>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 27.12.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,Finlandia
Spotkanie: Pelicans(-1.5) - IFK Helsinki
Typ: 1
Kurs: 4.60
Bukmacher: Sportingbet
27.12.2013 17:30
Analiza:
A na dzis odważny typ z fińskiej lidze hokejowej.Sądzę że jest warty zaryzykowania gdyż to co wyrabiają gospodarze to przechodzi ludzkie pojęcie.Ile można grać meczy i nie mieć zwycięstwa.Jak już w końcu wygrać to moim zdaniem z przytupem.Stawiam na to dziś.Są na miejscu jedenastym a grają z piątym zespołem.Mają tylko o pięc spotkań mniej wygranych ale te ich ostatnia gra to pasmo porażek.Dzięśieć spotkań bez wygrania spotkania to jakieś już fatum.Mam nadzieję że po świetach nabrali motywacji i dziś na własnej tafli pokażą że należy się z nimi liczyć a nie są chłopcami do rozdawania punktów.Goście ostatnie dwa spotkania tez bez rewelacji.porażki ale wcześńiej seria ośmiu wygranych z rzędu.Tez przyszła w końcu kryska na matyska.Liczę że i w tym meczu dla jednych skończy się fatalna seria a dla drugich taka mała czarna seria się utrzyma.Kurs jest wysoki ale myślę że warty zaryzykowania z handicapem.Są w stanie tego dokonać i przełamać się!!!
⛔ 100

G 35

grabektyper

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna
Spotkanie:Kasimpasa - Akhisar Belediye
typ X2
kurs 2,37
Bukmacher:betsafe
27.12.2013 19:00
Na dziś znalazłem spotkanie w lidze tureckiej gdzie faworyci lubią sobie komplikować spotkania i nie zawsze wygrywają,i mam nadzieje że dzisiaj będzie podobnie.
Wszystko wskazuje na to że gospodarze wygrają to spotkanie ale nie koniecznie,goście bowiem są bardzo niewygodnym zespołem dla Kasimpasa.Ostatnie dwa mecze między tymi drużynami kończyły się porażkami Kasimpasy więc może dzisiaj będzie podobnie ,nie licze że gospodarze znowu przegrają ale remis jest całkiem możliwy tym bardziej że forma obu drużyn jest bardzo podobna.
Na ostatnie 5 spotkań które oba zespoły rozegrały w lidze zdobyły po tyle same punktów 7 i dzięki różnicy bramkowej Kasimpasa jest lepsza od Akhisar Belediye.
Tak więc w dzisiejszym spotkaniu może dojść do zaskakującego rezultatu biorąc pod uwagę fakt że wielu ludzi uznaje że gospodarze powinni wygrać choćby z tego względu jaka różnica w punktach jest między tymi ekipami choć w piłce 9pkt jak dla mnie to nie dużo a dzisiaj może być już 6pkt różnicy.
Stawiam dzisiaj na Akhisar Belediye i to im będę kibicował w piątkowy wieczór
✅ 137

Otrzymane punkty reputacji: +1
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - KHL
Spotkanie: Slovan B. - Niznekamsk
Typ: zwycięzca : Slovan
Kurs: 1.65
Bukmacher: Bet365
Spotkanie dwóch zespołow, które raczej nie mają większych szans na play-off i okupują dolne rejony tabeli w swoich konferencjach. Znajduję tu jednak przesłanki by grać na gospodarzy ze stolicy Słowacji. Z ostatnich 10 spotkań przed świąteczną przerwą wygrali cztery, pokonując m.in. CSKA (w Moskwie!), Jarosław czy Omsk. Ogółem z 18 meczów w tym sezonie przed własną publicznością w 10 byli górą. Ich rywale ze wschodu wygrali tylko dwa razy w analogicznym okresie a ogółem zdobyli tylko 7 punktów- Slovan 12. Ich gra na wyjazdach : 3 zwycięstwa i aż 17 porażek, w tym 16 w regulaminowych 60min.!! Kurs moim zdaniem odpowiedni by zaryzykować tu na gospodarzy. Pozdrawiam.
✅ 65

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NLB Szwajcaria
Spotkanie: Thurgau - Tigers
Typ: Thurgau (3-way)
Kurs: 2,35
Bukmacher: Bet365
Goście osłabieni brakiem 4 podstawowych zawodników. Do tego nie pewny występ kilku kolejnych graczy z podstawowego kręgu zawodników. Spore rotacje i mała &quot;olewka&quot; ze względu na okres świąteczny.
Gospodarze podstawowym składem.
kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom