>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.10.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
lbs06 47

lbs06

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Spotkanie : Sheffield Wed - Arsenal
Typ: Kartki over 2.5
Kurs 1.8
Buk Bet365
Godz: 20:45
Arsenal ostatnio jest w formie, nie ma potrzeby dogrywania zawodników, wystąpi w drugim garniturze. Wystąpią zawodnicy, najprawdopodobniej, którzy mają problemy z formą jak np. Debuchy, Chambers, Gibbs, zawsze agresywny Flamini i może jeden lub więcej młodziaków. Co do pierwszej grupy, brak pewności, spóźnione wejścia, na pewno walka o każdą piłkę aby walczyć o pierwszy skład, te czynniki mogą sprokurować kilka ostrych wejść.
Flamini, kto zna ten wie, plus w poprzedniej rundzie 2 gole z Tottenhamem, już na ogon z Evertonem wyszedł napompowany wiec tu spodziewam się będzie podobnie.
Młodziaki, jeśli wyjdą, to z pełnym zaangażowaniem, bez pardonu podczas gry.
Od pierwszej minuty wystąpi również Campblell, zawodnik niezwykle waleczny, również kandydat do kartki.
Widzę tu grono potencjalnych kandynatów na żółtą kartę, dodając do tego brak zgrania między zawodnikami, może być dość szarpana i nie równa gra co napędza często nie czystą grę.
Co do gospodarzy z tego co przeczytałem grają piłkę opartą na fizyczności oraz dominacji stałych fragmentów gry. Ten mecz będzie również dla nich prestiżowy wiec spodziewam się walki z ich strony.
Linia niska, spodziewam się, że przed połową będziemy mieć dwie kartki, wiec polecam sprawdzać kursy live, będzie można coś dorzucić.
✅ 80

power30 18K

power30

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka - Serie A
Godz: 20:30
Spotkanie: DHL Modena - Exprivia Molfetta
Typ: DHL Modena (-2,5 seta)
Kurs: 1,70
Buk: Betclic
W meczu 1. kolejki siatkarskiej Serie A, DHL Modena podejmie we własnej hali Exprivia Molfetta. Gospodarze w miniony weekend sięgneli po Superpuchar Włoch, wygrywając z Diatec Trentino po tie-breaku. Tym samym zrewanżowali się za ubiegłoroczny finał rozgrywek. W porównaniu do zeszłego sezonu doszło do kosmetycznych zmian. Odeszło dwóch przyjmujących, którzy głównie byli zmiennikami, czyli Isikawa. rozgrywający Bonifante oraz Kovacević oraz środkowy Sala. Do zespołu dołączyli odpowiednio przyjmujący dołączyć Nikić, Soli oraz środkowy Lucas. Na pewno obecność w składzie Brazylijczyka jest sporym wzmocnieniem, gdyż będzie grał razem ze swoim rodakiem Bruno, z którym bardzo dobrze mu się współpracuje. Najważniejsze, że trzon zespołu podopiecznych Lorenzetti został utrzymany z Ngapethem na czele. Jest to zespół fajnie zbilansowany, który w tym sezonie może spokojnie powalczyć o mistrzostwo. Molfetta ubiegłoroczne rozgrywki w Serie A zakończyła w ćwierćfinale z Trentino, z którym przegrała oba mecze. W porównaniu do zeszłego sezonu w kadrze gości doszło do sporu roszad. Sprawia to, że na pewno będą potrzebowali trochę czasu, aby zaczęło to w miarę funkcjonować. Sporym zaskoczeniem bez wątpienia jest obecność atakującego Kaczyńskiego w składzie, którzy zanotował słaby sezon w Plus Lidze. W zeszłym sezonie dwukrotnie górą była Modena. W tym spotkaniu spodziewam się jednostronnego widowiska. Gospodarze są zespołem o parę klas lepszą od rywala. Każdy inny wynik niż zwycięstwo pretendenta do mistrzostwa będzie sporą niespodzianką.
⛔ 100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: Hokej
godzina: 15:00
spotkanie: Traktor-Yaroslavl
typ: Zwycięstwo gospodarzy
stawka: 2.76
bukmacher: bet365
Witam za bardzo nie siedzę w hokeju,ale uwagę moją przykuł mecz opisany w poście goście zanotowali az 13 spotkań z rzędu bez porażki rzadko spotykane w tej dyscyplinie wg mnie dzisiaj będzie inaczej .Po drugie nie warto stawiać tak nędznej stawki w stronę gości.A po trzecie drużyna dzisiejszych gospodarzy jest groźna na swojej tafli odprawili z kwitkiem Rygę ,Spartaka,Petersburg czy nawet Jokerit.Kończąc moim zdaniem warto jest postawić na dzisiejszych gospodarzy.Jak bedzie zobaczymy później ,Pozdrawiam
✅ 176

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Puchar Polski
Godzina 18:00
- Zawisza B : Śląsk W
- over 3.5 gola
- 3.50 / Bet365
Spodziewam się otwartego widowiska w meczu 1/4 PP pomiędzy Bydgoskim Zawiszą a Śląskiem , obie drużyny wejdą w swoich najmocniejszych składach co pokazuje że traktują ten Puchar na poważnie no bo to krótsza droga aby zagrać w Pucharach , piłkarze Zawiszy zapowiadają że zagrają o pełną pulę i awans do następnej rundy ale wiadomo droga do tego daleka bo trzeba rozegrać dzisiejszy mecz i rewanż we Wrocławiu , uważam że gospodarze dziś powinni zapewnić sobie korzystny wynik aby na rewanż jechać z zaliczką i aby tak było trzeba dziś coś nastrzelać no a po tym co ostatnio prezentuje Śląsk jest całkiem możliwe że na bramki ze strony Zawiszy chyba możemy liczyć , co do Śląska to ci akurat mają takie same plany co Zawisza i zapowiadają walkę o Puchar bo wiadomo w lidze idzie im jak po gruzie i na miejsce gwarantujące grę w pucharach nie ma co liczyć a dziś zagrają w optymalnym składzie , no i na koniec patrząc na wyniki jakie obie ekipy uzyskały w poprzednich meczach to Zawisza zdobyła w dwóch meczach zdobyła 6 bramek ( 4:1 z Chrobrym i 2:1 S.Wola ) natomiast Śląsk 5:1 wygrał w Olsztynie i 0:1 na Podbeskidziu czyli także 6 bramek ...... dizś liczę na przynajmniej 4 !

⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Belgia Jupiler League
20 30
Oostende - Genk
Oostende do zera
4.33
B365
Witam , na dziś wybieram belgijską pierwszą ligę z bardzo ciekawym spotkaniem Oostende przeciwko Genk. Oba zespoły mieszczą się w pierwszej piątce tabeli. Ostatnie kolejki gospodarzy to przegrana i remis , utrzymywali się na pierwszym miejscu przez bardzo długo , jednak teraz zajmują 2 miejsce punkt za anderlechtem. Goście zaś ostatnio dali ciała u siebie przegrywają wysoko 0-4 z zespołem zajmującym 11 miejsce który przez miesiąc nie wygrał ani jednego spotkania. Dlatego mój typ na dziś jest wygrana gospodarzy nie tracą przy tym ani jedngo gola gdyż pora nadrobić straty punktów i patrząc jak wygrywali ostatnie mecze były to zwycięstwa do zera więc taki typ na dziś uważam za opłacalny. Kurs bardzo fajny , warto spróbować.Polecam
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria Puchar
Spotkanie: ASK Ebreichsdorf - SK Sturm Graz
Typ: over3.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet365
Godzina: 18:30
Do trzecioligowego Ebreichsdorf przyjeżdża faworyt z Bundesligi i zamierza zdobyć stadion szturmem (taki suchar).
W ośrodku treningowym pod okiem trenerów od przygotowania fizycznego zostali zawodnicy którzy nie zagrają dzisiaj w pucharze:
Marko Stankovic D(0/0), Benjamin Rosenberger D(0/0), Naim Sharifi D(0/0),
Martin Ehrenreich D(6/0), Christian Gratzei B(0/0),
Donis Avdijaj F(12/2) Sascha Horvath M(4/1) i Anel Hadzic M(10/2).
Mamy 4 zawdoników młodych którzy nie powąchali murawy w tym sezonie, 2 rezerwowych i 2 graczy z pierwszego składu. W ostatnim meczu ligowym grał tylko Anel Hadzic.
Wniosek? Nie wystawiają totalnych rezerw i będą dzisiaj mocni.
Droga Ebreichsdorf w pucharze do trzeciej rundy, oba mecze w domu:
4-0 z Red Star Penzing (głęboka okręgówka)
3-1 z Wiener Neustadt (drugoligowiec)
Wygrana z drużyną która gra na zapleczu Bundesligi na pewno robi wrażenie, Neustadt chyba jednak za cel główny w tym sezonie ma utrzymanie się w lidze. Gospodarze w lidze regionów na 7 miejscu, co ważne są drużyną swojego boiska, u siebie są w tym sezonie niepokonani.
Droga Sturm do tej rundy, oba mecze wyjazdowe:
5-0 z Hartberg (trzecia liga)
7-0 z Seekirchen (trzecia liga)
Hartberg to lider w swoim regionie i drużyna która sezon temu grała w drugiej Bundeslidze, Sturm ostro gromi rywali.
Możliwe że dzisiaj też przejada się po drużynie z ligi regionalnej.
W Bundeslidze 5 miejsce i 6 punktów straty do lidera, w tabeli bardzo ciasno.
Sezon temu zakończyli rozgrywki na 1/8 finału przegrywając z Rapidem.
Czy Sturm ma chrapkę na puchar, pewnie tak bo widać że nie odpuszcza tych rozgrywek gromiąc rywali. Gospodarze są groźni na swoim obiekcie i liczę na ich gola/gole, możliwe że wejdą w wymianę ciosów z tragicznym zakończeniem.
✅ 85

donkruszinio 55

donkruszinio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Capital One Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Stoke - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 2.0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzisiaj mam typ na przełamanie, Chelsea w końcu musi wejść na właściwy tor czyli zacząć wygrywać, tym bardziej że cierpliwość Abramowicza podobno się wyczerpuje i Jose Mourinho może czuć się zagrożony. Mecz ten zapewne nie będzie należał do najłatwiejszych, gdyż Stoke mimo ostatniej porażki 0:2 z Watford, prezentuje się dosyć solidnie- wygrana ze Swansea, Aston Villą i Bournemouth. Chelsea natomiast prezentuje się kolokwialnie mówiąc- w kratkę, raz wygrana raz przegrana. Priorytetem klubu jest obecnie utrzymanie się w czołowej czwórce Premier League, dające przepustkę do gry w Lidze Mistrzów. Obecnie londyńczycy zajmują dopiero 15-stą pozycję w tabeli. Myślę, że dziś zawodnicy Mou dadzą z siebie wszystko i będą gryźć murawę żeby pomóc swojemu trenerowi w utrzymaniu swojej posady. Jeśli spojrzeć na bezpośrednie mecze obu drużyn to w ostatnich 8 meczach Stoke grając u siebie zdołało tylko raz pokonać The blues, 2 razy padł remis i 5 razy górą była Chelsea! Mam przekonanie, że dziś bedzie ten 6-ty raz.
⛔ 100

M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia - Jupiler League
Spotkanie: Oostende - Genk
Typ: Remis
Kurs: 3.42
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Mecz 2 drużyn z góry tabeli. Gospodarze 2 miejsce w tabeli, a w dorobku 24 punkty i gole 23 do 13. Ich rywale plasują się na 4tym miejscu z dorobkiem 20 punktów i goli 15 do 13. Oczywiście faworytem tego meczu są gospodarze, ale ja uważam, że mecz będzie na remis. Oba zespoły są w dobrej, równej formie, a do tego obie drużyny grały ze sobą do tej pory 10 razy z czego 6 razy padał remis (w tym w 4 ostatnich meczach) 3 razy wygrał Genk i raz Oostende.
POWODZENIA
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
prawie-pewny 6

prawie-pewny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Niemiec
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wolfsburg - Bayern
Typ: Obie strzelą gola w pierwszej powlowie
Kurs: 4.33
Analiza: 1/16 pucharu niemiec i odrazu los chciał że spotkają się mistrz z wice mistrzem. Bramkarz Wolfsburga jeszcze budzi się w nocy mając przed oczami Lewandowskiego, a tak szybko musi znów stawić mu czoła. Myślę że nie będą jakoś spoecjalnie go kryć bo nikt nie wierzy że może coś takiego się powturzyć, Wolfsburg bd grał na włąsnym terenie i napewno nie będą się koncentrować na obornie, będą prubowli zdobyć gola i dopiero wtedy skupić się na lepszej defensywie.Wydaje mi się bradziej prawdopodobne że strzelą gola w pierwszej połowie, a Bayern to Bayern nie trzeba dużo się rozpisywać na ten temat. To jest puchar ,wygrywasz grasz dalej, przegrywasz odpadasz. Myśle że żadna z tych drużyn nie odpuści pucharu ,a tym bardziej nie będzie chiałą odpaść w 1/16
⛔ 100

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy, Serie B
Spotkanie: Avellino - Ascoli
Typ: 2 DNB
Kurs: 3,80

Włoska Serie B i spotkanie Avellino kontra Ascoli w ramach 10 kolejki. Faworytem według buków gospodarze i nie do końca się z nimi zgadzam. Gospodarze jak na razie na przedostatnim miejscu z 7 punktami, 1 mecz wygrali, 4 zremisowali oraz 4 przegrali. Ostatnie 3 mecze zremisowane. Goście po 9 kolejkach zajmują 14 miejsce z 10 punktami , wygrali 3 razy, 1 mecz zremisowali i 5 przegrali. Ostatnio przegrali u siebie 0-1 z Crotone więc dzisiaj będą chcieli zdobyć komplet punktów.Na wyjeździe w tym sezonie pokonali m.in Como 4-0 a także 3-1 Pescarę więc widać że gra na obcym boisku im nie sprawia problemów.
Niestety nie dotarłem do żadnych absencji w drużynie gości i mam nadzieję że takowych nie ma. Uważam że kurs na Ascoli mocno przesadzony bo druzyny mają wg mnie porównywalny potencjał. Dodaje małe zabezpieczenie przed remisem.
Jak będzie zobaczymy juz niebawem...
⛔ 100

K 6

kyosha

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - Puchar
Spotkanie: Wolfsburg vs Bayern Monachium
Typ: Bayern Monachium wygra różnicą dokładnie 3 bramek
Kurs: 7.0
Bukmacher: Bet365.com
Analiza:
Na chwilę obecną Bayern Monachium jest bezkonkurencyjnie najsilniejszym zespołem w Europie. Pokonując niezwykłe potężne BvB pokazał swoją moc i zyskał respekt u rywali. Każdy z graczy z Bawarii jest obecnie w szczytowej formie - rozpoczynając od Manuela w bramce, kończąc na Robercie na szpicy. Aby tego było mało na prawą stronę powrócił Robben - przez wielu uważany za jedynego zawodnika na świecie umiejętnościami dorównującymi skillą CR, Messiemu czy chociażby ostatnio w fatalnej formie Hazardowi. W ostatnim meczu ligowym tuż po powrocie do gry po kontuzji pokazał swoją klasę i zaliczył trafienie. Warto również wspomnieć o Wolfsburgu, który po sprzedaniu swojego lidera, którym bez wątpienia był Belg De Bruyne nie potrafi się otrząsnąć. miesiąc temu zespól ten prowadząc z Bayernem w lidze został pożarty...przez naszego Roberta, który w 9 minut zdobył 5 goli.
Jeśli chodzi o mój wybór...sugerowałem się tu możliwościami Bayernu jak i bez wątpienia bezradnością wilków. 3 gole różnicy będzie moim zdaniem najmniejszą karą dla ekipy Wolfsburga jaką Bayern może im wymierzyć ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - NIEMCY: DFB Pokal

VfL Wolfsburg - Bayern Monachium
Volkswagen-Arena, godz. 20:30
Muller strzeli gola i Bayern wygra mecz @3.0 William Hill

Na początek kilka słów do Kyosha - człowieku.. Oglądałeś mecz Bayernu przeciwko Koln? Gdzie Ty widziałeś tą jego klasę? W moim odczuciu kompletnie nie czuł meczu jak i piłki przy nodze. Musi wrócić w rytm meczowy i znowu będzie siał zamęt w obronie rywali.
Co do dzisiejszego meczu. Przed chwilą ukazały się składy na ten mecz, na ławce wreszcie usiadł Vidal, na rzecz Alonso, który wrócił do gry i myślę, że, to jedna z najważniejszych informacji na ten mecz. Chilijczyk kompletnie sobie nie radzi od momentu transferu z Juventusu do Bayernu i jest cieniem samego siebie, głupie straty, niecelne podania - to w skrócie jego opis. W meczu nie zobaczymy także Arjena, który zagrał przeciwko Koln słaby mecz, ale jest także po kontuzji, a na jego pozycji dobrze radzi sobie Coman. W drużynie gospodarzy silny skład, widać, że biorą to spotkanie na poważnie. Na szpicy mocny i groźny Dost, który wg mnie dzisiaj ukuje bramkę dla swojej drużyny. Niedawno obie drużyny spotkały się na Allianz Arena, gdzie Robert trafił 5 goli w rekordowym tempie. Dzisiaj myślę, że Lewy coś wsadzi do bramki i pomoże wygrać mecz, ale liczę tutaj też na Mullera, na którym ciąży także wykonywanie rzutów karnych. Myślę, że Bayern awansuje do kolejnej rundy, ale nie będzie to już taka &quot;łatwa&quot; przeprawa jak parę dni temu u siebie. Każdy mecz jest inny, Wolfsburg ma coś do udowodnienia za tą porażkę 5:1, jednak w moich oczach nie mają tutaj zbyt wielu szans, aby pokonać Monachijczyków. Stawiam na wygraną gości i, że pomoże w tym gol Mullera.​
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +2
yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska, Puchar Polski
Spotkanie: Zagłębie S. - Cracovia Kraków
Typ: 2 (-1)
Kurs: 4,10
Bukmacher: Unibet
Niezwykle ciekawe spotkanie. Lider 1 ligi kontra 3 drużyna Ekstraklasy. Mecz na szczycie w Pucharze Polski. Obie ekipy w bardzo dobrej formie, dużo strzelają goli. Ja jestem przekonany, że mecz ten wygra Cracovia. Wiem, że Zagłębie bardzo się zepnie na ten mecz i za wszelką cenę zechce wygrać, ale to Cracovia jest w Ekstraklasie. Zajmując 3 pozycję nie może sobie pozwolić na wtopę z 1 ligowcem. Ponadto jednak przewyższa umiejętnościami czysto piłkarskimi Sosnowiec. Również doświadczenie jest po stronie Cracovii. 3 ostatnie mecze tych drużyn wygrywała Cracovia. Odpowiednio: 6:0, 4:2 i 3:1. Zawsze wygrana z handim. Oczywiście były to niewiele znaczące mecze towarzyskie, ale zawsze zostaje to w pamięci. Dlatego jest to dodatkowy plus na mój typ. Zagłębie ma imponującą serię 5 wygranych pod rząd. Natomiast Cracovia 4 razy wygrała i raz przegrała, z Legią w Warszawie. Typ wydaje mi się dosyć możliwy, dlatego uznałem, że warto tak postawić.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom