>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26 Września 2010r. (niedziela)

Status
Zamknięty.
A 0

alexio

Użytkownik
Spotkanie: Juventus - Cagliari
Typ:1
Kurs:1.62
Bukmacher:Bwin
Analiza:

Witam, o 20.45 rozpocznie się ostatni z dzisiejszych meczy Serie A pomiędzy Juventusem Turyn A Cagliari.Zdecydowanym faworytem jest Juventus, Stara Dama ostatnio jest troche bez formy ale myśle ze da rade.
Ostatnie mecze zespołów:
Juventus vs. Palermo 1:3
Udinese vs. Juventus 0:4
Juventus vs. Lech P. 3:3
Juventus vs. Sampdoria 3;3
Cagliari vs. Sampdoria 0:0
Bari vs. Cagliari 0:0
Cagliari vs. AS Roma 5:1
Palermo vs. Cagliari 0:0
✅62

szczepcio 0

szczepcio

Użytkownik
Spotkanie: Polska - Niemcy
Typ: powyżej 185,5pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Witam wszystkich, na dziś wybrałem spotkanie na mistrzostwach świata pomiędzy Polską a Niemcami. Cóż można powiedzieć o naszych?? Jak dla mnie są na razie nie wiadomą, niby ta wygrana 3:0 z Kanadą ale jeśli tak spojrzeć na Kanadyjczyków to mizernie to wyglądało. To tak jak by wziąć kilku chłopaków z forum i z nimi zagrać podejrzewam że dużo byśmy nie odbiegali poziomem gry;) a na poważnie to co do polaków jakoś nie jestem optymistycznie nastawiony być może to tylko moje takie uprzedzenia... Ale znów się rozpisałem nie na temat już wracam do sedna sprawy. Polacy niby wygrali gładko 3:0 wiec nie ma się do czego doczepić. Ekipa Niemiec trochę mnie rozczarowała gdyż myślałem że nawiążą walkę z Niemcami niestety nie podjeli walki, świetnie dysponował blok serbski który szybko zniechęcił bombardiera Grozera. Niemcy nawiązali walkę jedynie w pierwszym secie a pózniej Serbowie bawili się z nimi. Oba zespoły mierzyły się 4 razy w lidze światowej 3 razy wygrywali Niemcy zaś tylko raz wygrała Polska. Uważam iż dziś będzie to pojedynek dwóch równorzędnych drużyn Niemcy będą chcieli się zrehabilitować za porażkę z Serbami zaś Polacy będą chcieli pokazać Niemcom że są lepszą drużyną. Linia 185,5 jest całkiem możliwa do spełnienia , moim zdaniem obejrzymy pięciosetowe spotkanie, mam nadzieje że z naszym zwycięstwem.
✅85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom