisowały 0-0. Maribor z APOEL-em a Viktoria ze Spartą Praga. W reszcie spotkań strzelali przynajmniej po tej jednej bramce. Dzisiaj spodziewam się emocjonującego spotkania, w którym na pewno zobaczymy kilka bramek. Powodzenia.
⛔ 100

slawcio69 33

slawcio69

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Liga Mistrzów - Kwalifikacje 28.08.2013 20:45
Spotkanie: Celtic (Sco) - Shakhtar K. (Kaz)
Typ: pon 4,5 kartek
Kurs: 2,10
Bukmacher: bet365
Analiza: No cóż, dziś ponownie patrząc na korcące cyferki u bukmacherów zwietrzyłem możliwość ugrania czegoś. Otóż.. dzisiejsze spotkanie mistrza szkockieg ligi i gości z dalekiego kraju. Poprzednie spotkanie wygrali gospodarze mimo lekkiej przewagi w posiadaniu i sutuacji do strzelenia gola. Dla gospodarzy skończyły się wakacje i pora na walkę o każdą piłkę a jednak postawiłem na under, dlaczego? Otóż gra gości na wyjazdach jest słaba (ktoś wyżej pisze o tym), więc Celtic ma szansę na szybką bramkę. Gra będzie efektywniejsza i bez przerw. Najważniejsze jest że Celtic tu ma grać i stwarzać sutuację a nie faulować. W poprzednim meczu była tylko 1 żólta. Kazachowie nie grają jakiegoś ostrego futbolu, nie dostają dużo kartek. Dziś zapewne będą bronić wyniku i czekać na kontry, wg mnie będą jak obrońcy legii lub śląska biernie trzymający się 2 metry od gracza z piłką bojąc się o faul. Sędzią spotkania jest norweg Svein Moen, który pokazał ostatnio 5 kartek w maju. Jest to ostatnie spotkanie w eliminacjach więc kartki nie powinny się sypać bo i po co. Jedynym argumentem na minus będzie szybka strata kolejnej bramki przez Celtic co spowoduje duże nerwy i dużo fauli.
⛔ 100

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Data i Godzina: 28.08.13 20:45
Spotkanie: Real Sociedad - Olympique Lyon
Typ: Lyon Asian Handicap +0,5
Kurs: 1,95
Analiza:
Pierwszy mecz nie wyszedl Lyonowi ale sportowo nie jest to druzyna slabsza od Sociedad. Poziom Francuzow uwazam za podobny do Hiszpanow a ich atutem jest jeszcze duze ogranie w pucharach czego Sociedad nie ma. Lyon stac zeby ten mecz wygrac. Dinamo Zagrzeb tez przegralo u siebie 0:2 z Austria Wieden a na wyjezdzie prowadzili juz 3:1 i nieduzo im braklo zeby awansowac, Austrii udalo sie na 2:3 zmniejszyc straty i to wystarczylo do awansu. Lyon powinien wziac przyklad z Dinama i zagrac tak samo odwaznie do zyskania maja wszystko a do stracenia nic bo wynik i tak jest bardzo niekorzystny. Dlatego Lyon musi od poczatku atakowac i szukac bramek a sam mecz moze byc bardzo ciekawy jesli strzela cos na poczatku. Sa na tyle mocni zeby wygrac a jak dopisze troche szczescie to nawet awansowac, wynik 3:1 i Lyon ma awans to wcale nie jest niemozliwe choc bedzie bardzo trudne ale Francuzi maja pilkarzy ktorych stac zeby sie wzniesc na wyzyny i odrobic strate z Lyonu. Sociedad u siebie gra bardzo dobrze ale w Hiszpanii licza sie tylko 2 zespoly, nastepne 2-3 sa na poziomie Lyonu a reszta to polka nizej. Szansa jest, pierwszy mecz nie wyszedl trzeba walczyc w drugim. Sociedad - Lyon 0:1 i bede zadowolony.
⛔ 100

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Liga Mistrzów
spotkanie: Real Sociedad - Lyon
typ: remis
kurs: 3.6
bukmacher: Bwin
analiza:
Spotkanie rewanżowe pary Real Sociedad kontra Olympique Lyon. Stawką jest wejście do fazy grupowej najbardziej prestiżowych rozgrywek piłki nożnej w Europie. Większą renomą może się pochwalić zespół gości, ale taki jest urok tego sportu, że faworyt nie zawsze wygrywa. Hiszpanie uzyskali satysfakcjonujący wynik na terytorium Francuzów i dziś mogą spokojnie zadowolić się remisem. Nie wykluczam gry na 0:0, z resztą z mojego punktu widzenia pierwsze spotkanie także było toczone zgodnie z zasadą byleby na zero z tyłu. Gdyby nie genialne, wręcz niewiarygodne bramki , które strzela się raz góra dwa razy w swojej karierze na tablicy wyników byłoby bez goli. Gra Olympique często opiera się na skuteczności, a nie na konstruowaniu wielu akcji. Potrafią oddać 3 do 5 strzałów i wygrać mecz 2-3 bramkami, ale gdy mają słabszy dzień i nie mają najlepiej ustawionych celowników ulegają. Podobnie jak to było w dwóch ostatnich spotkaniach ( 0:2, 0:1). Nie zdziwię się jak Hiszpanie wyjdą z podobnym nastawieniem jak na pierwsze spotkanie, a zawody zakończą się remisem.
⛔ 100

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda
Spotkanie: J.M. Del Potro - G.Garcia-Lopez
Typ: under 30
Kurs: 1,95 Pinnacle
Muszę przyznać, że długo zastanawiałem się nad tym typem, ale w końcu postanowiłem spróbować. Lopez jako że jest Hiszpanem kojarzyć się może, jak większość jego rodaków, z kortami ziemnymi, jednak zawodnik ten potrafi grać również na hardzie. Co roku rozgrywa podobną liczbę spotkań na obu nawierzchniach, rezultaty także są do siebie bardzo zbliżone. W karierze wygrał dwa turnieje, jeden na cegle i jeden na hardzie. Jeśli chodzi o formę moim zdaniem średnia, ostatnie dwa mecze to wygrana z Zemlja oraz porażka w trzech setach w będącym w słabej formie Querreyem. Co ciekawe Hiszpan od 2008 roku zawsze przechodził 1. rundę US Open. Po drugiej stronie siatki nie stał jednak zawodnik tej klasy co Del Potro. Argentyńczyk na hardzie czuję się jak ryba w wodzie, posiada bardzo dobry serwis oraz atomowy forhend. W pamięci mam przede wszystkim kapitalny mecz z Djokovicem na Wimbledonie. Nie pamiętam dokładnie który, ale oglądałem także jeden z jego ostatnich meczy, zagrał słabiej, jednak było to związane z kontuzją pleców i jest to jedyny powód, dla którego zastanawiałem się nad tym spotkaniem. Moim zdaniem jeśli Del Potro będzie zdrowy i nic nie będzie mu doskwierać mecz skończy się szybko.
⛔ 100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Szwecja
spotkanie: Varbergs - Degerfors
typ: X
kurs: 3.60
bukmacher: WH
28.08.2013 19:00
Analiza:
A na dziś liga szwedzka Superettan. Wybrałem jedno z trzech spotkań tej ligi.obecnie zespoły nie mają dobrej passy bo przegrały po dwa mecze z rzędu.Goście są na czwartej pozycji a gospodarze na dwunastej pozycji.Przewaga gospodarzy jest tak że grają na własnym stadionie więc dla mnie patrząc na ich pozycję i liczbę punktów że remis w tym spotkaniu będzie najsprawiedliwszy.Oba zespoły grały ze sobą już trzykrotnie i jak na arzie wygrywały zespoły gospodarzy ale w końcu także się musi trafić jakis remis lub wygrana gości.Oba zespoły sa bramkostrzelne więc i dziś bramek nie powinno zabraknąc ale myślę że i tak to będzie jak już wynik bramkowy remisowy.W sumie po 19 się przekonamy.Powodzenia!!!
kiepska analiza

Z 78

ziom157

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda
Spotkanie: Blake J. (Usa) - Karlovic I. (Cro)
Typ: Karlovic 3-0
Kurs: 5
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Na dziś przygotowałem spotkanie US Open. Na przeciw siebie stanie AMerykanin Blake oraz Chorwat Karlovic. A wiec tak,zdecydowanego faworyta tutaj nie ma. Jednak ja chciałbym dziś zaryzykować i pograć wygraną Karlovica 3-0 po kursie 6. Moim zdaniem Chorwat jest lepiej dysponowanym zawodnikiem i raczej taki zawodnik jak Blake nie powinien mu zagrozić. Aktualnie 79 rakieta,obecnie utrzymuje dobrą formę.A co najważniejsze korty twarde należą do niego. Specjalizuje się właśnie w grze na hardzie. Chorwat po 10 spotkaniach ma bilans 7 zwycięstw i 3 porażek. Myślę że jest to w miarę dobry wynik jak na 79-tą rakietę. Bilans H2H zdecydowanie przeważa za Chorwatem. Ponieważ wygrał on z Blakem 2 razy z 3 spotkań. Co do Blaka aktualnie jest 100 a rankingu ATp i raczej dziś nie ma co liczyć na jakieś fajerwerki z jego strony. Jest to zawodnik nie młody bo już 33 lata ,lecą. Gra we własnym kraju ,ale co z tego kiedy brak mu umiejętności do wygrywania. Po 10 pojedynkach ma bilans 6 zwycięstw i 4 porażki. Dziś startuje od razu nie przechodząc kwalifikacji. Karlovic musiał przejśc przez kwalifikacje ,ale dzięki temu że grał oswoił się już dawno z tą właśnie nawierzchnią. Dla Blaka będzie to świeży kort i może aż za świeży żeby coś zdziałać w tym pojedynku. Ryzyko jest duże,ale gram po wysokim kursie,myślę że warto.
⛔ 100

kolti 103

kolti

Użytkownik
Data i Godzina: 28.08.13 20:45
Spotkanie: Celtic Glasgow - Szachtior Karaganda
Typ: Celtic Glasgow (- 2 gole) handicap europejski
Kurs: 2.75
Analiza:

Dziś o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie rewanżowe: Celtic Glasgow - Szachtior Karaganda, w Kazachstanie padł wynik wręcz sensacyjny bo 2:0 dla Szachtiora Karaganda, ja jednak wierzę w Celtic jest to zespół z charakterem i naprawdę są w stanie pokonać i to 3 golami, mistrza Kazachstanu nie tracąc przy tym ani jednego. Gdyby to był wyjazd to kwestia awansu była by już dawno rozstrzygnięta, ale Celtic u siebie jest naprawdę mocny kibice potrafią zrobić niesamowitą atmosferę, może nie aż taką jak wczoraj Legia ale potrafią zrobić prawdziwy kocioł. Celtic u siebie 10 ostatnich meczy to 7 zwycięstw, 1 remis, oraz 2 porażki, może w ostatnim meczu ligowym tylko zremisowali 2:2 z Inverness, ale pewno byli już myślami przy spotkaniu IV rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Rywal Celticu to Szachtior Karaganda, 3 ekipa obecnie ligi Kazachstańskiej, a warto dodać że liczy ona tylko 6 zespołów. W ostatniej kolejce ligi zremisowali u siebie 1:1 z zespołem I. Pavlador. Wszyscy patrzą na Kazachów poprzez dwu mecz z BATE, owczem udało się dwa razy wygrać po 1:0, jednak mogło być całkiem inaczej gdyby BATE strzeliło karnego na 1:0 u siebie, a też bramka stracona przez Białorusinów u siebie to wręcz śmiech na sali. W III rundzie Szachtior wyeliminował Skenderbeu Korca wygrywając u siebie 3:0, oraz przegrywając na wyjeździe 2:3. Celtic natomiast w II rundzie wyeliminował Cliftonville wygrywając u siebie 2:0, oraz 3:0 na wyjeździe. W III rundzie udało się przejść Elfsborg, wygrywając pierwszy mecz 1:0 u siebie, oraz remisując na wyjeździe bezbramkowo, więc Szkoci cały czas mieli kontrolę nad meczem, bowiem w przypadku straty jednego gola zostawała zawsze dogrywka. Ogólnie dlaczego stawiam na Celtic? Jest to ekipa zdecydowanie bardziej doświadczona w europejskich pucharach, gra u siebie oraz jest zdecydowanie lepsza kadrowo od rywala. Mecz w Kazachstanie, a przynajmniej statystyki również przemawiają zdecydowanie za Szkotami, jest to ekipa która potrafiła broniąc cały mecz pokonać Barcelonę strzelając jej dwa gole. Na początku chciałem grać na gości, czyli Szachtior ale przypomniał mi się mecz Barcelona - Milan, we Włoszech było 2:0 dla AC Milanu, większość stawiała na awans dalej Włochów, a jak się skończyło każdy wie, stawiam na Celtic który jest zdecydowanie bardziej doświadczoną, i lepszą ekipą od swojego rywala, wystarczy że Szkoci nie stracą bramki i powinni awansować, bowiem to że strzelą co najmniej dwie w ciągu 90 minut jestem prawie całkowicie pewien.
✅ 175

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom