>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.05.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 18:15
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk v Rosa Radom
Typ: Czarni Słupsk -4.5
Kurs: 1.88
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Czas goni więc szybka analiza. W półfinale Czarni odpali po dość wyrównanej serii z Turowem Zgorzelec pomimo tego że grali bez czołowego strzelca Karola Gruszeckiego. Rosa z kolei nawet nie sprzeciwiła się w serii vs Stelmetowi przegrywając w serii gładko 3-0. Będzie to pierwszy mecz o brązowy medal więc jest o co grać. Faworytem na pewno są gospodarze którzy we własnej hali są piekielnie mocni. Sporą przewagę mają podkoszem i na pewno będą starali się to wykorzystać. Inne pozycje dość zrównoważone. Ciekawy pojedynek na jedynce Blassingame v Taylor. Moim zdaniem na obwodzie ciut większa przewaga Czarnych gdzie ostatnio obudzili się Mokros i Nowakowski. Pod znakiem zapytania stoi występ Gruszeckiego... Ale mimo tego Czarni prezentują się lepiej do tego atut własnej hali i myślę że gospodarze odniosą pewne zwycięstwo.

⛔ 100

mich.pa88 107

mich.pa88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europejska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dnipro - Sevilla
Typ: under 8 rzutów rożnych
Kurs: 4.0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Nie będę pisał tu o formie obu drużyn bo ten typ tego nie wymaga. Napiszę tylko to co potrzeba. Mianowicie prześledziłem ostatnie mecze obu drużyn we wszystkich rozgrywkach.
Sevilla w swoich ostatnich 8 meczach piłkę z rzutu rożnego wybijała 29 razy co daje średnią 3.6 na mecz. W ciągu tych 8 meczów tylko raz mieli więcej niż 5 kornerów (z Realem - 8 rożnych)
Jeżeli chodzi o ukraińców to na 6 meczów 20 rogów, co daje średnią 3.3.
Sumując te średnie wychodzi nam ok. 7 rzutów rożnych w meczu. Ja chcę, żeby było nie więcej niż 8. Kurs i ryzyko wysokie ale ja szukam szczęścia i podaję wysoki typ pod konkurs ;)
⛔ 100

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, LE
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dnipro vs Sevilla
Typ: Do przerwy: 2
Kurs: 2,39
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Miałem grać zakład 2/2 ale w sumie się nie opłaca bo są niewiele wyższe kursy. Uważam że Sevilla ten mecz spokojnie wygra mimo że jest to finał bo są po prostu o wiele lepszym zespołem. Czołowa drużyna ukraińska nie może się równać z czwartą siłą La Liga pod żadnym względem. Oczywiście Dnipro doszło do tego finału ale głównie jest to zasługa tego że w takich rozgrywkach gra się mecz u siebie i na wyjeździe. Dnipro u siebie wyciągało te 1:0 czy tam 0:0 a na wyjeździe im się po prostu udawało. Ajax wyeliminowali po dogrywce, Olympiakos to już nie ta sama drużyna co jeszcze kilka sezonów temu, Club Brugge to też nie jest jakiś super zespół a Napoli grało tragicznie i na własne życzenie odpadli. Poza tym Dnipro strzeliło jednego z dwóch strzelonych goli w tym dwumeczu z wyraźnego spalonego. Sevilla to można powiedzieć jest idealna do takich rozgrywek, w ciągu ostatnich 10 lat wygrywali LE/Puchar UEFA trzy razy. Niby za słabi żeby walczyć o zwycięstwo Ligę Mistrzów ale za mocni na większość zespołów które nie olewają LE. Znacznie trudniejsza droga do finału, wygrana w dwumeczu z Fiorentiną 5:0 to o czymś świadczy. Myślę że dziś rzucą się od razu na rywali, mają na pewno świadomość tego że są znacznie lepszym zespołem i brakuje im tylko jednego kroku żeby zdobyć cenne trofeum i automatyczny awans do Ligi Mistrzów. Myślę więc ich wygrana do przerwy jest bardzo możliwa i może nawet nie jedną ale dwoma czy trzema bramkami, na siłę tak naprawdę nie ma co szukać grania na Ukraińców bo ich tu tak naprawdę nie powinno być.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom