>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 28.06.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Niemcy - Włochy

Ile goli padnie w 1. połowie?
Typ: mniej niż 0,5
kurs: 2,40

bwin

Dzisiaj ostatni półfinałowy mecz w Mistrzostwach Europy. Także porzegnanie Euro z Polską. W Warszawie zmierzą się reprezentacje Niemiec i Włoch. Bardzo ciężko wybrać tu faworyta gdyż obydwie ekipy grają bardzo dobry futbol. Ja liczę na zwycięstwo naszych zachodnich sąsiadów. Przemawia za nimi fakt że przed tym spotkaniem odpoczywali o jeden dzień dłużej i nie mają w nogach dogrywki tak jak Italia. Jeśli chodzi o przebieg spotkania to zapewne będzie on podobny do tego wczorajszego pomiędzy Portugalczykami i Hiszpanami i obie ekipy ostrożnie podejdą do meczu co może skutkować bezbramkowym remisem do przerwy. Podopieczni Joachima Loewa wystąpią najprawdopodobniej bez Bastiana Schweinsteigera ale niepowinno to mieć większego wpływu na ich poczynania. Podczas Euro 2012 formą imponuje Andrea Pirlo. Pomocnik Juventusu rządzi i dzieli w drugiej linii Włoch. Jednak trener Niemiecki ma podobno receptę na zneutralizowanie jego poczynań. Późnym wieczorem się okaże jak gracze z czarnym orłem na piersi będą egzekwować jego taktykę.

⛔100

T 15

tomek055555

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis- Wimbledon
Spotkanie: Baltacha- Kvitova
Typ: Baltacha (+5,5 gemów)
Kurs: 2,18
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza: Za pół godziny dojdzie do pojedynku pomiędzy Baltachą a Kvitovą. Niekwestionowaną faworytką jest oczywiście Petra. Broni tu w końcu tytułu sprzed roku. Jednak uważam, że handicap +5,5 gemów na Baltache jest realny. W pierwszej rundzie Kvitova pokonała w dwóch setach słabą Akgul Amanmuradovą. Dzisiaj również przewiduję dwusetowy pojedynek. Baltacha w tym roku pograła już dość sporo na trawie, więc myślę, że zdobędzie przynajmniej 7 gemów w meczu, aby handi weszło.

⛔100

W 115

werg

Użytkownik
Zdarzenie: Niemcy - Włochy
Typ: Remis - (Włochy +1)
kurs: 3,60
Bukmacher: Bet365

Dnia 28 czerwca 2012 odbędzie się drugie spotkanie półfinałowe Mistrzostw Europy. Na stadionie im. Kazimierza Górskiego w Warszawie w walce o finał zmierzą się jedynastki Niemiec i Włoch. Według bukmacherów więcej szans na awans mają nasi zachodni sąsiedzi. Ja także stawiam na Niemców, chociaż nie wygrali oni z piłkarzami z Półwyspu Apenińskiego od 1995 roku. Włosi są także ich utrapieniem na wielkikich imprezach, czego przykładem jest półfinał MŚ z 2006, gdzie ulegli będąc gospodarzem po dogryce i bramkach w ostatnich minutach spotkania. Zapewne &quot;maszyna niemiecka&quot;, będzie chciała zrewanżować się za porażkę, chociaż w tym meczu zagrało tylko trzech obecnych reprezentantów, dwóch z naszymi korzeniemi, których nie trzeba przedstawiać, oraz B. Schweinsteiger. Za Niemcami przemawia fakt, iż idą od zwycięstwa do zwycięstwa prezentując wysoki poziom. Włochom, też nie można niczego zarzucić, chociaż zremisowali oni aż trzykrotnie na tym turneju. Uważam, że mecze ćwiećfnałowe mogą mieć znaczenie Niemcy rozgrywali swój półfinał jako druga para, Włosi natomiast jako ostatnia, grali także dogrywkę z Anglią. Sądze, że nie będzie kolejego remisu w wykonaniu Włochów i mecz zakończy się w regulaminowym czasie gry. Stawiam na jednobramkowe zwyciętwo Niemców.

⛔100

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nozna ,Mistrzostwa Europy
Spotkanie: Niemcy-Włochy
Typ: Mario Gomez pierwszy strzelec
Kurs: 5,5
Godz 20:45
Dzis kolejne połfinalowe zmaganie pomiedzy Reprezentacją Włoch ,a Niemiec .Niemcy po szybkiej wygranej grupie i pokonaniu Greków dzis wcale nie bedą mieli tak latwo .Po tym co widzialem ekipa Niemiec prezentuje sie najlepiej na tych mistrzostwach zmieniaja skład ,mają wyrownanych pilkarzy na kazdej pozycji i graja bardzo widowiskowo.Dzis zmierzą sie z Włochami ktorzy ostatnio po dobrym meczu wygrali w karnych z Anglią . Licze ,ze po ostatnim odpoczynku najlepszego strzelca Gomez wystąpi w podstawowym skladzie i przyczyni sie walnie do pokonania Włochów.Mario powinien dostac prostopadne piłki od wszechstronnego Kroosa czy tez poprzez wrzutki Lahma ktory jest jednym z najlepszych obroncow w tym turnieju.Gomez moze tez zawsze podejsc do karnego co robi w swoim klubie.Licze na Mario bo swoim kunsztem strzelecim potrafi zrobic bardzo duzo w polu karnym rywala.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2012
Spotkanie: Niemcy - Włochy
Typ: 2/2
Kurs: 5.00 - konkursow
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Analiza:

Witam. Dziś czas na przed-ostatni mecz tych mistrzostw Europy. O godzinie 20:45 w Warszawie na stadionie narodowym czeka nas ciekawy pojedynek po między reprezentacjami Włochów a naszych zachodnich sąsiadów a mianowice Niemców. Wg. bukmacherów faworytami tego pojedynku są Niemcy. Ja zupełnie się z nimi nie zgadzam, jest to już taka faza turnieju że o faworytach raczej być mowy nie może. Tytaj zdarzyć się może wszystko dlatego po takim kursie biorę to zdarzenie w ciemno. Po prostu - mówiąc krótko liczę na szybkie strzelenie bramki przez włochów ( chodź by i nawet z kontry a potem tak zwana mórowanie bramki ) myślę że z tak grającymi niemcami to jedyny dobry pomysł na gra - gra z kontry. Nie ma co ukrywać że nimcy grają dobrą piłkę - ja jednak liczę tutaj na niespodzniakę i finał Hiszpania - Włochy. Zapraszam na to ciekawie zapowiadającew się spotkanie które rozpocznie się już za niecałe 30 minut.

✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
genfranco 25

genfranco

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2012
Spotkanie: Niemcy - Włochy
Typ: Włochy wygrają pierwszą połowę DW 0:1
Kurs: 6.00
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Włosi, drużyna najbardziej niedoceniania na tych mistrzostwach. Przegrywali wszystkie sparingi w cuglach, zagrali razem tylko dwa mecze w tym roku. Jednak pokazali, że są drużyną turniejową. Grają z meczu na mecz coraz lepiej a zaczęli od doskonałego meczu z Hiszpanią, który zremisowali. Myślę, że jest potencjał, aby było dziś 1:0 po pierwszej połowie już dla nich. Grają świetnie w obronie a Niemcy mogą dziś się spalić, w końcu mają kompleks na Włochy i nie wygrali z nimi od 17 lat. Dziś na Włochów!!

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom