>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.01.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Anglia - Premier League
- Swansea : Fulham
- Fulham
- 5.25 / Bet365
Dziś 23 kolejka w Premier League i zainteresowało mnie spotkanie drużyn z dolnej części tabeli a mianowicie Swansea która jest aktualnie na 15 miejscu podejmuje Fulham z miejsca 17 , różnica punktowa pomiędzy nimi to tylko 2 pkt tak więc w/g mnie będzie ciekawie . Gospodarze jednak notują fatalną formę ich ostatnie zwycięstwo miało miejsce 4.12.13 a od tego czasu 3 remisy i 4 porażki na dodatek w dzisiejszym pojedynku przystąpi do tego spotkania znacznie osłabiona , z powodu kontuzji zabraknie Jonjo Shelvey&#39;a ( śrokowego pomocnika z 3 bramkami na koncie ), Michu ( ofensywny pomocnik 2 gole ), Jose Canasa ( Defensywny pomocnik ), Nathana Dyera ( prawy napastnik z 4 golami ) , Jonathana de Guzmana ( środkowy pomocnik 1 gol 3 asysty ) oraz Michaela Vorma ( bramkarz ) i w/g mnie jest to spore osłabienie . Goście z Fulham natomiast w ostatnich 5 kolejkach zanotowali 2 zwycięstwa i 3 porażki i dziś stoją przed szansą aby wyprzedzić swojego rywala w tabeli bo ostatnie bezpieczne miejsce nad spadkowiczami daje im tylko 1 pkt przewagi , w szeregach Fulham nie zobaczymy dziś tylko Fernando Amorebiety ( środkowy obrońca ) i Matta Briggsa ( lewy obrońca ale tylko 2 mecze rozegrane )obaj zmagają się obecnie z problemami zdrowotnymi . W pierwszym ich pojedynku Swansea pokonała Fulham ni ich terenie 2:1 i ta sytuacja podobna do poprzedniego sezonu kiedy także Swansea wygrywa na Fulham 2:1 a u siebie poległa 0:3 , no może dziś 0:3 nie będzie jednak uważam że to goście zgarną dziś trzy punkty i przeskoczą w tabeli rywala !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +9
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premiership
Spotkanie: Swansea City - Fulham FC
Typ: over 2,5
Kurs: 1,72
bwin
Na wyspach tradycyjnie grają na okrągło. W ubiegły weekend odbywały się spotkania F.A. Cup a dzisiaj zaczyna się dwudziesta trzecia kolejka spotkań. W jednym z nich Swansea City na swoim obiekcie Liberty stadium podejmie Londyńczyków z Fulham. Ciężko jest mi tu wytypować faworyta choć większe szanse daje gospodarzom. Ja zdecydowałem się postawić na over bramkowy. Goście grają wręcz katastrofalnie na wyjazdach. Odnieśli zaledwie trzy wygrane i stracili aż dwadzieścia sześć bramek. Ostatnie wyjazdowe wysokie porażki z Hull City sześć do zera, Evertonem cztery jeden czy też West Hamem trzy zero pokazują jak radzą oni sobie słabiutko na &quot;obcych&quot; boiskach. Gospodarze ostatnimi czasy też nie zachwycają. Ich ostatnie ligowe zwycięstwo miało miejsce czwartego grudnia. z Newcastle United. Trudno się też i dziwić takiej słabej passie. Ostatnie sześć kolejek to nie licząc Aston Villi rywale z czołowej szóstki ligowej tabeli. Dzisiaj więc nadarza się okazja na przełamanie. Że Walijczycy wygrywać potrafią pokazał ostatni wyjazdowy mecz w Pucharze Anglii który to wygrali dwa do jednego z Birmingham. Klasę w tym spotkaniu pokazał napastnik rodem z Wybrzeża Kości Słoniowej, Wilfried Bony który to zaaplikował rywalom dwa gole. Jest on najlepszym strzelcem zespołu i na niego zapewne liczyć będą dzisiaj kibice. Dodatkowo do składu mają powrócić Nathan Dyer, Jonathan de Guzman i Jonjo Shelley co napewno wzmocni siłę ofensywną zespołu. Zakup Davida N&#39;Gono z Boltonu też powinno pozytywnie wpłynąć na siłę rażenia. Ja licze na wygraną gospodarzy i dużej ilości bramek.
⛔ 100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis WTA Paryż
28.01.2014
11.00
Spotkanie: Erakovic - Hantuchowa
Typ: Erakovic
Kurs: 2.7
Unibet
Dzis mecz turnieju halowego w Paryżu spotykają się 25 letnia zawodniczka Nowej Zelandii Marina Erakovic obecnie 48 w rankingu oraz bardzo doświadczona Słowaczka Daniela Hantuchowa zajmująca aktualnie 31 miejsce w rankingu. Słowaczka w swojej karierze była 5 w rankingu grała w ćwierćfinałach oraz półfinale turniejów wielkoszlemowych ale to było dawno teraz to raczej schyłek kariery chociaż na Australian Open sie zmobilizowała doszła do III rundy i rozegrała niezły mecz z Serną Williams przegrywając 3-6 3-6. Natomiast Erakovic początek sezonu słaby druga runda w Australian Open i porażka z przeciętną Diyas. Jednak moim zdaniem kurs 2.7 to przesada. W bezpośrednich pojedynkach 2-1 dla Erakovic wygrane w hali oraz na cegle. Erakovic lubi grać w hali gdzie osiągnęła najlepsze rezultaty dwa razy finał w Quebecu oraz finał i wygrana w Memphis. Dlatego dziś wygrana Erakovic nie będzie wielką niespodzianką a po takim kursie gram obowiązkowo.
Bwin
⛔ 100

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - League One
Spotkanie: Leyton Orient - Coventry
Typ: over 2,5
Kurs: 1,82
Bukmacher: Pinnacle
Dziś wybieram spotkanie w League One gdzie zmierzą się dość bramkostrzelne drużyny. W meczach Leyton Orient pada średnio 3,8 gola na mecz, z kolei w meczach Coventry 3,1 gola na mecz. Gospodarze złapali ostatnio wiatr w żagle i walczą o fotel lidera w lidze z Brentford i Wolves - na 5 ostatnich meczów wygrali cztery i jeden raz zremisowali. Z kolei goście dwa wygrali i zaliczyli 3 remisy - plasują się na 11 miejscu. Ostatnio Coventry przegrało w pucharze z Arsenalem 4-0 i myślę, że to zmotywuje piłkarzy do choćby strzelenia jednej bramki, bowiem w tym sezonie na wyjazdach w lidze Coventry czyniło to za każdym razem. Dzięki temu gospodarze będą musieli wbić tą dwójkę, a tylko raz w tym sezonie nie udało im się wstrzelić w lidze u siebie. Sądzę, że piłkarze obu zespołów zagrają otwarta piłkę i o gole nie będzie trzeba się martwić.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Crystal Palace - Hull
Typ: over 3.5
Kurs: 5.50
Buk: bet365
Godz. 21:00
Analiza:
Pójdę w tym typie ku wszystkim przeciwnością losu, ale taki kurs na over na starcie w Premier League to trzeba przyznać rzadkość. Chodzi mi tu o mecz dwóch beniaminków tego sezonu.
Crystal Palace po mizernym początku sezonu zaczęło zdobywać punkty co pozwoliło im na opuszczenie strefy spadkowej. Obecnie plasują się na 16 miejscu z dorobkiem 20 punktów, jednak ich przewaga punktowa jest bardzo niewielka, wszystkie trzy zespoły ze strefy spadkowej mają tyle samo punktów i tracą dwa oczka. Gospodarze wreszcie poprawili grę u siebie, na ostatnie pięć spotkań tylko raz przegrali z Newcastle 0:3, po za tym trzy zwycięstwa i jeden remis. Hull jak na razie radzi sobie najlepiej z trójki beniaminków 23 punkty zdobyte dają jedenastą pozycję, jednak ostatnio zniżka formy cztery porażki w ostatnich pięciu spotkaniach ale rywale bardzo wymagający dziś spróbują się przełamać. Jednak wyjazdy to nie ich mocna strona, tylko jedno zwycięstwo, dwa remisy i osiem porażek, bramki 7:20.
Jakie argumenty więc za typem, po prostu pójdę tutaj na przełamanie a tych w tym spotkaniu jest sporo, przecież wiecznie po 1:0 wygrywać czy przegrywać nie będą. Gospodarze seria pięciu spotkań underowych jak na nich nie jest to zbyt długo ale jednak seria jest. Hull po rozgromieniu Fulham u siebie 6:0 w trzech kolejnych spotkaniach ligowych nie potrafi zdobyć bramki a przyznam widziałem ich w akcji nie raz i potrafią naprawdę pograć ciekawie w przodzie a do tego przecież ściągnęli do ataku Jelavica który w parze z Sagbo powinni dawać dużo w przodach. Dobrze też egzekwują stałe fragmenty gry, największy mankament to rzecz jasna gra na tyłach. Warto też dodać że trener gości dość często stosuje taktykę z trzema defensorami. Na koniec rok temu na tym stadionie padło aż sześć bramek a gospodarze wygrali 4:2, cóż myślę że po tych trudnych rywalach (zresztą każdy przeciwnik w Anglii jest wymagający )w których nie można było zagrać aż tak otwarcie dziś trochę zluzują i obie od pierwszej minuty do ostatniej zagrają o komplet punktów i oby powtórzyli zeszłoroczne osiągnięcie bramkowe. Jeszcze coś o brakach kadrowych w zespole gospodarzy nie wystąpi Jerome Thomas (pomocnik, 6/0), Kagisho Dikgacoi (pomocnik, 14/0), Jonathan Parr (obrońca, 6/0), Glenn Murray (napastnik, 0/0) i Jack Hunt (obrońca, 0/0).W zespole gości nie zagra Sone Aluko (napastnik, 8/1), James Chester (obrońca, 14/1), Joe Dudgeon (obrońca, 0/0).
⛔ 100

kostek876 32

kostek876

Użytkownik
Pilka nozna - Mecz Towarzyski
Reprezentacja Moskwy u-21 - Bialorus u-21
Typ - 2
Kurs - 2.05
Bukmacher - bet365
Analiza :

Spotkanie towarzyskie druzyny zlozonej z zawodnikow wystepujacych w stolicy Rosji (u21) pozbawionej najlepszych (ktorzy aktualnie przebywaja na zgrupowaniu reprezentacji krajowej do lat 21) z druzyna Bialorusi u-21. Bialorusini wystapia w najsilniejszym skladzie , sa druzyna lepsza od swoich przeciwnikow , ktorzy w ostatnich dniach doznali dwoch porazek ( 0-1 z Lotwa u-21 i 0-2 z Kazachstanem u-21 ). Jak widac nie potrafili strzelic w nich nawet bramki. Bialorus wydaje sie byc najsilniejsza z tych druzyn dlatego stawiam na ich zwyciestwo w tym meczu towarzyskim. Kurs jest zachecajacy.
⛔ 100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Norwich-Newcastle
Typ: wygra Newcastle ( AH -1)
Kurs:4,50
Buk: Bet365

Na początek osłabienia kadrowe w zespole Norwich nie zobaczymy Turnera ( 17/0) środkowego obrońcy, który nie gra już od dwóch spotkań oraz Howsona ( 16/2) środkowego pomocnika i jest on już nie obecny od dłuższego czasu. Newcastle nie pewny występu jest Cabaye ( pomocnik 19/7) na pewno nie zagra Cisse ( atak 15/1) zawodnik, który najczęściej wchodzi z ławki rezerwowej oraz nie obecny od dwóch spotkań Coloccini ( obrona 16/0). Newcastle po serii porażek 1-0 z Arsenalem, 1-0 z West Brom oraz 2-0 z Manchester City w ostatniej kolejce nabrał trochę świeżego powietrza w płuca pokonując na wyjeździe 1-3 West Ham. I jest to drużyna, która może w lidze nie jest w stanie zagrozić najlepszym, ale z ekipami z dolnej części tabeli radzi sobie dobrze. Stoke ( 14 miejsce) pokonali 5-1, Crystal Palace ( 16 miejsce) pokonali 3-0, West Brom ( 13 miejsce) pokonali 2-1, Cardiff ( 20 miejsce) pokonali 2-1 czy już wcześniej wspomniany West Ham (18 miejsce) 3-1. I Norwich będące na 12 miejscu, które dzieli tylko 5 pkt od strefy spadkowej też dla mnie zalicza się do słabszych zespołów Premier League. I tutaj nawet atut własnego boiska nie wiele pomoże Norwich, bo przecież u siebie grają bardzo przeciętnie mając 4 zwycięstwa 3 remisy i 4 porażki.
⛔ 100

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Azerbejdżan
Spotkanie: Azzerail Baky - Azeryol Baku
Typ: Azzerail
Kurs:4,75
Zdecydowanymi faworytkami spotkania według bukmacherów są przyjezdne i trochę jest w tym prawdy, bowiem ostatnimi czasy spisują się lepiej od swoich dzisiejszych rywalek, ale ja bym ich wcale nie przekreślał. Trzy ostatnie mecze Azzerail, to niestety trzy porażki, w tym dwie z Uralochką, a jedna w starciu ligowym z Rabitą Baku, absolutnym liderem w tabeli(na ich koncie komplet punktów po pięciu spotkaniach i tylko jeden stracony set). Gospodynie do tej pory tylko jedno zwycięstwo z Telecomem, które jest najsłabsze w całej stawce. Natomiast Azeryol cztery ligowe zwycięstwa i jedna porażka właśnie z liderkami, to one urwały tego jedynego seta. Statystyki są więc po stronie przyjezdnych, aczkolwiek historia dwóch ostatnich spotkań jest na remis, pierwsze spotkanie wygrane przez gospodynie, drugie przez Azeryol. Moim zdaniem Azzerail ma dzisiaj większe szanse niż wskazują na to kursy wystawione na ten mecz i warto uderzyć w stronę gospodyń, bo z pewnością powalczą tutaj o zwycięstwo.
⛔ 100

dejwid1973 144

dejwid1973

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Czechy, Tipsort Extraliga
Spotkanie: HC Oceláři Třinec - HC Škoda Plzeň
Typ: HC Oceláři Třinec [60&#39;]
Kurs: 2.20
Analiza:
Do Wek Areny zawitają dziś Indianie z Pilzna. Škodovka w ostatnim meczu pokonała Spartę na jej własnym lodzie 1-0 i awansowała na drugą pozycję w tabeli. Ślązacy z kolei przegrali bardzo ważny mecz ze Zlinem i spadli na 7. miejsce w tabeli. Oceláři walczą o miejsce w szóstce dające grę od razu w ćwiercfinałach. Wek Arena nie jest gościnnym miejscem dla przyjezdnych. Domowy bilans Ślązaków wygląda następująco: 20 meczów, 13-1-0-6, bramki 56:41, 41 punktów. Do składu gospodarzy wracają Lukáš Zíb i David Květoň. Dziś Škodovkę czeka bój cięższy niż w Pradze.
✅ 120

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Swansea - Fulham
Typ: Wilfried Bony strzeli gola
Kurs: 2,3
Bukmacher: bet365
Analiza:
Oglądałem ostatnie 5 spotkań Swansea i muszę powiedzieć że jest to najlepszy zawodnik którego mają i na pewno gdy nadal będzie w takim gazie jakim jest, to drużynie Swansea bardzo trudno będzie go utrzymać w drużynie.Bony jest zawodnikiem bardzo silnym, świetne uderzenie głową oraz strzał z dystansu. Jest to najlepszy strzelec &quot;Łabędzi&quot; - 8 bramek. Dziś bardzo ważne spotkanie dla drużyny gospodarzy, myślę że to właśnie ten zawodnik poprowadzi ich do zwycięstwa nad ekipą Fulham.
⛔ 100

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Nikoloz Basilashvilli wygra @ 1,83 Sportingbet
Dziś decyduję się grać przeciwko reprezentantowi gospodarzy, urodzonemu w Polsce Peterowi Torebko. Jego rywal w świetnej formie, w zeszłym tygodniu wygrał turniej rangi Futures, w którym nie miał łatwej drogi do zwycięstwa. Po drodze musiał pokonać między innymi Deseina czy Mecira.
Peter nieźle rozpoczął sezon, przeszedł łatwo przez kwalifikacje do jednego z Futuresów, następnie, odpadł w drugiej rundzie z Karolem Beckiem. Potem było coraz gorzej, męczarnie z naszym rodakiem Kapasiem, zwycięstwo w trzech setach i następnie gładka porażka z Alexandrem Burym.
Nikoloz jest w świetnej formie, wygrany dość dobrze obsadzony Futures, dzisiaj rywal bardzo chimeryczny, Torebko potrafi świetnie grać, jednak te czasy są już chyba daleko za nim, chociaż muszę przyznać, że w pierwszych tygodniach sezonu wierzyłem w jakieś cudowne odrodzenie, jednak jak widać chyba nie ma na to szans. Basilashvilli w świetnej formie, nie sądzę, żeby z dnia na dzień spuścił z tonu, kurs bardzo zachęcający.
ZWROT

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Liga: Liga Angielska
Spotkanie: Liverpool Vs Everton
Typ: Remis do przerwy lub na koniec spotkania
Kurs:1,78
Buk: bwin
Witajcie wszyscy czytelnicy forum. Dziś gdy otwarłem swe zaropiałe oczęta i spojrzałem na menu spotkań piłkarskich, rzuciło mi się w lewe oko spotkanie Angielskiej Barclays Premier League pt. Liverpool podejmujący u siebie na Anfield zespół za miedzy tzn. Everton. Pomyśłałem sobie musze przeanalizować te spotkanie dość dobrze, bo jeśli nie padnie tam remis to jaki może tam być wynik. Buki szaleją według mnie z kursem 1,8 na gospodarzy i aż 4,5 na gości!!! SZOK!!! Wiem mnie też to zaskoczyło. W końcu to spotkanie DERBOWE, i to na najwyższym tego słowa znaczeniu. To dla jednych i drugich spotkanie ważne jak nie najważniejsze w sezonie. I takie kursy hehehe. Jak o mnie chodzi to mecz 50/50. Oki idźmy dalej zastanówmy się co może się zdarzyć dzisiejszego wieczoru o 21.00 czasu Polskiego w Derbach Merseyside. Ostatnie 3 spotkanie kończyły się remisami, 3:3, 0:0, 2:2. W tym sezonie już grali ze sobą i to właśnie wynik 3:3 który dzięki bramce Sturridga w 89 minucie dał taki a nie inny rezultat, aczkolwiek większość spotkania była delikatnie dla Evertonu który był gospodarzem tamtego spotkania. Dziś wydaje mi się iż jedni i drudzy mogą albo dużo zyskać albo dużo stracić. Wiemy jednak iż to Liverpool dobrze zazwyczaj wchodzi w mecz i pierwsze połowy zazwyczaj wygrywa, lecz są to derby które rządzą się swoimi prawami.
Dziś na boisko na pewno nie wybiegną dla Liverpoolu tacy zawodnicy jak: Agger, Sakho, Lucas Leiva, Coates, Enrique czy Johnson. Doś duża strata w szczególności w defensywnej formacji. Natomiast dla Everton-u nie zagra : Barkley, Kone, Gibson, Coleman czy Oviedo. Co wydaje się nie aż tak wielką stratą jak dla Liverpool-u.
Liverpool u siebie wygrał 9 spotkań, 1 zremisował i to ostatnio z Aston Villą 2:2 i raz poległ u siebie Southampton. Natomiast zespół Evertonu na wyjazdach spisuje się całkiem całkiem. W 11 spotkaniach wygrali 4, 6 remisów i tylko jedną porażka z zespołem Manchester City i było to 5 października roku pańskiego 2013 ;) czyli dawno.
W tym meczu nie będzie spoglądania z kim grają następne mecze, tylko będą grać na 100%, chodź wydaje mi się że pierwszą połowę będą się delikatnie oszczędzać i badać.
Na koniec mojego posta czy zwał jak zwał chce tylko nadmienić głośno i wyraźnie.
Szczególnie te derby jak żadne inne RZĄDZĄ SIĘ SWOIMI PRAWAMI!!!
Dlatego mój typ taki a nie inny
POZDRO
⛔ 100

makaveli23 683,5K

makaveli23

Użytkownik
Southampton - Arsenal
Rezultat meczu: Arsenal i obie drużyny strzelą
4.00
WilliamHill

http://forum.bukmacherskie.com/f339/23-kolejka-premier-league-28-29-01-2014-a-102848-post4200552.html#post4200552
+
Analizowalem dosc dlugo ten mecz i wkoncu zdecydowalem: Mówi sie ze brak Lovrena zostanie w Southampton odczuty, Ramsey wraca oj cos czuje klopoty Southampton, jesli nie zagra Wanyama (nawet jak zagra to nie bedzie jeszcze w pelni dysponowany po kontuzji a jak juz zagra to raczej wchodząc z ławki, ponadto w 5 ostatnich meczach ktorych grał stracili 10 bramek tracac w kazdym przynajmniej 1), to Southampton nie ma nic do zyskania jesli zagra futbol nastawiony na bronienie wyniku. Ostatnio jest wiele zawirowań transferowych w klubie odejść ma Lambert, jak i Luke Shaw podstawowy obronca a takie cos moze sprawic ze jesliwystapia to myslami beda gdzie indziej. Więc Informacja o absencji Lamberta rowniez mnie nie odstrasza. Southampton zagra wiec ofensywnie, mysle ze innej taktyki patrzac po tym co robia w ostatnich meczach ligowych nie mają. Nie sadze zeby ich obrona wytrzymala grajac intensywnie przez cały mecz, grali juz tak w poprzednich meczach i stracili wiele sił jak i bramek (patrz mecz z AV, Sunderlandem) pod koniec meczów. Mysle nad tym meczem i mysle i wszystko wskazuje na to ze obie druzyny zaczna odpowiednio ostrzeliwac sie na wzajem, jednak przy braku goli to Arsenal ma wiecej graczy na rownym poziomie by zminimalizowac mozliwe zmeczenie i wygranie meczu. Tego Southampton i gra w bliskim kontakcie z przeciwnikiem nie bedzie przez kontynuowana w calym meczu, wkoncu da sie we znaki zmeczenie. Wszystko wskazuje na to ze kluczowe dla meczu fakty (gole) odbedą sie w drugiej polowie. W kazdym wypadku mam tutaj wytypowanego zwycięzce, tylko teraz probouje przewidziec co z tymi golami. Czy Southampton cos strzeli? Mysle ze tak i nic tu nie da powrot Vermalena. Arsenal tracil juz bramki na wyjeździe z nie tak dobrymi jak Southampton klubami (patrz WHU) 1-3. Southampton moze i objac prowadzenie, jesli zrobi to do 55 minuty i tak jest szansa dla Arsenalu na zrobienie 2-1. Jesli to Arsenal do 70-75 minuty bedzie prowadzil przynajmniej 0-2 to rowniez widze chociaz jedna bramke Southamptonu, bo jak pamietam Arsenal lubi sobie robic nerwowe koncowki (Swansea 1:2 na poczatku sezonu, Aston Villa 1-2 ostatnio). Ciekawie wyglada statystyka przedstawiona w ofercie specjalnej buka WH Southampton wygra 2.połowę meczu - &quot;68% of the goals Arsenal have conceded this season have been shipped in the second half of games; the highest proportion in the top flight.&quot; Coraz bardziej jestem tutaj sklonny postawic nawet na dokladny wynik 1-2 :] Kursy na Arsenal i over 2.5 sa 2.95, a na bts i Arsenal 4.00. 0-3 to troche za duzo, spodziewam sie bardziej wyrownanego widowiska i wyniku 1-2.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Spotkanie: Dinamo Kiev (-1) - Steaua Bucharest
Typ: 1
Kurs:3.10
Bukmacher: William Hill
W drużynie Steauy paru zawodników jest na urlopach a jeszcze paru nie dojechało na zgrupowanie z powodu pogody. W rumuńskim zespole nie zagra: Piovaccari, Varela, Bourceanu, Neagu, Pintilii i Filip. Na dodatek zespół nie prezentuje sie ostatnio za dobrze, na pięć ostatnich meczy towarzyskich przegrali trzy a zremisowali dwa. W odwrotnych nastrojach są gracze z Kijowa, grają bardzo dobrze, ostatni mecz w którym ponieśli porażke odbył się w listopadzie, od tamtego czasu wygrali trzy mecze a ostatnio pokonali wysoko Rijeke. Ze względu na niepełny skład Steauy spodziewam się łatwej wygranej Dinama.
⛔ 100

M 46

michalmalecki7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Copa del Rey
Spotkanie: Real Madryt - Espanyol Barcelona
Typ: R. Madryt wygra i poniżej 3,5 bramki
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przed nami rewanżowe spotkanie ćwierćfinału Pucharu Króla. Dziś o godz. 21:00 na Estadio Santiago Bernabeu Real Madryt podejmie Espanyol Barcelona. W lepszej sytuacji znajdują się podopieczni Carlo Ancelottiego, którzy w pierwszym starciu wygrali skromnie 1:0 po bramce niezawodnego ostatnio Karima Benzemy. Ten wynik sprawia, że losy dwumeczu nie są jeszcze rozstrzygnięte, a co za tym idzie gospodarze ani na chwilę nie mogą zlekceważyć rywala i przejść obok meczu. Można przewidywać, że wyjdą na murawę skoncentrowani i świadomi sytuacji. Z drugiej strony z pewnością Królewscy nie będą forsować tempa. Celem będzie szybkie zdobycie bramki lub dwóch aby móc spokojnie kontrolować spotkanie i oszczędzać siły na niedzielne, arcyważne spotkanie na wyjeździe ze świetnie ostatnio spisującym się Athletic Bilbao. Hiszpańska MARCA ostatnio opublikowała artykuł, w którym dopatruje się zmęczenia ekipy ze stolicy. Nie należy traktować takich rzeczy zbyt poważnie, jednak prawdą jest, iż Carlo Ancelotti w ostatnim czasie rzadko rotuje składem. Tym bardziej Królewscy powinni się dzisiaj zadowolić choćby minimalnym zwycięstwem by spokojnie awansować do półfinału, jednocześnie nie tracąc przy tym zbyt wielu sił. Kolejny argument dla mojego typu to nadzwyczaj dobra w ostatnim czasie dyspozycja defensywy Realu. W tym roku kalendarzowym nie stracili żadnej bramki(!), na co złożyło się już 7 oficjalnych spotkań (liga+puchar). Jeżeli dziś Iker Casillas po raz kolejny zachowa czyste konto, Królewscy pobiją klubowy rekord z sezonu 1994/95 spotkań z rzędu bez straconego gola. Motywacja jest duża, wydaje się więc, że Real zrobi wszystko aby zagrać na &quot;zero z tyłu&quot;. Osobiście typuję wynik 2:0 dla Realu, a wynik ten mieści się w granicach mojego typu. Powodzenia!
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +5
kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
ANGLIA: Conference Premier
Cambridge Utd - Grimsby
under 2,5
1,73 @ bet365
analiza:
O godzinie 20:45 dojdzie do spotkania w Conference Premier. Zmierzą się dwie druzyny z gornej polki, które zajmują kolejno 2 i 5 miejsce. Cambridge ma na swoim koncie 57 pkt i jest na dobrej drodze do awansu. Grimsby to druzyna, ktora ma szanse na play-offy, do tej pory zdobyli 45 pkt. Dzisiejszy mecz zapowiada sie ciekawie. Patrzac na wczesniejsze mecze tych druzyn widzimy, ze z reguly to byl mecz do jednej bramki. Zadna z druzyn wyraznie nie wygrywala. Sa to typowe mecze walki w centralnej czesci boiska. Pada malo bramek i uwazam ze dzisiaj bedzie tak samo.
Pojedynki bezpośrednie: CAMBRIDGE UTD - GRIMSBY
08.10.13 CON Grimsby Cambridge Utd 0 : 1
16.03.13 CON Grimsby Cambridge Utd 0 : 1
26.01.13 CON Cambridge Utd Grimsby 0 : 0
10.01.12 CON Cambridge Utd Grimsby 0 : 1
23.08.11 CON Grimsby Cambridge Utd 2 : 1
Ostatnie mecze tych druzyn wygladaly tak. Na 5 meczy w 4 byl nie under 2,5, a under 1,5 wiec dla odwaznych proponuje zagrac under 1,5 ja jednak zagram bardziej ostroznie. Mysle, ze typ spokojnie powinien siasc. Polecam go bo kursik w miare ladny
⛔ 100

wlodpol 57

wlodpol

Użytkownik
Piłka Nożna-Championship
Derby-Yeovil
Derby -1,5
kurs 2,20
betgun
No cóż nadal trzeba gonić liderów typów dnia więc szukamy wysokich kursów!Dzisiaj stawiam na faworyta w meczu zaplecza Premiership.Derby to drużyna która aspiruje do awansu i gra dzisiaj z outsajderem championship,więc powinni wygrać ten mecz w cuglach.Yeovil to zespół który broni sie przed spadkiem więc czasami uda mu się urwać punkt faworytom jednak dzieje sie tak bardzo rzadko -na 25 meczów udało im sie wygrać pięć razy a ,że ostatnio wygrali po czterech kolejnych porażkach z dołującym Birmingham i to na wyjeżdzie więc następna wygrana powinna się zdarzyć za pięć meczów:razz:!Z kolei Derby w ostatnich pięciu meczach ponisło dwie porażki,ale z drużynami mocnymi- z liderującym Leicester oraz Wigan -Zaraz w następnym meczu pokonali mocny Brighon i wrócili na dobre tory!Jeśli Derby chce utrzymać kontakt z czołówką to takie mecze musi wygrywać bezapelacyjnie i myślę ,że tak właśnie będzie!
⛔ 100

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - Puchar Belgii
Lokeren vs. Oostende
BTS,
1.88
Unibet
Rozpoczynają się półfinały w pucharze Belgii. Parą numer jeden reprezentują Lokeren oraz Oostende. Jak gospodarze jeszcze nie sprawiają dziwnego wrażenia z powodu awansu na tak daleki etap, tak beniaminek JPL już tak. Goście są niezwykle zdeterminowani. Mają bowiem szansę grać w europejskich pucharach w kolejnym sezonie. Dzisiaj zatem zagrają najsilniejszym składem. Jak już widać w podstawowej jedenastce bardzo solidni - jak na ten zespół zawodnicy - ponadto i rezerwa mocna. Nie mają żadnych poważnych absencji. Lokeren natomiast miał nie lada kłopot w poprzedniej rundzie. Przegrywali już 0:2 z Westerlo, ale ostatecznie udało się wybrnąć z kłopotu. Dzisiaj zagrają również silną paczką. Zabraknie jednak Maricia w defensywie, co będzie osłabieniem. Natomiast w napadzie De Pauw, Harbaoui i Vanken, którzy w JPL łącznie zdobyli 25 goli. W obecnym sezonie dwukrotnie wygrywał Lokeren jeśli chodzi o H2H. W obu przypadkach do zera. Dzisiaj jednak mecz będzie bardzo ważny dla obu kadr i liczę na gole z obu stron, a co najmniej jednego ze strony Oostende, ponieważ Lokeren bez trudu powinien coś ukłuć.
Powodzenia.
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom