>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.12.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Leicester - Tottenham
Typ: Tottenham jedną bramką
Kurs: 4
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
18 kolejka Premier League. Ostatni Leicester podejmuje 7 Tottenham. Druzyna Wasilewskiego gra fatalnie. 10 pkt w 17 meczach i 5 punktow pod strefą bezpieczenstwa. 5 przegranych z rzędu, a ostatnia 21 wrzesnia. Tottenham z kolei gra z kolei całkiem dobrze na wyjazdach (za City i Chelsea), wiec mozna pokusic sie o twierdzenie, ze kurs ponad 2 na gosci to prezent od buków. Czy Leicester zaskoczy akurat teraz? Smiem wątpic. Mysle, ze znowu zagrają defensywnie, a mecz jesli zostanie rozstrzygnięty to 1 bramką (0-1,1-2), choc szczerze zycze wygranej druzynie Wasyla.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +2
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Anglia 2 liga
Spotkanie: Bournemouth - Fulham
Typ: Bournemouth over 1,5 gola
Kurs: 1,50
Bukmacher: bet365
Analiza:
W angielskiej Championship drużyna Artura Boruca podejmie dziś londyńskie Fulham. Bournemouth od przyjścia Boruca gra fantastycznie i jest liderem tabeli, w lidze bodajże trzy remisy i same zwycięstwa, choć dwa z tych remisów Bournemouth powinno zamienić na zwycięstwa. Bournemouth strzela wiele bramek, 50 goli w 22 meczach, następne Derby ma aż o 10 bramek strzelonych mniej. Takie zwycięstwa jak 7-1 z Birmingham? czy 6-1 z Blackpool na wyjazdach robią ogromne wrażenie. W ostatnich dwóch meczach Bournemouth strzeliło 11 bramek! Niesamowite wręcz jak ten zespół odmienił się od przyjścia Boruca. Fulham po fatalnym początku sezonu odpalił dopiero po odejściu Magatha, w ostatnich czterech meczach aż trzy wygrane, choć zdarzyła im się trzy kolejki temu olbrzymia klapa w postaci porażki u siebie 0-5 z Watford. Ściskam kciuki za Boruca i jego Bournemouth, awans do Premier League to byłoby coś niesamowitego.
✅50

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykówka Lega A
26.12 18:30
Reggiana - Pistoia (19,5)
typ: 1
4,75
WilliamHill
Analiza
Nie maja odpoczynku koszykarze we wloskiej lidze, kolejne spotkania juz dzis, ja wybralem spotkanie Reggiany i Pistoi. W moim odczuciu zdecydowanym faworytem konfrontacji wydaja sie byc gospodarze. Reggiana po 11. rozegranych kolejkach zajmuje wysokie 3. miejsce z bilansem 8-3, ich dzisiejsi rywale to 10 zespol ligi z bilansem 4-7. Reggiana mierzy wysoko, w medal w tym roku, nie udało im sie awansowac do kolejnej rundy w europejskich pucharach, pozostalo im wiec jedynie skupic sie na lidze, narazie calkiem niezle im to wychodzi. Na wlasnym parkiecie to zupelnie inna druzyna, w tym sezonie przegrali jedynie pechowo z Cremoną jednym punktem, natomiast mają juz na rozkladzie Romę, Milano i Pesaro, a więc czolowke ligi. Do niej na pewno nie zalicza się Pistoia, dla której szczytem mozliwosci moze byc utrzymanie w lidze. Wydaje sie rowniez ze koszykarze tej druzyny nieco spuscili z tonu, przegrali ostatnie dwa spotkania. Kadrowo duzo lepiej wygladaja gospodarze, wszystko przemawia za ich pewnym zwyciestwem.
⛔100

kiel1920 69

kiel1920

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna- Szwecja: Elitserien
Spotkanie : Guif- Savehof
Godzina : 17:15
Typ : Guif (-2,5)
Kurs : 1,76
Bukmacher : Bet365
Analiza: Jest to moj pierwszy typ w tym dziale i mialem pograc cos z Premier League ale widze, ze wszystkie ciekawe mecze zostaly juz opisane wiec skupilem swoja uwage na pilce recznej a konkretnie na meczu z ligi szwedzkiej pomiedzy Guif 2 miejsce w lidze z bilansem 12-0-6 a Savehof 6 miejsce z bilansem 9-0-9 natomiast jesli chodzi o mecze Guif u siebie mamy bilans 9-0-0 a Savehof na wyjezdzie 4-0-5 i co wazne dokladnie 6 dni temu druzyny te mierzyly sie ze soba na boisku Savehof i tam Guif wygralo 26-21 a wiec moj HA zostal pokryty wiec dzis tez nie powinno byc z tym problemu.
⛔100

jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna ANGLIA Premier League
Spotkanie: Everton vs. Stoke City
Typ: Remis i under 2.5
Kurs: 4.33
Analiza: Witam. Dziś w drugi dzień świąt Everton będzie podejmował u siebie Stoke City. Obie drużyny prezentują ostatnio bardzo nierówną formę. Na 5 ostatnich meczy mają wręcz identyczną statystykę która nie napawa optymizmem przed tym spotkaniem, jednej jak i drugiej drużyny. Można jednak śmiało stwierdzić, że w ostatnim czasie Stoke musiało się mierzyć z o wiele bardziej wymagającymi rywalami niż Everton. Gospodarze ostatnią porażką z Southampton, który na pewno nie prezentuję już tak dobrej formy jak na początku sezonu, tylko utwierdzili mnie w przekonaniu, że w nadchodzącym meczu nie są aż tak pewnym faworytem pomimo tego, że grają z teoretycznie o wiele słabszym rywalem. Stoke stawiany w świetle z góry przegranej drużyny, radzi sobie zazwyczaj więcej niż przyzwoicie a udowadniają to zwycięstwem na wyjeździe z Tottenhamem czy nawet ostatnie zwycięstwo z Arsenalem. Niczego nigdy nie można być pewnym, ale ja mam przeczucie, że to spotkanie po bardzo wyrównanej walce z lekką przewagą dla Evertonu zakończy się remisem.
⛔100

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna
Spotkanie: Leicester- Tottenham
Typ: Tottenham -1
Kurs: 4,33
Bukmacher: Bwin

Z zespolem gospodarzy nie dzieje sie dobrze i cos mi sie wydaje, ze jesli szybko nie wejda na wyzszy poziom i nie zaczna zdobywac punktow to poznamy nowa twarz na stanowisku trenera. Wiadomo, ze statystykami nie ma do konca co sie sugerowac, no ale jesli ktos nie potrafi zdobyc 3 punktow w ani jednym z ostatnim 12 meczow przegrywajac przy tym az 10 no to chyba cos jest nie tak, dlatego kompletnie nie rosumiem kursow wystawionych na ten mecz. Tottenham moze nie prezentuje obecnie najwyzszej formy, ale z cala pewnoscia jest to pod kazdym wzgledem lepsza druzyna i sczerze mowiac ciezko mi zrozumiec rozumowanie bukmacherow. Jedynym argumentem przemawiajacym za Leicester to ewentualnie atut wlasnego boiska, ale i tam wcale nie idzie im najlepiej. Londynczycy wydaje mi sie, ze w koncu weszli na wyzszy poziom, a Pochetino troche zaczal panowac nad zespolem. Nie widze tutaj innego wyniku jak pewne zwyciestwo gosci czyli zwyciestwa conajmniej 2 bramkami.
Przewidywany wynik: 0:2
⛔100

T 48

tadi33

Użytkownik
Dyscyplina: ANGLIA: Premier League
Spotkanie: West Brom - Manchester City
Typ: Manchester City z handicap -1,5
Kurs: 2,60
Analiza: Dla mnie warto zagrać na Obywateli nawet z ujemnym handicapem ,mimo iż w ekipie gości nie wystąpią Kompany, Agüero, Dzeko, Jovetić i Nastasić. Składy już znamy ,City zagra z jednym napastnikiem - Milnerem. Mimo braku wszystkich ,podstawowych napadziorów ,to uważam ,że City da radę pokonać West Brom ,z którym warto zwrócić uwagę ,zawsze grali dobrze. Ostatnie 5 zwycięstw ,to aż 5 zwycięstw Obywateli. Dodatkowo ,ich bezpośredni rywal i aktualny lider tabeli już swój mecz dziś rozegrał i wygrał to 2-0 ,więc Manchester City nie może sobie pozwolić na zwiększenie starty do rywala. Stadion gospodarzy to nie jakaś twierdza ,gdyż w tym roku przegrywali tam już 8-mio krotnie. Obywatele mają już długą passę zwycięstw i w mojej opinii dziś ja podtrzymają. Toure co prawda ostatnie skupia się bardziej na grze defensywnej ,ale od czasu do czasu można obserwować jego poczynania w przodzie ,więc na pewno można go rozpatrywać jako kandydata do zdobycia gola ,jest Silva ,który ostatnie również pokazał ,że nie zapomniał jak się bramki strzela i mógłbym tak jeszcze pisać i pisać ,ale mecz już za 5 min ,więc na tym skończę i zasiądę do oglądanie i będę 3mał kciuki za minimum dwu bramkowe zwycięstwo Obywateli !
✅160

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom