>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.06.2018 (środa)

Status
Zamknięty.
R 204

rotfl233

Użytkownik
Dycyplina: Piłka Nożna, MŚ
Spotkanie: Korea - Niemcy
Typ: Niemcy under 2,5 gola
Kurs: 2.02
Bukmacher: fortuna
Godzina: 16:00
Niemcy szczęśliwie w ostatnim meczu zdobyli gola na wagę zwycięstwa w ostatniej minucie doliczonego czasu gdy i to przedłuża ich nadzieje na wyjście z grupy. Na chwilę obecną prawdopodobnie tak się też stanie. Natomiast czy ich gra zachwyca? Mnie na pewno nie. Może i są częściej w posiadaniu piłki ale jeżeli mowa o akcjach ofensywnych to brakuje im pomysłu. Co do Korei, mimo tego, że po tym meczu i tak pakują walizki to na pewno coś z siebie dadzą. Zapewne dużo fauli w meczu będzie, do czego Korea nas przyzwyczaiła no i to też w pewnym sensie będzie czas zabierało. W meczu poprzednim im meczu wcale tak łatwo Meksykanom nie było aby ich pokonać. Co do rozstrzygnięcia pewnie Niemcy wygrają, natomiast nie spodziewał bym się tutaj pogromu, stąd też mój typ. Myślę ze kurs zachęcający biorąc pod uwagę niemoc ofensywną Niemców, a także to, że wystarczy im zwycięstwo do awansu i przy wyniku dajmy na to 0:2 już nie będą tak mocno atakować, a utrzymywać ten wynik.
✅ 102

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / MŚ
Godzina 16:00
Spotkanie : Korea Południowa-Niemcy
Typ : Niemcy over 3.5 gola
Kurs : 3.25
Bukmacher : Unibet
No cóż parę typów i różne analizy ale i dobrze bo wiadomo wyniki na tych mistrzostwach pokazują iż nie ma mocnych i 100 % faworytów ,&quot;wielcy&quot; na tych mistrzostwa zawodzą i jedną z takich ekip są Niemcy , mieli pętlę na szyi jednak potrafili sie z niej uwolnić i grają dalej , w meczu ze Szwecją w drugiej połowie praktycznie cały czas byli pod bramką rywala jednak skuteczność nie jeden raz zawodziła , dziś jednak liczę że ze skutecznością już będzie wszystko OK i nastrzelają Korei trochę bramek , przeczytałem że Niemcy pomimo np zwycięstwa w dzisiejszym meczu mogą pożegnać się mistrzostwami ......... może się tak stać przy zwycięstwie 2:1 Niemców i 2:1 Szwedów nad Meksykiem wtedy wszyscy mają po 6 pkt i taki sam stosunek bramek a wtedy pod lup wchodzą kartki a tu Niemcy są z czerwienią . ale to takie sugestie jednak wszystko możliwe , stąd liczę że maszyna Niemiecka dziś będzie niezwykle skuteczna a że strzelenie przez nich 4 bramek nie jest wręcz niemożliwe to stawiam na przynajmniej 4 bramki !
⛔ 100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis - ATP Antalya
Godzina: 16:30
Spotkanie: Sugita - Herbert
Typ: (Dokładny wynik meczu 2-0 dla Herberta)
Kurs: 3.45
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Sugita mimo iz zagrał wiecej spotkań w tym sezonie to jest to zawodnik moze i bardziej walczący ale jeśli chodzo o umiejetnosci na trawie to według mnie bardziej przemawoa mi Herbert. Znakomity serwis przedewszystkim wyroznia Francuza. W tym roku Herbert pewnie wygrał z Delbonisem w dwóch setach i przydarzyla sie porazka z Kokinakisem. Sugita na szesc meczy wygrał w tym roku na nawoerzchni trawiastej az cztery jest to dosc ciekawy wynik. Sugita juz wczoraj mogl odpasc z turnieju ale dosc pewnie trzymal swoje podanie podobnke jak Herbert w meczu z Delbonisem. Ja dzisiaj szukam niespodzianki. Dla mniej lubiacych ryzykowac polecam handi +1.5 seta. Pozdrawiam trzymajcie sie.
⛔ 100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:00
Spotkanie: Serbia-Brazylia

Typ: Obie drużyny strzelą gola i wygra Brazylia
Kurs: 3,05
Bukmacher:
fortuna
Dobrze dysponowana drużyna Serbii powalczy o awans z Brazylią./zawsze pretendentem do M.Ś,/
Nie chcę się rozpisywać,obie drużyny mogą zakończyć rozgrywki na pierwszym,lub drugim miejscu w grupie.Mogą również się nie zakwalifikować jeżeli któraś z drużyn przegra ,a Szwajcarzy wygrają swoje spotkanie z Kostaryką.Opcji jest dużo,stawiam jednak na zacięty pojedynek i uważam,że Serbowie wcale nie stoją na straconej pozycji.Mecz ze Szwajcarią przegrali pechowo w doliczonym czasie gry.Bardzo dobra defensywa Kolarov ,Tosic,Iwanowic.
Brazylia to zawsze pretendent do najwyższego trofeum, gwiazdy i Neymar najdroższy i najbardziej faulowany piłkarz na m,ś.Remis ze Szwajcarią i prawdziwe męczarnie z Kostaryką wymusiły ,że Brazylia musi wygrać chcąc spokojnie patrzeć na następne spotkania play-off.
1-2 Brazylia ,tak to widzę.
Jak będzie zweryfikuje jak zwykle-boisko
⛔ 100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mołdawia
Godzina: 18:00
Spotkanie: Sheriff-Milsami

Typ: 1(handi eu 0-2)
Kurs: 5.0
Bukmacher: forbet

Witam ,
jako argumentację napisze ze Sheriff u siebie bardzo mocny ostatnie 5 spotkań minimum handi (-1)-a właściwie to najmniej bo tylko raz ;) .
Dodatkowo z Milsami H2H gdy grali u siebie 5 ostatnich spotkań same zwyciestwa i wyniki :
3-1, 5-0 , 2-0 ,2-0, 3-0.
Ja tu widze spokojna jedynke, za 1.6 , bardzo prawdopodobne handi -1 za 2.6 i prawdobodobne handi -2.
Ogólnie takimi argumentami sie kieruję,a życie zweryfikuje.
Pozdrawiam.
⛔ 100

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Serbia - Brazylia
Typ: Brazylia wygra i wykona więcej rożnych
Kurs: 2.30
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Już za niespełna 30 min rozpocznie się mecz pomiędzy Brazylią i Serbią. W grupie do końca walczą 3 zespoły o awans, tylko Costa Rica gra o pietruszkę ale wiemy po Maroku że taki mecz na pełnym luzie czasem gra się lepiej...
Wydaje mi się że bez większych kalkulacji Canarinhos będą chcieli wygrać i dołożą ku temu wszelkich starań, urażone ego Neymara
który marnie wygląda przy top liście strzelców MŚ dziś poprowadzi drużynę do zwycięstwa...
W takim meczu faworyt ten powinien wygrać aby wyjść z pierwszego miejsca i grać w 1/8
z dużo słabszym od Szwedów Meksykiem...
Niedawno zakończył się dzisiejszy &#39;hit-dnia&#39; gdzie Niemcy pożegnały się z mundialem zajmując 4 ostatnią pozycję w tabeli, więc jak sami widzimy turniej skończył się nie tylko dla naszych... (marne pocieszenie ale gdzieś tam
w duszy człowiek zacieszał z ich krzywdy...). W drugim meczu raczej Helweci zgarną 3pkt także ten aspekt również dziś powinien dać kopa Brazylijczykom, ponadto jakieś nauki wypada wynieść po mordęgach np.Argentyny. Zawodnicy z Bałkanów mają w szeregach graczy którzy również mogą postraszyć i trafić do sieci a znając ich zadziora nieodpuszczą dziś tak łatwo, kości mogą tutaj trzeszczeć... Kartki Serbów również warto pobrać, szybki Jesus czy William będą koszeni i szarpani...
Oprócz samej wygranej dokładam podobnie jak wczoraj więcej rożnych faworytów, niby to rywale powinni szukać jak najwięcej stałych fragmentów i wrzutek na Mitrovica lecz akurat to podopieczni prowadzeni przez Tite wiodą prym w tym aspekcie gry i nabiją sami 7-8...
Czysto piłkarsko widocznie lepsi piłkarze z
Ameryki Południowej, technika oraz ogranie osiągnięcia i tytuły no i gwiazdy w składzie ...
Wszystko przemawia dziś za nimi i tak gram!
✅ 130

Otrzymane punkty reputacji: +2
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - MŚ 2018
Spotkanie: Serbia - Brazylia
Typ: powyżej 29,5 fauli
Kurs: 1,9
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Wczoraj gładko linia została pokryta, dzisiaj w zasadzie pozostaje mi skopiować wczorajszy tekst i zmienić tylko nazwy drużyn i zawodników.
Kolejny z meczów o awans do 1/8 i to właśnie w tym meczy rozstrzygnie się kto awansuje obok Szwajcarów bo Ci raczej spokojnie zameldują się w fazie pucharowej. W lepszej sytuacji Brazylia, której wystarczy remis, Serbii tylko wygrana da awans także z ich strony możemy spodziewać się walki na noże. Jak we wczorajszym spotkaniu nie ma co się rozpisywać, że Neymar, który często nadużywa &quot;holowania&quot; piłki będzie często faulowany, że Serbowie nie będą pozawalać na za wiele rywalom, że często będą przerywać grę faulem. A najlepiej jakby sami wyszli na prowadzenie wtedy możemy liczyć, że to Brazylijczycy zaczną grać nerwowo i popełniać głupie i złośliwe faule. Także tak jak wczoraj typ na faule obok kartek wydaje mi się w tym meczu najpewniejszy pomimo, że linie podniesione dosyć wysoko.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom