>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.10.2022 (środa)

Status
Zamknięty.
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Atletico - Leverkusen
Typ: 1
Kurs: 1,75

Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Dzisiaj silne I dobrze prowadzone ateltico podejmie Bayern, uwazam ze dzisiaj zawodnicy z Madrytu wygraja to spotkanie. Mecz dla obu druzyn bardzo wazne kto dzisiaj przegra to odpada z pucharow wiec madryt mysle nie dopusci do takiej syryacji. W swoim skladzie maja duzo bardziej wartosciowych zawodnikow jak I sztab bardziej doswiadcziny. Duzym atutem spotkanie jest wlasne boisko wiec ide bez zastanowienia na zawodnicow Atletico.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
M 24,2K

marekp67

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka 1 liga
Godzina: 19.00
Spotkanie: Starogard-Pelplin
Typ: 2(+6,5)
Kurs: 2,00

Bukmacher: STS
Analiza:

Wprawdzie obie drużyny mają siedzibę w dwóch powiatach (Pelplin to powiat tczewski), ale obie leżą na Kociewiu. Ze Starogardu wyjeżdżając, mijasz Polfarmę, jedziesz 14 km i jest Pelplin. Zatem to derby Kociewia, skoro derby to walka będzie. Kibiców ze Starogardu też pewnie trochę dojedzie.
Obie drużyny idą tą samą ścieżką gier, Starogard/Pelplin:
  • MKKS Koszalin (w meczu ze MKKS Starogardem bez młodzieżowca Kaszowskiego - odsyłam do wpisu @GGoldenRetriever) Starogard +15/ Pelplin -3
  • GKS Tychy Starogard -46/Pelplin -16
  • Turów -13/ Pelplin -1
  • Polonia Starogard +12/Pelplin +20
  • Opole Starogard +16/ Pelplin +9
Jak zatem widać wyniki z tymi samymi drużynami, z lekką przewagą na korzyść Pelplina (mecz z MKKS ze wspomnianych względów z porównania odrzucam).
Składy obu drużyn, w mojej ocenie bardzo podobne. Wprawdzie Starogard ma dwóch zawodników z bogatszą przeszłością w EBL, ale szału w niej Czerlonko i Małgorzaciak nie robili. Do tego Motylewski i Ziółkowski, zaliczali w EBL po parę minut. Pelplin z kolei ma kilku wyrobników z 1 ligowym doświadczeniem, chociażby fajnie grający Janik, Ciesielski, Tyszka, Kopycki, którzy też o EBL zahaczyli. Jedyny obcokrajowiec to Davis w Pelplinie, który gra średnio prawie 30min. z doświadczeniem w EBL w Kingu, Lublinie i w ...Starogardzie.
Mecz może pójść w dwie strony, ale moim zdaniem blisko remisu.

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Barcelona - Bayern Monachium
Typ: X2
Kurs: 1.71
Godz: 21:00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21 odbędzie się spotkanie w Lidze mistrzow pomiędzy drużynami Barcy i Bayernu. To może być Spotkanie o nic ponieważ jeśli Inter wygra swoje Spotkanie to Barca na pewno nie hedzie miec szans na awans do fazy pucharowej. Bayern zapewne będzie chciał zaprezentować się z dobrej strony dlatego będą mieli swoje okazję w tym meczu. Barcelona musi zagrać otwarcie dlatego uwazam że Bayern będzie miał idealne miejsce na rozgrywanie swoich akcji. Jeśli Bayern chce pokazać że w tej edycji Ligi Mistrzów będzie nalezal do grona faworytów musi dzisiaj pokazać dobry futbol. Mój typ to zwyciestwo gosci w stosunku 1:2.

71

Otrzymane punkty reputacji: +2275
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Typ: Barcelona i over 2,5 gola w meczu
Kurs:
2,79
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Barcelona przystępując do meczu z Bayernem będzie już wiedzieć, czy jest poza Ligą Mistrzów, czy nie. Drugi scenariusz to cud który musiałby się wydarzyć w Mediolanie i Inter nie pokonałby czeskiego Pilzna (w tym momencie jest już 1:0 po bramce Mkhitaryana). Mimo wszystko ja wierzę, że Katalończycy podejdą do spotkania z Bayernem skoncentrowani na 110 %. Patrząc na h2h z pewnością gospodarze nie powinni być stawiani w roli faworyta. Barcelona przegrała 9 z 12 meczów Ligi Mistrzów z Bayernem, w tym ostatnie pięć z rzędu. W tych pięciu ostatnich grach przyjezdni strzelili rywalom przynajmniej dwa gole. Dodatkowo kiedy przychodzi ekipie Xaviego w tym sezonie grać z bardzo mocnymi rywalami to zdecydowanie zawodzą. Tak było m.in. w meczach z Realem 1:3, Interem 0:1 i 3:3 czy właśnie Bayernem w Monachium 0:2. Liczę jednak na to, że Katalończycy nie mają już nic do stracenia i pewnie ruszą na rywala. Swoje do udowodnienia ma też Lewandowski i myślę, że udowodni to dzisiaj wieczór.

100

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Typ: Lewandowski strzeli minimum 2 bramki
Kurs: 4.40
Bukmacher:
Superbet
Analiza:

Lubie grać bramki Lewandowskiego i ostatnio mam do nich "czuja" . Oczywiście w tym meczu będzie trudniej niż z jakimiś średniakami z ligi hiszpańskiej, ale liczę na to, że mimo tego że Barcelona odpada już z ligi mistrzów to akurat Robert wyjdzie na ten mecz mocno zmotywowany.
Nie bardzo mi się chce przytaczać tu statystyki ile bramek strzela Robert, ale jak wszyscy wiedzą strzela ich dużo . W lidze hiszpańskiej króluje w tabeli strzelców a w lidze mistrzów wczoraj przegonił go chyba Mbappe i Halland też chyba jest przed nim ( nie chcę mi się tego dokładnie sprawdzać bo nie ma to dla mnie większego znaczenia).
Lewandowski bramek strzelał, strzela i będzie jeszcze jakiś czas strzelał tych bramek od groma. Dziś przeciwnik z górnej półki, były klub Polska . I liczę że to że nie strzelił Bayernowi w pierwszym spotkaniu zmotywuje go podwójnie. Uważam, że i Robert i cały zespół zrobią wszystko żeby to spotkanie wygrać, żeby godziwie pożegnać się z ligą mistrzów. Na pewno kibice na to liczą . Myślę, że po takim kursie warto ryzykować 2 bramki Roberta, a osobiście pograłem też 3 bramki .
Też uważam jak kolega wyżej że Robert rozegra pełne 90 minut niezależnie od wyniku co jeszcze bardziej zwiększa powodzenie tego typu.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom