>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 27.08.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Capital One Cup
Spotkanie: West Ham-Cheltenham
Typ: w meczu padnie więcej niż 2,5 bramki?? TAK ( over 2,5 )
Kurs: 1,50
Bukmacher: Bet365

Kurs na zwycięstwo West Ham bardzo mały ale kurs na over 2,5 jak dla mnie zadowalający. Cheltenham dotarło do tej rundy pucharu Capital One Cup dzięki pokonaniu Crewley Town 4-3 po dogrywce. Co już jest dla nich w pewnym sensie sukcesem gdyż Crewley to zespół Legue One czyli teoretycznie zespól silniejszy gdyż Cheltenham to drużyna League Two. czy dzisiaj Cheltenham ma jakieś szanse z drużyna Premier League ??? wątpię, pomimo faktu że trener West Ham zapowiedział że da szanse zawodnikom którzy nie zaliczyli jeszcze występu w Premier League. Nie ukrywajmy Ci zmiennicy na pewno są dużo lepsi niż zespół Cheltenham i włożą dużo serca w grę gdyż mają szanse zabłysnąć przed trenerem. A mowa tu prawdopodobnie o takich zawodnikach jak Adrian, Razvan Rat, James Tomkins i Jack Collison oraz Rava Morison. Cheltenham pomimo tego że dostał się do drugiej rundy Capital One to na razie w swojej League Two po 4 kolejkach zajmuje dopiero 21 miejsce z 4 pkt . West Ham może być zadowolony dwa ligowe spotkania i tez 4 pkt. czyli remis i zwycięstwo. Dodatkowo u gości zabraknie Ich doświadczonego i ważnego napastnika J.Cugretona który ma problemy z barkiem. Over 2,5 w tym spotkaniu to sam West Ham powinna pokryć co by nie mówić grają z przeciwnikiem o dwie klasy słabszym.
✅ 50

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna, Niemcy, 1. Bundesliga
Spotkanie - Freiburg - Bayern
Typ - Bayern -1,5
Kurs - 1,90
Bukmacher - Pinnacle
Analiza -
Nie ma co szaleć z tym spotkaniem - Bayern już w piątek zagra w Pradze o Superpuchar i to spotkanie jest ich priorytetem. Jednak w drodze do Czech będą jeszcze musieli wstąpić do Fryburga i zgarnąć 3 punkty. Zwycięstwa Bawarczyków jestem pewien, ale patrząc na ich wcześniejsze mecze w Bundeslidze nie spodziewałbym się szału. Guardiola cały czas coś kombinuje, przestawia, ale stylu w tym nie widać. Na Freiburg i to wystarczy, gorzej może się skończyć piątkowy mecz z The Blues. Kontuzjowany jest Thiago, ale patrząc na stosunek Guardioli do tego zawodnika, może to i lepiej. Wystarczyło obejrzeć drugą połowę meczu z Norymbergą i to co działo się po zejściu Hiszpana (i Goetzego). Zarówno Guardiola jak i Thiago nie mogą sobie przyswoić faktu, że Niemcy to nie Hiszpania i tutaj katalońska gra może okazać się nieskuteczna. Gołym okiem widać, że większości drużyny takie granie również nie po drodze. Z kolei Freiburg w ostatniej kolejce zdobył pierwszy punkt w lidze z Hoffenheim. Niestety, wykluczeni z gry przez czerwone kartki zostali Coquelin i Mehmedi. Freiburg jest cieniem drużyny z zeszłego sezonu, głównie przez letnią wyprzedaż i pozbycie się całego trzonu drużyny. Powinni się ze spokojem utrzymać. I tyle. Niczego więcej nie powinno się po nich spodziewać. Dzisiaj spodziewam się, ze Bayern koniecznie będzie chciał zagrać na 0 z tyłu, pokonując przeciwnika skromnym 0:1/0:2.
⛔ 100

iluminati 60

iluminati

Użytkownik
Data: 27.08.2013 - 20:45
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje Ligi Mistrzów
Mecz: Legia Warszawa - Steaua Bukareszt
Typ: Alternatywne rzuty rożne: Powyżej 12 rzutów rożnych
Kurs: 3,20
Statystyki dotychczasowych meczów pucharowych Legii świadczą o tym, że taki typ ma duże szanse powodzenia, a zwiększa ją dodatkowo stawka dzisiejszego meczu i wynik z Bukaresztu, który też zwiastuje dużą liczbę rogów. Steaua musi ruszyć do ataku, musi strzelić bramkę a już w pierwszym meczu w pierwszej połowie pokazali, że potrafią zepchnąć Legię do głębokiej defensywy. Nacierając na bramkę Kuciaka będzie na pewno dużo okazji do rzutów rożnych, tak samo powinno być po kontrach w wykonaniu Legii. Dużo zależy też od wyniku, jeśli remis 0:0 będzie się długo utrzymywał to ataki Steauy będą się nasilać i okazji do rogów znowu będzie coraz więcej, tak samo jeśli Legia obejmie prowadzenie. Jeśli Steaua strzeli pierwsza to do ataku ruszą Legioniści. Praktycznie każdy scenariusz w tym meczu teoretycznie gwarantuje dużą liczbę rzutów rożnych. A stawka meczu jest kolosalna dlatego zwłaszcza w końcówce częstotliwość wykonywania rzutów rożnych też może się bardzo wzmóc bo albo jeden z zespołów będzie nacierał i prokurował kolejne kornery albo drugi zespół będzie robił to samo ale starając się grać dzięki temu na czas. Uważam, że te wszystkie okoliczności spowodują, że bramek w tym meczu może dużo nie byc, ale za to rzutów rożnych bedzie pod dostatkiem, nie zdziwię się jeśli padnie około 15 kornerów.
zwrot 12 rożnych

kindrey 0

kindrey

Użytkownik
Mecz: PAOK Saloniki - Shalke 04
Typ: Awans PAOK Saloniki
Kurs: 2,20
Bukmacher: William Hill
Starcie rewanżowe Greków z Niemcami zapowiada się bardzo ciekawie, głównie z powodu wyniku w pierwszym meczu obu drużyn, gdzie padł remis 1:1. Shalke w tym sezonie gra strasznie słabo co pokazują dotychczasowe wyniki, zaledwie 1pkt zdobyty po trzech ligowych meczach. Spowodowane jest to głównie kontuzją głównego super strzelca, Huntelaar-a, którego nie zobaczymy również w dzisiejszym meczu. Grecy strzelając bramkę na wyjeździe znacznie poprawili swoją sytuację przed dzisiejszym rewanżem. Bardzo dużym bodźcem motywującym będą pieniądze, jak wiadomo sama faza grupowa LM to zastrzyk rzędu 10mln Euro a wszyscy wiemy jak wygląda sytuacja finansowa w Grecji. Do tego dochodzi swój stadion na którym z własnego doświadczenia wiem że kibice PAOK-u zgotują piekło gościom. Zastanawiałem się nad opcją 1X ale kurs jest znacznie niższy i dla tego zdecydowałem się na opcję: AWANS PAOK-u.
⛔ 100

slawcio69 33

slawcio69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Mecz:Arsenal (Eng) - Fenerbahce (Tur)
Typ:ilość kartek pow 4,5
Kurs:2,20
Bukmacher:bet365
Analiza: W pierwszym spotkaniu W Stambule zakończonym wynikiem 3:0 dla gości, Turcy zostali upokorzeni. Dzisiaj myślę spróbują powalczyć o zatarcie tego blamażu. Każda minuta będzie grać na niekorzyść &quot;turasów&quot;, co będzie oznaczać zaostrzanie gry tym bardziej że nic do stracenia mieć nie będą. W Stambule zobaczyliśmy 4 żółte kartki. Dziś goście patyczkować się raczej nie będą. Sędziuje Carlos Velasco z Hiszpani który jest dość surowym sędzią, potrafi pokazać nawet czerwoną odrazu. Ostatni jego mecz to sobotni mecz Espanyol Barcelona - Valencia(3:1) gdzie pokazał 6 żółtych.
✅ 120

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
piłka nożna
Freiburg- Bayern
drużyna 2 wygra i padnie mniej niż 3,5 gola
@2,2
bet-at-home
ANALIZA. Witam, dzisiaj ponownie mecz z udziałem &quot;mojej&quot; drużyny. jako kibic oglądam niemal wszystkie mecze z udziałem gwiazdy południa i stwierdzam, że PEP psuje to co zrobił Joep, a już na pewno miesza. pisałem w sobotniej analizie, że coś nie trybi, że to co wpoił im Joep i co mieli dopracowane do perfekcji i to grali teraz Guardiola chce zmienić (wg mnie nie potrzebnie) i ten Bayern jest bez polotu i bez tej finezji. Co prawda posiadanie piłki mają dużo wyższe w meczach niż w tamtym sezonie ale z tego nic nie wynika, wtedy więcej skrzydłami a przede wszystkim zaskakiwali rywali i ich wnet demolowali poprzez zrywami/ przyśpieszeniami. teraz tak tego nie ma, chcą (co już pisałem w sobotę) wyrobić 100% sytuację poptrzez zagranie piłki w pole karne- styl barcy sprzed 2-3 lat. Jednak bawarczykom taka gra na razie nie idzie, nie szła w sobotę i dzisiaj podejrzewam niewiele się zmieni. będą mieli miażdzącą przewagę i pewnie strzelą gola albo 2 ale gradu bramek się nie spodziewam. Co do Freiburga to już zostało dzisiaj dużo napisane o osłabieniach i tym bardziej cofną się by zagrac defensywniej i blokować będą dostęp do swojej bramki. NIe wstyd bedzie przegrać z Bayernem o ile nie będzie to sromotna porażka i podejrzewam, że taka nie będzie.
No i jeszcze jeden aspekt, a mianowicie superpuchar europy, który w Pradze już w piątek i tym bardziej Bayern dzisiaj nie będzie forsował tempa, by być wypoczętym i przygotowanym na pojedynek z ekipą &quot;SPECIAL ONE&quot;
powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda
Spotkanie: J.Isner - F.Volandri
Typ: under 29,5
Kurs: 1,85 Pinnacle
Isner w formie, ostatnio spisuje się znakomicie. W ostatnich tygodniach pokonał Raonica, Del Potro, Djokovica, w finale w Cincinnati stoczył zacięty pojedynek z Nadalem (6:7 6:7). Takie wyniki muszą robić wrażenie. Poza tym każdy zna atuty Isnera, atomowy serwis oraz forhend, hard to jego nawierchnia, gra u siebie. Po drugiej stronie Volandri, była 25 rakieta świata, było to jednak bardzo dawno. Poza tym Włoch gra praktycznie wyłącznie na cegle. Od 2009 roku na nawierzchni twardej zagrał zaledwie 9 spotkań wszystkie przegrał, w 2007 roku kiedy to osiągnął swoją najlepszą pozycję w rankingu ATP bilans na hardzie 1-8, w całej swoje karierze dodatni bilans na tej nawierzchni miał tylko raz, w 2001 roku (8-6). To chyba wystarczy, żeby stwierdzić, że hard mu wybitnie nie leży. Nie ma się też co dziwić. Volandri słynie przecież z bardzo słabego serwisu jak na męski tenis, a jego drugie podanie jest niemiłosiernie karcone przez jego rywali. Nie widzę tu żadnych szans na przełamanie serwisu Isnera, w drugą stronę natomiast powinno być zupełnie inaczej. Moim zdaniem okazji do przełamania Włocha w każdym z setów nie zabraknie, które Amerykanin zapewne wykorzysta nie raz.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +2
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Mecz: Legia Warszawa-Steaua Bukareszt
Typ: Drużyna 2 wygra i w grze padną w sumie mniej niż 2,5 bramki
Kuts: 6,00
Typer: Bet-at-home
Przed pierwszym meczem obstawiałem 1-1, wynik się sprawdził, teraz przewiduje 0-1 dla Rumunów. Niestety, nie uważam żebyśmy dorośli piłkarsko do Ligi Mistrzów. Szansa jest, ale to nie pierwszy raz w perspektywie ostatnich 16 lat gdy po 1 meczu są spore szanse na awans. Nie trafiamy już na rywali pokroju Manchesteru, Realu czy Barcy, ale i tak to nadal poprzeczka nie do przeskoczenia. Po 1 meczu to Legia jest bliższa awansu, więc nie dziwi taktyka adekwatna do rewanżu z Molde, gra z kontry, czasami atak, ale z grubsza obrzydzanie rywalowi gry przez 90 minut. Trener Urban wie że stawka spotkania jest zbyt duża, więc nie będzie wprowadzał nowych pomysłów, ustawi team podobnie jak z Norwegami. Autobus w polu karnym? Nie, nie sądzę, Legia ma zbyt dziurawą obronę i zbyt pasywnego defensywnego pomocnika żeby bronić się przez cały mecz. Scenariusz który przewiduje na dzisiejszy mecz to
0-30 ataki Steaua&#39;y, wiadomo że mają mocne początki, więc i tym razem zaatakują na początku spotkania, nie sądzę żeby Legia wyszła na to spotkanie nie skoncentrowana, plus zapewne gorąco doping, w tych minutach bramek nie powinno być
30-60 przewaga Legii, może nie znacząca, ale to Legia dojdzie do głosu, a Rumunii będą zbierać siły na 2 fazę ataków, myślę że jeśli Legia w tym okresie czasu nie strzeli bramki, mogą być problemy z koncentracją, bo gdzieś podświadomie będą myśli że to już minuty do upragnionej Ligi Mistrzów
60-70 utrata bramki przez Legię, być może przypadkowo, być może po błędzie któregoś z piłkarzy
70-90 ataki Legii nie zmieniające wyniku, psychiczne podłamanie straconą bramką
Brzmi jak scenariusz science-fiction, ale taki scenariusz już kilkukrotnie powtórzył się naszym ekipom w kluczowych spotkaniach. Jeśli Legia strzeli bramkę, nie odpuszczą już awansu. Problem w tym że w tej ekipie poza Koseckim i Radoviciem nie ma komu strzelać bramek, Sagan i Dwaliszwili nie prezentują poziomu pozwalającego wierzyć że sami coś sobie stworzą i ustrzelą. Błysk Kosy i Rado, to główna szansa (L), może Ojamaa, który ostatnio prezentuje się z bardzo dobrej strony? Chciałbym się mylić, ale 0-1 to najprawdopodobniejszy wynik.
⛔ 100

Q 0

qsa.

Użytkownik
Mecz: Legia Warszawa - Steaua Bucharest
Typ: poniżej 1,5 bramki.
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet-at-home
W meczu padnie max jedna bramka,rewanżowy mecz będzie pewnie dość bierny z obu stron,a to wszystko dlatego,że dla obu drużyn strata bramki będzie ciężka do odrobienia.
Jak dla mnie mecz rozstrzygnie się w drugiej połowie dzięki jednemu trafieniu.
Oba zespoły odpuściły sobie starcia ligowe,więc mobilizacja sił na ostatnią rundę kwalifikacji jest widoczna,nie mniej jednak skłaniam się ku temu,że zespoły zagrają biernie i będą chciały wykorzystać jeden błąd rywala i strzelić jednego gola ,który przesądzi o Lidze Mistrzów.Przygotowanie kondycyjne Legii,przeciwko dynamice i szybkości zawodników z Bukaresztu,a więc kto będzie górą ?
⛔ 100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -ANGLIA: Capital One Cup
Spotkanie: Barnsley - Southampton
Typ: obie drużyny strzelą gola? NIE
Kurs: 2.05
Bukmacher: WilliamHill
27.08.2013 20:45
Analiza:
A na dziś sobie wybrałem spotkanie że oba zespoły nie strzelą po bramce.Myślę że jak już pierwsze skrzypce będą tworzyli gracze gości którzy są w najwyższej klasie rozgrywkowej i praktycznie ich jedyną szansą na grę w pucharach jest ten właśnie puchar.Gospodarze dziś chociaż że zagraja na własnym stadionie to i tak dziś nie powinni stawiać dużego oporu dla gości.Ich poprzednie spotkania pokazują że za wiele razy nie wygrywali dzisiejsi gospodarze, tak więc i liczę wieczorem że za dużo nie pokażą.W sumie jest to spotkanie pucharowe i all się może zdarzyć aczkolwiek w meczach pucharowych mało kiedy jest spotkanie kiedy pada mnóstwo bramek.Myślę że w tym spotkaniu będzie można co liczyć tylko na jedną bramkę i to dla gości ale nie więcej.Myślę że stawianie na to że jedna z drużyn nie strzeli bramki jest bardzo prawdopodobne!!!
⛔ 100

cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
PIŁKA NOŻNA, ELIM. LM
Legia Warszawa – Steaua Bukareszt
Typ: Awans Steauy
Kurs: 2.1
William Hill

Cóż, nie mogę zrozumieć, ile jeszcze farta może mieć Legia. Steaua tydzień temu pokazała, że jest drużyną lepszą, dojrzalszą, z większą kulturą gry. W I połowie, gdy grali swoje, byli poza zasięgiem. Natomiast w Ii połowie kompletnie zlekceważyli rywala i dostali po pysku. Czy dziś znowu dostaną po pysku? Wątpię, wiedzą o co toczy się gra, a po świetnych występach w zeszłym sezonie naturalnym dla nich jest, że powinni teraz zagrać w LM. Jeśli Rumuni strzelą bramkę, a nie wierzę, że nie strzelą, to Legia już będzie mieć problemy, i to poważne. Sam Kuciak nie wystarczy do awansu. Nie mam pojęcia, czy zagra w końcu Chiriches, z pewnością byłoby to olbrzymie wzmocnienie, ale i bez niego Steaua jest moim zdaniem nadal faworytem tego dwumeczu i po tym kursie jestem zmuszony z niego skorzystać. C’mon Steaua!
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +5
W 115

werg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna||Europa||LM
Spotkanie: Basel - Ludogorets
Data, godzina: 27.08.2013 20:45
Typ: Powyżej 2,75 gola
Kurs: 2.04
Bukmacher: PinnacleSports

W jednym z pięciu wtorkowych meczów w kwalifikacjach do piłkarskiej LM zmierzą się drużyny FC Basel 1893 i FK Ludogorets 1947 Razgrad. Po pierwszym meczu stan rywalizacji jest praktycznie rozstrzygnięty. Szanse awansu Bułgarów po porażce dwa do czterech u siebie są jedynie teoretyczne. Sześć bramek w pierwszym meczu a mogło być ich jeszcze więcej pozwala sądzić, że dzisiaj będziemy świadkami podobnego rezultatu. Ekipa z Razgradu nie ma nic do stracenia i na pewno będzie chciała pozostawić po sobie dobre wrażenie na arenie rozgrywek o europejskie puchary. Uważam że zobaczymy kilka ciekawych ofensywnych akcji z ich strony i przynajmniej jednego gola. O sile ofensywnej Szwajcarów nie trzeba nikogo przekonywać, sądzę że nie zlekceważą oni swojego rywala i postarają się o strzelnie goli. Na tej podstawie stawiam na przynajmniej trzy bramki w meczu.
⛔ 100

supbit2 80

supbit2

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Spotkanie: Legia Warszawa - Steaua Bukareszt
Typ: Legia Warszawa -1
Kurs: 4.75
Data: 27.08.2013
Godzina: 20.45
Analiza:
Legia wystawila swoj najlepszy sklad. Dla wszystkich jest to bardzo kontrowersyjna propozycja ale wiem, ze Legie stac na zwyciestwo roznica dwoch bramek. Dlaczego ?
Legia bedzie grala z kontrataku, a to jest jak woda na mlyn dla polskiej druzyny ( wszyscy wiemy z czego slynie nasz futbol). Steaua Bukareszt bedzie szalenczo atakowac (wiadomo balkanska krew), wiec dlatego jestem pewien, ze nasze skrzydla beda siac poploch w obronie przeciwnika. Legia zrobi wszystko aby wygrac a kibce jej w tym pomoga w tym ja. Juz widze jak poniesie doping naszych pilkarzy. Mam nadzieje, ze tak jak to mialo miejsce w 96 roku tak i teraz Legia zagra w Lidze Mistrzow. Ja i cala Polska kibicuje Legii. Za awans ( jesli Legia wygra) dostaniemy 1,250 punkta do rankingu uefa!! Za same wejscie do LM legia otrzyma okolo 9 milionow euro plus dodatki za rozne prawa marketingowe razem moze byc to nawet 15 milionow euro, a jesli dodac chociaz jedna wygrana za, ktora dostaje sie 1 milion ero to fortuna zarobiona w LM uczyni Legie gigantem na polskim podworku ????
⛔ 100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, kwalifikacje LM
Spotkanie: Legia-Steaua
Typ: goscie over 1,5 gola
Kurs: 3,0
Buk: sportingbet
Analiza: W pierwszym meczu Legii dopisalo sporo szczescia. Gdyby do przerwy bylo 3-0 dla Steauy nie byl by to wcale niesprawiedliwy wynik. Legionisci oprocz przyzwoitej drugiej polowy nie zaprezentowali sie porywajaco i nic nie ujmujac Saganowi to dalej nie mam pewnosci czy celowo przepuszczal pilke czy tez po prostu w nia nie trafil bo zle sie zlozyl. Tak czy siak zawodnicy z Bukaresztu zaprezentowali sie o klase lepiej niz chlopcy Urbana i sadze, ze w decydujacym starciu Legia tak bezbarwna jak w rewanzu z Molde nie zda egzaminu. Poza tym to wyjazdowe 1-1 to nawet nie 50% planu, wazniejsze jest w tym przypadku i to o wiele drugie spotkanie. Urban mial pewnie twardy orzech do zgryzienia. Atakowac? Bronic? Kontrowac? A moze po prostu idziemy na zywiol i jakos to bedzie? Nie mam pojecia co wykombinowal Janek jednak prochu nie wymysli , a rotowanie skladem w co drugim spotkaniu na dluzsza mete moze okazac sie bez sensowne i wlasnie dzisiaj ujawnic swoje negatywne skutki. Steaua jest oczywiscie do przejscia jednak to wymaga gryzienia murawy. Zastanawiam sie czy dzieciak pokroju Furmana zna w ogole takie pojecie. Reasumujac- zycze Legii jak najlepiej jednakze mam powazne watpliwosci czy klasa sportowa tego zespolu jest wystarczajaca na solidnych i ogranych w Europie zawodnikow Steauy Bukareszt. Poki co dostrzegam bowiem w wynikach Legii wiecej szczescia niz umiejetnosci.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +9
dominiqo 14

dominiqo

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna, Anglia, capital one
Spotkanie: Liverpool - Notts County
Typ: Steven Gerard strzeli gola
Kurs: 2,30
Bukmacher: bet365
Analiza:
Lierpool podejmi dzis na wlasnym stadionie druzyne Notts County i oczywiscie bedzie niekwestionowanym faworytem. Podejrzewam ze bedaca w dobrej formie od poczatku sezonu druzyna The Reds udokumentuje swoja przewage kilkoma bramkami. Faworytami do zdobycia gola sa oczywiscie Sturrige i Aspas, ale ja osobiscie postawilbym na Gerarda, bo po pierwsze on bije wszystki karne, a przy duzej ilosci akcji jakis karny moze sie zdarzyc, no i poza tym to wciaz swietny pilkarz potrafiacy pokazac swoje umiejetnosci na tle takiego rywala jak Notts. Oczywiscie to puchar, ale mysle ze Liverpoolczykom motywacji nie zabraknie, a jesli koncentracja ich opusci to do boju poderwie ich wlasnie Gerard ????
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom