>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.04.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
B 5

baltariar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Atletico-Bayern
Typ: obie strzelą tak
Kurs: 2,12
Bukmacher: Unibet
Co tutaj dużo komentować mecz.ja szczycie dwie drużyny,które chcą zawalczyć o finał.Bayern,który potrafi i strzela bramki na wyjazdach i Atletico które wie,że stoi przed wielką szansą zagrania w Finale LM pi wyeliminowaniu Barcelony...Atletico również potrafi strzelać u siebie jak i na wyjeździe więc myślę,że obie drużyny strzelą bramkę i śmiało można zarobić parę groszy na tym typie l.

Powtórzony typ ⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Atletico Madryt - Bayern Monachium
Typ: 1:1 DW
Kurs: 6,75
Bukmacher: betsson

W meczach Atletico pada mało goli, a dzieje się to dlatego, iż po strzeleniu gola, ich defensywa staje się bardzo trudna do przełamania przez rywala, co więcej - nie potrafią w większości przypadków dobić rywala strzelając kolejnego gola. Jakiś blok mentalny, czy coś na podobę. Natomiast dzisiaj odwiedzi ich Bayern, który raczej bedzie podrażniony ewentualną stratą bramki i być może uda się strzelić na remis, a dowieźć wynik 1:1 do rewanżu w Niemczech byłoby cudownie. Niewykluczone, że to właśnie bawarczycy strzelą na 0-1 i wtedy zerwie się Horda Atletico, by straty odrobić. Wygląda mi to na bramkowy remis.

⛔ 100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: hokej Mistrzostwa Świata Dywizji IA
Data, godzina: 27.04.2016 20-00
Spotkanie: Polska - Austria
typ: Austria -2.5
kurs: 3.25
buk: sportingbet

Analiza:
Mecz o być albo nie być Polaków w walce o awans do elity. Nasi hokeisci, by jeszcze marzyć o zajęciu drugiego miejsca musza pokonać faworyta turnieju rozgrywanego w Katowicach. Początek turnieju w wykonaniu naszych graczy był fatalny, bo przegraliśmy z Włochami i Koreańczykami, z którymi teoretycznie powinniśmy zgarnąć komplety punktów. Jednak przgraliśmy oba spotkania i po dwóch meczach zamiast być w grze o najwyższe lokaty zaczęlismy się zastanawiać czy nie będzie nam dane do ostatniego meczu walczyć o utrzymanie. Wczoraj jednak sprawiliśmy wielką niespodziankę ogrywając innych faworytów tego turnieju słoweńców aż 4-1. Świetnie zagrał Malasiński, który skompletował hat-tricka. Ten mecz z pewnością kosztował naszych wiele sił, ale wlał też nadzieje ze nie wszystko jeszcze stracone. By tak było dziś musimy wygrać z Austrią, która jednak puki co nie zawodzi. Wygrała puki co wszystkie spotkania, w tym z naszymi pogromcami - Włochami 4-2 i Koreą 3-2 po karnych i są na najlepszej drodze do powrotu do elity. I dziś z nami również będa faworytem. Nasi grają z nożem na gardle, a to na pewno nie pomaga w grze. I zapewne to po stronie Austriaków będzie nalezała inicjatywa w tym meczu. Nasi musza przede wszystkim uważać w defensywie i liczyć na szczęsćie w kontrach. Moim zdaniem trudno bedzie naszym coś wykorzystać, bo Austriacy całkiem dobrze bronią (pięć straconych goli w trzech meczach). A do tego dzisiejsze zwycięstwo Austrii oznaczać bedzie dla nich już pewny awans przed ostatnim meczem ze Słowenią. Moim zdaniem Austriacy w pełni wykorzystają swoją szansę i pewnym zwycięstwem przypieczętują powrót do elity. Stawiam na Austrię

⛔ 100

silwo1948 88

silwo1948

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Atletico Madryt- Bayern Monachium
Typ: Antoine Griezmann strzeli gola
Kurs: 2,60
Bukmacher: Bwin
Analiza:
pierwszy mecz półfinałowy Ligi Mistrzów pomiędzy hiszpańskim Atletico i niemieckim Bayernem. Dziś typuję że Antoine Griezmann zdobędzie przynajmniej jedną bramkę dla gospodarzy. W tym sezonie zdobył 30 bramek 7 z nich w Lidze Mistrzów zagrał w 10 spotkaniach. W ostatnim spotkaniu Hiszpanie pokonali faworyzowaną Barcelonę, zaś w rewanżowym meczu Francuz zdobył 2 bramki. Liczę że dziś znajdzie sposób na Neuer-a i zdoła coś ustrzelić.
http://forum.bukmacherskie.com/Bet365

⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Typ: Bayern
Kurs: 2.63
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Atletico po ograniu Barcelony widzę stało się w Waszych oczach faworytem. Ja idę w kierunku Bayernu. Fakt, nie mieli łatwo zarówno z Benficą, jak i z Juventusem, ale ten przeciwnik jest inny. Takim drużynom jak Bayern oddaje inicjatywę i się czai na gola, co może się zemścić, liczę na to. Pamiętajmy, że ekipa z Monachium ma olbrzymi potencjał i twierdzę, że graczy lepszych niż ich dzisiejszy przeciwnik. Zapewne będzie to defensywny pojedynek, ale mam nadzieję, że bramkę uda im się strzelić. Jako, że dla mnie konkurs w tym miesiącu dobiegł końca, nie będę szukał na siłę wyższego kursu. Ten jest dla mnie jak najbardziej realny.
Diego Simeone powiedział, że wojny wygrywają nie ci,którzy mają więcej żołnierzy, a ci,którzy lepiej z nich korzystają. Nic nie mówił o jakości.
Żołnierzu Lewandowski wystąp! ???? Gole w takich meczach podnoszą wartość i prestiż zawodnika, tego mu szczerze życzę ????

⛔ 100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Typ: X2
Kurs: 1.40
Bukmacher: Sportingbet

analiza: Nie jestem wielkim fanem Guardioli oraz jego warsztatu trenerskiego. Mówienie o nim jako o niesamowitym wizjonerze i najlepszym trenerze świata jest zdecydowanie na wyrost. To co zrobił z Bayernem to było poprawianie na siłę, sztuczne ulepszanie idealnie naoliwionej maszynerii Heynckesa. Imponuje mi to co robi Simeone w Atletico. Ten zespół pokazuje, że w futbolu na najwyższym poziomie bardzo często chcieć znaczy móc. To w jaki sposób Los Colchoneros grają, przesuwają formacje, bronią to klasa światowa. Będą dla Bayernu z pewnością godnym rywalem. Nie uwierzę jednak w to, że Bawarczycy nie nauczyli się nic na swoich błędach z poprzednich porażek w Lidze Mistrzów. Ich blamaże z Realem i Barceloną wynikały z wielu czynników. Barcelona rozbiła ich prawdziwą i niepowtarzalną tiki-taką, która okazała się w każdym calu lepsza niż jej bawarska kopia. Real zaś zniszczył zespół Guardioli zabójczymi kontrami. Te 2 style gry nadawały się na Bayern wybornie. Ktoś powie, że Atletico to również kontry i to również ta broń da im przewagę nad Lewym i spółką. Mam co do tego wątpliwości. Zawodnicy i trener nauczeni doświadczeniami z przeszłości po prostu nie dadzą się kontrować jak dzieci. Myślę,że wola walki Atletico i ich organizacja gry obronnej to duże atuty ale jestem niemal pewien, że Guardiola tym razem poszedł po rozum do głowy i zaprezentuje nieco zmodyfikowaną wersję swojego stylu gry, która pozwoli na bezpieczeństwo w tyłach przy jednoczesnej możliwości posiadania inicjatywy. Śmiem wątpić, że Bayern będzie miał jakieś niezwykle wysokie liczby posiadania piłki. To nie jest sposób na ten mecz i na tą drużynę, przekonał się o tym już niemal każdy w Europie i myślę, że Bayern nauczył się już na cudzych błędach jak grać przeciwko zespołowi takiemu jak Atletico. Reasumując- Guardiola nie jest geniuszem ale nie jest też imbecylem i ustawi zespół w taki sposób, że nie da się pożreć wściekłym, wygłodniałym wilkom Simeone. Bayern dziś nie powinien przegrać, kurs na to jest dość mizerny ale myślę, że na to spotkanie to jedyna opcja, która jest choć trochę prawdopodobna, bo pomijając wszystkie inne fakty, to niezwykle ciężki mecz do typowania.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom