Dyscyplina: Siatkówka – 1 liga PL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Krispol Września – Olimpia Sulęcin
Typ: Krispol 1 set/mecz
Kurs: 2,15
Bukmacher: STS
Analiza:
Zacznę od tego, że typ jest tylko dla osób, które wierzą w coś takiego jak układy h2h. Pozostała część może tego nawet nie czytać bo nie ma sensu. Zaznaczam, że nie wiedziałem żadnego meczu jednych i drugich, że nie znam nawet jednego zawodnika obydwu drużyn. Jednak nie jest mi to do niczego potrzebne. Do sedna moim drodzy. Poniżej rozpisałem 7 meczów z 4 sezonów pomiędzy tymi drużynami, z których można wyciągnąć ciekawe wnioski. Żeby było bardziej przejrzyście to ustawiłem te spotkania w kolejności sezonów 1,3,2,4.
Sezon 1 (2018/2019)
Olimpia – Krispol 1 – 3
Krispol – Olimpia 2 – 3
Sezon 3 (2021/2022)
Olimpia – Krispol 3 – 1
Krispol – Olimpia 3 – 2
Sezon 2 (2020/2021)
Olimpia – Krispol 0 – 3
Krispol – Olimpia 1 – 3
Sezon 4 (2022/2023)
Olimpia – Krispol 3 – 0
Krispol – Olimpia 3 – 1 (?)
Z rozegranych 7 spotkań wycignąłem pewne wnioski:
Oczywiście to wszystko może sobie runąć jak domek z kart, jestem tego świadom. Ale z racji tego, że układa się to bardzo fajnie to pograłem.
ps. Mam nadzieję, że ktoś da ten mecz w ofercie live i będzie możliwy do pogrania DW 3-1.
100
Godzina: 17:00
Spotkanie: Krispol Września – Olimpia Sulęcin
Typ: Krispol 1 set/mecz
Kurs: 2,15
Bukmacher: STS
Analiza:
Zacznę od tego, że typ jest tylko dla osób, które wierzą w coś takiego jak układy h2h. Pozostała część może tego nawet nie czytać bo nie ma sensu. Zaznaczam, że nie wiedziałem żadnego meczu jednych i drugich, że nie znam nawet jednego zawodnika obydwu drużyn. Jednak nie jest mi to do niczego potrzebne. Do sedna moim drodzy. Poniżej rozpisałem 7 meczów z 4 sezonów pomiędzy tymi drużynami, z których można wyciągnąć ciekawe wnioski. Żeby było bardziej przejrzyście to ustawiłem te spotkania w kolejności sezonów 1,3,2,4.
Sezon 1 (2018/2019)
Olimpia – Krispol 1 – 3
Krispol – Olimpia 2 – 3
Sezon 3 (2021/2022)
Olimpia – Krispol 3 – 1
Krispol – Olimpia 3 – 2
Sezon 2 (2020/2021)
Olimpia – Krispol 0 – 3
Krispol – Olimpia 1 – 3
Sezon 4 (2022/2023)
Olimpia – Krispol 3 – 0
Krispol – Olimpia 3 – 1 (?)
Z rozegranych 7 spotkań wycignąłem pewne wnioski:
- Mecze z sezonów 1 i 3 mają takie same wyniki. Krispol wygrał 3-1 i 3-2. Olimpia wygrała 3-2 i 3-1.
- W meczach gdzie był tie – break dwukrotnie drużyna, która wygrała 1 seta przegrała mecz.
- 3 mecze w, których padał wynik 3 – 1 to zwycięzca 1 seta wygrywał mecz.
- W sezonach 1 i 2 we wszystkich meczach górą byli gości. Sezon 3 i 4 mamy już zmianę i są 3 zwycięstwa gospodarzy.
Oczywiście to wszystko może sobie runąć jak domek z kart, jestem tego świadom. Ale z racji tego, że układa się to bardzo fajnie to pograłem.
ps. Mam nadzieję, że ktoś da ten mecz w ofercie live i będzie możliwy do pogrania DW 3-1.
100
Ostatnio zmieniony przez ibis: