>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.12.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Premierleague
Data, godzina: 26.12.2015 16-00
Spotkanie: Chelsea - Watford
typ: Chelsea - Watford -2,5
kurs: 4,40
buk: unibet
Analiza:
Czy Chelsea wkońcu odpali?? Moim zdaniem zdecydowanie tak, bo nie ma w niej już Mourinho, który chyba stracił już koncepcję na grę zespołu z Londynu. Za swojej pierwszej kadencji wprowadził ich na zdecydowanie inny poziom, jego druga przygoda z tym zespołem to już nie było to samo. Widać było brak tzw chemii między nim a piłkarzami i nie mówię tylko o tm sezonie, ale również o poprzednim. Dzis na ławce zadebiutuje nowy-stary trener Guus Hiddink, który moim zdaniem jest w stanie coś w tym sezonie jeszcze uratować. Tym celem na pewno bedzie czwarte miejsce, a choć strata wynosi teraz jedenaście punktów, to nie jest powiedziane że jest to dystans nie do odrobienia. Na pewno poza zasięgiem są Arsenal i Man City, nie wiem jak długo pociągną Leicester. Nie jestem hurraoptymistą co do dalszej ich gry w trwającym sezonie, bo wiadomo jak konczyli po świetnych początkach w ostatnich latach chociażby Southampton... Tak więc przed Chelsea trudne aczkolwiek realne zadanie do spełnienia. Tym bardziej że Tottenham czy Liverpool grają w kratkę, natomiast Man Utd już wogóle gra bez jakiegoś stylu i chyba raczej też można ich przeskoczyć. A na pewno beniaminek z Watford nie powinien być przeciwnikiem, którego powinni obawiać się Londyńczycy. I choć akurat są obok Lisów największą pozytywną niespodzianką teog sezonu i notują serię już czterech olejnych zwycięstw to uważam, że zatrzymają sie w Londynie. Już po odejściu Mou widać było lepszą grę Chelsea i przede wszystkim wkońcu wygrali. Nie ma co się oszukiwać że piłkarze Chelsea chcieli się pozbyć Portugalczyka, więc zmiana trenera to na pewno dla nich pozytywny bodziec. Moim zdaniem dziś dopiszą sobie kolejne trzy oczka. Teraz każdy gracz z zespołu gospodarzy będzie gryzł trawę by wywalczyć sobie miejsce w wyjściowym składzie, a przecież wiadoomo że Chelsea nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa w Lidze Mistrzów, a wielu z nich walczy również o miejsce w kadrze na Euro we Francji. Ostatni raz Watford w Premierleague gościli tu dawno bo aż dziewięć lat temu i ulegli aż 0-4. Ostatnie ich tu przyjazdy w Pucharze FA również kończyły się porażkami 0-5 w 2010 roku i 0-3 w styczniu tego roku. Moim zdaniem dziś również niewiele tu ugrają i do domu wrócą z zerowym kontem. Stawiam na gospodarzy którzy jeśli chcą coś w tym sezonie jeszcze ugrać to muszą dzisiejszym zwycięstwem rozpocząć marsz w górę tabeli
⛔100

matess27 44

matess27

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: AFC Bournemouth - Crystal Palace FC
Typ: 2
Kurs: 3,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Już dzisiaj rozpoczyna się w Anglii Boxing Day. Postanowiłem wybrać więc spotkanie druzyny Bournemouth z Orłami. Forma obu druzyn jest naprawde dobra, gospodarze nie przegrali od pieciu spotkań z czego wygrali trzy. Warto tu oddac ze duze zaslugi miał tu Artur Boruc który niesamowicie bronił dostępu do swojej bramki. Tak było w przypadku wygranego meczu z Chelsea na wyjeździe gdzie zespoł grał dużo słabiej od rywala ale jednak wygrał. Orły natomiast grają fantastycznie na wyjazdach wygraly 5 spotkań( m.in. z Liverpoolem i Chelsea) do tego dochodzi remis oraz dwa razy ulegali rywalą. Zajmują także wysokie miejsce w tabeli szóste. Jeśli chodzi o ostatnie mecze tych zespołów to Bournemouth wygrał 2-1 z WBA na wyjeździe. Gościom napewno pomogły dwie czerwone kartki dla rywali i dobra dyspozycja Boruca. Crystal palace rywalizowal natomiast na bardzo trudnym terenie ze Stoke. Mecz ten zakonczył się zwycięstwem 2-1.
Jeśli chodzi o kadrę obu zespołów to w drużynie gospodarzy jest szpital nie zagrają w tym meczu m.in. Atsu, Wilson, Gradel, Tomlin, Mings, Elphick oraz Stanislas
W druzynie gości zabraknie natomiast: Cabaye, Jedinak, Sako, Gayle
Przewidywane składy: Bournemouth (4-4-2) Boruc, Smith, Francis, Cook, Daniels, Ritchie, Gosling, Surman, Pugh, Arter, Murray
Crystal Palace (4-4-2) Hennessey, Souare, Dann, Delaney, Ward, Puncheon, McArtur, Ledley, Zaha, Wickham, Bolasie
Mecz ten napewno bedzie bardzo interesujacy ide dzisiaj w strone gosci. Oba zespoly pokazuja dobrą piłke ale zbyt duże ubytki kadrowe ważnych zawodników drużyny gospodarzy, nie pozwoli im według mnie na zdobycie punktów. Po taki kursie naprawde warto spróbować zagrac ten mecz. Mysle ze dobra gra na wyjazdach gosci i dzisiaj zaowocuje i orły zdobedą 3 punkty. Powodzenia!
⛔100

pacfik 46

pacfik

Użytkownik
Spotkanie: MC - Sounderland
Typ: Sounderland wygra obie polowy
Kurs: 101
Analiza:
Gruubo polecialem ale dlaczego by nie? Goscie lubia grac z gwiazdami z Manchesteru, gospodarze zas w moich oczach to druzyna bardzo kaprysna, ktora czasami potrafi zawiesc swoich fanow. Licze na to, ze dzisiaj nie beda miec latwo i pogubia punkty. Goscie napewno tutaj nie odpuszcza i powalcza o jakies punkty, najlepiej zeby od razu o 3.
Tak wiec koty do roboty!
⛔100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Spotkanie: Swansea - West Brom
Typ: 1
Kurs: 2
Analiza:
Boxing day czas zacząć. Ja postanowiłem bliżej przyjrzeć się spotkaniu Swansea z West Bromem. Swansea to chyba obok Chelsea największy zawód w tym sezonie. Dobrze rozpoczęli sezon, ale później było już tylko gorzej. Seryjnie przegrywane mecze, obecnie nie wygrali od 7 spotkań. Dlatego ja gram dzisiaj na przełamanie łabędzi. Było widać w ostatnim meczu z West Hamem poprawę ich gry i nadzieję na poprawę wyniku. Ich sytuacja w tabeli jest fatalna. Na tą chwilę są w strefie spadkowej, więc muszą zacząć punktować, przede wszystkim na własnym boisku, a mają zawodników, którzy grać w piłkę potrafią tylko się trochę pogubili. Jednak przyjdzie im się zmierzyć z solidną ekipą West Bromu, która zajmuje 13 lokatę. West Brom po zwycięstwie z Arsenalem, zremisował 3 mecze z rzędu m.in. z Liverpoolem i Tottenhamem. Jednak ostatnio przegrał na własnym boisku z Bournemouth, grając słaby mecz. Myślę, że dzisiejszego dnia drużyna ze Swansea się przełamie i rozpocznie marsz w górę tabeli.
✅100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 16:00 CET
Spotkanie: Bournemouth - Crystal Palace
Typ: Crystal Palace Wygra co najmniej jedną połowę
Kurs: 2,16
Bukmacher: unibet
Analiza: Kto by pomyślał, że jednym najciekawszych meczów świątecznej kolejki, żeby nie powiedzieć szlagierem, będzie starcie Bournemouth vs Crystal Palace. Ale tak jest w istocie i jak najbardziej zasłużenie, bo obie ekipy spisują się w ostatnich tygodniach świetnie. Bournemouth po słabym początku sezonu wróciło na dobre tory, a ostatnio wygrało 3 mecze z rzędu w tym z Chelsea i Manchesterem Utd (inna sprawa, że obecnie to żaden wyczyn, a raczej obowiązek) i teraz będzie dążyć do przedłużenia tej passy. Problem gospodarzy w tym, że pokonanie Crystal Palace na własnym stadionie będzie trudniejszym zadaniem niż dołujących The Blues i Czerwonych Diabłów. Przede wszystkim Londyńczycy są tylko za liderami ligi (Leicester i Arsenal) jeśli chodzi o punktowanie na wyjazdach, zdecydowanie lepiej niż u siebie (16-13 przy jednym meczu wyjazdowym mniej). W tym sezonie bilans na wyjazdach 5-1-2 tracąc tylko 7 goli (najmniej w lidze), przy czym porażki przydarzyły się z absolutnym topem ligi czyli Leicester i ManCity. I nie jest o przypadek, bo licząc rok kalendarzowy tylko Arsenal (38) zdobył więcej punktów na obcych stadionach niż podopieczni Alana Pardew (35, przy czym grali mniej meczów). Obie ekipy przystapią do meczu osłabione głównie w ofensywie: gospodarzom posypała się linia ataku, do kontuzjowanego najlepszego strzelca Wilsona (7m-5goli), dołączyli inni podstawowi napastnicy Junior Stanislas (11m-5g) i Josh King (16m-2g). W Crystal Palace nie zagrają napastnicy Gayle (10m-4g) i Sako (9m-2g), a występ lidera Cabaye’a (17m-5g-1a) trener ocenia na 50/50. Mimo wszystko goście mają więcej atutów, nie ma problemów z obroną, a do tego zdrowi są przecież lokomotywy ataku, czyli Zaha (19m-3g-4a) i Bolasie (17m-4g-2a), jeśli do tego Cabaye wystąpi choćby w ograniczonym zakresie to o odpowiednią ilość okazji w ofensywie jestem spokojny. Co ważniejsze forma londyńczykom cały czas sprzyja, w tej chwili w tabeli formy tylko za Leicesterem (13pkt w 6 ostatnich meczach), dlatego granie na gości ma moim zdaniem solidne podstawy, a już zwłaszcza na wygraną w przynajmniej jednej połowie, bo nieco uniezależniamy się od wyniku końcowego. ZAPRASZAM DO DZIAŁU PREMIER LEAGUE ⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Anglia Championship
Godzina 16:00
- Hull City : Bunrley
- Bunrley strzeli over 1.5 gola
- 4.33 / Bet365
Spotkanie sąsiadów w tabeli , gospodarze na miejscu 4 natomiast goscie pozycję niżej bo 5 czyli obie spisują się całkiem dobrze dlatego liczę na dobre widowisko , patrząc na ostatnie wyniki gospodarzy to na ostatnie 5 meczy 3 porażki i dwie wygrane a goście 2 remisy dwie porażki i zwycięstwo jednak najlepsza statystyka jak dla mnie to H2H które pokazuje wyraznie że Hull nie za dobrze wspomina dotychczasowe ich spotkania , ogólnie 4-1-11 i br. 9:21 natomiast tu na boisku Hull 2-1-5 i br. 7:10 , ostatnie zwycięstwo Hull na rywalem to czasy już odległe bo rok 2008 i od tego czasu tutaj 5 spotkań i 5 porażek gospodarzy dlatego też pokuszę się na gole ze strony gości bo uważam że dziś parę tych goli zobaczymy gdyż jak wspomniałem obie grają ten sezon dobrze tak więc u mnie over 1.5 gola gości po super kursie !
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Championship
Spotkanie: Tottenham - Norwich
Typ: X/1
Kurs: 4.70
Bukmacher: oddsring
Analiza:
Spotkanie Blackburn przełożone, więc typ zastępczy i tutaj już wybrałem Premier League. Tottenham podejmuje Norwich City. Zdecydowanym faworytem tego meczu są gospodarze. Od lat uznana marka w najlepszej lidze angielskiej, ostatnio też jedna z najpewniejszych jeśli chodzi o brak porażek. Na 14 ostatnich przegrali tylko dwa, a u siebie raz, 2 kolejki temu z Newcastle. Mimo to zajmuja 4 pozycje w tabeli nad Manchesterem United. 15 bramek strzelonych u siebie, więc jeden z lepszych wyników górnej połowy tabeli. Dodatkowo Kane w ataku ktory zawsze moze wcisnąć jakieś bramki, więc faworyt moze bc tylko jeden. Norwich to beniaminek. Zdobyli 12 punktow mniej, to 2 punkty nad strefa spadkową, oczywiscie ujemny bilans bramkowy 20:29 i tylko 2 zwyciestwa na wyjazdach na 9 granych meczow. Ostatnio dosc solidni: wygrali z MU, remisowali z Evertonem, przegrali 0:2 z Watfordem (1:0 karny, 2:0 90 minuta dopiero), zremisowali z Arsenalem czy przegrali tylko 0:1 z Chelsea. Widac defensywa poprawiona w osatnim czasie. Jak dla mnie beniaminek postawi twarde warunki ale Tottenham wygra.
Więcej niż jeden typ w jednym dniu
⛔100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Newcastle - Everton
Typ: Everton @ 2,25 betsafe
Ostatnio oglądałem dwa mecze Evertonu i przyglądając się jaki skład ma do dyspozycji Roberto Martinez zachodziłem w głowę jakim cudem oni są dopiero na 10 msc w Premier League? Skład lepszy od Tottenhamu, od Liverpoolu, na papierze nawet od obecnego Man.Utd. W dodatku potrafią grać świetne mecze, ale zawodzi ich skuteczność niestety jak mówisz...
Przecież to ile setek zmarnowali w meczach z Crystal Palace i Norwich to przechodzi ludzkie pojęcie.
Z Crystal Palace słupek i poprzeczka czy m.in prawdopodobnie interwencja kolejki Henneseya po strzale Cleverleya!
Z Norwich słupek po strzale Baines&#39;a, dwie sam na sam Kone, niesamowite strzały Lukaku, na Carrow Road równie dobrze do przerwy Everton powinien prowadzić 4-0.. a skończyli remisem 1:1.
Jestem wielkim fanem talentu Deulofeu, koleś ma niesamowitą łatwość w mijaniu rywali, w dryblingu, czasami nadużywa tego, ale ostatnia asysta na głowę Lukaku mi przypomniała dośrodkowanie Beckhama.
W bramce zawsze dobry Howard, w obronie świetny Stones, wchodzący dopiero do Premier League,ale uzdolniony Funes Mori, którego oglądałem w River Plate wiele razy i bardzo dobrze tam się spisywał. Silne boki Coleman i wracający po kontuzji Baines. Pomoc również stabilna bo Barry doświadczenie i walka zawsze daje. Barkley rozgrywający przez duże R, skrzydła wspomniany Duelofeu i Kone/Mirallas, bywają chaotyczni,ale jakiż potencjał w nich drzemie. Do tego Lukaku jedna z lepszych &quot;9&quot; w Premier League. Na ławce też świetny trener. Naprawdę ta ich pozycja w lidze to rozczarowanie...
Newcastle są do ogrania, mieli sporo szczęścia w ostatnich meczach, z Tottenhamem fartowne gole, duża w tym pomoc słabo broniącego Hugo Llorisa.
Everton z tkaim potencjałem dziś ma duże szanse wygrąć. Ja to biorę.
✅125

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Southampton - Arsenal
Typ: Arsenal (-1,5)
Kurs: 4,5
Bukmacher: UNIBET
Analiza:
Świeci to nie juz ta sama druzyna co przed rokiem. 1 remis i 5 porazek w 6 oststnich grach to slaby prognostyk przed dzisiejszym meczem. kanonierzy maja szanse na fotel lidera i wydaje sie, ze nie zmarnuja tej okazji. W bardzo dobrej formie jest Giroud, w fenomenalnej Ozil, ustbilizowala sie defensywa z Cechem na czele. Dla mnie mocna 2 a zagram z handikapem po bardzo wysokim kursie!
⛔100

makaveli23 902,9K

makaveli23

Użytkownik
Typ: x/2
Kurs: 5,5
Bukmacher: bet365
Analiza:
Obie druzyny ustawieniem z jednym napastnikiem, u gospodarzy Long a w Arsenalu GirouD. Poza tym optymalne sklady i Arsenal w lepszej formie walczacy o 1 miejsce podczas gdy strcil pkt Leicester teraz bedzie szalenie zmotytowany by wygrac, podczas gdy gospodarzom moze co najwyzej w obecnej formie zalezec na nie jak najwyzsszej przegranej. Podsumowujac mysle ze mimo wszystko mecz do przerwy zakonczy sie remisem, ale tak jak juz mowilem Arsenal teraz jest lepszy i powinien wygrac to spotkanie.
⛔100

everto 30K

everto

Użytkownik
typ :wynik do przerwy Arsenal
kurs:2,75
bukmacher:bet356
analiza: arsenal bije sie o mistrza wyrownany skład długa lawka rezerwowych seria zwyciestw trwa koguty w dolku cos sie zacielo na szybkiego kanonierzy do przerwy eygrana i kontrola meczu
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom