>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 27.09.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka- MŚ
Spotkanie: Polska - Serbia
Typ: DW 3-2
Kurs: 5,50
Godz: 20:30
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Liczę dzisiaj na bardziej wyrównane spotkanie niż poprzednio. Długo by tu pisać czy Serbowie odpuścili mecz z Polakami czy nie odpuścili. Dzisiaj zapewne się o tym przekonamy. Wiadomo, że w wielu meczach ważna jest dyspozycja dnia w jakiej znajduje się drużyna. Serbowie niespodziewanie ograli Włochów w pierwszym meczu , a dziś również podchodzą jako faworyci. Przed mistrzostwami nikt nie spodziewal się, że Serbia może tak daleko zajść a teraz wymienia się ich w gronie faworytów do końcowego tryumfu.
Ja osobiście skłaniam się, że ten mecz nie zakończy się w trzech setach. Wydaję mi się, że będzie to mecz set za set, a decydującego wygrają Polacy.
⛔100

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Godzina: 22:00
Spotkanie: Girona- Betis
Typ: Remis i obie strzelą
Kurs: 4,35
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Miałem grać remis ale nie wydaje mi się aby nie padły bramki w tym spotkaniu bo co jak co Girona swoje strzela, a i Betis mimo, że póki co nie gra nic specjalnego to w każdej chwili może swoje gole strzelić. Stąd też lepiej zagrać remis i obie strzelą bo kurs jest sporo wyższy. Prawda taka, że to mecz z typu gdzie żaden wynik nie zdziwi, Betis chociaż słabszego początku ma kadre na dużo lepsze miejsce w tabeli i kwestia czasu kiedy będą w górnej połówce. Girona też ostatnio wygrana z Celtą i remis na Camp Nou z Barceloną także jak widać forma solidna. Obie ekipy sporo remisują w tym sezonie bo Betis już 4 remisy w tym 3 w ostatnich swoich meczach, Girona także 2 remisy na 5 spotkań. H2H między ekipami nic wielkiego nie znaczy, bo jak pisałem mecz z typu każda ekipa moze wygrać ale dlatego wychodzę na przeciw, taki kompromis i stawiam remis. 1:1 czy 2:2 bardzo realne.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom