mch91
Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna â Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Fiorentina - Torino
Typ : Torino strzeli bramkę w pierwszej połowie
Kurs : 2,28
Bukmacher : Betsson
Analiza :
100
Typ : Torino strzeli bramkę w pierwszej połowie
Kurs : 2,28
Bukmacher : Betsson
Analiza :
Ja wcale nie byłbym pewien czy Fiorentina podniesie się po takim blamażu jaki miał miejsce w czwartek. Warto zaznaczyć, że Torino gra w tym sezonie bardzo dobrze w pierwszych połowach po których prowadzili aż 11 razy a Fiora aż 11 razy przegrywała stąd mój typ. Powiedziałeś również, że gracze z Turynu słabo grają na wyjazdach i to jest fakt tylko, że każda seria kiedyś się kończy. Poza tym szczerze powiem, że gra Torino wygląda w tym sezonie całkiem nieźle i parę razy widziałem ich w akcji a gracze tacy jak Belotti, Falque czy Ljajic na prawdę gwarantują niezła jakość w ataku.Dyscyplina : Piłka Nożna â Serie A
Typ : Fiorentina wygra
Kurs : 1,85
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dzisiaj Fiorentina zagra z Torino. Faworytem według mnie są gospodarze, gdyż są w lepszej formie od Torino. Torino słabo spisuje się na wyjazdach remisy i porażki w ostatnich 5 meczach. Fiorentina u siebie 3 zwycięstwa remis i porażka (z borussia w lidze europy). Ostatni mecz Torino z Fiorentina we Florencji zakończył się wynikiem 2-0 dla Fiorentiny więc, uważam że dzisiaj też wygrają. Chociaż mam pewne obawy czy nie będzie grać paru rezerwowych.
100