>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 27.12.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: TURCJA: Super Lig
Spotkanie: Fenerbahce - Mersin
Typ: 1 połowa/typ1
Kurs: 1,77
Bukmacher: bet at home
Analiza:
Witam po Świętach. Moje ostatnie analizy i typowania na forum okazały się trafnymi mam nadzieje ze dzisiejszym spotkaniem w lidze Tureckiej przedłużę passę i kolejnym meczem na plus. Dzisiaj Fenerbahce podejmuje u Siebie Mersin które do tej pory nie robiło większych problemów Gospodarzom, 4 spotkania miedzy tymi drużynami na korzyść Fener, które walczy o 2 miejsce w tej chwili po wczorajszym remisie Galatasaray. Gospodarze powinni zapewnić Sobie prowadzenie w 1 połowie i myślę, że tak będzie, co da spokój w dalszej części gry.
Pozdrawiam i zapraszam do typowania. Thx for + ????
✅77

Otrzymane punkty reputacji: +9
rush 17

rush

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Niemcy, BEKO-BBL
Godzina: 18:30
Spotkanie: Phoenix Hagen - Crailsheim Merlins
Typ: under 163.5
Kurs: 3.35
Bukmacher: Unibet
Na orbitę swoich zainteresowań wybrałem jeden z ciekawszych meczy dzisiejszego dnia w niemieckiej BEKO-BBL. W Hagen dojdzie do spotkania dwóch ekip z końcówki tabeli i z pewnością możemy się spodziewać walki o każdą piłkę.
Obie ekipy w obecnym sezonie tracą dużą ilość punktów (nawet jak na realia niemieckie, gdyż koszykówka w lidze niemieckiej jest wyjątkowo anty-defensywna ;)). Feniksy z Hagen w tym sezonie w swojej hali jeszcze ani razu nie zwyciężyli. Dzisiaj może nadejść ten przełomowy moment, gdyż Crailsheim to debiutant w BBL i ich początki są na prawdę trudne.
Jednak w ostatnim meczu dzisiejszych gości coś tchnęło, ograli Mitteldeutscher i w ich grze widać było niejaką poprawę, wiarę w to, że może im się uda utrzymać w tej lidze. Można więc wierzyć, że postawią trudne warunki Phoenix i cytując klasyk &quot;tanio skóry nie sprzedadzą&quot; ;)
Ponadto obie ekipy są słabymi egzekutorami rzutów wolnych, a w przypadku tzw. meczu &quot;za 4 punkty&quot; tych rzutów wolnych może być na prawdę wiele.
ZWROT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom