>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.12.2018 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 26. Grudnia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy - Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Atalanta - Juventus

Typ: Juventus
Kurs: 1.76
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Takie kursy na Starą Damę to rzadkość, jeśli chodzi o ligowe rozgrywki. Cały czas robią swoją i zmierzają po kolejny triumf w lidze. Poza remisem z Genoa wygrywają wszystko jak idzie. Nie ma znaczenia z kim grają. Juventus wyprzedził ligę pod każdym względem. W 17. kolejce pokonali 1:0 AS Romę, mimo że padła tylko jedna bramka, to Rzymianie nie mieli nic do powiedzenia.
Juventus na wyjeździe wygrał wszystkie osiem spotkań i stracił tylko 4 bramki. Może widać minimalizm, może czasami krwawią oczy, ale robią swoje, pewnie punktując swoich przeciwników.
Atalanta gra w kratkę. Dużo strzelają dzięki dobrej dyspozycji Zapaty (najlepszy zawodnik Atalanty). Gospodarze do tego spotkania przystąpi bez dwóch podstawowych obrońców, co powinno ułatwić sprawę dla ofensywy Juventusu.
H2H to dominacja Juventusu. W tym meczu powinno być podobnie. W żadne overy bramkowe się nie pcham, bo może zakończyć się skromnym 0:1 dla Juve i męczenie buły albo możemy być świadkami kilku bramek.
Gram już teraz, bo do środy kursy na pewno delikatnie pospadają.
⛔ 100

chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Skoki narciarskie
Godzina: 14:45
Spotkanie: Mistrzostwa Polski w Zakopanem
Typ: H2h: Aleksander Zniszczoł lepszy od Macieja Kota
Kurs: 3.80
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Po śniadaniu Bożonarodzeniowym przyszły małe rozmyślanie na odbywające się jutro Mistrzostwa Polski w Skokach Narciarskich, dla Polaków będzie to mały przedsmak przed zaczynającym się już niedługo Turniejem Czterech Skoczni. Ja na jutrzejsze zawody postanowiłem wziąć pod lupę jedną parę, którą wystawiła fortuna, a jest nią Maciej Kot z Aleksandrem Zniszczołem, gdzie moim zdaniem kursy są wystawione zdecydowanie rozbieżnie. Maciej bardzo dobry skoczek, z dwoma zwycięstwami w PŚ, ale w sezonie 16/17, ten sezon za to jest dla niego bardzo słaby. Maciek po 7 odbytych konkursach ma tylko 7 punktów zgromadzonych na swoim koncie, jego najlepszy wynik to 26 miejsce w pierwszym konkursie w Engelbergu, ale oprócz tego tylko jeszcze raz zakwalifikował się do drugiej serii, a było to w pierwszym konkursie w Wiśle, gdzie zajął 29 miejsce, oprócz tego zajmował miejsca 53, 36, 41, 42, a raz nawet się nie zakwalifikował. Każdy kto ogląda skoki wie, że Kot nie jest w dobrej formie i wielu powoli się zastanawia co on jeszcze robi w pierwszej reprezentacji, ale prawda jest taka, że nasza kadra B wcale nie jest jakoś o wiele lepsza od niego, a trener chyba ciągle liczy, że odpali z formą. Jednak w ostatnim czasie w Pucharze Kontynentalnym z dobrej strony zaczął pokazywać się Aleksander Zniszczoł, aktualnie 3 miejsce w klasyfikacji, dzięki czemu trener postanowił zabrać go na Puchar Czterech Skoczni. Olek skakał już w tym sezonie w PŚ, w Wiśle dzięki temu, że Polska mogła wystawić pełną pulę, niestety nie zakwalifikował się do konkursu, dosyć pechowo, bo zajął 51 miejsce w kwalifikacjach, a do szczęścia zabrakło 1.6 pkt, ale według mnie to aż tak dużo nie znaczy. Myślę, że w tej chwili jest w stanie być lepszy od Kota, a niesamowita okazja nadarza się już jutro, już w MP letnich Zniszczoł był tylko jedną pozycję za Kotem, tracąc do niego 6 pkt, ale w dwóch skokach leciał dalej. W mojej opinii jutro ma szansę pokonać Kota w klasyfikacji ogólnej, a kurs 3.80 to zdecydowanie przesada.
⛔ 100

czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Włochy / Serie A
Godzina: 15 : 00
Spotkanie: Atalanta - Juventus
Typ: powyżej 11.5 rożnych w meczu
Kurs: 2.55
Analiza:
Witam wszystkich, ja podobnie jak kolega wyżej poszukam drobnych w 18ej kolejce Serie A, gdzie Atalanta Bergamo podejmować będzie Juventus.
Całkiem niedawno analizowałem mecz gospodarzy kiedy podejmowali Lazio, tam zakład dotyczył także kornerów lecz linia była kapkę wyższa i została pokryta z nawiązką na co liczę również i dziś.
Sporo stałych fragmentów z narożnika boiska wykonują gospodarze, ale jeszcze lepszą średnią
ma lider tabeli który zawita do Bergamo po 3pkt.
W ostatnich pięciu pojedynkach z udziałem Juve, rzutów rożnych padało naście 15,12,15,18 i 13.
Pomimo świetnych wyników drużyny z Turynu która we wszystkich wyjazdowych potyczkach straciła zaledwie 4 gole wydaje mi się że nie będzie to dla nich spacerek. W ostatnim meczu przeciwko Romie skromnie wygranym zaledwie jedną bramką Dybała
wraz z kolegami sami pokryli proponowaną linię...
Pomimo tego że zdecydowanym faworytem są tu piłkarze &quot;Starej Damy&quot;, to gospodarze nie położą się przed rywalami i bedą walczyć chociażby o remis. Ostatni bezpośredni pojedynek odbył się w połowie marca tego roku na stadionie Juventusu, wynik 2:0 ale to zawodnicy Atalanty nabili 8 korków a Juve 3. Ponad 1.5 roku temu był między nimi zacięty mecz który zakończył się remisem 2:2 a samych rzutów rożnych wykonano tam aż 17! liczę na powtórkę. ;)
⛔ 100

adero 182

adero

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Crystal Palace - Cardiff

Typ: Crystal Palace
Kurs: 1.66
Analiza:

Gospodarze w poprzedniej kolejce sensacyjnie wygrali na obiekcie mistrza Anglii 3-2.To zwyciestwo napewno zwiekszy morale i doda pozytywnego &#39;&#39;kopa&#39;&#39;.Odwrotnie jest z Cardiff,ktore u siebie zostało rozbite przez Manchester United 1-5.Crystal u siebie nie zachwyca ale ostatnie 2 spotkania z Leicester i Burnley wygrali.Druzyna z Walii na wyjazdach gra katastrofalnie zdobywajac jak dotad tylko 1 punkt.Moim zdaniem w środe nie poprawia swojego dorobku punktowego i znajda sie w strefie spadkowej.
⛔ 100

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia PL
Spotkanie: fortuna
Analiza:
Na wstępnie chcę zaznaczyć, że wystawiony kurs w okolicah 1.35 na City jest dla mnie osobiście
żartem. Leicester po niespodziewanym zwycięstwie nad Chelsea przystąpi do tego meczu bardzo
zmotywowane, z wiarą, że mogą wygrać z każdym nawet z takimi grajkami jak City, które pokazało
w ostatnim meczu, że już nie są takim walcem rozjeżdżającym każdego jak z początku sezonu.
Obie drużyny spotkały się ze sobą nie tak dawno, bo tydzień temu w EFL Cup, gdzie padł wynik
1:1, city w dość okrojonym składzie bez Silvy, Sterlinga, czy Sane, którzy robią ogromną róznicę,
jeśli chodzi o grę ofensywną. City nie może sobie pozwolić na stratę punktów, bo by im Liverpool
coraz mocniej uciekał, jutro ich mecz to formalność.
Obie ekipy przystąpią bez osłabień, u City Fernandinho i Silva drobne urazy, ale z szansą na grę,
więc bez problemu. King Power Stadium to w tym roku żadna twierdza, a zatem goście jutro
po dobrym meczu biorą 3 punkty. Typ 1:3:drunk:
⛔ 100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Golden State Warriors - Los Angeles Lakers
Typ: James +9.5 reb
Kurs: 2.1
Po pierwsze to Lakers ogólnie słabo zbierają, a dzisiaj jeszcze na bank wypada im pierwszy center McGee do tego nie wiadomo co z Chandlerem więc ktoś kilka tych zbiórek przejmie i ja bym tutaj szedł w Króla bo jak ktoś ma walczyć pod koszem to tylko on no bo jak dla mnie reszta graczy Lakers zbyt wysokich umiejętności nie ma ani pod koszem ani w obronie. LeBron ostatnio coraz częściej się kręci w okolicach Triple-double i nawet to chciałem zagrać na jutro ale widzę, że jeszcze nikt nie wystawił, a kurs byłby ciekawy. Warriors nie przykładają się zbytnio do obrony i jak Lakers dzisiaj się zepną i nie będzie blowoutu to James pewnie będzie robił grube minuty a tutaj powinno być szybkie tempo i sporo okazji do zbierania piłek w obronie.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +22
M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Verona vs Monza
Typ: Monza
Kurs: 3,15
Analiza: Liga włoska nie zwalnia tempa i każe siatkarzom grać w święta. Hit tej kolejki. Spotkanie sąsiadów w tabeli. Dwóch zespołów niezwykle wyrównanych pod względem kadrowym. O obu już pisałem szeroko w tym miesiącu. Dlatego teraz pokrótce przypomnę najważniejsze rzeczy. Verona zakontrakrowala ostatnio Mateja Kazijskiego i zespół wyraźnie odżył po tym transferze. Wygrali za 3 punkty z Latiną i toczyli bardzo równy bój z Modeną. Naprawdę detale decydowały o wynikach poszczególnych partii i o tym, że Verona skończyła mecz bez punktów. Po drugiej stronie Monza. Monza, która śmiało można powiedzieć że jest objawieniem tego sezonu. Zespół jest złożony w teorii z zawodników średnio znanych, ale w swoim własnym systemie funkcjonujących świetnie. Zagrywka Ukraińca Płotnickiego jest postrachem każdego przyjmującego w lidze. Jeśli nie zdobywa tym elementem punktów bezpośrednich to i tak odrzuca rywali od siatki. Z nim na zagrywce jest to najbardziej punktodajne ustawienie Monzy. Dołożmy stabilnego Dzavoronoka, dobrze grającego Irańczyka Ghafoura oraz świetnego bułgarskiego środkowego Josifowa i mamy naprawdę dobry zespół. Spodziewam się bardzo wyrównanego starcia, dlatego daje taki handicap Monzy. Byli oni o krok od pokonania Trentino w niedzielę, prowadzili 2:1 i cały czas przeważali w 4 secie, który wyślizgnął im się po kapitalnej końcówce. Trento wygrało go 36:38!!!!!!! Siłą rozpędu wygrali także tie breaka, ale Monza i tak zostawiła po sobie bardzo dobre wrażenie. Widzę spore value w graniu na Monze i idę w ich zwycięstwo.
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia Liga Południowa
Godzina: 14:00
Spotkanie : Harrow - Hendon
Typ : over 5.5
Kurs : 4.35
Bukmacher : Unibet
Spotykają się drużyny które potrafią strzelać sporo bramek kiedy grają ze sobą dlatego liczę na hokejowy wynik , zresztą buki także chyba liczą na worek bramek stąd na aż 6 kurs 4.35 . wiadomo to jest sport i wszystko możliwe tak jak to miało miejsce wczoraj w Izraelu ale ja mam nadzieję że w Anglii będzie inaczej , Harrow u siebie w 10 meczach bilans 23:12 czyli 35 bramek - średnia 3.5 gola w meczu , goście na wyjazdach 11 meczy i 16:22 czyli średnia 3.45 , w pierwszym meczu wynik 4:2 a było też 4:5 czy 5:5 tak więc liczę na wór bramek !
⛔ 100

Dyscyplina: Koszykowka Korea KBL
Godzina: 11:30
Spotkanie:Mobis Phoebus - LG Sakers
Typ: over 171,5
Kurs: 2,45
Bukmacher:Forbet
Analiza:Na przełamanie złej passy wybrałem pojedynek w lidze KBL Korei.Gospodarze tego pojedynku :Mobis Phoebus to bardzo dobry zespół jeden z kandydatów do wywalczenia tytułu mistrzowskiego w tym sezonie.Obecnie zajmują oni 1 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach odnieśli 22 zwycięstwa i tylko 4 pojedynki przegrali.W ostatnim swoim meczu pokonali na swoim parkiecie wysoko 79-59 Incheon.Srednio zespół ten zdobywaprawie 90 punktów na jedno spotkanie.Ich rywale koszykarze LG Sakers też graja całkiem dobrze i plasują się na 4 miejscu w tabeli z 14 zwycięstwami i przegrali 12 pojedynków.W ostatniej kolejce pokonali na swoim terenie 87-65 Seoul Knights.Też w swoich spotkaniach rzucają dużo koszy.Oba zespoły lubią rzucac za 3 punkty i robią to bardzo dobrze co napewno bardzo ułatwi osiągnięcie wysokiego wyniku w tym pojedynku.
⛔ 100

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -wlochy serie a
Godzina:
15:00
Spotkanie: sampdoria-chievo
Typ: sampdoria
Kurs: 1.65
Bukmacher: fortuna
Analiza:
dzien dobry,dzisiaj wybor na sile bo mimo bogatej oferty wszedzie smierdzi mi niespodziankami.wybralem to spotkanie poniewaz dosc tych remisow chievo-zaliczyli 6 z rzedu,a w lidze maja juz ich 8 i 9 porazek.sa bez zwycienstwa i pewnie bija jakies rekordy.co ciekawe z dobrymi zespolami nie przegrywaja,dzisiaj graja z sampdoria,ktora po slabszym poczatku znowu graja jak w poprzednim sezonie-podgonili w tabeli i juz sa 6 pozycji.bardzo dobrze graja przed wlasna publicznoscia i w przeciwienstwie do rywali ich pewnosc siebie jest mocna.gospodarze maja wszystko poukladane i wiedza co i jak grac,chievo jest w rozsypce,caly czas jakies przetasowanie co daje nawet szanse jaroszynskiemu na granie.stawiam na sampdorie,ktora ma wszystkie atuty po swojej stronie i powinna wygrac to na spokojnie.pozdrawiam
✅ 65

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy 1 Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Inter - Napoli
Typ: + 10,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.82
Analiza: Na szybko bo jeszcze świąteczny klimat. Obie drużyny wykonują wiele rzutów rożnych podczas swoich meczy. Gospodarze średnio na 5 spotkań wykonali 7,4 rzutów rożnych a Goście 6,2. Na 5 ostatnich spotkań bezpośrednich w 4 została przekroczona proponowana linia. Dodatkowo w lidze Gospodarze ten próg przekroczyli w 82,4% wszystkich meczy a Goście 52,9%. Mecz ciekawy warty oglądania ???? Mam nadzieję, że obie drużyny zrobią Nam jeszcze prezent na święta i dadzą zarobić ???? Powodzenia !!
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie C (Grupa C)
Godzina: 14:30
Spotkanie: Matera Calcio - Urbs Sportiva Reggina 1914
Typ: handicap 2 (-1.5)
Kurs: 1,60
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tabela:

Matera u siebie ma bilans 4 zwycięstw, 2 remisów i 2 porażek, natomiast goście na wyjazdach zanotowali 2 zwycięstwa, 1 remis i 4 porażki. Jednak tabela jak i statystyki w tym spotkaniu akurat wydają się nie mieć żadnego znaczenia i przedstawiłem to tylko dla formalności. Kursy na wszelkiego rodzaju zakłady na Regginę bardzo szybko maleją a u niektórych buków ten mecz jest wycofany z oferty. Dlaczego ? Otóż Matera ma bardzo duże problemy finansowe, piłkarze nie otrzymują pensji i zawodnicy z pierwszej drużyny zastrajkowali i w tym spotkaniu mają się nie pojawić. Zespół zagra albo młodzikami albo może być nawet tak, że w tym spotkaniu nie będzie kim grać i drużyna dostanie walkower. Ja tutaj próbuję pograć na gości z handicapem -1.5 bo jeśli do spotkania dojdzie i wybiegną młodzi zawodnicy Matery to myślę, że jak najbardziej handicap ten zostanie pokryty i Reggina sobie poradzi różnica minimum 2 goli. O trudnej sytuacji gospodarzy przed tym spotkaniem i strajku pierwszej drużyny można poczytać na wielu stronach, ja podają kilka linków:
http://sport.strill.it/citta/pianeta-amaranto/2018/12/24/matera-reggina-lucani-senza-stipendi-proclamano-sciopero-gli-scenari/
http://www.tuttomatera.com/news/377014881798/reggina-la-probabile-formazione-cevoli-ha-le-idee-chiare-ma-l-039-undici-potrebbe-cambiare-per-un-solo-motivo
https://m.tuttoc.com/girone-c/matera-i-calciatori-e-laic-proclamano-lo-sciopero-niente-partita-il-26-197276
✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +7
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Włochy / Serie A
Godzina: 15 : 00
Spotkanie: Cagliari - Genua
Typ: 2
Kurs: 3,10
Analiza:
Do ciekawego pojedynku dojdzie dziś w ramach 18 kolejki włoskiej Serie A gdzie drużyna Cagliari podejmie na swoim boisku drużynę Genui. Gospodarze w tabeli ligowej zajmują 14 miejsce z dorobkiem 17 punktów mając na koncie 8 zwycięstw, 8 remisów i 6 porażek a ich bilans bramkowy to 16-23. Cagliari ostatnie ligowe zwycięstwo odniosło 28 października i od tamtej pory nie wygrali od 7 ligowych spotkań. Dziś gospodarze zagrają osłabieni brakiem takich zawodników jak Castro, Lykogiannisa i Klavana którzy są kontuzjowani. Goście drużyna Genui w tabeli ligowej zajmują 13 miejsce z dorobkiem 19 punktów mając na koncie 5 zwycięstw, 4 remisów i 8 porażek a ich bilans bramkowy to 25-34. Przyjezdni w ostatniej kolejce pokonali Atalantę 3-1 i tym samym przerwali serię 11 kolejnych meczy bez zwycięstwa. Dziś Piątek i jego koledzy zechcą zdobyć kolejne 3 punkty a nasz reprezentant zdobyć kolejne bramki i tym samym odskoczyć w klasyfikacji najlepszych strzelców ( bo prawdopodobnie Ronaldo nie zagra w 2 kolejnych meczach swojego zespołu). Dziś przyjezdni zagrają osłabieni brakiem Mazzitellego, który jest kontuzjowany.
Kurs na zwycięstwo gości dość wysoki ale ja uważam że Genua jest w stanie wygrać ten mecz bo obie drużyny prezentują się podobnie ,ale w drużynie przyjezdnych jest Krzysztof Piątek.
⛔ 100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy 1 Liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Inter vs Napoli

Typ: under 2,5
Kurs: 1.95
Analiza:
Pobawimy się trochę w piłkę nożną tym razem. Przede wszystkim biorę pod uwagę h2h oraz ostatnie niskie wyniki obu drużyn. Mecz bardzo ważny w kontekście tabeli bo Inter wygrywając to spotkanie zbliży się na 5 punktów do Napoli. Obie drużyny mocno underowe ostatnio. Inter ostatnie 4 spotkania poniżej 2,5 bramki. Są bardzo nieskuteczni, ale w obronie dają radę. Napoli ostatnie 3 mecze to wyniki poniżej 1,5 bramki. Przegrany ważny mecz z Liverpoolem 1:0 a następni minimalne zwycięstwo w lidze z Cagliari i Spal po 1:0. Zresztą liga włoska ma to do siebie że te mecze są często underowe, nic w tym dziwnego, taktyka bierze górę. Do tego h2h pomiędzy tymi ekipami również przekonuje mnie do tego typu. Ostatnie 3 spotkanie to wyniki poniżej nawet 1,5 bramki. Dwa ostatnie mecze to spotkania bez bramki. Mecz ważny dla obudwu drużyn i pewnie nikt nie będzie chciał się mocno odsłonić i zaryzykować. Tak więc podsumowując historię spotkań, ostatnie wyniki i grę obu zespołów obstawiam że dużo bramek tutaj nie obejrzymy. Powodzenia!
✅ 95

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Spotkanie: Man Utd - Huddersfield
Typ: Lingard strzeli i MU wygra (Występ od początku meczu)
Kurs: 2,95
Analiza:
Witam serdecznie! Świat wraca do życia! Boxing Day! 19 kolejka PL. Czy efekt &quot;nowej miotły&quot; zadziałał tylko raz? Nie sądzę. Pod wodzą nowego trenera, Czerwone Diabły strzeliły w sobotnim meczu 5 bramek
(Cardiff 1:5), co ostatni raz w lidze zdarzyło się ekipie z czerwonej części Manchesteru...... w maju 2013!!!!!! Ponad pięć lat czekali kibice MU, na 5 bramek zespołu w PL. Wtedy jeszcze &quot;trenerem&quot; był niezapomniany Sir Alex Ferguson. Gołym okiem widać pozytywną, ofensywną ,zmianę w grze zespołu. OG Solskjear, tknął w zespół nowego ducha, po dwóch i pół roku &quot;murowania&quot; Mourinho ;). Rywal wymarzony. Huddersfield nie zdobyło punktu, od pięciu meczy. Pod nieobecność Lukaku, pierwsze skrzypce w ataku, grać będą Lingard i Rashford. Spodziewam się wysokiej wygranej MU. Osobiście pograłem po bramce w/w zawodników(Fortuna@5,94)
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
⛔ 100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia
Godzina: 18.15
Spotkanie: Brighton- Arsenal
Typ: Arsenal wygra i obie strzelą gola
Kurs: 3,10
Analiza:
Spotkanie w angielskiej Premier League: na Falmer Stadium spotkają się Brighton i Arsenal. Brighton na własnym stadionie prezentuje niezły futbol, od 7 spotkań zdobywa przynajmniej jednego gola w meczu, poradzili sobie nawet z bramkarzem Chelsea, Tottenhamu czy Manchester United. Dużo meczów u siebie również wygrywa. Aktualnie są w dobrej formie i myślę, że będą chcieli spróbować zgarnąć trzy punkty w dzisiejszym meczu. Jednak Arsenal podejdzie do tego spotkania bez większych problemów kadrowych i myślę, że nie ulegnie solidnemu zespołowi Brighton. Arsenal nie bez powodu znajduje się w TOP najlepszych drużyn w Anglii, stawiam, że i dziś wygrają swój mecz, jednak stracą też przynajmniej jednego gola, dlatego stawiam na gola z obu stron i ostatecznie wygraną gości.
⛔ 100

ac1899 27,7K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Seria A
Godzina: 18:00
Spotkanie: Spal - Udinese
Typ: Remis - podwójna szansa
Kurs: 1,59
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Obie drużyny niezbyt mają czym straszyć w ofensywie. Rodrigo De Paul w ekipie gości miał świetny początek sezonu, ale ostatnio i on nieco spuścił z tonu, a co za tym idzie cała drużyna Udinese ma problemy ze stwarzaniem sytuacji, a także z ich wykorzystywanie. O Spal nie ma co pisać. Jak dla mnie, jak na ten czas, kandydat do spadku. Mieli dobry początek sezonu i na razie &quot;jadą&quot; na tych punktach, dzięki czemu nie są w strefie spadkowej. Defensywa, defensywa i defensywa. Oglądałem ostatnio ich dwa mecze i to straszna męka. W mojej opinii mecz zapowiada się na nudne 0:0.
✅ 59

Otrzymane punkty reputacji: +20
prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, premier league
Spotkanie: Tottenham vs Bournemouth
Typ: Bournemouth handi +1.5
Kurs:
1.92
Bukmacher: unibet
Analiza:
Po takim szalonym meczu z Evertonem, goscie dzisiaj na pewno beda myslec jak zabiezpieczyc swoje tyly. Tottenham na pewno w formie, ale tutaj kieruje swoja uwage wlasnie na ekipie Bournemouth i ich umiejetnosciach. Przy odrobinie szczescia, oni moga nawet zapunktowac, choc oczywiscie do tego moze i nie dojsc.//
⛔ 100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia Championship
Spotkanie:Norwich - Notingham
Typ Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.70
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Gospodarze na drugim miejscu, 14 zwycięstw, 5 remisów i 4 porażki. Goście na 7 miejscu, 8 zwycięstw, 11 remisów i 4 porażki. Faworytem jest Norwich, który ma świetną passę na własnym boisku ale Notingham jest najczęściej remisującą drużyną w Championship. Ponadto zespół Karanki jest szczególnie niewygodnym rywalem na wyjazdach, w tym sezonie tylko jedna porażka na obcym boisku. Liczę na remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki. Poza konkursem myślę, że warto dziś zwrócić uwagę na jeszcze jeden mecz z Championship: Swansea - Aston Villa pod kątem overu bramkowego oraz remisu lub zwycięstwa Aston Villi.
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +20
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom