>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 28.02.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
P 0

popook

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Norwegia
Spotkanie: Stavanger Oilers - Valerenga IF
Typ: 2
Kurs: 5,75
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dwie czołowe drużyny z norweskiej Eliteserien. Ostatnio forma gości na meczach na wyjazdach jest dość wysoka: 3 zwycięstwa pod rząd. Nie licząc ostatniego &quot;potknięcia&quot; wyjazdowego z Frisk Asker cztery mecze temu, to lider Eliteserien wygrywa na meczach wyjazdowych często ze znaczną przewagą bramek. Co do gospodarzy: ostatnio pokonali u siebie Rosenborg wynikiem 5:3, jednak ostatni mecz kolejki przegrany z Sarpsborgiem, wynikiem 5:2. Moim zdaniem, przy starciu z troszkę bardziej wymagającymi rywalami, Stavanger Oilers nie popisują się i &quot;wymiękają&quot;. Dlatego uważam, że dziś padnie czyste zwycięstwo lidera.
W tym miesiącu nie osiągniesz już wymaganych 10 typów więc zapraszamy od marca.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Gwatemala, Liga Nacional - Clausura
Spotkanie: Halcones - Comunicaciones
Typ: Comunicaciones DNB
Kurs: 2,10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Jak dla mnie te kursy są mega śmieszne. W sumie zawsze jak Los Cremas grają na wyjeździe to są takie duże kursy, ale oni z całej ligi na wyjazdach grają najlepiej ze wszystkich. Do tej pory w lidze nie stracili bramki (na 6 spotkań, a grali m.in z Heredią, Municipalem) a strzelili ich 9. Gospodarze z siedmiu bramek straconych do tej pory tylko jedną stracili u siebie, ale prócz Municipalu to nie mieli wymagających rywali a bramkę strzeliło im Xelaju. Ogólnie H2H lekko na korzyść gości, bo w Gwatemali zespoły na wyjazdach grają mega słąbo a oni należą do wyjątków. Na 8 spotkań na stadionie Estadio Comunal de la Mesilla gospodarze wygrali trzykrotnie z tego dwa razy wtedy, gdy Los Cremas nie byli w dobrej formie i osiągali wyniki max na środek tabeli. Ostatnia ich wygrana to zwycięstwo 2:0 jednak było jasne już wcześniej, że goście zwyciężą w rozgrywkach. Trzykrotnie wygrywali właśnie goście (0:1/0:1/2:3) i dwukrotnie padł remis (1:1 i 2:2). W dzisiejszym spotkaniu nie wystąpi obrońca gospodarzy Geraldo Arias, który przydaje się w obronie jak i w ataku (w tym sezonie 7 bramek). Myślę, że to dodatkowy atut przemawiający za gośćmi. Comunicaciones w śmiesznie brzmiącym mieście Huehuetenango są już od wczoraj, więc będą wypoczęci, na mecz nie pojechali pomocnik Limenza (młody, ale mało znaczący jeszcze gracz) i napastnik Suarez (w 5 meczach 4 bramki, więc ważne ogniwo, ale jest do zastąpienia, w ataku są jeszcze Montepeque i Pezzarossi, poza tym wiele dają im pomocnicy, którzy potrafią strzelić i dograć piłkę do napastnika - Arreola, Contreas, Marquez). Do składu po urazach wrócili właśnie wcześniej wspomniany Arreola (29/8 - liczona też Apertura) i Figueroa (21/3 - taki koleś od destrukcji bardziej). Myślę, że stać dziś gości na zwycięstwo i pobieram wysoki kurs na to zdarzenie, bo jak dla mnie promocja i ja na pewno z niej skorzystam.
0/zw

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom