>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.03.2012 (wtorek)

Status
Zamknięty.
yoozel 28

yoozel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, English Championship
Spotkanie: Crystal Palace v Doncaster
Typ:Crystal Palace
Kurs:1.91
Bukmacher: william hill
Doncaster nie wygrało w pięciu ostatnich meczach i przegrali trzy ostatnie.
Crystal Palace cieszą się doskonałą formę ostatnio wygrywajac 10 meczy z rzedu,
lecz przerwana porażka 3-2 z Derby w sobotę.
Crystal Palace ma dodatkowo wsparcie Wilfried Zaha utalentowany skrzydłowy który wraca do do swojej drózyny
Dobry kurs polecam nawet przy DnB 1.36
⛔ 100

weroncia2003 175

weroncia2003

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 3 Bundesliga
Spotkanie - Preussen Munster - Carl Zeiss Jena
Typ - Carl Zeiss Jena
Kurs - 3.50
Buk - Bet365
Analiza :
Zdecydowałem się dzis na mecz 3 ligi w Niemczech pomiędzy Preussen Munster a Carl Zeiss Jena obie 11 niepewne pozostania w lidze no w gorszej goscie bo jak na razie na miejscu spadkowym 19 miejsce i tylko 29 pkt. a gospodarze na 15 miejscu z 35 pkt. . Patrząc na formę z ostatnich 10 kolejek lepiej wyglądają goscie bo ich dorobek punktowy to 15 pkt. a gospodarze zaledwie 9 . Mój typ na gosci raczej ryzykowny bo w/g statystyk to Carl Zeiss Jena w meczach wyjazdowych wygrało zaledwie 1 spotkanie 7 remisów i 6 porażek natomiast gospodarze u siebie zanotowali tylko 1 porażkę 4 mecze wygrali i aż 8 zremisowali . Ja jednak pójdę w/g statystyki H2H która pokazuje że we wszystkich spotkaniach no było ich zaledwie 3 jednak za każdym razem wygrywali goscie i tak sezon 2005/6 :
Jena : Munster 0:1
Munster : Jena o:1
No i w tym sezonie pierwszy pojedynek między nimi to Jena : Munster 1:3 .
Trochę dziwny też jest bilans bramkowy tego sezonu tych drużyn bo Munster ma 30:33 a Jena 31:47 jak widać Jena lepsza o 1 bramkę w strzelonych no ale to taka mniej ważna statystyka . Dlatego zaryzykuję i stawiam na gosci którzy są w gorszej sytuacji ! Pozdrawiam !
⛔ 100

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka , Plus Liga Kobiet
Spotkanie: Atom Trefl Sopot - Bank BPS Muszynianka Muszyna
Typ: 0:3
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet Safe
Analiza:
Witam. Na dziś typ z rodziny tych ryzykownych. Można do tego dojść po kursach. Ja jednak na to zdarzenie tak dużego kursu bym nie dał. Raczej coś w granicach 2.80-2.90. Jednak to już nie mój problem. Dlaczego akurat typuję wynik 3:0 dla gości ? Już tłumaczę. Dziś o godzinie 18:00 rozpocznie się ciekawie zapowiadające spotkanie po między Atom Trefl Sopota Bank BPS Muszynianka Muszyna. Moim faworytem są zdecydowanie zawodniczki Muszyny. To kilkukrotny mistrz polski. Ostatni triumf mogły świętować rok temu kiedy to zdobyły zarówno mistrzostwo jak i puchar Polski. Od tamtego czasu wiele się nie zmieniło. Znów mierzą w złoto. Do tego potrzebne jest wyeliminowanie Trefla. W Serii Muszyna przegrywa 2-1 i żeby mieć jeszcze spore szanse na mistrza muszą dziś wygrać. A dlaczego 3:0 ? jedyny mecz który wygrały w Play Offach z drużyną Sopotu był właśnie w stosunku 3:0 i uważam że dziś pora na powtórkę. Ostatnie mecze po między tymi drużynami prezentują się następująco :
26.03.12 PLU Trefl Sopot - Muszyna 3 : 0 ⛔
20.03.12 PLU Muszyna - TreflSopot 1 : 3 ⛔
19.03.12 PLU Muszyna - Trefl Sopot 3 : 0 ✅✅✅
18.12.11 PLU Trefl Sopot - Muszyna 1 : 3 ✅
16.10.11 PLU Muszyna - Trefl Sopot 3 : 0 ✅✅✅
27.05.11 PLU Trefl Sopot - Muszyna 1 : 3 ✅
22.05.11 PLU Muszyna - Trefl Sopot 3 : 0 ✅✅✅
21.05.11 PLU Muszyna - Trefl Sopot 3 : 2 ✅
20.03.11 PLU Muszyna - Trefl Sopot 3 : 2 ✅
A więc czysta dwójka wydaje się być sporą promocją na dziś. Kurs również zacny bo w wysokości 1.80. Przypomnę jeszcze że na mój bet kurs z 5.50 poleciał już na 5.00 i być może przed meczem będzie wynosił 4.20 - 4.30. Zobaczymy. Zapraszam na spotkanie które rozpoczyna się już za 35 minut.
⛔ 100

M 29

mufanek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Champions LEague
Spotkanie: Apoel - Real Madryt
Typ: 1x
Kurs: 3,60
Bukmacher: betclic
Analiza: Oczywiście Real jest zdecydowanym faworytem tego meczu. Obecnie Królewscy to pewnie jedna z dwóch najlepszych drużyn świata. Jednak cypryjski teren do najłatwiejszych nie należy, przekonała się o tym chociażby krakowska Wisła. Apoel na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze i nie zwykł tam przegrywać. Cypryjczyc na pewno zrobią wszystko żeby jak najlepiej zaprezentować się w tym prestiżowym spotkaniu. Tymczasem Real pewnie zagra na luzie, pewien swoich umiejętności i rewanżu na Santiago Bernabeu. Madrytczycy mogą oszczędzać siły przed trudnym ligowym meczem z Osasuną. Dodatkowo w składzie Realu powinien wybiec Granero, co jest raczej sporym osłabieniem niż wzmocnieniem zespołu. Oczywiście jest to typ bardzo ryzykowny i odważny, ale dlaczego nie spróbować za małą stawkę?
⛔ 100

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Benfica Lizbona - Chelsea Londyn
Typ: Ile żółtych kartek otrzyma zespół 1 w 2. połowie? Powyżej 2,5
Kurs: 5,25
Bukmacher: Bwin
Rezultat:
Analiza: Szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałem, że to już dziś kolejna faza Ligi Mistrzów. No ale skoro już grają, to wypada coś poszukać. No i znalazłem, bardzo ciekawy zakład. Niby żadna nowość, bo kartki, ale uważam, że typ ma spore szanse powodzenia.
Przeglądając w Weekend zakłady na Serie A, zadawałem sobie pytanie: &quot;Dlaczego żadnego spotkania nie prowadzi pan Paolo Tagliavento?&quot; Odpowiedzi nie uzyskałem aż do dziś... To właśnie on będzie sędziował potyczkę na Estádio do Sport Lisboa e Benfica. Zaczniemy od jego dorobku w tym sezonie, a później przejdziemy do tego na co stać oba zespoły.
Paolo w tym sezonie w Serie A poprowadził 13 spotkań, statystycznie niewiele biorąc pod uwagę np. Anglika - Phila Dowda, który na swoim koncie ma już 24 ligowe spotkania. Włoch w 13 meczach pokazał graczom - 72 żółte kartki i uwaga... 6 czerwonych! Niezły dorobek, przynajmniej według mnie.
Para Benfica Lizbona - Chelsea Londyn gwarantuje nam niezłe widowisko, obie drużyny po ciężkich bojach awansowały do kolejnej fazy. Zespół z Portugalii i dzisiejszy gospodarz wygrał w dwumeczu z Zenitem St. Petersburg 4:3, natomiast Chelsea miała nieco trudniejsze zadanie, jednak ostatecznie udało im się zapewnić grę w następnej rundzie. We Włoszech podopieczni jeszcze Andre Villas-Boasa, przegrali 1:3 jednak u siebie na Stamford Bridge wygrali 4:1 po dogrywce.
Benfice stać u siebie na dobry wynik, jednak muszą grać konsekwentnie i twardo. &quot;The Blues&quot; raczej do Portugalii nie jadą by się bronić, zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie w którym nie zabraknie walki.
Typ na pięć kartek w tym meczu, to według mnie prezent.
W dwumeczach tych drużyn kolejno Benfica - Zenit / Chelsea - Napoli padło 18 kartek. Myślę, że Włoch będzie miał sporo pracy.
⛔ 100

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, English Championship
Spotkanie: Peterborough - West Ham
Typ: Peterborough DNB
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bwin
West Ham 3. miejsce w tabeli Championship, jednak w ich wypadku to bardzo slabiutkie 3. miejsce po spadku z 1go. Seria remisow, az 5 pod rzad i nic nie zapowiada sie aby ta seria byla poprawiona w dniu dzisiejszym. Peterborough ostatnio w kratke, wygrana u siebie, przegrana na wyjezdzie, wygrana u siebie, przegrana na wyjezdzie. Tyle ze u siebie pokonali 2gie Reading i 7me Blackpool co nie jest byle jakim wyczynem. Wyjazdy im nie leza, przegrywaja z porownywalnymi druzynami, ale jednak wlasna publicznosc dodaje im wiatru w zagle. Moim zdaniem nic lepszego niz remis nie moze przydazyc sie West Ham w tym spotkaniu.
⛔ 100

psm 921

psm

Użytkownik
VS

Francja-Pro A
Wt 2012-03-27 20:00
Hyeres Toulon - Roanne
typ-2(-10,5)
kurs 1,87
Expekt
Zajrzałem tylko do dzisiejszej oferty i od razu wiedziałem jaki będzie mój typ dnia.Szukałem jakiegoś ciekawego handi u williama ale zbyt wygórowane,lepiej poznali się na rzeczy widać od Expekta no ale nic,1,87 też mnie satysfakcjonuje.
Do rzeczy,Toulon to najsłabszy zespół Pro A,wygrali w tym sezonie tylko 2 razy,ostatni raz 26 listopada.Od tamtej pory 14 porażek pod rząd,najnizsza 10 punktami z Asvelem u siebie,najwyższa 48 pkt z Choletem także u siebie.Jednym słowem jadą ich wszyscy bez skrupułów i nie ważne czy we własnej hali czy na wyjeździe.To tyle na temat gospodarzy bo o czym tu niby pisać...SAOS jeżeli wygra ten mecz wskoczy na 6 pozycję w lidze.O play-off w Pro-A będzie rywalizacja do końca i to zacięta,nie można sobie pozwalać na wpadki z ogórkami.Roanne dodatkowo w wybornej formie,wygrali 4 z ostatnich 5 spotkań w tym wyjazdowe z wiceliderem,co przełamało trochę stereotyp że Roanne to zespół tylko własnej hali,sądzę że dziś potwierdzą wyższość nad rywalem.​
✅ 87

Otrzymane punkty reputacji: +1
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, English League One
Spotkanie: Preston - Brentford
Typ: Powyżej 2 gole
Kurs: 1,67
Bukmacher: Pinnacle Sports
Ekipa Preston zagra dziś na własnym stadionie z Brentford. Gospodarze zajmują piętnastą pozycje w tabeli, natomiast ich rywale dziesiątą, mając zaledwie 3 punkty więcej. Obie ekipy o awansie do wyższej klasy mogą raczej zapomnieć, gdyż przewaga drużyn z czołówki jest zbyt duża, a spadek również im nie grozi. Oba zespoły zajmują bezpieczne miejsca w środku tabeli, dlatego sądzę, że zobaczymy pojedynek raczej otwartej gry z kilkoma golami. Preston w ostatnich pięciu spotkaniach na własnym terenie strzeliło zaledwie 2 bramki, Brentford na wyjazdach również 2, czyli stosunkowo do ich wcześniejszych meczów bardzo mało. Liczę, że dziś nastąpi przełamanie tej nienajlepszej serii. Patrząc w historię to zespoły grały ze sobą jak dotąd 3 razy i w każdym z tych starć padały co najmniej 3 gole, dziś liczę na to samo.
✅ 67

lukasi 8

lukasi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia, Puchar Ligi
Spotkanie: Vikingur Reykjavik - Vestmannaeyjar
Typ: 2
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś o 23:00 postanowilem wytypowac wynik meczu nieco &quot;egzotycznego&quot; pucharu ligi Islandii pomiedzy Vikingur Reykjavik a Vestmannaeyjar. Napisze tutaj cos o tych dwoch druzynach w lidze zajely one odpowiednio 12 (ostatnie) i 3 miejsce. Vikingur był zatem najgorsza druzyna w tej Islandzkiej lidze i teraz walczy o Puchar Ligi z 3. druzyna. Wynik wydaje sie byc oczywisty warto rowniez dodać iż biorac pod uwage mecze rozgrywane na wyjezdzie to druzyna gosci była najlepsza w lidze! Zgromadzila najwiecej punktow w meczach wyjazdowych z calej ligi islandzkiej.
W 5 ostatnich meczach Vikingur 3 razy przegral i 2 razy wygral. Natomiast Vestmannaeyjar mial ciezki koniec sezonu i przegrali z druzynami z czolowki i z jedna druzyna ktora aby sie utrzymac musiala wygrac a wiec slaby bilans 5 ostatnich meczow bo tylko 1 wygrana, 1 remis i az 3 porazki.
Wiele informacji nie mam na temat tych druzyn ale z tego co ogladalem tabele i widzialem wyniki to nie powinni miec problemow pilkarze Vestmannaeyjar ze zwyciestwem w Reykjiaviku. Typuje zwyciestwo gosci.
✅ 170

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom