>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.07.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
patryko 8

patryko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chorwacja, HNL
Godzina:
21:00
Spotkanie: HNK Rijeka - Hajduk Split
Typ: HNK Rijeka
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza: Witam. Na dzisiaj wybrałem spotkanie z Chorwacji, mianowicie Rijeka na własnym boisku będzie podejmować Hajduk Split. Na samym początku chciałbym zaznaczyć, iż kursy na gospodarzy cały czas spadają. Przejdźmy do prezentacji obu drużyn. Zespół gospodarzy aktualnie ma serie dwunastu zwycięstw. Ponadto, na własnym stadionie wygrali dwanaście meczy z rzędu. Prezentują na prawdę solidny futbol. Solidna obrona, gra piłka i regularne strzały na bramkę przekładają się na takie wyniki. Drużyna gości wygląda zdecydowanie gorzej. Odnieśli jedynie dwa zwycięzca z ostatnich dwunastu meczy. Dość ważną rzeczą co do tego spotkania jest H2H. Mianowicie, obie drużyny spotkały się 06.04.2014, kiedy Rijeka na własnym stadionie pokonała Hajduk Split 4:1. Według mnie drużyna gospodarzy łatwo sobie poradzi z zespołem gości. Polecam ten typ do zagrania, powodzenia ! ;)
✅61

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - Piłka Nożna - BELGIA: Jupiler League
Godzina: 20:00
Spotkanie: Waregem - Kortrijk
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj dla drużyn Waregem i Kortrijk będzie to pierwszy mecz w nowym sezonie 14/15 na najwyższym szczeblu rozgrywek belgilskiej ligi Jupiler.
Gospodarze niesieni dopingiem będą chcieli na pewno wygrać ten mecz. Nastroje w szatni są na pewno dobre, po awansie do kolejnej fazy ligi europejskiej po wyganych dwóch meczach (2:1, 1:3) nad naszą polską Zawiszą Bydgoszcz.
Ostatnie 5 spotkań na terenie gospodarzy zakończyło się 4 zwycięstwami i jednym remisem na korzyść Waregem (1:0, 2:0, 1:0, 2:0, 1:1). Jak widać obrona gospodarzy dobrze radzi sobie z napastnikami przyjezdnych, ale także napastnicy mają sposób na obronę Kortrijk.
W tamtym sezonie na własnych śmieciach gospodarze rozegrali 15 spotkań, w których 11 razy wygrywali i 4 razy remisowali. Ich bilasn bramkowy to 31 strzelonych i 14 straconych goli. Gospodarze od zawsze dobrze czują się na własnym stadionie. Goście znowu na wyjazdach nie radzą sobie zbyt rewelacyjnie, w okresie przygotowawczym niby wygrali 2 spotkania, rozgrywane właśnie na wyjeździe, jednak nie byli to zbyt wymagający przeciwnicy, a ich raczej nie stać na 3 zwycięstwo z rzędu w wyjazdowych spotkaniach. W sezonie 13/14 ich bilans meczy wyjazdwocyh to 4 wygrane, 4 remisy i 7 przegranych, przy czym bilans bramkowy słabiutki - 11 strzelonych i 15 straconych.
Dzisiaj stawiam na drużynę gospodarzy z przyczyn statystycznych jak i realistycznych, ponieważ nie wierzę kompletnie w drużynę Kortrijk tym bardziej, że jest to mecz wyjazdowy. Gospodarze na pewno go nie odpuszczą i będą chcieli za wszelką cene zdobyć 3 cenne pkt z przeciwkiniem - jednak słabym. Swój stadion im to na pewno umożliwi, a morale są tak jak wcześniej pisałem na pewno wysokie po awansie do kolejnej rundy LE.
Link do meczu: KLIK

Powodzenia!
✅85​

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo - Tour de France 2014
Godzina: 15:00 CET
Spotkanie: Etap 21: Évry - Paris Champs-Élysées
Typ: Mark Renshaw (AUS) w TOP 3
Kurs: 4.00
Bukmacher: bwin
Analiza:
Ostatni etap Touru to zwykle etap luźniejszy, ale nie dla sprinterów, dla których to jeden z cenniejszych skalpów do swojego CV. Czołówka jest znana, Kittel z Kristoffem plus Greipel, ale nie wykluczałbym, że w ta walkę na kresce na Polach Elizejskich wtrąci się też ktoś spoza tego towarzystwa, zwłaszcza jeśli jego ekipa będzie w stanie stworzyć porządny pociąg. Takim sprinterem może być Renshaw, który powinien mieć solidne wsparcie w osobach Martina, Petacchiego, Terpstry czy Kwiatkowskiego. Sam Renshaw po wycofaniu się Cavendisha dość godnie zastępował swojego lidera, 5 razy kręcił się koło podium (3, 7, 4, 5, 4) i nie zdziwię się, jeśli teraz będzie podobnie. Australijczyk jest wystarczająco szybki, żeby wykorzystać podwózkę kumpli, pewnie nie wystarczy to na wygraną, ale o podium może być już dużo łatwiej. Po takim kursie warto spróbować.
⛔100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia 1. liga
Spotkanie: Fylkir Reykjavik-Hafnarfjordur
Typ: rzuty rożne over 13
Kurs: 3.40
Data: 27.07.2014
Godz: 21:15
Bukmacher: bet365
Analiza:
Znowu typ na ostatnią chwilę. Takie typowanie wyłazi mi bokiem, ale cóż... spróbuję.
Mecz już ktoś typował zamieszczając obszerną analizę więc jak ktoś chce się zagłębić w lekturę, polecam cofnąć się kilka postów wstecz. Ja się spieszę, bo mecz za chwilę więc długo nie będzie. Stawiam na rożne.
Ostatnie dwa mecze tych drużyn między sobą to po 18 rożnych. Jak FH szybko nie strzeli bramki, to ta drużyna sama jest w stanie pokryć wybraną przeze mnie linię. Obie drużyny w meczach z innymi ekipami też z reguły łapią sporą ilość rożnych. Grałem kiedyś mecz Hafnarfjordur z kimś tam, gdzie padło ich 23. Oczywiście mecz meczowi nie równy, typ jest lekko ryzykowny i polecam zagrać azjana over 11. Ja gram tak, bo chcę odkuć kilka słabych typów ;)
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom