>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.06.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na sobotę - 27. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
FOOTBALL COPA AMERICA :!:
1:30
⚽ Argentyna - Kolumbia
Messi strzeli @ 2,30 Betsson !
Chyba najwyższy kurs na Leo, w bukach. Dzisiaj idę w jego stronę. Dlaczego? To proste, turniej wchodzi w decydującą fazę rozgrywek i nie ma mowy o przelewkach. Bramka na razie tylko jedna na koncie Argentyńczyka, to stanowczo za mało, wiedząc że w Lidze Hiszpańskiej dopiero się rozkręcał z meczu na mecz, gdzie ładował bramek mnóstwo. Teraz po drugiej stronie Kolumbia, która nie gra jakoś specjalnie wzorowo na tym turnieju, choć mogło się wydawać, że mając taki atak to będą grali znacznie lepiej. Messi, jako najlepszy piłkarz na świecie (no prawie) ???? to od niego się więcej wymaga. Kto jak kto, ale potrafi nieźle wykańczać i do tego zwinność pozwala mu szarżować na bramkę i oddawać przy tym bardzo ładne trafienia. Argentyna dużo nie strzela, ale jak będzie potrzeba (a dziś, już temu sytuacja wymaga) to Messi zrobi robotę. Będzie widoczny i efektywny. Bo ostatnie mecze z jego udziałem, to zawsze czegoś brakowało. Argentyna z taką grą nie przekonuję mnie w ogóle do wygrania Copa, ale dziś już trzeba postawić kropkę nad i. Moim zdaniem Leo dzisiaj przypomni chłopakom z teamu jak się strzela i będzie ciężko go powstrzymać.
⛔100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa America
Godzina: 01:30
Spotkanie: Argentyna - Kolumbia
Typ: BTS
Kurs: 2.22
Bukmacher:
Betsson

Analiza:
Wydaje się, że dotychczas obydwa zespoły nie wrzuciły jeszcze najwyższego biegu i dotychczasowe mecze rozegrane zostały przez nie bez 100% walki i koncentracji. Dzisiejszy mecz będzie ostatecznym sprawdzianem i pokaże nam czy po wyczerpującym sezonie klubowym gwiazdorzy będą jeszcze potrafili dać świetne widowisko na dobrym poziomie. Argentyna mecze grupowe zagrała bardzo bezbarwnie. Spokojne prowadzenie z Paragwajem stracili w końcówce , a ze słabą Jamajką i bezbarwnym Urugwajem wygrali tylko po 1:0. Messi nie pokazał się w tych meczach z jakiejś wybitnej strony, był raczej jak na siebie dość przeciętny. Również Kolumbijczycy nie błyszczeli, najlepszym tego dowodem fakt iż w 3 spotkaniach w grupie zdobyli tylko 1 bramkę. Do tego porażka z Wenezuelą i bezbramkowy remis z Peru nie są najlepszymi prognostykami. Nadzieje daje wygrana z Brazylią choć ciężko w tej chwili porównać obecną Brazylię z Argentyną, zwłaszcza, że na tym turnieju niezwykle ważna jest dyspozycja dnia, która powoduje, że jesteśmy świadkami dużej liczby przypadkowych wyników. Reasumując- uważam, że oba zespoły były ostatnio za bardzo underowe i w bezpośredniej potyczce worek z bramkami się rozwiąże. Szczególnie, że żadna ze stron nie podejmie ryzyka rozstrzygania tego pojedynku w karnych i mecz powinien być raczej w miarę otwarty.
⛔
100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Typ: Argentyna pierwsza zdobedzie 9 roznych
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Faworytem tego spotkania jest dla mnie w sposób oczywisty zespół Albiceleste. Kolumbia nie przekonuje na tym turnieju, James i Falcao są zupełnie bez formy i nie za bardzo ma czym straszyć. Ja spodziewam się dominacji Argentyny od 1 minuty. W dotychczasowych meczach Messi i spółka notowali kolejno 9,8 i 7 kornerów. Typ, który proponuję jest oczywiscie ryzykowny ale jesli spotkanie bedzie miało spodziewany przebieg mozna śmiało spróbować.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Japonia / J-League /
Godzina 12:00
- Sagan Tosu : Sanfrecce Hiroshima
- Sanfrecce Hiroshima strzeli over 2.5 gola
- 5.00 / Bet365

Spróbuję wykorzystać bardzo dobrą skuteczność Sanfrecce i liczę że i dziś chłopaki powinni solidnie ostrzelać bramkę gospodarzy , ale do rzeczy mój mecz to pojedynek Sagan Tosu z Hiroshimą a sprawa ma się tak , gospodarze ostanie w fatalnej formie i 4 ostatnie mecze to 4 porażki , w ostatnim meczu także u siebie podejmowali FC Tokio i do 69 min gry było super bo prowadzili 1:0 jednak wystarczyło 6 min i sytuacja odwróciła się w drugą stronę i polegli 2:1 a dziś podejmuja Hiroshimę która bardzo poważnie chce się liczyć w walce o tytuł i jak na razie są wiceliderem i stopniowo zmniejszają dystans do Urawy i tracą 5 pkt ale do końca jest jeszcze sporo czasu i wszystko może się zdarzyć , Hiroshima w ostatnich 10 meczach poległa tylko raz , 7 razy dopisali do swojego konta komplet pkt i 2 razy podzielili sie punktami i jak widać jest OK , a w bardzo dobrej dyspozycji jest Hisato Sato który w ostanim meczu w przeciągu 10 min strzelił 3 bramki a Sanfrecce wygrało aż 5:1 z Montedio Yamagata a w sumie Sato zdobył do tej pory 7 goli dlatego jak pisałem spróbuję wykorzystać tę dobrą formę tym bardziej że obrona Tosu wyglada jak szwajcarski ser i ta formacja jest najgorsza z całej ligi Sagan Tosu straciło już w tym sezonie 30 goli i to by było chyba na tyle !
⛔100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Typ: Aguero strzeli gola w I polowie
Kurs: 7
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Jak dla mnie fajny zaklad glownie z tego powodu, ze Aguero jesli w ogole zagra w tym meczu, zagra moze 75, moze 80 minut. Na lawce jest tylu zmiennikow, ze ciezko bedzie Aguero rozegrac pelne 90 minut bo za niego wejdzie albo Higuain albo Tevez, a jak wynik bedzie dobry dla Argentyny to zacznie sie wprowadzanie nieco bardziej defensywnych pilkarzy. Aguero jesli ma cos strzelic, to wiecej czasu bedzie mial w I polowie. Kurs na Aguero strzeli gola w meczu @ 2,6 a na to, ze strzeli w I polowie juz @7. W pierwszym meczu, z Paragwajem, Aguero rozegral 76 min, w drugim, z Urugwajem, 82 min a w 3, z Jamajka, nie wystapil wiec mial troche wiecej czasu na regeneracje. Warto wspomniec, ze w 2 meczach Aguero strzelil 2 gole w tym jednego w I polowie w meczu z Paragwajem. Patrzac, na ofensywne mozliwosci Argentyny oraz styl jaki prezentuje, szczegolnie w I polowach swoich spotkan mysle, ze szans na gole Aguero sa calkiem spore. Kursik mi pasuje, wiec gram ????
⛔
100

engelos 352

engelos

Użytkownik
Godzina: 1:30
Typ: 2X
Kurs: 2.05
Bukmacher: bet365
Analiza:
Typ przeciwko wszystkim zwolennikom Messiego i Argentyny. Od zawsze uważałem Argentyne(jako całość) za kilkukrotnie przereklamowany team. Oczywiście biorąc pod uwage nazwiska, to jest grubo, ale jako zespół grają powiedzmy sobie przeciętnie. Copa America wkroczyła w faze play off i już udało się zarobić na meczu Boliwia - Peru, kursy na bramki powyżej 2,5 były ponad przeciętne ???? ???? , ale dziś chyba nie będzie tylu bramek. Osobiście obstawiałbym remis, ale Kolumbia może pogonić Argentynę, która nigdy nie była drużyną turniejową. W fazie grupowej zaliczyli remis 2-2 z Paragwajem i uważam, że był to najlepszy mecz w wykonaniu Argentyny na tym turnieju. Następny mecz zaliczyli zwycięstwo z fatalnie grającym Urugwajem i w ostatniej kolejce również wygrali skromnie 1-0 ale z ..... Jamajcą gdzie w tym składzie w którym wyszli powinni przynajmniej z piątke wbiść.
KOLUMBIA czyli mój faworyt od samego początku Copa America.Pierwszy mecz sagrali nieskutecznie. Weszli w ten turniej zakręceni i w pierwszym meczu z Wenezuelą zaliczyli niespodziewaną porażke bo dość śmiesznej bramce Rondona. Cisneli cisneli ale niestety nie poszło już nic w tym meczu. W następnym meczu pogonili Brazylie 1-0 i wcale Brazylia nie była lepsza w tym meczu i szczerze powinni Brazylijczycy zawdzięczać losowi, że tylko jedną bramką porażke ponieśli. I na ostatni mecz przyszło im grać z drużyną Peru. Zaliczyli remis bezbramkowy mimo zdecydowanej przewagi w meczu.
Jeżeli chodzi o H2H zawsze staram się brać spotkania mniej więcej z ostatnich kilku lat. Na ostatnie 5 spotkań między tymi drużynami dwurotnie wygrała Argentyna, Raz zwycięsko wyszła Kolumbia oraz również dwukrotnie padł remis.
Argentyna nie jest aż takim faworytem jak sądzą buki. Kursy tak wyglądają ponieważ Messi, Higuain Aguero...... no to jak ma być z kursami inaczej?! Nic dziwnego
Ale tu wcale też słabo nie jest :
Valencia, Falcao, Sanches Rodriguez zrobią robotę i osobiście uważam że nawet są w stanie wygrać ten mecz. Opcja z podpórką(2.05 kurs) jest eleganckim rozwiązaniem!
✅105

domel206 802

domel206

Użytkownik
Typ: wyscig do 3 rożnych / Kolumbia
Kurs: 2.80
Bukmacher: Betclic
Analiza:
siemka, zaciekawił mnie ten typ oczywiscie z uwagi na wysoki kurs i tak naprawde z uwagi na to że wiele do tego typu nie trzeba. Zdobycie 3 pierwszych rożnych może udać się tak naprawde w ciągu 1 minuty wystarczy odrobina szczęscia. Jak wiemu szczęsciu trzeba pomoc a Kolumbia potencjal ofensywny jakis tam ma, z 2 strony Argentyna i solidna obrona z dobrymi nazwiskami. Nie uważam że Kolumbia rzuci się na rywala od samego początku nabijając rzuty rózne ale sądze że Kolumbia na pewno będzie atakować zresztą mecz z Brazylia był na to dowodem że Kolumbia własnie w 1 połowie więcej probowalo niż w 2 ???? Dodam że we wszystkich 3 meczach Kolumbia jako pierwsza zdobywala wymagane 3 rzuty różne. Uważam że dziś będzie podobnie i typ może okazać się wygrany bardzo szybko w co zresztą głeboko wierze. Więcej nie bede nic pisal bo jak wiemy bukmacherka to dużo szczęscia ????
PS. widze w tym meczu karnego kurs okolo 4 chyba tez wart ryzyka ????
jako że i tak nie będe brany pod uwage w roliczaniu konkursu z uwagi na zbyt malo ilosc dodanych typow, proszę moderatorów o nie rozliczenia mojego typu. Typ podaje zeby byc moze ktos z niego skorzystal ????
⛔100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Spotkanie: Argentyna - KolumbiaGodzina:
godzina 1.30
TYP Argentyna wygra po przejęciu prowadzenia
Kurs 8.00
bet365
TYP BARDZO RYZYKOWNY KONKURSOWY DO ZAGRANIA ZA DROBNE.
Cięzko uzasadnic taki typ , poza tym że kurs atrakcyjny i kuszący to Argentyna w tym meczu jest moim zadaniem faworytem , jeżeli taki scenariusz że Argentyńczycy zaatakują sprawdzi się to jest całkiem możliwe że mogą się nadziać na jakąś kontrę ze strony Kolumbii , oni są dobrzy z kontry jeżeli stało by się to na początku meczu możliwe że woreczek z bramkami się rozwiąże.Za drobne próbuję.
⛔100

M 91

mateo843

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga światowa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Portugalia - Belgia
Typ: Belgia
Kurs: 1,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Obie drużyny mają o co walczyć, ale to Belgowie są lepszą drużyną. I jeśli jutro nic wielkiego się nie wydarzy to powinni spokojnie wygrać. Belgowie w swojej grupie idą po pierwsze miejsce jak dotąd jedna porażka z Holendrami 3:2 na wyjeździe. Po dzisiejszym gładkim zwycięstwie Holendrów nad Finami, to Holendrzy są aktualnie na pierwszym miejscu z tą samą ilością zwycięstw ale o jeden mecz więcej rozegrali. Wiadomo nawet jutrzejsza porażka Belgów, aż taka straszna dla nich nie będzie. I tak ostatnie dwa mecze zagrają z Holendrami u siebie, ale myślę że i tak zgarną komplet zwycięstw na tym wyjeździe i u siebie z Holandią dopełnią formalności.
Nie oszukujmy się Portugalia aktualnie to o jedną klasę słabsza drużyna od Belgów. Portugalczycy raczej powinni szukać zwycięstw za tydzień z Finami, niż jutro i pojutrze z Belgami. Mogą wygrać seta ale to max co jutro uda im się urwać Belgą.
Również polecam Belgia(-6,5) / 1,80. Nawet w przypadku zaciętego spotkania, 5-setowego meczu i tak typ warty grania, bo bardziej prawdopodobne są sety z kilku punktową przewagą Belgów niż Portugalczyków. Portugalia będzie musiała się nieźle natrudzić żeby wygrać jutro seta
✅50

jony-pistolet 48

jony-pistolet

Użytkownik
Typ: Gole gospodarzy over 1,5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Betclic
Dużo już zostało powiedziane na temat tego spotkania, a fakty są takie, że obie ekipy prezentują się bardzo mizernie w tym turnieju.Argentyna robi swoje ale sprawia wrażenie drużyny ,która chcę wygrać mecz jak najmniejszym nakładem sił.Kolumbia gra poniżej oczekiwań ledwo wywalczony awans z grupy jedna bramka zdobyta w turnieju to bardzo mało jak na drużyną z taki potencjałem ofensywnym ,przyjemniej na papierze bo taki Falcao to cień zawodnika który strzelał bramki dla Porto czy Atletico ,jeżeli dziś wyjdzie w pierwszym składzie to nie wróży nic dobrego dla Kolumbii, jedyny Kolumbijski napastnik ,który przejawia ochotę do gry i stara się kreować grę z przodu to Teofilo Gutiérrez.James mizernie i do tego ten irytujący Cuadrado żaden kolumbijski zawodnik nie miał tylu strat w meczy z Peru co on.
Reasumując nie wierzę w Kolumbie i ich nagłe przebudzenie w tym meczu nie ma do tego żadnych podstaw.Natomiast co do Argentyny wszystko zależy jak bardzo zmotywowany wybiegnie na boisko Messi.W meczu z Jamajką robił sobie jaja grał na 20%. Myślę ,że dzisiaj Messi podejdzie do meczy poważnie i poprowadzi Argentynę do zwycięstwa.Dwie bramki dla Argentyny to bardzo realistyczny scenariusz.
⛔100

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Mistrzostwa Świata kobiet w piłce nożnej
Spotkanie: Chiny K - USA K
Typ: over 2 kartek (azjan)
Kurs: 1,625
Bukmacher:
Bet365
Co przemawia za typem:
  • sędziuje pani C. Vitulano, Włoszka sędziowała na tych MŚ dopiero jeden mecz pomiędzy Koreą a Kostaryką i pokazał w nim 3 kartki, patrząc w jej statystyki widać że 2 kartki w meczu to dla niej wręcz obowiązek ale zdarza się jej co jakiś czas dać i więcej kartek

• faworytkami tego meczu są oczywiście Amerykanki, ale moim zdaniem nie przyjdzie im to łatwo, Chinki potrafią się postawić, jest to drużyna która dostosowuje się do rywala, więc w tym meczu zapewne da prowadzić grę rywalkom ograniczając się do kontr, mam nadzieję że opór Chinek będzie trwał dość długo dzięki temu Amerykanki będą trochę sfrustrowane i będą popełniać faule

• patrząc na h2h widać że często Amerykanki nie miały większych problemów z pokonaniem Chinek w przeszłości, jednak na tym turnieju Amerykanki moim zdaniem nie są w optymalnej formie a Chinki potrafiły namieszać w grupie, liczę albo na frustracje Amerykanek które przez dłuższy czas nie będą mogły strzelić gola oraz Chinki które za wszelką cenę nie będą chciały stracić gola i będą faulowały

⛔100

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

skyrim 267

skyrim

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Copa America
Spotkanie: Argentyna vs Kolumbia
Typ: over 6 kartek (azjan)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Na dzisiaj ponawiam typ kartkowy. Wg mnie na tych mistrzostwach to kopalnia zysku. Spodziewałem się tutaj linii 6.5 ale skoro dają mozliwość taką a nie inną to głupio nie pograć za większą stawkę.
Do rzeczy. Spotkanie można powiedzieć na szczycie, teoretycznie. Dlaczego? Ano dlatego, że Kolumbia gra straszną kaszankę na tym turnieju i być może wielu to zdziwi ale to jeden z powodów dla którego wg mnie pograć karteczki w tym meczu. Podejrzewam, że nie będzie tutaj standardowo głaskania się, dużo wymuszeń ze strony Kolumbijczyków, dla których będzie to jeden ze sposobów na rywala bo swoją formą daleko im do ideału.
Tak jak mówiłem, mnóstwo szarpań, sprzeczek, wymuszeń, prowokacji - myślę, że właśnie tak to będzie wyglądało.
To moja subiektywna opinia a teraz trochę statystyk/informacji.
W ostatnim spotkaniu tych drużyn padło 10 kartek (8 żółtych, 2 czerwone)
Sędzią spotkania jest Pan Roberto García Orozco, który w 2 spotkaniach pokazał odpowiednio 6 żółtych kartek a w drugi spotkaniu 3 żółte i 1 czerwoną w spotkaniach o znacznie mniejszej randze. Wnioski nasuwają się same.
Obydwie drużyny dostawały 2 bądź 3 kartki w fazie grupowej w tym jedna czerwona Kolumbii.
Tyle ode mnie, polecam pograć.
✅95

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa America
Typ: X/1
Kurs: 4.80
Bukmacher: unibet
Analiza:
Kolejny z ćwierćfinałów rozgrywek Copa America. Argentyna mierzy się z Kolumbią. Na pierwszy rzut oka wiadomo że Argentyna jest tutaj faworytem choćby z racji Messiego, ale pamiętamy ostatnie MŚ gdzie jednak ta Argentyna grała jedynie skutecznie, aniżeli efektownie. I tak też jest w tym turnieju. Z Paragwajem 2:2 i dwa zwyciestwa skromnie po 1:0 nie dają obrazu tego że Argentyna moze zdominowac turniej. Goscie wyszli z 3 miejsca w grupie C. Przegrali z najslabsza Wenezuelą, zremisowali z Peru i wygrali z Brazylią. Kolumbia na tym turnieju jest nieprzewidywalna choc widac ze dobra w defensywie i slabsza w ofensywie. Mecze te dla mnie wydaja sie podobne. Jesli Argentyna nie da rady szybko rozmontowac Kolumbii to ten wynik moze byc podobny do tego wyniku Chile.
⛔100

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Norwegia, Tippeligaen
Godzina: 20:00
Spotkanie: Stabæk IF - Strømsgodset IF
Typ: 1
Kurs: 2,25
Bukmacher: unibet
Analiza:
Powracam do Norweskiej najwyższej klasy rozgrywkowej, czyli Tippeligaen. Dzisiaj zmierzą się Stabæk IF oraz Strømsgodset IF. Oba stadiony dzieli zaledwie 35 kilometrów, więc śmiało możemy to spotkanie nazwać małymi derbami. Co można powiedzieć o dzisiejszych gospodarzach? Są od startu rozgrywek szalenie efektywni. Zajmują drugą lokatę, tuż za Rosenborgiem Trondheim, mając aktualnie 27 &quot;oczek&quot; i tracą 5 pkt do lidera. Zaś dzisiejszy gość jest na dzień dzisiejszy na 7. pozycji i zgromadził 21 punktów. W ostatnich 5 meczach na swoich włościach Stabæk wygrał 4-krotnie i raz zremisował, natomiast Strømsgodset w delegacji 3 razy przegrał (wliczając przegrany w karnych mecz pucharowy ze słabiutkim Halden) oraz dwukrotnie wywiózł komplet punktów. Na uwagę zasługuje fakt, iż w tym spotkaniu będzię pauzował (nadmiar żółtych kartek) podstawowy prawy obrońca drużyny gości, czyli Lars Christopher Vilsvik, który nawet dał zwycięstwo swojej drużynie w ostatnim meczu, przeciwko Tromsø. Dzisiaj Stabæk powinien potwierdzić, że jego pozycja vice-leader&#39;a nie jest przypadkowa i typuję, że tak też właśnie będzie!
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Pilka nożna Copa America
Spotkanie Brazylia-Paragwaj
Typ: Brazylia dokładnie 2 bramkami
Kurs 5.10
Buk Unibet
Godz: 23:30
Analiza: Dziś postanowiłem wybrać ostatnie spotkanie ćwierćfinałowe w ramach Copa America . Brazylia zmierzy się z Paragwajem, faworytem do wyjścia z tej pary jest ekipa Brazylii, która w razie zwycięstwa mierzyć się będzie z Argentyną , chociaż Canarinhos w obecnym sezonie nie spisują się zbyt dobrze to pod względem składu są zespołem znacznie silniejszym , Paragwaj nie przegrał jeszcze spotkania w tym turnieju zdobył łącznie 5 punktów, z Argentyną miał bardzo dużo szczęścia , w tym meczu myślę że już tak nie będzie ponieważ Brazylia będzie sobie stwarzała sytuację i jest to nieuniknione że bramki tutaj obejrzymy, ponieważ oba zespoły od pierwszych minut powinny zaatakować, ich atak jest silniejszy aniżeli obrona. Myślę że Brazylia, która w tym turnieju wygrywa bardzo skromnie w tym spotkaniu wreszcie wygra więcej niż jednym golem , postawię więc na wygraną Brazylii dokładnie 2 bramkami, oraz na dokładny wynik 3:1.
⛔100

winston_smith 64

winston_smith

Użytkownik
Dyscyplina Pilka nożna, MŚ Kobiet
Spotkanie Australia - Japonia
Typ: Japonia jednym golem
Kurs 3.4
Buk Bet365
Godz: 22.00
Widzę Panowie, że Copa America dalej zbiera krwawe żniwo wśród typerów, łączę się z Wami w bólu. Już miałem zapodać Brazylię, ale ten turniej kosztował mnie już za dużo nerwów i co gorsza... kasy. No to może kobitki ???? Japonki najprostszymi środkami prą do przodu i są w tym cholernie skuteczne. Wszystkie mecze jak do tej pory wygrane, do tego wszystkie różnicą ... tak jest, dokładnie jednego gola 1: lub 2:1. Ciekawa sprawa jak zagłębić się w te mecze trochę bardziej. Dajmy na to taki Ekwador - Szwajcarki pokonały je 10:1, a Japonki? 1:0, mając ponad 20 sytuacji bramkowych (według statystyk). Z drugiej strony Australia. Dziewczyny radzą sobie nieźle, tylko z silnymi Amerykankami porażka 3:1. No co Wam będę jeszcze gadał pierdoły ... stawiam dzisiaj na prawo serii i już, jeden gol i jedziem dalej ????
✅240

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Nottingham 2015 - FINAŁ
Godzina: 15:00
Spotkanie: Istomin D. - Querrey S.
Transmisja: Eurosport
Typ: Istomin D. +1,5 seta
Kurs: 1.606
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 2:4 z lat 2009-2013, 1:1 na trawie. Ich mecze w większości były bardzo zacięte, tylko dwa razy Sam wygrał po dwóch rozegranych setach. Dzisiaj liczę na zacięty mecz. Moim zdaniem jest to typowy finał 50% na 50% szans. Turnieje przed wielkim szlemem są bardzo dziwne, pamięta ktoś Winston-Salem przed US Open i finał Janowicz - Rosol, gdzie Polak miał 2 piłki meczowe?
Istomin D. - wiele razy jego matka jest na trybunach, nazywany często &quot;mamisynkiem&quot; podobnie zresztą jak Andy Murray, nigdy nie wygrał turnieju ATP. Dzisiaj stoi przed wielką szansą, na pewno mobilizacja z jego strony będzie w 200%. Na trawie gra całkiem przyzwoicie, trzyma swoje podanie, miał więcej odpoczynku z powodu kreczu Bagiety. Pokonał wcześniej Mayera który ma solidny serwis, Istomin pokazał siłę psychiczną w tie-breaku.
Querrey S. - Bazuje przede wszystkim na serwisie. Ma moc, ogólnie to ciężko go przełamać. Trzeba przyznać, że trochę przyfarcił w tej drodze do finału. Z Francuzem Simonem Gillesem obronione 3 piłki meczowe, a rundę później Dolgopolov mógł wyjść w drugim secie na podwójne przełamanie, stało się tak, że Ukrainiec znany ze swojej gorącej głowy przegrał mecz w decydującej partii pod koniec seta.
Kto wygra? Trudno powiedzieć, ale ja tu widzę 3 setowe spotkanie, bądź na pewno z jakimś tie-breakami, dlatego też takie typy.
✅
60

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Tenis, WTA Eastbourne
12:30
Bencic B. - Radwańska A.
Radwańska DW 2:0
@1.95
Ónibet

przeglądnąłem sobie drabinkę Wimbledonu patrząc która ma więcej do stracenia. I suma-suma-rum obie w 1/16 powinny się znaleźć. A czemu przeglądnąłem? Bo nasza Iśka jest sporo chimeryczna jeżeli chodzi swój poziom gry, owszem doszła do finału i jestem z lekka zdziwiony tym (tak nie lubię jej), że cały turniej grała równo bez większych problemów. Przełamanie czy strata seta z Stephens o niczym nie świadczy, bo do TB dotrwała a tak jak to wiadomo 50/50 szans, a że Stephens jest mocno returnującą zawodniczką to i szansę większe miała. Wracając do 1/16 nie ma się co oszukiwać iż Eastbourne/Nottingham to tylko przedbiegi do Wimbledonu. I jak już jest oficjalna drabinka tak analiza gdzie dojdą/mają szansę sie w głowach pewnie układa (tak strata pktów, miejsca, etc). To by motywowało bardziej Radwańską do przyłożenia się.. więc DW jest grane przeze mnie lekko, bo Iśka przez swoją postawę może dać za bardzo pograć Bencic, ale sama ma świadomość, że przy tych swych wzlotach i upadkach formy długo znów może nie mieć szans zgarnąć tytułu. Jest sporo młodych zawodniczek, które dają o sobie już powoli znać i między inny jest nią właśnie Bencic, ale to jest wciąż niedoszlifowany format - błędy wypełnione emocjami są na zasadzie : nie idzie - to nie idzie. Gdzie emocje Bencic płaczu (tak płakała na paru spotkaniach) dają jej upust chęci dalszej gry i na korcie wtedy jest, bo jest.
⛔100

makaveli23 902,7K

makaveli23

Użytkownik
Australia - Japonia (kobiety - pilka nozna)
Typ: minuta 1-15 - Australia win
Kurs: 9.5
Buk: sportingbet
Mysle ze Japonki mentalnie okażą się slabsze i taktyka Autralijek wyczekiwania przeciwnika i ukłucia z kontry sie tutaj sprawdzi. Japonki ładnie grają klepą dla oka, ale zanim coś wytworzą mogą naciąć sie na kontry. Australijki pokazały niezła dynamikę w ostatnich meczach, ale w obronie nie sa zbyt stabilne. Brazylia miala ewidentnie słaby dzień że nie potrafilła wykorzystac a malo tego nawet stworzyc jakichs dogodnych okazji, tak wiec widzę tutaj wiecej okazji stworzonych przez same Japonki ale z drugiej strony widze szanse Australijek, wiec stawialbym na dokladny wynik 1-1 i dogrywke. Mysle ze do przerwy mecz bedzie na 0-0, chyba ze Australijki otworza wynik szybko cos jak ze Szwecją, to wtedy mamy szybki overek a jak nie to nawet przy 0-0 do przerwy widze szanse na over 1.5 dośc spora.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom