>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.03.2017 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 27. Marca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Towarzyskie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Senegal - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: Wybrzeże Kości Słoniowej
Kurs: 2.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jutro Senegal podejmie Wybrzeże Kości Słoniowej. W niedawno rozegranym Pucharze Narodów Afryki to Senegal był drużyną lepszą, jeśli chodzi o osiągnięty wynik, lecz ja przewiduję zwycięstwo drużyny Wybrzeża.
Jeśli chodzi o statystykę to Senegal nie wygrał 3 ostatnich spotkań. Po remisie w ostatnim meczu grupowym z Algierią grali oni z Kamerunem w ćwierćfinale i po 90 minutach mieliśmy wynik bezbramkowy a Kamerun okazał się lepszy dopiero w karnych. W rozegranym kilka dni temu meczu towarzyskim zremisowali natomiast 1:1 z Nigerią. WKS pokonało natomiast 2:0 na wyjeździe gospodarza przyszłorocznego mundialu - Rosję.
Za tym, że wygra Wybrzeże Kości Słoniowej przemawiają mecze bezpośrednie. WKS jest drużyną, która totalnie nie &#39;leży&#39; drużynie Senegalu. Senegalczycy nie pokonali Wybrzeża Kości Słoniowej od pięciu kolejnych spotkań. Oto 5 ostatnich wyników w meczach między tymi ekipami:
Senegal - WKS 1:1
WKS - Senegal 3:1
Senegal - WKS 0:2
WKS - Senegal 4:2
WKS - Senegal 0:0

Ostatni raz Senegal pokonał WKS w roku 2006. Tamten mecz zakończył się wynikiem 1:0 dla Senegalu. Było to jedyne zwycięstwo Senegalu w historii nad drużyną Słoni. W meczach o stawkę Senegal jeszcze nigdy nie wygrał z Wybrzeżem.
Drużyna Wybrzeża po pokonaniu Rosjan na pewno będzie chciała pójść za ciosem. Lubią grać z Senegalem i myślę, że jutro odniosą zwycięstwo.
⛔100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: ????Guadalajara challenger, final, hard
Godzina: 00:00
Spotkanie: Mirza Basic (BIH) - Denis Shapovalov (CAN)
Typ: Denis Shapovalov (CAN)
Kurs: 1.65
Bukmacher: bwin
Denis Shapovalov (194) jest w życiowej formie.Wygrał u siebie Futures ,potem challenger Drummondville bez straty seta.Teraz finał Guadalajara challenger,gdzie po drodze pokonał Pospisila(119) i Janowicza(183). Wiadomo,to młody chłopak,ale solidny i pewny tego co gra,co było widać w końcówce meczu z JJ. Bardzo dobry serwis i agresywność.
No a Mirza Basic(214),to dla mnie przeciętniak na tym etapie sezonu.Niby po drodze ograł ziemniaka Estrelle (94),Junga(170) i Coppejansa(202),ale według mnie miał łatwiejszą drabinkę.
Stawiam na talent Denisa i liczę,że jutro zgarnie drugiego challengera w tym sezonie i będzie się wspinał po drabince raknkingowej,bo potencjał niewątpliwie ma.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Brazylia-Carioca
Godz: 00:00
Spotkanie Fluminense-Macae
Typ: over 3.5 gola
Kurs 2.80
Buk

Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie w którym ekipa Fluminense na swoim terenie podejmowała będzie drużynę Macae, ekipa gospodarzy jest zdecydowanym faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu, są wiceliderem w swojej grupie i w poprzedniej kolejce na swoim stadionie ponieśli porażkę, więc kolejna porażka ze znacznie niżej notowanym rywalem na pewno nie poprawiłabym morale w zespole z Fluminense. Patrzyłem na ostatnie spotkania tych ekip i zazwyczaj było one overove, poza tym zawsze jak te ekipy się spotykały ze sobą wpadało w nich mnóstwo bramek od 2008 roku w 7 rozegranych meczach na terenie Fluminense wpadło łącznie aż 27 bramek co daje średnią 3,85 bramki na spotkanie. Myślę że w dniu jutrzejszym będzie podobnie bowiem obie ekipy lubią sobie postrzelać ,goście pomimo słabych wyników na wyjazdach potrafili strzelać bramki, gospodarze na swoim stadionie również rzadko kończą z wynikiem zerowym, myślę że jutro gospodarze wygrają i obie ekipy bramki będą w stanie strzelić , mój typ to 1:0 po pierwszych 45 minutach oraz 3:1 po końcowym gwizdku sedziego.
⛔100

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Denver Nuggets - New Orleans Pelicans
Typ: 2 (razem z dogrywką)
Kurs: 3,40
Bukmacher: bet365
Analiza:
Pięknie dziś wszedł typ: Polska do przerwy, po dobrym kursie, brawo chłopaki, wynik lepszy niż gra, ale najważniejsze 3 punkty, już niemal pewne, że jedziemy na mundial. Dodatkowo tak jak typowałem Lewandowski strzelił gola w pierwszej połowie, niezły kurs był na niego jako strzelca pierwszego gola w meczu, więc w ogóle miodzio, dzień na duży plus. Dziś idziemy w NBA i po raz kolejny gram, niemal już fanatycznie na New Orleans Pelicans. Pelicans grają na wyjeździe z Nuggets, a więc z rywalem do 8 miejsca i gry w PO, choć trzeba przyznać, że szanse Pels na PO na pierwszy rzut oka wydają się malutkie, bo zostało 10 gier a mają 5 zwycięstw straty do Denver i 4 do Portland czyli dwóch głównych faworytów do PO. Dallas i Minnesota raczej zaraz z tego wyścigu odpadną (lub raczej już odpadły, nienajlepszy terminarz plus też spora strata do 8 miejsca) także walka o to jedno miejsce rozstrzygnie się pomiędzy tymi trzema drużynami: Portland, Denver, Pelicans. Dlaczego akurat Pelicans bedą walczyć o PO, a nie Dallas czy Minnesota? Bo akurat terminarz tak się ułożył, ze grają jeszcze 3 razy z Denver i raz z Portland, a więc jest okazja do szybkiego odrabiana strat. Jeśli udałoby się wszystkie te mecze wygrać, to są duże szanse na PO. W ogóle do końca sezonu z drużynami z czołówki grają tylko z GSW i Utah( z Utah mogą wygrać spokojnie, bo Jazzmani są bez formy), mają dość łatwy terminarz, więc jeśli się zepną mogą zrobić nawet bilans 9-1 czy 8-2. Problemem w dzisiejszym meczu jest to że pod znakiem zapytania stoi występ Cousinsa, ale myślę, że sytuacja jest tak napięta, a motywacja do zwycięstwa tak duża, że Cousins, który jest bardzo ambitnym graczem, za wszelką cenę będzie chciał dziś zagrać, nawet jak ta kostka będzie go boleć. W Denver nie zagra Arthur, w Pels Asik, ale właściwie te kontuzje mają małe znaczenie. Będzie dziś bardzo ciężko, bo NOP grają na wyjeżdzie, a Denver jest w formie, ale to spotkanie może w dużym stopniu zadecydować kto zagra w PO, w przypadku przegranej NOP niemalże odpadają z wyścigu o PO. Stawka i presja jest ogromna, a ja cały czas wierzę w ten zespół i jego awans do play-offs. Powodzenia!
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +6
zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Miami
Godzina: 19:00
Spotkanie: Mirjana Lucic-Baroni - Bethanie Mattek-Sands
Typ: Lucic-Baroni wygra 2:0
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jako że ostatnio stawiałem na zwycięstwo Lucic-Baroni z A.Radwańską, to i teraz pójdę za ciosem i wskażę na zdecydowane zwycięstwo Chorwatki. Grają dwie dojrzałe tenisistki (obie po 30-stce), z czego Mattek-Sands zajmuje 158 pozycję w rankingu WTA, natomiast Lucic-Baroni jest 29. Należy zauważyć, że Bethanie Mattek-Sands to utytułowana tenisistka ale w grze podwójnej, która nie wygrała turnieju singlowego WTA Tour. Jej naprawdę dobrą grę w Miami [wygrała z Siniakovą(37), Svitoliną(10), Pavlyuchenkovą(17)] należy uznać za niespodziankę. Jednak każda niespodzianka kiedyś się kończy, więc w starciu z będącą &quot;na fali&quot; Lucic-Baroni powinna bezwzględnie przegrać. Jak już napisałem w poprzedniej analizie dot. meczu z Radwańską, Lucic-Baroni przeżywa drugą młodość i gra swój najlepszy tenis od lat. Problemy może mieć dopiero w ćwierćfinale, gdzie jak mniemam spotka się z Karoliną Pliskovą. W tej chwili jednak stawiam na zdecydowane zwycięstwo Lucic-Baroni w stosunku 2:0.
✅137

Otrzymane punkty reputacji: +27
K 1,9K

karamazov

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Miami
Godzina: 22:30
Spotkanie: Kyrgios-Karlovic
Typ: Kyrgios -2.5 gema (handicap)
Kurs: 1.7
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiaj spotkanie panów z dwóch różnych pokoleń tenisowych. Różnica wieku to 17 lat. Atutem starszego, Ivo Karlovica jest wzrost i idąca za tym duża ilość asów. Jednak jego 211 cm w połączeniu z wiekiem przeszkadza w sprawnym poruszaniu się po korcie. Dyspozycja również pozostawia wiele do życzenia. Ostatnia wygrana przełamała serie czterech porażek z niżej notowanymi rywalami. Kyrgios wydaje się, że w końcu uporządkował swoją sferę mentalną, a talentu na pewno mu nie brak. Dwie wygrane z Djokovicem mówią same za siebie. W bilansie bezpośrednim 2-0 dla Australijczyka i 5-1 w setach. Przewiduje nie wiele przełamań, ale jedno w każdym z dwóch setów na hendi wystarczy.
⛔100

mamik 79

mamik

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Miami
Godzina: 18:30
Spotkanie: Querrey-Bautista Agut
Typ: Querrey
Kurs: 2.30
Analiza:
Witam, wszystkich!
Dzisiaj postanowilem napisac analize i wrucic do gry za lepsze miejsce w koncowej tabeli za marzec. W moim przekonaniu zasluguje na wyzsza pozycje ???? Do rzeczy! Stawiam dzisiaj na Sama w zwiazku z tym, ze jest u siebie na amerykanskich kortach, ostatnie 5 spotkan rozegral na hardzie i wygral 4. Jedno spotkanie przegral, no przegral po walce z Donaldem, ktory przezywa renesans formy. Z Agutem gral dwa razy i przegral oba, no mysle ze ten mecz na trawie przegral przez wlasna glupote i brak koncentracjii. Dzisiaj decedowac bedzie dyspozycja serwisowa amerykanina, a ja licze na &quot;dobry dzien&quot; Querreya. Hiszpan w 5 ostatnich spotkaniach przegral tez jeden raz, no jeden raz nie wyszedl na kort. I tutaj uwazam ten fakt za najwazniejszy! Pytanie dlaczego nie wyszedl?! I doszedl li do swojej lepszej dyspozycji po tej absencii? Mozliwe ze w tej mojej analizie duzo rytoryki, no ja postawie kolejny raz na sile przeciwko technice tylko dla tego ze to jest &quot;twarde&quot; Miami. Powodzenia!
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Turcja, Super Ligi
Godzina: 18:00
Spotkanie: Darussafaka Cooper Tires - Usak Sportif (spread -8.5/+8.5)
Typ: 1
Kurs: 1,41
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
To, że gospodarze są faworytem w tym meczu nie podlega żadnej dyskusji, wystarczy popatrzeć na tabelę:

Gospodarze u siebie zanotowali 8 zwycięstw i 2 porażki a Usak Sportif na wyjazdach bez rewelacji z bilansem 2 zwycięstw po dogrywce i 9 porażek. Kadrowo i pod względem finansowym Darussafaka jest klubem potężniejszym i dziś powinni bez trudu wygrać pokrywając proponowana przeze mnie linię. W pierwszym spotkaniu na parkiecie Usak Sportif pod koniec listopada górą była drużyna Darussafaka, która wygrała różnica 25 punktów wygrywając 90-65. Skoro na wyjeździe rozgromili rywala to tym bardziej u siebie powinni wygrać. Wynik aż 25 punktów różnicy mimo własnego parkietu będzie ciężki do osiągnięcia, bo ten pierwszy mecz dzisiejsi goście po prostu zawalili na całego i nie chce mi się wierzyć, że znowu tak będzie, bo Usak Sportif ostatnio się nieco wybudził z dołka. Jednak ta proponowana przeze mnie linia myślę, że już bez problemu zostanie osiągnięta i myślę, że gospodarze wygrają różnicą gdzieś około 15 punktów. Jak pisałem wyżej gospodarze są teraz potężniejszym klubem i powinni to w tym meczu udowodnić na parkiecie.
⛔100

A 332

adriano778

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Miami
Spotkanie: Garbine Muguruza - Caroline Wozniacki
Typ: Garbine Muguruza wygra seta
Kurs: 1.55
Bukmacher: iForbet
Analiza:
Ten głownie opieram nie na aktualnej formie zawodniczek, bo w przypadku Garbine nie możemy o niej mówić lecz na bilansie bezpośrednich starć który moim zdaniem w kobiecym tenisie odrywa duża rolę. Tu w 4 meczach z Wozniacki Muguruza zawsze zdobywała jednego seta ogrywajac przy tym 3 na na 4 Caroline. Myślę że naprawdę warto spróbować ???? Gorąco polecam ????
Moim zdaniem bet dnia :cool:
06.07.15 WIM Wozniacki C. (Den) Muguruza B. G. (Esp) 0 : 2
20.09.14 TOK Muguruza B. G. (Esp) Wozniacki C. (Den) 1 : 2
18.01.14 AO Muguruza B. G. (Esp) Wozniacki C. (Den) 2 : 1
23.03.13 MIA Wozniacki C. (Den) Muguruza B. G. (Esp) 0 : 2
krecz, zwrot 0jk

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Miami
Godzina: 18:30 [może ulec opóźnieniu]
Spotkanie: A.Mannarino - B.Coric
Typ: B.Coric wygra mecz
Kurs: 1.54
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dużo nie będę się rozpisywać, normalnie bym skipował to spotkanie, ale Coric prezentuje się ostatnimi czasy bardzo interesująco, dodatkowo wczoraj odstrzelił tego czajnika Thiema w 2 setach. Mannarino jak dla mnie typowy przeciętniak z zawyżonym rankingiem, jak dla mnie padnie na dystansie 2 setów. O ile Coric zagra to co do tej pory nie martwiłbym się o rezultat końcowy, jednak tak jak wczorajszy typ - czysto na podbicie skuteczności. Nie szukamy kursów, a zaliczonego typu, aczkolwiek fajne na podbitkę.
⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - Tweede Divisie
Spotkanie: Jong FC Twente - Jong Sparta Rotterdam
Godzina: 18:30
Typ: ht/ft Sparta/Sparta
Kurs: 2,40
Analiza:
Straszna posucha w dzisiejszych typach dnia. Chciałem zwrócić Waszą uwagę na mecz jednej z niższych lig w Holandii.
Młodzi z Rotterdamu co prawda zajmują dopiero na 8 pozycji w tabeli, ale ostatnio znajdują się w świetnej formie, wygrali z 4-tym Katwijk,
potem na wyjeździe z 6 Barendrechtem aż 6-1 i ostatnio z 3 De Treffers 3-1.
Jong FC Twente ajmuje ostatnią pozycjęw tabeli, mało tego, zdecydowanie odstają od reszty drużyn, w 27 meczach zgromadzili 15pkt,
przedostatni HHC mają 28pkt. U siebie wygrali tylko 1 mecz.
Sparta strzeliła wszystkie 3 swoje gole w 1 połowie w meczu z Treffers, również z Barendrecht wrzucili 3 gole.
Liczę, że Sparta szybko strzeli gola i dowiezie wynik do końca.
✅140

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
16:00
Polska U21 - Czechy U21
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 3,55
Buk: Unibet
Mecz towarzyski mlodziezówek Polski i Czech. Obie ekipy przygotowują się do Euro i to chyba ostatni sprawdzian przed mistrzostwami. No słyszałem po ostatnim meczu przegranym z Włochami, że skończyły się pochwały dla ekipy Dorny i głosy że jeśli nie zagramy z Milikiem, Zielinskim czy Linettym to na Euro nic nie osiągniemy. A jeszcze po meczu z Niemcami co niektôrzy widzieli Polaków na najwyższym stopniu podium. Czesi są mocni, pokonali ostatnio rywala grupowego Polski Słowaków aż 4-1. Ponadto w ich meczach pada dużo goli, w trzech ostatnich padało conajmniej cztery, a w pięciu ostatnich meczach we wszystkich było conajmniej trzy gole. Zatem dziś powinno być nie inaczej bo Polacy też mają kim straszyć z przodu, jest Stępiński, Kapustka, Kownacki. Myślę że conajmniej czwórka dziś będzie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Dania 1 Division
Godzina : 19:00
Spotkanie : Nykobing - Vendsyssel FF
Typ : over 3.5 gola
Kurs : 3.25
Bukmacher : Unibet
Spotkanie sąsiadów w tabeli , i tak 8 Nykobing kontra 7 Vendsyssel FF , różnica punktowa to zaledwie 2 oczka więcej dla gości i nie wiem dlaczego aż taki kurs w stronę gospodarzy ale pójdę w stronę bramek które tu raczej kibice zgromadzeni na stadionie powinni zobaczyć , gospodarze całkiem nie żle spisują się na swoim terenie i tak w 10 meczach 4-3-3 i bramki które mnie interesują to 20:16 czyli dwie strzelone na mecz średnia po stronie gospodarzy i jest to optymistyczna wiadomość , co do gości i wyjazdy to 3-3-4 i br. 14:16 i nie jest to zbyt dobra statystyka dla gości którzy w/g statystyk lepiej wyglądają patrząc na mecze domowe ale nie oznacza to iż dziś nie powalczą o komplet pkt gdyż przy zdobytych 3 oczkach mogą awansować na miejsce 4 i tylko pkt straty do gry w barażach o Superlig tak więc jest o co się bić a dodatkowo zaglądając do H2H to sporo obie strzelają kiedy spotykają się na boisku ( 3:1 i 3:2 ) i dziś także liczę na over 3.5 gola !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, Dania, 1 Dywizja
Spotkanie: Nykobing FC – Vendsyssel FF
Typ: 1 AH(0)
Kurs: 2,70
Analiza: w 17-tysięcznym mieście Nykobing Falster, na duńskiej wyspie Falster, na stadionie Enelco Arena, liczącym 10.000 miejsc, na który przychodzi średnio 1.000 kibiców spotkają się 2 drużyny środka tabeli. Klub Nykobing FC w latach 2007-2009 grał już w 1 Dywizji, w tym sezonie do niej powrócił. Kadra drużyny wyceniana jest na 2,15 mln. euro (11 miejsce w tym rankingu). Vendsyssel od 2010 r. gra w tych rozgrywkach, są wyceniani na 4,03 mln. (3 pozycja wśród 12 drużyn). Goście muszą przebyć trasę ponad 460 km. by dojechać na to spotkanie. Przejazd autokarem zabiera prawie 6 godzin. Dzisiaj na wyspie Falster jest częściowe zachmurzenie, nie będzie opadów. W porze meczu będzie wiał wiatr ok. 15 km/h, a temperatura wyniesie 10’C.
Tabela: 8. Nykobing 22 9-3-10 br. 30:33, w domu 10 4-3-3 br. 20:16, u/o 2,5 10:12, śr. 2,86 (3,60)
7. Vendsyssel 22 9-5-8 br. 32:30, wyjazd 10 3-3-4 br. 14:16, u/o 2,5 9:13, śr. 2,82 (3,00)
Forma: miejsce 6. Nykobing 9 pkt. br. 10:11, miejsce 10. goście 5 pkt. br. 7:9. Oba zespoły na wiosnę przegrały po 2 mecze, gospodarze zaliczyli też u siebie zwycięstwo z Koge, a goście remis z Fremad Amager.
H2H: kluby rozegrały 2 mecze, oba w tym sezonie. W Nykobing było 3:2, w Vendsyssel 3:1, w obu zwyciężał gospodarz spotkania.
Kadra: Nykobing zimą oddał rezerwowego obrońcę Diarrę (2/1), pozyskał napastnika Olssona z niższej ligi USA, zagrał już w 3 meczach, zdobył 2 gole. Za kartki nie zagra środkowy pomocnik Vest-Hansen (22/0), w meczach wiosennych wchodził z ławki, w końcówkach, a także napastnik Dahl (19/5), który jeszcze nie zagrał w meczach wiosennych . Najlepsi snajperzy: Wagner (22/9), Dahl (19/5), Jensen (18/3), Larsen (21/2). Trenerem jest Olsen (41 lat) od lipca 2013 r.
Kadra Vendsyssel: zimą oddali pomocnika Edmundssona (5/0) i napastnika Brandao (16/1) - rezerwowy, przybyli: pomocnik Eghan Kwesi ze Stabaek (grał 5 sezonów w Twente, Holandia, Eredivisie), napastnik Gouriye z Cambuur (Holandia), ma 5-letni staż w Eredivisie, ale tylko17 goli. Wątpliwy jest udział w tym meczu napastnika Opondo (12/0) i Daalgarda, drugiego strzelca, który nie łapie się do kadry na mecze wiosenne w lidze. Najlepsi strzelcy: Tiago (21/9), Dalgaard (16/6), Sorensen (19/4). Trenerem jest Rasmussen (56 lat) od lutego 207 r. , w przeszłości trenował Aarhus, Midtjylland, Naestved.
Podsumowanie i wnioski: Nykobing i Vendsyssel słabo zaczęły wiosenną część sezonu. Gospodarze zdobyli 3 pkt. br. 3:6, goście 1 pkt. br. 1:3. W każdym z zespołów nie wystąpi w tym meczu drugi pod względem skuteczności piłkarz. Kadra gości ma prawie 2 -krotnie wyższą wycenę, ale tego ich potencjału nie potwierdza ani tabela ani inne statystyki, ani bieżąca forma, ani wiosenna dyspozycja. W ich świetle te dwie drużyny prezentują podobny poziom, a Nykobing jest mimo wszystkich swoich niedostatków, ostatnio nawet nieco lepszy. Zimowe transfery sytuacji nie zmieniły, a jedynie przyjście do Nykobing skutecznego egzekutora Olssona podniosło nieco wartość tego zespołu. Nie pomogła gościom zmiana zimą trenera. Rynek z sobie wiadomych powodów preferuje gości, budzi ta wycena szans moje wątpliwości. Informacje, które podałem wyżej nie uzasadniają tej wyceny. Rzuca się też w oczy, że w meczach obu tych klubów pada w przekroju sezonu dużo bramek. Zwłaszcza na stadionie w Nykobing. ale też w meczach Vendsyssel na wyjazdach. Potwierdza to krótka historia H2H. W zgodzie z zebranymi informacjami zagram typ na gospodarzy, ale z handicapem. Uważam, że ten bet ma value. Na pewno wart uwagi jest typ na over bramkowy, którego wycena wydaje mi się po prostu tylko poprawna.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: EUROPA: Mecze Towarzyskie
Spotkanie: Turcja - Mołdawia
Godzina: 18:15
Typ: 1+BTS
Kurs: 3,60
Buk: Całoroczny
Analiza:
Witam,
Po ogłoszeniu, że całoroczny się wycofuje - jakoś spadła frekwencja na tym portalu - ja tez chyba się wycofam, bo co to za frajda, gdy buk który do konkursu dawał najlepsze kursy znika ???
Równolegle widziałem np. na Bwin, który ponoć się nie wycofuje - kurs 3,50, a u innych jeszcze niżej - po prostu jak to ktoś skomentował, pewna epoka się kończy na naszych oczach i nic już nie bedzie takie samo jak przedtem !!!
Wracając- nie ukrywam, że sugerowałem się typem Fragile11, który juz rozkminił ten mecz i typuje strzał do bramki osłabionej Turcji - sądzę, że rzeczywiście jest tu pewna szansa powodzenia i typ może wejść !
Myślałem jeszcze o typie - Mołdawia więcej w II połowie - za 4,00 - ale to juz typ bardziej ryzykowny
Powodzenia ????
✅260

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 25,7K

k0r0niarz

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Miami
Godzina: 17:00
Spotkanie: Tomas Berdych - Gilles Muller
Typ: Muller -1.5 seta
Kurs: 5,75
Analiza:
Kurs na Czecha zdecydowanie przesadzony patrząc na jego obecną formę, ostatnie porażki z Robinem Haase czy Nishioką jak dla mnie nie stawiają go w roli faworyta. Muller to solidny zawodnik, który od kilku dobrych miesięcy trzyma się w okolicach trzeciej i czwartej dziesiątki rankingu, bardzo dobrze trzyma swój serwis i jeśli w pierwszym secie nie straci swojego podania to jestem niemal pewny, że nawet przy okazji tie-breaka go wygra, gdyż gra je bardzo dobrze (bilans 8-3 w tym roku). Dodatkowo obaj panowie grali ze sobą w listopadzie zeszłego roku w Tokio, gdzie po tie-breaku w pierwszym secie i gładkim 6:! w drugim 2:0 wygrał właśnie Muller. Kurs wcale nie oddaje obecnej dyspozycji Tomasa i uważam, że jeśli nie 2:0 to 3.10 na niego to bardzo dobry kurs.
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Mecze Towarzyskie
Godzina: 17:00
Spotkanie: Polska U21 - Czechy U21
Typ: 1/powyżej 2,5
Kurs: 3,15
Bukmacher: iForBET
Analiza:
Przed nami kolejne emocje związane z meczami Polskiej reprezentacji, tym razem troszkę mniejsze ponieważ jest to mecz towarzyski do lat 21. Jednakże jest to bardzo ważny test mecz przed zbliżającymi się Mistrzostwami Europy do lat 21.
Polacy grali mecz towarzyski 4 dni temu z Włochami, przegrali tamten mecz 1:2 lecz Włosi pokazali kapitalny futbol i mało jaka drużyna wygrała by tamten mecz. Polacy mimo wszystko nie zagrali słabego spotkania, z bardzo dobrej strony pokazał się B. Kapustka, który zaimponował działaczom Lazio Rzym w tym spotkaniu.
Czesi grali 3 dni temu pokonując 4:1 Słowację. Czesi na pewno zagrają praktycznie zmienionym składem, mieli 24 h mniej odpoczynku.
Myślę, że Polska będzie chciała wygrać to spotkanie, pokazać kibicom, że będą się liczyć w Mistrzostwach Europy. Jest to ostatnie spotkanie przed Euro prawdopodobnie dlatego myślę, że Polacy zagrają w bardzo podobnym składzie jak z Włochami.
Typuję zwycięstwo Polski i powyżej 2,5 gola w meczu.
Przewidywalne składy:
Polska (1-4-2-3-1): Wrąbel - Kędziora, Bednarek, Łasicki, Jaroszyński - Lipski, Dawidowicz - Kownacki, Kapustka, Buksa - Stępiński
Czechy (1-4-2-3-1): Zima - Havel, Luftner, Stronati, Sacek - Tetour, Hubinek - Havlik, Cerny, Travnik - Linhart
Powodzenia.
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Mecze Towarzyskie
19:00 Australia U23 - Finlandia U21
Typ: Poniżej 2,5 gola
Kurs: 2,05
Witam wszystkich w kolejnym dniu zmagań z bukmacherem, mimo że dzisiejsza oferta jest bardzo okrojona to udało znaleźć się kilka ciekawych zdarzeń, jednym z nich chciałbym się z wami podzielić. Mecz jaki wybrałem pochodzi z młodzieżówki w piłce nożnej i jest to spotkanie towarzyskie. Mecz przykuł moją uwagę odrazu gdy go zobaczyłem, gdyż jedna jak i druga reprezentacja gra bardzo podobnym stylem, a ponadto potencjał jest na równi. Bardzo dziwi mnie taka duża rozbieżność w kursach jeśli chodzi o opcję underowa którą tutaj zdecydowanie pasuje, przez wielu bukmacherów Australia uważana jest za faworyta tego pojedynku co za pewne nas nie dziwi, jednak Finowie jak pokazują ostatnie ich mecze nie są chłopcami do bicia gdyż ostatnio ulegli z mocną Holandią 2:0, wcześniej duża niespodzianka z Rosjanami i wynik 1:1, z Azerbejdżanem po 0:0 lub z murowanym faworytem Niemcami przegrali tylko 1:0, a szykował się przed mecze pogrom ze strony naszych zachodnich sąsiadów mimo to Finowie zagrali imponujący mecz i gdyby nie bramka samobójcza pewnie by ten mecz zremisowali. Natomiast jeśli spojrzymy na Australijczyków to nie grają w ostatnim czasie nic szczególnego z przeciwnikami których powinni spokojnie ograć większa różnica niż dwóch bramek, ostatni mecz zremisowali z Austria U21 po 1:1, z Jordanią tylko 0:0, z Wietnamem którego powinni pogromić conajmniej trzema bramkami lub więcej pada wynik 0:2, dlatego zaskakuje mnie tak wysoki i okazały kurs na opcję underowa w tym meczu, tym bardziej że Finowie bardzo opierają swoją grę na szykach obronnych, a okazji szukają w szybkich kontr atakach. Moim zdaniem większa część gry będzie toczona w środku pola, a spotkanie zakończy się wynikiem bezbramkowy lub skromny zwycięstwem gospodarzy 1:0.
✅105

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - LNB
Godzina: 20:30
Spotkanie: Limoges - Paris-Levallois
Typ: Limoges - 4,5 pkt OT
Kurs: 1.87
Bukmacher: BWIN
Analiza:
Paris-Levallois w Palais des Sports de Beaublanc nie grało w ostatnich latach za dobrze. Tutaj w ostatnich 5 meczach przegrali wszystkie delegacje. Dziś także spodziewam się zwycięstwa gospodarzy którzy po ostatnim spotkaniu z Le Portel 80:69 mają sporo do udowodnienia swoim kibicom. Goście on road nie grają regularnie. Bilans 4-5 i te zwycięstwa z drużynami o sporej indolencji w ofensywie. Z lepszymi ofensywnie drużynami zdecydowanie nie gra im się łatwo i szybko potrafią się &quot;zagotować&quot; i grać już bez taktycznego podejścia . Goście na razie na 6 miejscu w LNB z bilansem 13-9. Na razie grają bardzo dobrze i moim odczuciu za dobrze na ich potencjał ( 4-1 w ostatnich 5 meczach). Gospodarze nie tylko muszą zmazać z siebie ostatnią porażkę w delegacji z La Portel ale i mają tutaj o co walczyć. 9 plac i w razie wygranej wskakują przed Lyon-Villeurbanne w tabeli i grają w PO. Rywal z którym w tej hali to Zieloni radzili sobie skutecznie. Teraz szansa idealna na przełamanie gorszej passy która de facto spowodowana była ciężkim terminarzem niż formą drużyny. Mecz na styku z Monaco czy ogranie Strasburga to zawsze daje do zrozumienia o sile drużyny i potencjale jaki drzemie w LIMOGES.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom