jack13
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Czechy, 1.Liga
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Sigma Ołomuniec – Sparta Praga
Typ: over 3.5
Kurs: 4.75
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Bardzo wysoko idą w górę kursy na bramki w hicie 15 – ej kolejki Czeskiej 1. Ligi w którym Sigma Ołomuniec będzie podejmować Sparte Praga. Zaczniemy tutaj do gości którzy zrobili jak na warunki Czeskie wielkie szaleństwo na rynku transferowym, bili rekordy za rekordem Janko, Mavuba, Biabiany, T. Ben Chaim, Mandjeck, Kaya, Plavšić, dodając do tego starych wyjadaczy Rosicky, Lafata, Šural no i nowy trener Stramaccioni który też sporo pieniądze sobie tutaj inkasuje. To miał być przepis na zdominowanie tej ligi a tutaj moim zdaniem jest wielka tragedia Pilzno robi co chce wygrało wszystko do tej pory co można było a Sparta jakby tego było mało to nawet nie jest na podium zajmując dopiero 5 miejsce. Już idą słuchy że trener za chwilę poleci z hukiem ale to dla mnie jedyne rozwiązanie robiąc tyle transferów oczywiście trzeba czasu na zgranie ale on już minął a ci gracze to głównie ogromne wzmocnienia ofensywne i takie gry tutaj wszyscy oczekiwali a to jak na razie tak nie wygląda choć trzeba przyznać że jakiś ten rytm atak łapie bo w czterech ostatnich meczach strzelili 9 bramek tracąc 5 czyli zaczyna to iść w ofensywniejszą grą ale też temu się nie dziwię bo każdy mecz to walka na całego nie ma już marginesu błędu czyli trzeba przy tym składzie atakować przez 90 minut i liczę że taką dziś Spartę zobaczymy bo są w tym składzie wstanie strzelać bramki. Gospodarze to rewelacyjny beniaminek który jest wiceliderem i nie puchnie. Ich ogromny atut to oni nic w tym starciu nie muszą i to sprawia że mogą mocno zaskoczyć gości którzy są pod presją, wiadomo że może to się dla nich wysoko skończyć tym bardziej ze mają złe wspomnienia z ostatnich starć przegrali trzy ostatnie mecze tracąc w sumie aż 11 bramek!!, ale jestem przekonany że to nie będzie gra pozbawiona atutów ofensywnych tym bardziej u siebie gdzie nie przegrali meczu strzelając 12 bramek w 7 spotkaniach. Sparta Praga musi wygrać, musi zacząć grać skutecznie, ofensywnie nawet z wiceliderem albo tym bardziej z takimi rywalami stać ich na wiele w ataku jak dobrze wejdą w mecz a co do beniaminka to tak jak wspomniałem nic nie musi i to będzie ich siłą i dorzucą swoje bramki to do typu.
100