>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 27.12.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
sekiiiv2 42

sekiiiv2

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - liga belgijska
Godzina: 22:00
Spotkanie: Genk - Gent
Typ: X
Kurs: 3.10
Bukmacher: Milenium
Analiza: Obie drużyna są na mniej więcej na równym poziomie. W tym sezonie jednak Gent daje sobie radę lepiej od przeciwników dzieli ich 7 punktów Gent ma również znacznie lepszy bilans bramkowy, ale w Belgii drużyny głownie zdobywają punkty u siebie. Wiadomo też że drużyny teoretycznie silniejsze często tracą punkty w delegacji z tymi słabszymi. Także warto zwrócić uwagę na to, że obie drużyny szukają formy. Gent 2 remisy i 2 porażki, a Genk 1 remis i 3 porazki. Mój typ remis
Nieregulaminowy bukmacher
⛔100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Belgia
Godzina: 18:00
Spotkanie: Genk - Gent
Typ: suma goli/obydwie drużyny strzelą gola - poniżej 2.5/nie
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zanosi się na zacięty mecz. Gent w 20 meczach zgromadził 32 punkty, brakuje mu 2 do miejsca w pierwszej 6-ce.
Genk zdobył 7 punktów mniej, ale rozegrał 1 mecz mniej. Wygrywając dzisiaj u siebie zbliży się do rywala na 1pkt.
Mają bilans u siebie 6-2-2, przeciwnik na wyjazdach 1-4-5.
W pojedynkach bezpośrednich wyglądało to tak:
07.08.16 JL Gent Genk 1 : 0
22.05.16 JL Gent Genk 0 : 0
24.04.16 JL Genk Gent 1 : 2
28.11.15 JL Genk Gent 0 : 1
31.07.15 JL Gent Genk 1 : 0
07.12.14 JL Gent Genk 0 : 0
Mój typ w tym meczu to wynik underowy, w którym nie będzie btts.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +9
cielson 99

cielson

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej
Godzina: 20:15
Spotkanie: Davos - Kanada
Typ: 2
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam ponownie. Na dziś wybrałem typ z hokeja w Spengler Cup pomiędzy zespołem Davos i Kanadą. W pierwszym spotkaniu grupy B Kanada przegrała z Dynamem Mińsk 7:4 a Davos miało przerwę. Pierwszy mecz Kanady był bardzo emocjonujący i obfitujący w gole. Jednakże nie przewiduję aby Kanada która jest ścisłą światową czołówką hokeja przegrała również z Davos. Tym bardziej jeśli spojrzymy na spotkania obu drużyn:
Davos - 10 ostatnich spotkań - 3 wygrane - 7 porażek (jedna po dogrywce)
Kanada - 10 ostatnich spotkań - 8 zwycięstw - 2 porażki ( jadna po dogrywce)
H2H od 2009 roku - 10 spotkań - 6 wygranych Kanady nigdy nie było dogrywki..
Myślę że jeżeli Kanada podejdzie do tego spotkania na poważnie to powinniśmy widzieć bezproblemowe zwycięstwo. Powodzenia!
✅100

B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina : Darts (PDC World Championship 2017)
Godz : 23:00
Spotkanie : Michael Van Gerwen - Cristo Reyes
Typ : wynik 1 seta (3-0 Van Gerwen)
Kurs : 2.20
Buk : Bet365
Analiza : Myślę, że dzisiejszy typ nie wymaga zabawy w H2H, statystyki itd. &quot;Misiek&quot; to absolutne nr 1 na dzień dzisiejszy, człowiek który bawi się tym lotkami, jak blachary w letnie słoneczne popołudnie na wylotówce z Rzeszowa. Van Gerwen jest murowany faworytem do zgarnięcia pełnej puli, powinien ten mecz z dużo, dużo, dużo niżej notowanym rywalem wygrać w cuglach. No przy pozytywnych wiatrach Reyes może urwie seta, ale to max. sądzę, że MvG od pierwszego lega postawi swoje warunki i zacznie od seta wygranego 3-0, jeżeli nie, trudno. Uważam, że kursik jest jednak godny pogrania.
✅120

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina ; Hokej MS U 20
Godzina ; 23.30
Spotkanie ; Finlandia-Dania
Typ ; pierwszy gol Dunczykow w meczu ; 2 tercja
kurs ; 3,50
bukmacher ; betsson
2 runda rozgrywanych w Kanadzie MS U 20 . Mistrzowie z ubieglego roku FIN kontra DEN. Dosc nieoczekiwanie FIN zdobyli w tamtym roku trofeum , pokonujac CAN , SWE i ROS. Zreszta to juz sie wyrownalo , nie ma dominacji ekip zza Oceanu , Europejczycy juz dobieraja im sie do tylka na luzie. Fatalny wystep w tamtym roku CAN. Nawet DEN przegrali dopiero po dogrywce z pozniejszym finalista ROS. Dzis DEN przed trudnym zadaniem , powalcza z mistrzami , z podraznionymi mistrzami po porazce w pierwszym meczu z TCH. Wydaje sie pewny win FIN. Pierwsza tercja powinna byc jeszcze zamknieta , typuje iz Dunczycy cos ukuja dopiero w 2 tercji.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom