>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.07.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LOTTO Ekstraklasa
Godzina: 20.30
Spotkanie: Wisła Kraków - Miedź Legnica
Typ: poniżej 2,5 bramki
Kurs: 1,88
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Krakowska Wisła po nieudanym początku sezonu będzie chciała zrehabilitować się za zaledwie remis w meczu z Arką Gdynia . Biała Gwiazda mogła nawet wygrać to spotkanie , gdyby karnego nie spudłował Rafał Boguski .
W zupełnie innej sytuacji jest ,,Miedzianka&#39;&#39; . która swój pierwszy mecz otwarcia w swoim pierwszym meczu w Ekstraklasie wygrała u siebie z Pogonią Szczecin 1:0 .
Po tym meczu nie spodziewałbym się gradu bramek , każda z obydwu drużyn będzie czekała na dogodne akcje z kontrataku oraz sporej walki w środku pola. Postawienie na mała ilość bramek jest jak najbardziej słusznym i bardzo dobrym wyborem przy obstawianiu tego zdarzenia u swojego buka .
Oprócz bramek można zaryzykować na postawienie jednobramkowego remisu , za remis Fortuna oferuje kurs 3,25 , co jest nawet kuszącą propozycją , jednak o wiele bezpieczniej jest zagranie małej ilości bramek , czy też przedziału goli od 2-3 bramek na mecz . Kurs na przedział wynosi 1,96 , więc jest to też dobra oferta do rozważenia .;) ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +18
S 362

sztaba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Miedź Legnica
Typ: 2
Kurs: 3,30
Bukmacher: etoto

Po dłuższej przerwie i kiepskim typowaniu na mundialu w moim wykonaniu wracam, żeby się z Wami podzielić moim typem na najlepszą ligę świata - ekstraklasę ???? Wisełka solidnie osłabiona po transferach. W meczu z Arką moim zdaniem nie pokazała niczego wielkiego. Nawet karnego nie udało im się wykorzystać i w beznadziejnym stylu zremisowali ze zmęczoną Arką po Pucharze Polski. Na drugim biegunie Miedź Legnica, która moim zdaniem w tym sezonie będzie czarnym koniem podobnym do Górnika Zabrze w ubiegłym sezonie i w rundzie jesiennej. Widać wolę walki oraz niesamowitych kibiców, którzy bardzo długo czekali na to wydarzenie. Reasumując bezbarwna Wisła, której de facto jestem cichym kibicem polegnie dzisiaj na stadionie przy ul. Reymonta. Spodziewam się wyniku 0:1, 0:2. Ciekawe są również solidne spadki na Legnice - być może jest to podpucha.
Pozdrawiam!
⛔ 100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Azji U20 - półfinał
Godzina: 18:00

Spotkanie: Korea Południowa - Irak
Typ: Irak wygrana
Kurs: 5.60
Bukmacher: LV BET

Dla mnie kurs z kosmosu, ekipa Iraku jest bez porażki na tym turnieju, w ćwierćfinale ograli Chinczykow 3:2, w takim samym stosunku wygrali Koreanczycy z Chinami w grupie. Faworytem do Mistrzostwa są Irańczycy, którzy przed kilkomami chwilami awansowali, tracąc niespodziewanie seta z Tajlandia, pierwszego i być może jedynego w całym turnieju. Reszta drużyn są o zbliżonym poziomie, i na takim stawiam Irak jak i ekipe Korei. Kurs niebotyczny, tylko grać.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
pukon 1,3M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Świata Kobiet U17
Godzina: 19.30
Spotkanie: Japonia - Węgry
Typ: Japonia (włącznie z dogrywką)
Kurs: 1.71
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Mistrzostwa Świata Kobiet U17 rozgrywane na Białorusi i mecz ćwierćfinałowy pomiędzy drużyną Japonii a ekipą Węgier. Japonki drugie miejsce grupy A (wygrane z Białorusią 104-52 i z Kolumbią 72-52, przegrana z Francją 53-60), w 1/8 fazy play off wygrana 82-73 z Chinami. Węgierki pozycja lidera grupy C (85-61 z Argentyną, 68-60 z Nową Zelandią i 57-56 z Hiszpanią), 1/8 play off to wygrana z 88-48 z Angolą. Oba zespoły dobrze prezentują się na tym turnieju, chociaż mam wrażenie, że ekipa Węgierek gra już tutaj swoje maksimum, natomiast drużyna Japonii ma chyba jeszcze potencjał na lepszą grę. Przegrały nieznacznie z bardzo silną Francją, nie ustępując rywalkom, zawiodła tam przede wszystkim skuteczność, bo wynik mógłby spokojnie pójść w ich stronę, w kolejnych spotkaniach pewnie już pokonywały rywalki, chociaż ta skuteczność też jakoś nie zachwycała w meczu z Chinami czy Kolumbią. Węgierki tak jak wspominałem wcześniej, grają dobrze, dla mnie nawet nad wyraz dobrze, wygrywają jak do tej pory wszystko, ale też odniosłem wrażenie, że rywalki nie były w jakiejś najmocniejszej dyspozycji przeciwko nim, oczywiście to nie umniejsza zwycięstwom, ale chyba Japonia postawi tutaj zdecydowanie najtrudniejsze warunki z tych dotychczasowych gier. Węgierki nie grały też na tym turnieju przeciwko tak szybkiej i wysoko broniącej drużynie, co też może być kłopotem do umiejętnego rozczytania tej gry Japonek, które nie imponują może warunkami fizycznymi, ale nadrabiają wszystko właśnie bardzo szybką grą. Japonki miały też możliwość zagrać z europejskimi zespołami w fazie grupowej, Francuzki chociaż silniejsze od Węgierek, to można przyjąć, że preferują podobną grę, co tez może być jakimś ułatwieniem. Nie wiem czy te moje &quot;mądrości&quot; będą miały odzwierciedlenie do poczynań na parkiecie, ale wydaje się, że drużyna Japonii ma tutaj pokłady na jeszcze lepszą grę niż dotychczas, a potencjałem personalnym nie ustępują ekipie Węgierek i jeżeli będą potrafiły narzucić rywalkom swój sposób grania, powinny mocno powalczyć o pełną pulę.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom